Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 7 Februarie 2025 sunt:
Salut. Sunt în clasa a 11- a și după ce termin liceul, vreau sa merg mai departe pe jandarmerie. Mai exact vreau sa întru la scola de subofițeri din Fălticeni. După ce termin aceasta școală,...? (mai mult)
Ce idei de lucruri constructive si benefice imi puteti da? Am 23 de ani, lucrez dar am si mult timp liber si simt ca il irosesc degeaba. As vrea de preferat in mediul online ceva.
In ce domenii sunt salariile cele mai mari? Politia romana, politia de frontiera, jandarmerie sau penitenciare. Daca se poate sa faceti un top.
Cum vi se pare sa fii asistent radiolog? E mult stres?
Facultatea de Geografie (Turism) sau de Horticultura (Peisagistica - Inginer Peisagist)?
Când vine vorba de o facultate de medicina in Cluj, care este mai buna: Franz Joseph sau Iuliu Hatieganu?
Voiam sa va întreb, unde pot sa vad care au fost ultimele notele de la admitere la facultatea de medicina Cluj(UMF)? La buget și la taxa. Mulțumesc
Așa vrea sa fac ceva in viața, sa fiu bun in ceva si nu știu de ce sa ma apuc, ma gândeam sa o iau de la 0 prin străinătate, nu vreau sa mor un ratat, deja m-am cam dat bătut
Dacă lucrezi ca gardian intr-un penitenciar gen Targu Jiu ar fi in regula? Cum vi se pare ar fi usor sa lucrezi intr-un penitenciar?
Ce materii sunt la facultatea de asistenta sociala?
Salut, TPU. Puteți să- mi explicați, vă rog, ce presupune meseria de programist(IT)? Cât mai detaliat, vă rog, și este aceasta profesie una cu care te poți ocupa până la pensie, sau măcar...? (mai mult)
Sunt elev în clasa a noua și as vrea niște sfaturi în privința viitoarei mele profesii. Tind spre medic, însă nu știu ce specialitate să aleg. Am ceva de genul hemofobiei, dar nu grav....? (mai mult)
Pentru cei care invata la UBB, facultatea de mate-info, stiti daca poti face practica pe parcursul anului 3 sau e nevoie sa o fac in vara anului 2?
In ce tari sunt cele mai bune salarii pentru ingineri (in orice domeniu al inginerie)? De preferabil sa nu existe feminism, LGBTQLMNOPQ+-, SJW etc. in tarile precizate.
Pentru persoanele care vor să dea la jandarmerie trebuie să se înscrie de pe acum deși dau bacul în 2020? Sau se înscriu după bac? Eu am la anul bacul și nu știu dacă înscrierea trebuie făcută...? (mai mult)
Daca sunt asistent medical la urgenta ma pot duce si in armata ca paramedic? Trebuie sa fac armata neaparat?
Ca sa ma inscriu la ŞCOALA DE PREGĂTIRE A AGENŢILOR POLIŢIEI DE FRONTIERĂ, , AVRAM IANCU" pot sa o fac la orice sediu de politie de frontiera? Sau sunt doar cateva care se ocupa cu...? (mai mult)
Anul viitor o sa dau la academia navala la sectia civila..intrebarea este daca astia au reguli care interzic parul mare... Chiar nu vreau sa ma tund
Buna seara, voiam sa va întreb, UBB- ul nu are și facultate de medicina? Dacă nu, ce alte universități ce au și o facultate de medicina buna știți?
Pentru a intra in armata ca SGP e de ajuns sa am liceul+bacul sau trebuie sa urmez studii superioare in domeniu. Si daca am 1.81m si 97kg e ok?
Scoala de poliție Vasile Lascăr Câmpina sau ASE Contabilitate și Informatica de Gestiune?
Intr-o unitate militara e mult de lucru? Ai mult de lustruit la holuri la toalete etc? Pe fiecare zi faci?
Ce ziceti daca spui la angajare ca ai lucrat intr-o anumita companie si nu a fost asa poate sa vada recrutorul undeva, in afara sa sune acolo?
Dintre a fi inginer si politist de circulație ce ati alege si de ce?
La ce facultate trebuie sa merg ca să ajung lunetist la antitero SRI? Și la ce profil
Eu am examene acest an(nu asta este subiectul)Vreau să aleg un profil din 2, si acelea sunt FILO si Economie, vă rog să- mi spuneti. Cu cat se intra la profil, ce meserii sunt, vă ...? (mai mult)
Dupa parerea voastra ar trebui sa ma duc la drept sau la medicina? Stiu ca dreptul dureaza doar 4 ani si chiar imi place istoria, iar medicina 10 si, desi ma atrage, nu stiu daca vreau sa urmez o facultate...? (mai mult)
As vrea sa stiu care ar fi un job mai banos si mai ok dintre medic veterinar, programator si arhitect. Astept raspunsuri serioase.
Ce trebuie sa faci ca sa ajungi asistent de vânzări la produsele electrocasnice? Iti trebuie studii? Este la fel de usor ca manipulant de mărfuri?
Salut, la electro-mecanici ce se face?
Sunt clasa a XI- a si inca din clasa a 8- a am decis sa merg la un liceu pe profil de stiinte sociale pentru a incerca sa dau mai departe la Academia de politie.Pana acum totul a fost bine, nu ...? (mai mult)
Bună ziua, am nevoie de ajutorul vostru. Stau in Romania de puțin timp, sunt aici momentan temporar însă pe viitor as dori sa mă întorc. As dori sa intru la academia de politie însă problema...? (mai mult)
Salut, vreau și eu să mă duc la liceu militar, suna a 8- a, dar nu știu nimic. Îmi poate spune și mie cineva începând cu data când trebuie să mă înscriu și cu media pe care va trebui sa...? (mai mult)
Am fost acceptat la universitatea Transilvania din Brașov, la buget, la limbi moderne aplicate, dar cu o medie mai mică - 7.76 - si am ales sa fiu repartizat pentru camin studentesc. ...? (mai mult)
Aș vrea să știu cât mai multe despre meseria de pilot de linie sau militar.(salariu, program de lucru, ce școală trebuie să faci și cât te costă aceasta). Dau fundă pentru un răspuns...? (mai mult)
Ce salariu lunar are un angajat la Centrala Nucleara din Cernavoda?
Sunt in clasa a 10 -a. profil filologie.Doresc sa dau la jandarmerie.Sunt fata. Va rog frumos mai multe detalii. Chiar dacă e prea devreme.
Saaalut, nu știu dacă am ales bine categoria, anul asta sustin examenul de clasa a 8 a și faza este că aș vrea să devin și fotbalist, însă faza este ca eu aș vrea să dau probe la o echipă...? (mai mult)
Cat de lung ar trebui sa aiba un politist parul? Unde scrie ca nu trebuie sa il aiba mai lung de "X" centimetrii?
Dintre meseria de jandarm si ospatar ce ati alege? Argumentația.
Daca ai dosar la psihiatrie poti sa devii profesor? Ce nu poti deveni cu acest dosar? Plus luat de pastile anti anxietate si tulburare de personalitate. Multumesc
In armata ti se da de mancare, gratuit? Stiu ca acum ceva vreme se gatea pentru militari, nu stiu ce mai este acum.
IT sau Medicină? Sunt la contabilitate anul 3 și aș vrea să mă "reprofilez" ori la medicină ori in domeniul IT. Sfaturi? Medicina durează 6 ani, IT - 1 an curs sau master 2 ani
Care sunt oportunitatile de angajare daca termin facultatea de transporturi si logistica UPB? Care este salariul mediu? Ma pot angaja in politie/armata pe acelasi domeniu daca urmez scoala de...? (mai mult)
Credeti ca e o idee buna sa dau la UMF daca am anxietate sociala? Este singura facultate la care as putea sa dau, avand in vedere faptul ca nu ma pricep la nimic altceva, in afara de biologie si chimie....? (mai mult)
Dacă merg la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală (MIEADR) din București... pe ce ar fi mai bine să merg pentru a ajunge inginer agronom pe Ingineria...? (mai mult)
In ce consta admiterea la litere și la jurnalism, la universitatea din București?
bac-ul de la profil de mate-info intensiv este acelasi cu cel de la neintensiv?
Vreau sa ma apuc de tatuaje si as vrea mai multe informatii despe setarea aparatului, umbre si umplere. Ce aparat sa folosesc, ce fel de ace?
Din ce se da admiterea la medicina in Targu Mures?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!