Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 7 Februarie 2025 sunt:
La ce liceu și pe ce profil trebuie să mă duc (în Drobeta Turnu Severin) pentru a putea merge mai departe la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină veterinară din București....pentru...? (mai mult)
Este greu sa intri la jandarmerie/pompieri?
Mai am un an și fac 18 ani și dau și bacul. După ce iau bacul vreau sa fac facultatea de medicina sa ma fac ori inginer medical ori medic de familie(asta mai vad eu). Întrebarea mea ...? (mai mult)
M- am transferat la școală la seral si voi face doi ani jumate. După ce termin vreau sa fac facultatea. Pot face ce facultate doresc după ce termin seralul? Sau voi fi nevoit sa fac facultatea ...? (mai mult)
Cam cat ar putea sa castige pe luna un inginer electrician pe mentenanță la o fabrica cum ar fi Prysmian, Pirelli, Uzini. Vreau un raspuns mai detaliat, si, apropo, parerea voastra despre acest...? (mai mult)
Cum infiintezi o formatie muzicala?
Am și eu nevoie de ajutor în legătură cu un CV pe Europass. Am făcut sport de performanta și as dori sa îmi trec rezultatele pe care le- am obținut și nu știu unde mai exact și cum ...? (mai mult)
Să fac facultatea de biologie doar pentru că îmi place (adică mă pricep foarte bine, am fost și la olimpiade), iar apoi să risc să nu mă angajez nicăieri pentru că aparent în ziua de azi ...? (mai mult)
am o problema... ma gandesc dintre aceste doua meserii : jandarm si lautar care este mai buna? Stiu ca sunt doua meserii foarte diferite dar daca ajungi un lautar bun poti sa traiesti bine?...? (mai mult)
Numai ce am terminat clasa a XII- a si as dori sa ma mut in Austria incepand cu anul viitor. Credeti ca as putea sa- mi gasesc un loc de munca bine platit fara a avea facultate? Ma gandeam sa ma ...? (mai mult)
Dacă nu intru la facultate la info. in ce alt domeniu sa ma reorientez? Tot așa pe la birou si salariu destul de bun. Fara înjurături și așa va rog.
Salut, Puteti sa imi spuneti va rog daca exista locuri de munca legate de planeta, in care studiezi incalzirea globala, cum putem salva planeta, despre animalele pe cale de disparitie etc? Si denumirea...? (mai mult)
Funda. Păreri despre postul: consilier credite+ înființare PFA, părți bune și părți rele...
Salariu unei persoane este calculat in functie de cata scoala are?
Intreb doar asa de dragul discuției. Cam care are fi variantele sa ajungi la un salariu de 2000 lei pe lună în România?
Mie și unor prieteni ne place muzica foarte mult si am inceput sa cantam impreuna. Avem instrumente, avem de fapt tot echipamentul necesar mai ramene sa infiintam formatia. Plus ca am ales...? (mai mult)
Bună ziua... am 17 ani și sunt la liceul sportiv, vreau să devin polițist! Pot să ies de la acest liceu? Și din ce trebuie să dau examen pentru intrarea la facultate?
Doresc sa ma inscriu la un concurs din judet diferit.(domeniu sanitar - Asistent). Am urmatoarele nelamuriri legate de: - cerere de participare la concurs ( formular eliberat de RUNOS). ...? (mai mult)
Dăscălii câștiga la fel de mulți bani ca preoții?
am gatat liceul la profil uman filologie cu bacul luat. As vrea sa dau la o acadamie la stat nu conteaza mapn, mai, anp dar undeva unde se da admitere din geografie nu din matematica, sunt...? (mai mult)
Cum sa devii un dj bun si popular la petreceri și evenimente de genul? Gen sunt dj intr- o discoteca si vreau mai mult, chiar imi place mult... ce scoala de dj ar trebui să urmez? Nu imi ziceți de ...? (mai mult)
In legatura cu facultatea de teologie din Iasi, se cauta din an in an profesori la facultate?
Am observat pe internet anunturi de cursuri de voice over susținute de Carmen Ivanov si am vazut ca multe pagini o lăudau că ar fi foarte buna. Știe cineva daca asa e? Oricum, si pretul pe care îl...? (mai mult)
Exista postliceale sanitare la fara frecventa? Daca da, lasati-mi numele...
Salut, cred că vreau o carieră în masini, de producere de mașini. Știți cumva ce studii trebuie sa ai? Unde pot sa fac asta? Dar normal că nu în România ci în Strainatate. Ms
Este buna facultatea de drept din cadrul universității Transilvania, Brașov?
Salutare. Anul acesta am încercat sa intru in armata ca și SGP- ist. Știe cineva care a fost punctajul minim cu care s- a intrat la orice post? Tancuri și artilierie, telecomunicații? După calculul...? (mai mult)
Ce părere aveți de meseria de designer de interior? Mi- ar plăcea sa devin unul, dar am niște nelămuriri. 1. Se câștiga bine? Cam cât? 2. Ce facultate trebuie sa urmez? 3. Ce trebuie...? (mai mult)
Pot trece fisa medicală de la poliție fara tendoane la talpa? Nu mă deranjează, pot fugi, etc Funda!
Daca esti judecator in Romania ai cum sa te muti ca judecator intr-o alta tara? Daca da, imi puteti spune care e procesul?
Vara urmatoare as vrea sa ma angajez la impartitul de pliante. Doar ca inca nu m- am decis 100%. Imi puteti spune cum e? Adica cum e platit, cat lucrezi, cate pliante ar trebui sa imparti, pe unde te...? (mai mult)
Am de gand să mă duc la politia rutiera, dar am cateva neclaritati. Intru in clasa a- 8- a, doresc să vă intreb, cu ce media generala se intra, la ce liceu, ce probe trebuie date,...? (mai mult)
Sunt interesat de ceva timp de a ma inrola in armata. Cam care este salariul si cum este mediul? Am citit multe topicuri pe internet care se contrazic singure. Rog cunoscatori. Multumesc
Poti sa devii inginer si fara facultate?
Bună, vreau sa va intreb daca are ceva daca ai tatuaje pe antebrate daca vrei sa lucrezi ca si inspector în turism sau calitatea in turism?
Bună TPU! Am de gand să mă duc la "Politia Rutiera". Spuneti- mi si mie, ce grade sunt acolo si ce liceu trebuie urmat sau profil că dau examen anul asta si am neclarități? Vă rog să- mi spuneti...? (mai mult)
Care este diferența dintre un jurnalist simplu si un jurnalist investigator?
stiti cumva care este programul de lucru ca si angajat la dedeman in general? Care este schimbul 1, 2 libere?
Salut tpu.Sunt pasionat de informatica(programare) si as vrea sa stiu ce trebuie sa mai invat ca sa ma pot "angaja" avand in vedere ca am trecut clasa a 9 a.Acum stiu doar C+ + (materia de a 9 a si a ...? (mai mult)
Cum sa caut jobul dorit? Rog seriozitate
Bună ❤ Eu sunt la liceu pe filo, este în regulă daca aleg sa merg la ase pe turism și business, îmi poate spune cineva in general ce se face acolo? Mulțumesc
Bună ❤ Eu sunt la liceu pe filologie și după as vrea sa mă orientez către ase pe partea de turism și business. Are vreo legătură dacă nu am făcut turism in liceu? Îmi poate spune cineva in...? (mai mult)
Sunt la liceu si fac naveta zilnic. Incerc sa ii conving pe părinți să stau în chirie dar ei spun că o să mă fac vagabond și așa... chiar nu vreau sa fac așa ceva. Vreau sa ma pun sa...? (mai mult)
As vrea sa ma angajez part time la un supermarket si nu stiu exact ce sa aleg. Am in apropiere de mine profi, mega image, careffour si penny dar am auzit de la cineva ca la careffour se dau salarii...? (mai mult)
De la SGP ce pot face? Ma pot duce și spre alte ramuri cum ar fi Poliția Militară sau Scafandri militari?
Cât de greu este la facultatea de medicină? Cât de mult trebuie sa înveți pentru sesiune? Este adevărat ce spun alții, că ai cărți întregi de învățat, sau sunt doar exagerări?
Cat castigi part time la KFC pe un program 4h/weekend? Sau ca si casier la kaufland/alt magazin? Daca ati lucrat part time, unde vi s-a parut cel mai ok si cat ati facut (Bucuresti)? Multumesc!
Meseria de inginer e usoara?
Vreau sa devin antropolog și nu știu ce liceu trebuie sa urmez pentru a deveni antropolog? Exista licee speciale pentru asa ceva?
Sunt profil uman și vreau să știu și eu niste facultăți foarte bune pe care le- aș putea urma. Prima opțiune*deocamdată* pentru mine este Academia pentru ofițeri...pentru că...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!