Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 7 Februarie 2025 sunt:
As dori sa adresez si eu niste întrebări cunoscătorilor. În primul rând as dori sa mentionez ca am 16 ani si doresc ca pe viitor sa optez pentru Academia de poliție. Eu am 1.88 înălțime,...? (mai mult)
Cat de greu se intra la politia de frontiera ( Oradea)? Sfaturi? Cum ar trebui sa ma pregatesc? Am auzit ce e grea proba psihologica. Multumesc!
Vreau sa dau la academia de politie insa am cifoza toracala si lordoza. Nu inteleg cum am dezvoltat aceste probleme deoarece am facut sport mai tot timpul(inot si judo). Credeti ca voi fi admis ...? (mai mult)
Bunaaa TPU! As avea si eu nevoie de ajutorul vostru. In legatura cu Facultatea de Psihologie. Tot ceea ce stiti despre admitere, inscriere si daca se poate cat mai multe detalii. Costurile anului universitar...? (mai mult)
În sesiunea de iarna vreau sa dau la jandarmi la subofiteri doar ca am o problema și poate cineva știe sa- mi răspundă la întrebare. Am o măsea scoasă și un dinte din fata e puțin rupt....? (mai mult)
Care sunt posibilele meserii ale unui absolvent al Academiei Tehnice Militare?
As vrea sa stiu, dupa terminarea Academiei Tehnice Militare, ti se incheie un contract pentru cati ani?
La serviciile de stat e numai lapte si miere? Salarii mari, ti se dau la timp, se respecta drepturile, nu muncești mai nimic, asa e?
In general, cat este salariul unui inginer proiectant auto?(in mana)
Am obținut un loc la buget la un profil al facultății, însă aș vrea sa ma mult din anul 2 la alt profil la aceeași facultate. Întrebarea este dacă voi intra direct la taxa?
Se scrie in CV si concediu de crestere copil?
Job uri pentru un băiat de 16 ani în care sa fii cât mai puțin văzut sau job uri la care se câștigă cel mai bine?
Salut, eu trec a 9 la liceul Ucecom Spirul Haret din Bucuresti pe profil Coafor- Stilis, si vreau sa va intreb daca la un moment dat te baga la munca. (stiu ca faci practica) Explicati- mi si mie mai ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre UBB- Cluj facultatea de chimie? Care dintre specializarile acestei facultati sunt cele mai bune si iti pot oferi un job dupa finalizarea ei? Ma intereseaza deoarece la anul, as ...? (mai mult)
Dacă după 9 luni de cursuri dintre care 4 faci practica si esti platit si dupa ajungi politist iesi la 45 de ani la pensie nu e greu de intrat haideți să dăm toti ca acolo e luxul de pe lume daca ...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu niste informatii ce vizeaza salariul asistentului medical care lucreaza intr- o baza de tratament? Ce lasariu de baza(fara sporuri) ca debutant are acesta? La cat poate sa...? (mai mult)
am o intrebare, daca am cont de YouTube cu 5.000 de subs si vizionari, Youtube ma va taxa?
Salut am o intrebare in legatura cu adsense Trebuie sa platesc pentru a o folosii? adica exista o taxa pentru a o folosii? sau totul este gratuit?
cum pot aplica pentru o steluta la hollywood?
Cum ma pot transfera de la un profil uman(stiinte sociale) la unul real(mate info)? As vrea sa fac asta de pe semestrul 2 si nu stiu ce ar trebui sa fac. Ar trebui cumva sa cer lectiile zilnice ...? (mai mult)
Care este salariul de inceput al unui inginer in constructii civile si pana la cat poate ajunge. Care este diferenta dintre inginer proiectant si executant? (avantaje/dezavantaje). Multumesc. Dau...? (mai mult)
Am si eu cateva intrebari. Ce salariu are un proaspat pompier?(salariu net) Cum se avanseaza in grad? Se da un examen? Sau cresti in grad o data cu timpul? Dau funda
Mi- ar plăcea sa plec din țară cândva în viitor și aș vrea să știu cât e de greu să- ți găsești de lucru. În America, de exemplu. Dacă aveți rude sau cunoștințe, cât de greu...? (mai mult)
Cat iei o premă la jandarmerie? Se ia in functie de salariu sau cum?
Bună seara! Aveți o listă cu statele care acceptă străini (preferabil nerezidenți) în rândurile Ministerelor Apărării și/ sau de Interne?
Vreau și eu să fac un curs de operator calculator(PC) sau cum i se mai zice operator introducere prelucrare si validare date)și cum nu am dreptul sa îl fac gratuit la agenția de șomaj vreau...? (mai mult)
Buna,as vrea pe viitor sa ma angajez designer grafic si am si eu o intrebare: Cind trimit CV-ul e specificat "capacitatea de a lucra cu deadline-urile". Asta ce inseamna?!
Exista oameni care traiesc din pariuri sportive?
Ce facultate trebuie sa fac pentru PR? Mai exista altceva in tara in afara de SNSPA?
Salutare. Ați auzit de Elodia Ghinescu? Dacă sunteți români, presupun că ați auzit de ea. Aceasta a fost declarată dispărută în 29 aug. 2007. În 2013, soțul ei a fost condamnat la 15...? (mai mult)
Cum îmi pot stăpâni lacrimile?
Ce salariu are un inginer aerospatial?
Ce ar putea lucra o fata in alte tari? Lista de exemple va rog, multumesc.(daca stie si engleza la un nivel destul de bun)
Ce materii am la facultate de științe economice la turism și alimentație?
Știe cineva, mai există Medicina la distanță în România?
Bună TPU! As dori sa stiu si eu mai multe despre meseria de grefieri. Anul acesta o sa termin facultatea si una dintre optiuni este sa dau la Scoala Nationala de Grefieri. Cine ma poate ajuta, am eu...? (mai mult)
Sunt in clasa a XII a si vreau sa ma fac programator arhitect.Dar nu stiu ce facultate sa aleg:facultatea de informatica sau facultatea de automatica si calculatoare? Vreau sa lucrez numai pe partea...? (mai mult)
Cineva care a terminat sau inca este student la Studii de securitate, ma poate ajuta cu o parere ampla si sincera legata de optiunile de cariera si ce beneficii poti avea dupa terminarea acestei...? (mai mult)
Hei! Aș vrea să aplic pentru liceul militar.Este greu pe partea de învățat? După ce termini liceul, ce poti sa ajungi? As putea sa incerc sa aplic undeva in strainatate? Dacă puteți să- mi răspundeți....? (mai mult)
Buna TPu.Am o intrebare: Diplomele din Europa sunt acceptate in America (S.U.A)?
Salutare. Daca e vreun sudor MIG care sa-mi spuna cat se castiga cu profesia asta in Romania, bani in mana. Multumesc
Cineva care lucreaza sau are cunostinte in domeniu, va rog sa ma ajutati. Care este programul de munca al unui oficiant urban in cadrul Postei Romane? Intelesesem ceva de genul: dimineata de la...? (mai mult)
Cum e meseria de jandarm? Înafara de riscuri e usor?
Salutare, sunt student anul 3 istorie. Mi- am ales această facultate, pentru că bineînțeles îmi place istoria. Acum se pare, că nu prea am multe oportunități, nici măcar ca profesor în...? (mai mult)
in luna iulie am dat examenul de titularizare pe specializarea invatator si am luat sub 5. Intrebarea mea este daca dau in septembrie examen pe educator cealalta specializare, trebuie sa ...? (mai mult)
Meseria de actor sau de medic veterinar? De ce?
Exista Postliceala Sanitara in Republica Moldova?
Poti sa ajungi in it, developer, programator, etc. Dacă ești la facultate la licenta de informatică economică? Chiar daca nu se invata foarte multa programare, dar tu in paralel sa faci ore suplimentare...? (mai mult)
La interviu pentru job mi-a zis ca ma suna intr-o saptamana daca iau postul. La voi tot asa va zis? Sau inseamna ca nu l-am luat.Eu stiu ca zice direct daca esti angajat.
Pentru cei ce sunt la Facultatea de Litere din București, cum a fost orarul vostru pana acum? Pot sta mai mult de 6 ore in facultate? Am nevoie sa am si un job si nu stiu cum să îmi impart timpul, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!