Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 10 Ianuarie 2025 sunt:
Paşte feticit! Am si eu o intrebare de adresat aici, pentru ca nu am cu cine discuta. Acum sunt in clasa a VIII- a, şi aş vrea să dau probele la liceul pedagogic şi să dau Testul bilingv, dar ...? (mai mult)
Când m- am înscris la facultate, nu am optat și pentru modulul psihopedagogic, însă aș fi tentată să îl fac postuniversitar. Am auzit că există și o singura specializare, dar si dubla specializare....? (mai mult)
Salut. Eu sunt operator cnc. Sunt în perioada de proba am 1 luna. De 1 săptămână pentru ca ma descurc mi au dat o mașină sa lucrez doar eu pe ea. Oare ar trebui sa iau mai multi bani dacă am masina...? (mai mult)
Mai are rost sa incerc sa dau bacalaureatul anul viitor daca nu l- am dat când trebuia din cauza problemelor de anxietate în 2017? Asta ar fi punctul 1.Deci cum ar veni sa ma pregătesc sa îl dau ...? (mai mult)
Ce este și ce anume face un ghid turistic și cum devii ghid turistic?
Bună ziua, în ce consta examenul de la atestatul de paza? Și la câte întrebări trebuie sa răspund corect ca sa-l iau
Îmi puteți niște păreri despre acest curs: https://www.telacad.ro/cursuri/it-essentials/ Mulțumesc!
Bună seara, daca am 3 ani de facultate in management,cu licență, ce studii pot face sa pot ajunge în învățământ? Mulțumesc
Dacă lucrez în armata pot sa îmi iau concediu 2 săptămâni sa ma duc în Anglia?
Ce salariu net are un Casier?
Cat de greu este sa intri la Academia de Poliție? Ce ar trebui sa faci?
Unde dau cei din oradea sportul pentru admiterea la subofteri campina?
Bună! Vreau să știu dacă la facultatea de științe ale educației, pedagogie, Universitatea Stefan cel Mare se face matematica grea? Vreau un răspuns de la cineva care este acolo! Mulțumesc!
Unde să mă duc să lucrez? La un supermarket, într-un depozit sau la pază?
Salut! Referitor la armata, sunt soldat gradat profesionist, pe post de politie militara, vreau sa urc in grad si sa-mi incep o facultate. Ce facultate m-ar avantaja cel mai mult?
Buna. Ce fel de locuri de muncă practice există fără să fie nevoie de experiență, facultate și cursuri la început? Nu mă înțelegeți greșit, momentan nu mă simt in stare și nici nu am ...? (mai mult)
Suna interesant o cariera in SIE * ( Serviciul de Informatii Externe )? Cine ar lasa viața tihnită si " sigura " pentru suspansul meseriei de " SPION "? DE partea financiara NU...? (mai mult)
Salut! Stiti ceva despre agentia Intermann? Am vazut ca ajuta romanii sa plece in Franta. Pareri?
Bună, as vrea sa știu dacă înălțimea este importanta pentru a intra la academia de poliție. Menționez faptul ca sunt o persona foarte scunda având 1, 50
Bună! CV-ul trebuie făcut neapărat pe Europass sau se poate folosi orice platformă? Are vreo importanță pentru angajator?
Salut TPU, stie cineva un site unde pot sa invat pentru anre? adica sa aiba si mediu de invatare si tot ce trebuie
Dacă sunt angajat de o lună jumătate, pot depune cerere pentru cardul de sănătate european? Și dacă da, de la angajator îmi trebuie adeverință de angajat sau altceva?
Salutare vreau sa știu ce flota de curieri glovo, tazz sau bolt food angajează de la 16 ani in București sectorul 6 preferabil. Multumesc
Am nevoie sa ma duc la un medic zilele astea si va trebui sa lipsesc de la constructii dar mai am nevoie de o zi (lucrez fara contract ) dar as cauta un motiv sa nu se supere baietii cu care ma duc.
Ce puteți să mi spuneți despre domeniul cercetării științifice? Ce pași trebuie să facă un tânăr pentru a se pregăti în timp pentru așa ceva? Cât de mult se pune accent pe cercetarea farmaceutică...? (mai mult)
Pentru proba scrisă la concursul de a deveni ofițer ISU, trebuie scris la fiecare lege articolul și aliniatul din care face parte ceea ce scrii, sau este suficient să ști conținutul legii respective?...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare legată de două locuri de muncă și comparația dintre ele. Lucrez momentan de 3 ani intr- un loc în care salariul de bază e 2300 net plus 600 bonuri, pe lângă care mai iau...? (mai mult)
Cum pot deveni un vindecator? Vindecator nu doctor. E visul meu. Tocmai mi-am cumparat și o carte Tu, Vindecatorul, vindecare prin metoda Silva.
Buna. Doresc sa incep studiile la Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Fizica, insa as vrea sa stiu daca programul este foarte solicitant. Nu invatatul este problema, ci faptul ca lucrez(full ...? (mai mult)
Pentru proba scrisă la concursul de a deveni ofițer ISU, trebuie scris la fiecare lege articolul și aliniatul din care face parte ceea ce scrii, sau este suficient să ști conținutul legii...? (mai mult)
Salut! Ce cursuri ai nevoie pentru a te angaja la TMG GUARD?
Salut, vreau sa dau la scoala de politie din campina la anul. Am gasit legislatia in sfarsit( pe site ul legislatie just ) si eu sunt genul de persoana care invata usor si repede din scris, adica copiez...? (mai mult)
Eu mi- aş dori pe viitor să lucrez într- o redactie care are ca domeniu istoria. Stie cineva cum ar trebui să procedez ca să pot să am o colaborare cu ei? De exemplu la Historia sau Magazin istoric....? (mai mult)
De ceva timp îmi tot caut un job, dar remote, din cauza liceului nu pot sa merg fizic... Și part time. Sincer să fiu nu am cautat atât de intens încât sa găsesc ceva. Am găsit, dar au fost fraude...? (mai mult)
Cât câștigă o camerista in Franța? De exemplu în orașele mari.
Buna ziua grup! As vrea sa deschid un outlet in Romania! Imi poate soune cineva de unde pot incepe si in ce consta aceasta afacere? Multumesc!
Hey, am o intrebare, Daca vreau sa ma angajez ca si "Reprezentat Comercial" iar angajatorul doreste asta, el poate sa ma incadreze dupa cod- ul COR in contract daca nu ai bacalaureatul luat? Adica...? (mai mult)
Salutare, am si eu o intrebare. Stie cineva cu ce medie s-a intrat in 2023 la pipp la distanta, in Brasov si Bucuresti!
Hei TPU! As vrea sa lucrez undeva in Europa, de ex Franta sau Germania. In Romania am lucrat ca lucrator comercial si ospatar. Am 19 ani btw si lucrez de la 17 ani. Desi nu am chiar foarte mare experienta,...? (mai mult)
Este cineva subofiter sau ofiter in cadrul ANP as avea niște curiozitati despre turele de lucru și despre insarcinarile unui ofiter sau subofiter și cât de greu este sa avansezi.Multumesc...? (mai mult)
Salut prieteni! Aveti idee cum se poate intra la Academia Diplomatica Romana? Dau funda. Mersi anticipat
Ce examene se dau la SRI pentru un post la Securitate Aeroportuara? Tin sa precizez ca este din incadrare directa. Multumesc anticipat.
Când se deschide sezonul estival?
Pentru a putea participa la concurs pentru încadrare din sursă externă pe post de ofițer la pompieri, este nevoie să ai funcție militară?
Bună, sunt într- o situație mai puțin plăcută. Și anume de a alege într- un fel sau altul viitorul meu, cariera mea. Anul asta, termin învățământul profesional (Sunt la un colegiu economic),...? (mai mult)
Bună, TPU! Dacă cineva care are schizofrenie dorește să ajungă politist, e posibil? Nu găsesc nimic legat de asta și chiar aș dori să ajung politist, dar mi- e frică că nu voi fi acceptat...? (mai mult)
Salut! Un sfat va rog. Daca iti cauti un nou loc de munca iar pe CV la ultimul loc de munca ai doar o lună lucrată, nu este un semn de intrebare pentru firmele la care aplici? Adică să o ia ca pe ...? (mai mult)
Hey, vreau sa ma inscriu ca si voluntar la ISU Smurd si nu am gasit niciunde informatii despre uniforma, trebuie sa mi-o cumpăr eu sau mi-o vor da ei!?
As avea niste intrebari pentru ca vreau sa dau la scoala de politie vasile lascar din campina, la anul. 1. In ce consta inscrierea si cand trebuie(stiu ce acte trebuie) 2. Trebuie sa dau niste examene...? (mai mult)
Bună! Dacă vreau să intru la poliție pe viitor, ce liceu ar fi bun să urmez ca să îmi fie mai ok? Din Targoviste
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Furnicuta000 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
JohnDillinger0906 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!