Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 7 Februarie 2025 sunt:
Sunt clasa a 12a, profilul științe ale naturii și nu stiu la ce facultate sa merg mai departe. Imi puteti recomanda niste facultăți mai ușoare, va rog?
Ce meserii poți face dupa ce termini facultatea de sociologie? Cati ani durează facultatea de sociologie?
Ce face un inginer proiectant auto(ce ocupatie are el,cate ore lucreaza pe zi, are zile libere, merita sa urmezi aceasta cariera?)
Pentru facultatea de psihologie in cadrul Universitatii din Bucuresti, pentru admitere sa da examen sau se intra pe baza de dosar? Eu am gasit pe baza de dosar dar cineva mi- a zis ca se da...? (mai mult)
Cat este salariul unui tehnician/inginer in mecatronica?(in mana)
Aveti idee cu cat se plateste in Romania un medic epileptolog?
Ce să aleg dintre doctor și Pilot de linie?
La bio-chimie Iasi se intra numai pe baza de dosar sau trebuie sa dai si un examen de admitere?
Dacă acum sunt la contabilitate (licența) și dau la master la calculatoare/informatică e posibil să fiu angajată în domeniul IT? Sau trebuie sa am licență în IT?
Ce job as putea sa aleg dacă stiu limba engleză?
Salut. Caracterizarea necesară la dosarul de admitere la poliţie trebuie neapărat făcută de dirigintele liceului pe care l- am terminat? Sau poate fi facuta si de un alt profesor cu care fac spre...? (mai mult)
Exista modele de test psihologic pentru politie? Vreau sa dau la politia de frontiera si am auzit ca e greu si sunt capcane. Ce sfaturi aveti? Ce trebuie sa reuzulte din acel test? ( ca sunt sociabil,...? (mai mult)
Buna, am nevoie de un raspuns concret si adevarat de la cineva care chiar se pricepe sau lucreaza in domeniul acesta. Sunt clasa a 12 a si va urma sa dau bacalaureatul iar dupa as vrea sa ma fac educatoare,...? (mai mult)
Aș vrea sa ma angajez la un magazin de piese auto si as vrea sa stiu ce ar trebuie sa fac. Răspundeți doar daca aveti experienta in domeniu
Daca m-as intoarce in RO pe la 40 de ani si doresc sa ma angajez in armata ca sofer pe autobuz - camion, am sanse? Cu o vechime de 16 ani in domeniu. Sau trebuie date probe fizice etc inainte de asta?
Care este nivelul de dificultate la un curs de calificare de operator PC?(introducere prelucrare validare date).Cât de greu este cursul și mai ales examenul?
Dupa terminarea liceului vreau sa dau la Universitatea Ovidius din Constanta, profil Administratie publica - specializare Poliție locală. E cineva pe aici care cunoaste mai multe informații...? (mai mult)
Salut, TPU! Sunt aspirant student la psihologie, în clasa a 12 a și aș avea câteva întrebări despre domeniu. Cu masterul de psihologie clinică, consultanță psihologică și psihoterapie 1....? (mai mult)
E ok sa faci un curs de contabilitate? Ma refer, te ajuta in cariera?
Merita sa faci o facultate in ziua de azi?
Salut, politie sau armata? De ce? (Tin sa precizez sa nu sunt ma prea pricep la fizica, zic asta pentru ca stiu ca la unele sectii de la niste academii militare se da si fizica la admitere, matematica...? (mai mult)
Cand sunt inscrierile pentru Scoala de pregatire a agentilor de frontiera Avram Iancu sesiunea Ianuarei 2020?
Credeți ca pot duce pasul la Politehnica la inginerie energetică cu mate m2? In Cluj am intrat a 14 a la buget.As vrea sa rămân tot printre primii
Imi poate spune cineva, va rog, ce probe scrise se dau la facultatea de jandarmi din Bucuresti si cand se fac inscrierile? Multumesc!
Puteti sa imi faceti si mie un top a celor mai bine platite joburi din tara?
La sfarsitul lui ianuarie ar trebui sa plec in Marea Britanie sa studiez acolo dar nu am Cambridgeul luat. Am inteles ca ar fi o sesiune in decembrie si vreau sa ma pregatesc in aceste 2- 3 luni intensiv...? (mai mult)
Cat este salariul unui inginer proiectant auto?(in mana)
Ce trebuie sa faci ca operator calculator la un serviciu? Vreau sa fac un curs de genul.
Am trecut clasa a 9 a si ma gandesc la ce facultate ar trebui sa dau. Poate o sa spuneti ca e cam devreme, dar eu vreau sa stiu de acum pentru ca vreau sa ma axez pe o materie anume de care...? (mai mult)
am o mică criză de personalitate în legătură cu cariera mea viitoare. Eu simt o atracție spre psihologie dar doresc în același timp și o situație materială bună sau măcar decentă,...? (mai mult)
E o alegere buna sa mergi la automatica la poli? Daca nu, ce alte variante mi- ati recomanda? Sunt la inceputul clasei a 11a si ar trebui sa ma decid ce voi face cu viata mea. Am citit cateva pareri pe...? (mai mult)
Administrație publica sau asistenta sociala? Care dintre aceste facultăți este mai buna?
TPU! Sunt interesat care ar fi sansele mele de a intra la Academia De Politie daca sunt clasa a XII a, filologie si pana acum nu am facut nici un fel de pregatire la nicio materie? Ideea e ca la gramatica...? (mai mult)
Am si eu o curiozitate, as vrea sa ma fac profesor de istorie, imi place materia si stiu o multime de lucruri, merita sa incep o cariera in acest deomeniu? Care ar fi plusurile si minusurile sau ar ...? (mai mult)
Sunt a 12- a si ma gandesc sa dau la drept, din cate stiu se intra pe baza de examen la romana si economie. Sunt pe mate- info, la romana fac doar opere, comentarii etc, economie am facut...? (mai mult)
Daca lucrezi la uber eats cu masina proprie cine suporta benzina?
Mi- am gasit un job in domeniu administrativ la o multinationala insa vreau imi doresc sa lucrez in domeniul IT. Firma aceea are un curs de 8 luni de programare. Intrebarea mea este: Sa fac acel...? (mai mult)
URGENT! VĂ ROG Pentru a te angaja la Profi de ce acte ar fi nevoie? Și te trimit ei să îți faci analizele? Cum se procedează? Vă mulțumesc
Meseria de secretar e una lipsită de stres?
Pentru a deveni traducător autorizat, trebuie sa faci niste cursuri la București si apoi un examen la ministerul culturii. Nu trebuie numaidecât sa absolvi o facultate de limbi străine nu? Pot si ...? (mai mult)
Pentru admiterea Facultatii de moase si asistenti din Craiova se cere si Chimie, pe langa biologie? Am auzit ca ar fi decat biologia obligatorie.Astept un raspuns, multumesc anticipat!
Daca am cunostinte de Anatomie, Corp Uman, biologie(dobandite din Enciclopedii medicale, a Corpului Uman si carti) ce pot face in viata? Nu am facultate sau postliceala si nu cred ca imi permite sanatatea...? (mai mult)
Daca n-ai bacul si esti mecanic profesionist primesti aceeasi bani ca si unul care are bacul si este la inceput?
Care este salariul unui inginer mecanic auto?(in mana)
daca am terminat filologie si nu am bac din mate si nu stiu mate, imi va fi foarte greu la facultate de Marketing? Trebuie sa iau ore de mate?
Imi puteti lasa niste pareri despre facultatea de Geologie si Geofizica din Bucuresti? Unde te angajezi ca geolog, geofizician sau inginer geolog dupa terminarea studiilor? Stiu ca nu iti da...? (mai mult)
A mai fost cineva la munca in depozit sau cules mere pere in Anglia?
Poti sa faci pagube in IT si in contabilitate sa plătești din buzunarul tau?
voi incepe facultatea de marketing si as dori sa stiu daca ma va încurca un tatuaj pe antebrat.
Bună, TPU. Puteți să- mi spuneți, vă rog, ce tip de colegiu/liceu va trebui să aleg, ca să ajung în IT? La momentul dat sunt în gimnaziu, în Moldova. Plănuiesc să plec la anul în România,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!