Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 7 Februarie 2025 sunt:
Dacă am pierdut 2-3 ani fără sa fac nimic, mai are rost sa o iau de la capăt, parca ma văd pierdut ma simt bătrân, trecutul nu ma lasă in pace, trăiesc in trecut ca daca făceam ceva bun.
Sunt clasa a 10 a si as vrea sa aflu din ce materii se da admiterea la facultatea de automatica si calculatoare din Bucuresti. Intelesesem ca o sa se bage la alegere dintre info si fizica. Este...? (mai mult)
Ca sa devii sofer de distributie pe autoutilitara 3, 5t categoria b, de ce ai nevoie? Trebuie atestat profesional sau sa mai faci alta scoala?
Daca fac un curs de operator PC(introducere, prelucrare si validare date) (4.5 luni)sunt sanse sa imi gasesc de lucru undeva?
Am si eu o intrebare legata de Scoala de politie...La vizita medicala pot sa fiu admis daca am astigmatism la ochiul drept(port ochelari) Există vreo sansa sa ma admită? Funda!
Ce "ramuri" se pot gasi in domeniul IT?
Daca termini facultatea de geografie, secția de o limba străină ( engleza sau franceza, atat stiu ca se face) poți deveni traducător? Am întâlnit un astfel de exemplu si nu stiam
unde este cel mai greu de lucrat ca si asistent medical ATI, UPU sau ambulanta? Multumesc.
Stie cineva daca la Universitatea Tehnica din Cluj - Napoca la Automatica si Calculatoare vom lucra cu modele 3D sau randare video? Intreb deoarece vreau sa- mi achizitionez un laptop si nu stiu...? (mai mult)
Cei care lucrati in domeniul IT cat timp v-a luat sa invatati? Cate ore pe zi/saptamana ati dedicat acestei activitati?
Cum se invata engleza mai bine, adica cum poti sa treci de la b1 la b2 si dupa la c1? Cat dureaza in medie si cate ore pe zi? Ce faci daca la speaking esti mult mai slab?
Ce salariu are un contabil junior fara experienta?
Bună seara! Din ce manuale ar trebui să învăț pentru a putea intra la Carol Davila? Eu am găsit niște manuale, dar nu știu dacă mai sunt valabile pentru examenul din 2020. Si, câte șanse ...? (mai mult)
Oare la facultatea de Inginerie, la profilul : Sisteme de productie digitala. Ce faci? Si ce profesie o sa ai?
Buna, TPU! Sunt in clasa a X- a ( in Timisoara ) si vreau sa ajung politista si am auzit ca trebuie sa termin facultatea din Bucuresti "Ioan Cuza" pentru a- mi materializa visul. Este adevarat? Nu pot...? (mai mult)
Salutare. Sunt din Bucuresti si vreau sa fac un curs de fotografie care sa fie acreditat. Ce sfaturi imi dati si in ce directie sa ma duc? Imi puteti recomanda un curs bun la care sa ii fie recunoscuta...? (mai mult)
Ce liceu, facultate trebuie să faci pentru a ajunge la anti-tero? Sunt a8-a
Bună... Am o întrebare... Aș dori să dau la Facultatea de drept, pot sa îmi cumpăr cărțile de acum sau trebuie să aștept până îmi spune profesorul să le iau? Mulțumesc.
ATI,UPU sau Ambulanță, unde este cel mai greu+ avantaje și dezavantajele fiecaruia pentru asistenți medicali
Niste informatii despre software arhitect? Pe ce se bazeaza?
Știe cineva daca la universitatea din Craiova profilul limbă modernă(engleza) + o limbă la alegere presupune ca a doua limba sa fie deja cunoscuta sau nu contează?
Am si eu o nelămurire (despre Facultate). Este vorba despre Universitatea Națională de Apărare Carol I.Am terminat liceul si as vrea sa sa înscriu la ei dar nu stiu daca dupa absolvire voi avea asigurat...? (mai mult)
Daca aplic pentru un job, online si ofer prin mail toate informatiile necesare (nume, studii, experienta etc) cand ma prezint la interviu mai trebuie sa prezint CV-ul?
luni incep liceul, la Ucecom,, Spitul Haret" Bucuresti si vreau sa va intreb daca nu iau bacul nu pot sustine examenul de frizer? Si o parere despre acest liceu
Care este salariul unui profesor de religie?(in mana)
Poate cineva sa-mi dea mai multe detalii despre Serviciul Roman de Informatii din cadrul Academiei Tehnice Militare?(de la admitere, pana la ce ajungi sa faci) Va mulțumesc!
Nu stiu ce sa fac cu viata mea... Am facut o facultate cu sila si acum ca am terminat- o am 24 ani si nu stiu ce voi face in continuare... nu am muncit o zi din viata mea, nu prea stiu sa fac nimic si...? (mai mult)
Salutare, mă puteti ajuta cu următoarele: După ce termin cele 12 clase (10 minim din cate am auzit) nu este nevoie de diploma de Bac pentru a deveni soldat SGP, corect? Dar odata ce vreau sa devin,...? (mai mult)
Ma pot angaja casier la 4 ore?
Pot fi Sef de magazin la Profi fara Bac?
Daca vreau sa fac meditatii in privat si sunt student, va trebui sa platesc ceva la stat, gen sa scot chitanta sau chestii de genu?
pot merge la postliceal de asistent de farmacist si sa fiu asistent farmacist daca am tatuaj pe antebrat? Nu se vede deloc daca am mânecă lungă.
Salutare, am si eu o intrebare. Trec acum in clasa a 11- a, iar prin august am facut o cerere de transfer de la stiinte ale naturii la mate- info, deoarece vreau sa- mi continui studiile in informatica....? (mai mult)
Dacă sunt la profilul chimie-biologie iar apoi dau la facultatea de psihologie pot de veni psiholog? Sau trebuie să fac neapărat filologie?
Ieri am aplicat pentru un job la Fan Courier si nu am primit nici un raspuns. Cam in cat timp ar trebui sa ma contacteze?
Aș vrea să devin asistentă medicală sau chiar doctoriță, dar nu știu la ce profil trebuie să merg pentru asta, am vazut pe net ca la real la stiinte ale naturii se face biologie dar am...? (mai mult)
Salut tuturor! De curând am dat admitere la armata și am căzut la examenul psihologic, fiind foarte dezamăgit de mine. Am zis ca o sa treacă dar nu stiu ce sa fac pe viitor, am zis ca o sa dau...? (mai mult)
Am o întrebare dar vreau un răspuns corect! Ofițerii de politie ce treaba au? Ei merg pe camp, in misiuni sau stau doar la birou? Si daca merg in misiuni, fac ceea ce fac agentii sau subofițerii?...? (mai mult)
E usor sa ajungi asistent medical in alta tara?
Cat durează facultatea de Matematică-Informatică, plus master? Cat de mult conteaza sa ai master?
Imi poate spune cineva cat de greu este sa iti gasesti de lucru in Anglia si cam cat este de scump traiul acolo si studiile superioare?
Ce as putea sa devin? Arhitect de design interior sau designer de interior? Unde se câștiga mai bine? Am citit ca dacă te faci arhitect de design interior ai nevoie de 5 ani de facultate, iar ca designer...? (mai mult)
Salut, ce părere aveți de agențiile de recrutare sunt de încredere? Tocmai ce mi-a fost propus un job în Belgia, ca ospătar, merită? Chiar nu vreau să îmi iau țeapă.
Spuneti-mi niste joburi de birou care nu necesita Bac.
Cum poti deveni traducator autorizat? Trebuie neaparat sa ai studii superioare?
Ce se studiaza la buget? Ce voi putea capata acolo? Daca sunt cu profilul uman, iar la BAC voi alege matematica, pot opta pentru profesii legate cu profilul real?
La limbi moderne aplicate (engleza -franceza), se fac cursurile in romana sau in engleza si franceza?
As dori si eu sa adresez două întrebări in legatura cu academia de poliție. As vrea sa știu ce înseamnă mai exact facultatea de stiinte administrative și juridice. Adică cu ce se ocupa...? (mai mult)
M- ar interesa si pe mine sa stiu ce diferente sunt intre internship si voluntariat. Am inteles ca internshipul ar fi mai avantajos pentru ca este si platit, pe langa faptul ca se considera...? (mai mult)
Am terminat anul trecut 2 din 3 ani de scoala postliceala. Spun asta pentru ca dupa ce termin as dori sa raman pe sectia de fizioterapie. Anul acesta(anul 3) as dori sa fac si practica, dar mi-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!