Faci materia economie dacă ești la profil de arhitectură? Liceu de arte Mulțumesc!
Salutare! Tocmai m- am inscris la o scoala postliceala de asistenti medicali generalisti.Stie cineva cum e si care sunt perspectivele de angajare? Poate a mai facut cineva scoala si stie.Si apropo e adevarat...? (mai mult)
Salut, unde îmi recomandati sa fac un curs de electrician în Bucuresti?
Bună ziua, Merită a fi motostivuitorist in străinătate? Mai ales in țări precum Austria, Germania, Olanda, poate și Elveția? + sau merită mai mult să fii șofer pe tir în aceste țări? ...? (mai mult)
Salut. Stiti in mare care este programul, salariul etc la jandarmi?
Dacă e cineva profesor de matematică pe aici, am nevoie de un proiect de lecție la nivel liceal, în abordare interdisciplinară. Mulțumesc!
Salut! Nu iti poate face direct liceu curs de calificare ca portar? Sau cum sa procedeze mama mea? Ea vrea sa se angajeze ca portar la un liceu, dar ea nu a mai lucrat ca portar și nu știe cum sa procedeze,...? (mai mult)
Bună tuturor! Am nevoie de un jurist, sau cineva care să îmi explice pe înțelesul meu următoarele. Menționez ca eu sunt cântăreț și am contracte; și aș vrea să știu dacă drepturile ...? (mai mult)
Ce specializare merită din anul 2 la FAIMA? Cum sunt specializările?
Caut loc de muncă la Câmpulung Muscel
Ce firme din industria call- center/customer service din Cluj sau remote sunt cunoscute ca fiind cu salarii foarte bune? (1000- 1200 eur salariu + comision impreuna) Am multa experienta in domeniu + ...? (mai mult)
Hello TPU! Efecfiv nu o mai suport pe mama, chiar azi a fost o intamplare ca gen eu nu puteam retinea o poezie si a zis ca daca ma mai plang mult vine si imi da una peste gura, ca ma trage de urechi ...? (mai mult)
Salutare! Pot trece fișa medica ca SGP-ist la Mapn, cu lentile speciale pentru plasa ishihara?
Cei care lucreaza in armata, ce program au? Presupun ca se lucreaza in ture.
Poți ajunge pilot militar dacă fumezi?
Exista cursuri de it fizice în Iași? Și dacă da, care și unde le pot găsi?
Este posibil oare, ca persoana care se gindeste la tine, să îți transmita careva emoții (vesel/trist)? Am lucrat cu o colegă, și după ce vorbesc cu dinsa la telefon, automat mi se schimbă...? (mai mult)
Buna ziua! Daca lucrez in afara( o luna cu o luna),pe vapor.Pot si in tara in luna cand sunt libera, contract de 8 ore? Multumesc!
Salut. As dori sa- mi caut un loc de munca in străinătate (UE) in industria de relatii clienti/call center sau vanzari online. Eu cunosc doar limba engleza la nivel nativ. Pe ce site- uri ar trebui sa...? (mai mult)
Buna ziua. Vreau sa-mi fac cont pe walmart us si nu primesc codul prin sms pentru validarea contului. Nu-ti poti face cont cu nr romanesc?
Vă salut! De curând am luat permisul categoria D și urmează să susțin examenele în vederea obținerii atestatului profesional CPI persoane. Faza e că. niște colegi de la școală au luat deja ...? (mai mult)
Ce șanse am sa lucrez in viitor în sistemul medical de sănătate având acum anxietate si fiind și mai timid și emotiv? Că orice post in afara de infirmier chiar și ceva la calculator in spital...? (mai mult)
Visul meu e sa lucrez in domeniul sănătății de orice fel.Idei? Mă pasionează sănătatea că domeniu și device- urile și aparatele medicale.Ca ce as putea lucra și unde? In viitor mă refer.In...? (mai mult)
Salut! Vreau sa ma angajez la KFC dar in program de 4 ore sau weekend. Spuneti-mi si mie cat ar fi salariul care stiti va rog frumos.Multumesc frumos.
Sa renunt la Facultate de Geografie pe Meteorologie (îmi doream din clasa a 7-a) sau să mă duc la munca?
După ce scap de ochelari pot deveni subofițer la jandarmeria de penitenciar?
Bună. Am terminat postiliceala medicală împreună cu modulul psiho pedagogic. Nu îmi găsesc nici un loc de muncă în domeniu, în județul în care locuiesc. Ce pot face având în vedere că am...? (mai mult)
Buna TPU! Am facut un calcul pentru salariul net pe internet si de exemplu la 3800 de lei ar trebui sa iau undeva la 2280, dar iau undeva la 2000 si ceva, in nici un caz cat ar trebui. Sunt alte taxe...? (mai mult)
Dacă ma operez la ochi de o miopie mare, după recuperare pot da la subofițeri de penitenciar?
Aș putea să trimit un email la ITM București cu o cerere în care solicit o adeverință de vechime?
Buna ziua, vreau sa dau la pompieri dar am avut leucemie cand aveam 1 an dar a fost tratata pe la varsta de 3 ani si de atunci nu am mai avut probleme niciodata. Vreau sa va intreb pot intra la...? (mai mult)
Salut,daca am 12 clase fara diploma de bacaluareat pot sa ma angajez pe domeniul de stewardez?
Pot deveni un vindecător(e visul meu) cu cartea asta? https://www.libris.ro/tu-vindecatorul-terapie-prin-metoda-silva-jose-MET978-973-728-777-9--p13312489.html#descriptionHead
Oare cum este să lucrezi ca însoțitor/însoțitoare de zbor pentru companiile aeriene arabe?
Salut! Cât timp durează examenul medical pentru admiterea în M.A.I? Am văzut pe barem extrem de multe afecțiuni care trebuiesc verificate și sunt tare curios cât durează acesta procedura.
SALUT! Acum termin clasa 12, a- și dori să merg mai departe la facultate dar nu știu ce să aleg să îmi asigure și un loc de muncă decent plătit după ce termin facultatea. A- și dori ceva...? (mai mult)
Salutare vreau și eu un sfat vreau să mă stabilesc în România, nu mi- am găsit locul nicăieri am lucrat în Anglia vreo 6 ani dar tot mai bine e acasă am acumulat experienta din fabrici, depozite...? (mai mult)
Am împlinit de curând 24 de ani si nu stiu ce sa fac cu viata mea. Sunt sănătoasă, familia mea este sănătoasă si da, e cel mai important lucru dar nu ma simt eu împlinită dpdv financiar. Lucrez,...? (mai mult)
Ce parere aveti de Facultatea de Management din cadrul ASE?
Buna seara! Azi am semnat un contract cu o flota cum că sunt colaborator cu ei și că ei îmi vor lua 80% din bani și eu 20%(a zis că pune așa ca sa plătesc taxe mai mici? Doar pe cei 20%) întrebarea...? (mai mult)
Ce este o retea electrica in aval? ce este o retea electrica in amonte? care este diferenta dintre ele practica si teoretica?
Daca imi iau 2 joburi primesc bonuri de masa din 2 locuri?
Salut! Am nevoie de o mica îndrumare.Sunt clasa a 11 a pe profilul turism si alimentație si nu stiu ce sa fac dupa liceu... inițial am zis ca dupa ce termin liceul sa imi incep un mic atelier de detailing...? (mai mult)
Pot sa devin pilot de avion daca nu a fost chiar o pasiune din copilarie? Intr o luna fac 18 ani si vreau sa ma inscriu la Scoala Superioara de Aviatie Civila
Din ce se poate intretine o persoana care nu poate sa lucreze sau nu este apta de munca!? Unde poate sa locuiasca?
Hei, daca sunt pe profil uman (filologie) oare cum ar trebui sa ma pregatesc pentru a ajunge la facultatea de informatica economica? Meditatiile la mate si la info ar fi o solutie? Cred ca mi- ar placea...? (mai mult)
Bună, TPU! Ce părere aveți despre Facultatea de Business de la Babeș Bolyai? Dar de cea de Drept?
Voi ce ați alege? Facultate sau munca?
Cum sa intru în polița locala?
Salut! Dacă vreau să intru la academia de poliție în viitor ce profil să aleg la liceu științe sociale sau filologie? Care m-ar pregătii mai bine pentru examen?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!