Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 7 Februarie 2025 sunt:
Dati- mi si mie idei de job- uri "suportabile" sau acceptabile. Stiu ca e o intrebare prea generala si superficiala, dar poate printre raspunsurile voastre gasesc inspiratie unde sa mai depun cate...? (mai mult)
Cu ce se ocupă un agent poștal?
Buna ziua! Am intrat acum la o postliceala si ma gandesc sa ma angajez la primaria capitalei ca tehnician urbanist si amenajarea teritoriului. 1. E adevărat ca trebuie sa dau un examen înainte...? (mai mult)
Ce părere aveți de meseria de judecător? Este o meserie stresanta?
Bună, in descrierea unui post pe olx scris ca exista o perioada de proba de 90 de zile, se poate in aceasta perioada sa nu fiu plătit? Multumesc.
Știe cineva cât contează media în bac la academia Mircea cel Bătrân pe secție civila deoarece din researchul meu nu am găsit nicăieri și chiar as dori sa aflu?
In alta tara gen Italia, Anglia jandarmii au o pregătire fizică mult mai bună? Dar politistii?
Merita sa ma angajez receptioner de noapte la o pensiune? Mai ales pe timp de noapte nu ai ce sa faci, raspunzi la telefon daca suna si mai cazezi cativa oameni daca vin in mare dupa ora 10/11 nu mai...? (mai mult)
Dacă sa zic (Doamne fereste) nu intru la facultate de info din Cluj. Dacă merg tot Cluj dar la MATE-INFO..am sanse tot la fel de mari sa devin programator? Sau macar cat de cat sunt?
Cei care sunteți/ați fost la medicină, cum este? E greu, merită? Credeți că 1 an de învățat este suficient pentru a reuși să intru? Vi se pare târziu 22 de ani pentru a începe? Eu acum sunt...? (mai mult)
Cu ce medii se intra la liceul militar Breaza si ce presupune acesta?
Hei TPU, sunt la liceu in clasa a 12 a și as dori sa aplic la Academia de Poliție.Am câteva intrebari. 1.Conteaza nota in bac pentru admitere? 2.La ce trebuie sa susțin examene pentru admitere? ...? (mai mult)
Exista vreo facultate de proiectant de linii aeriene?
Sunt clasa a XI- a si as dori sa urmez mai departe unul dintre domeniile: informatica sau aviatie(in ce consta proba sportiva). Fiind putin cam nehotarat, as dori sa aflu niste pareri despre...? (mai mult)
La medicina se studiaza medicina din liceu? Adica ar fi o problema daca nu stiu pic de chimie?
Sunt a12.a si trebuie sa dau atestat la arhitectura.Intrebarea mea este la ce m-as putea angaja cu bac si atestat in arhitectura?
Munca la abator cum e? Vreau sa aud pareri please
Am o întrebare: Pentru a fi angajat pe ambulanță, job- ul normal fiind ambulantier, de ce am nevoie? Din cate am înțeles trebuie sa ai permis categoria c. Îți trebuie bacul neapărat...? (mai mult)
Ce sa- i zic șefului meu ca o sa demisionez la locul său de muncă? Mi- ar fi rusine sa- i zic ca este pretențios si nu pot lua pauza din cauza lui (sunt contratimp). Vreau sa- mi dau demisia...? (mai mult)
Îmi puteţi spune care este salariul de început al unui mecanic auto calificat şi al unui electrician auto calificat? Dar al unui electrician constructor calificat sau al unui stivuitorist...? (mai mult)
Am o intrebare, daca am terminat profesionala, dupa am continuat cu liceul si am luat bac-ul, pot da la politie sau jandarmerie? (dau funda) Multumesc!
Salut, as dori sa va întreb dacă știți: 1. Cum vi se pare facultatea de silvicultura? In ceea ce consta materia, examenele etc. 2. Se câștiga bine din funcția de inginer silvicol? Având funcția...? (mai mult)
Bună seara! Aș dori să știu cum e facultatea de mate din Bacău, e grea? O poti face la frecvența redusă?
Sunt indecis in legatura cu facultatea pe care o voi urma dupa liceu. M- as duce la mate- info sau la politehnica. Ideea e ca vreau sa stiu ce ma va avantaja cel mai mult pentru a lucra in...? (mai mult)
Buna, stie cineva laboratoare de analize medicale in Iasi care primesc biologi debutanti? Va multumesc!
Salut, sunt clasa a 8- a si vreau sa devin politist. Insa am nevoie de putin ajutor, stiu ca liceul nu prea conteaza, insa care ar fi cel mai indicat, aici ma refer si la profil, dupa ce termin liceul...? (mai mult)
Este adevărat că în Legiunea Străină îți dă Bromură pentru a nu ți se mai "scula"? Așa am auzit de la cineva, oare este adevărat!
Buna, cica imi spune o femeie ca nimeni nu te angajează ca asistent medic generalist dacă ești la postliceala atlas ...ci doar dacă ești la Carol Davila... este adevarat?
Salut, știe cineva în ce lună si zi se dă admiterea la Poliția de Frontieră "Avram Iancu" Oradea și care a fost ultima medie anul acesta?
Eu vreau sa devin programator, dar nu stiu ce sa aleg intre Automatizări și Calculatoare sau facultatea de informatica (toate in Iasi). Imi puteti spune, care facultate este mai buna si ...? (mai mult)
Imi puteti da jos un exemplu de CV pentru o persoana doar cu BAC, care nu a mai lucrat nicaieri inainte? Multumesc. Cel mai bun primeste funda. Daca se poate foarte detaliat gen ce ar trebui sa ...? (mai mult)
Salut, sunt la liceul Ucecom din Bucuresti, pe profil frizerie coafor si au zis ca vom avea nevoie de masina de tuns, eu vreau daca se poate sa- mi recomandati si mie o masina de tuns buna pana in 350...? (mai mult)
Daca faci Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii din Bucuresti, pe specializarea Informatica, devii programator sau profesor?
Anul viitor o sa vreau sa dau la academia navala din Constanta la sectia militara si am o intrebare pentru voi. Am rezolvat multe subiecte care s- au dat si am reusit sa le fac pe toate de note...? (mai mult)
Bună ziua. Am 17 ani și cam pe la 20- 21 de ani as vrea sa particip la un serial de pe Netflix. Dar nu știu cum, m- ar interesa ceva serial sau chiar film cu supernatural, cu puteri. Știu sa...? (mai mult)
Pe ce durata se face contractul unui maistru militar? La subofițeri este de 4 ani dar la maiștri bănuiesc ca este mai mult, mai ales ca timp de 2 ani faci scoala.
Ce posturi sunt și ce facultate îți trebuie sa lucrezi la eliberare permise, buletine, plăcute de înmatriculare, etc.?
Ce trebuie sa fac ca să ajung controlor de trafic aerian?
La ce ma pot angaja pe un salariu de minim 500 de euro?
Bună seara! În ce consta marketingul, câti ani de facultate se fac și cât de greu ar fi sa te lansezi pe piața ca să castigi suficient cât sa te întreții?
știe cineva daca anul viitor se va mai face admitere în vara la Școlile de Politie Cluj/Campina/Oradea? Stiu că este sesiunea de admitere din Ianuarie, dar voiam să știu dacă va mai...? (mai mult)
Considerati ca meseria de politist la criminalistică sau anti drog fiind una stresanta?
Este greu sa ma încadrez la Pompieri din Sursa Externa (Menționez ca stiu legislatie militara)!
Am făcut azi o cerere de retragere din cadrul facultății...( am fost nevoită sa fac asta), dar credeți- mă ca regret enorm asta acum și ca nu am făcut ce simteam de fapt... credeți ca ...? (mai mult)
Dați-mi niste profiluri de postliceale in afara de Asistenți Medicali si mai dați-mi niste profiluri de Facultate care se pot face la Frecventa Redusă! Dau funda
Buna dimineața, Voi unde v- ați terminat studiile (facultate și/sau master)? Ma interesează efectiv facultatea și orașul, însă nu și profilul. Vreau sa ma hotărăsc unde sa- mi fac masterul....? (mai mult)
Salut, nu înțeleg exact, cred ca din cauza emoțiilor daca la UMC Constanta sau Mircea cel Bătrân Constanta, trebuie sa dau admitere. Adica, cei care s- au dus mi- au zis ca nu au dat admitere,...? (mai mult)
Am o întrebare la care aș vrea să- mi răspundă doar cei care sunt siguri pe ei de răspuns. ( Mulțumesc pentru eventuala înțelegere :) ) În Ploiești, se fac bani ca și în București...? (mai mult)
..am si eu o intrebare...ce facultate trebuie să urmez ca să ajung angajat la garda de mediu? In prezent sunt clasa a 12-a pe profilul "Protectia Mediului"
AMG sau BFKT? Vreau păreri! Care vi se pare mai avantajoasă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!