Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 7 Februarie 2025 sunt:
Buna, cu ce punctaj se intra la sgp? Am 14, 28 și nu știu dacă intru...
Salut, vreau sa fac un curs de cofetar, intrebarea mea este daca careva de aici a facut acest curs. si cum ai reusit pe viitor? adica ai invatat multe chestii acolo? retete? te poti angaja ca, cofetar?...? (mai mult)
Ma intereseaza sa stiu daca este cineva care face contabilitate in invatamant, Respectiv la o scoala. Am nevoie de putin ajutor! Multumesc!
Ce salariu are un agent de securitate la mall?
Când ies preoții la pensie?
Care este mai buna dintre UBB Cluj si Facultatea de informatica din Iasi?
Buna ..sunt foarte stresata pentru ca am trecut intra 8 a si mi e foarte frica de acel examen, nu am fost niciodata foarte buna la invatat mai ales la matematica, acum mi am bagat profesoara de mate,...? (mai mult)
Pentru cei din Cluj Imi puteti spune ce profile are liceul George Baritiu cluj -napoca
Cum e meseria de asistent medical? chiar e asa numai lapte si miere?
Bună! Este cineva care s-a transferat de la o facultate la alta în poli după terminarea anului 1? Îmi poate da câteva detalii despre transfer?
Pentru Academia de Pompieri situata in cadrul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza, cat la % se ia in considerare nota de la BAC si daca sunt sanse de a intra orice persoana cu un bagaj de cunostinte...? (mai mult)
Știați ca in Iași un post de educator se cumpăra cu 6000 euro? Adevărat? Mafie din asta e si la profesori oare?
Ce salarii au profesorii la privat Dar invatatorii la privat
Dacă termin dreptul in România, voi putea face ceva cu el într-o alta țară?
✓Ce salariu are un lucrător comercial la Carrefour?
Hey TPU! Trebuie să aleg dintre Filologie și Știnte Sociale pe care credeți că ar trebui să o aleg? Aș vrea să știu și cu ce facultăți si meserii pot continua Dacă merg la ștințe...? (mai mult)
Dacă in trecut am avut o problema cu inima și doctorul mi-a zis ca se tratează, pot intra la academia de poliție sau școlile militare?
Sunt la o școală de muzica din Suceava dar tocmai ai terminat și cu admiterea și am intrat la acesta. Este posibil să mă mut din a 10 la alt liceu? Tot de muzica dar în alt oraș....? (mai mult)
Buna, lucrez la profi si salariul intra in 10 de obicei dar acum 10 pica sambata, salariul ar trebui sa intre in 9, fiind vineri sau in 12? Mersi
In septembrie voi incepe anul 2 la Drept si vreau sa ma apuc serios pentru admiterea in Institutul National al Magistraturii (I.N.M).Se intra greu? Se poate intra si fara relatii, adica doar pe...? (mai mult)
Examenul de Admitere la Jandarmi este greu (la Subofiteri)
Salut, dupa cat timp pot efectua o eventuala demisie din functie in cadrul politiei, jandarmeriei, etc, fara a fi nevoit sa despagubesc statul.
Bună! Cum se face un transfer la poli de la facultate la alta?
Cine se ocupa de investigarea crimelor in Romania in afara de politie? Americanii au FBI, care este peste politie. Noi pe cine avem?
Ca politist in timpul liber daca vezi vreun scandal trebuie sa il aplaneze? Ca eu stiam ca nu mai esti civil daca esti politist.
Salut,TPU! Nu stiu la ce facultate sa dau. Ma tenteaza pshiologia. Ce trebuie sa fac? Pe cine sa intreb de aceasta facultate...? Nu cunosc prea bine detaliile, facultatile.
daca voi termina o scoala de agenti de politie si voi intra dupa la academia de politie la frecventa redusa, dupa terminarea acesteia voi iesi primul grad de la ofiteri, adica subinspector...? (mai mult)
Hei TPU, As vrea sa intru la facultatea de informatica din Iasi.Credeti ca e o facultate buna sau ar trebui sa tind spre una cum a fii unibuc sau poli?
Unibuc sau Poli?
vreau sa ma inscriu la jandarmerie la Falticeni, stie careva care sunt beneficiile in cadrul anilor de studiu, salarii, etc, FUNDA.
Ma poate ajuta cineva cu chestionare pentru atestatul de securitate?
In acest an incep clasa a 12 a si sunt indecis in legatura cu alegerea unei facultati.Eu as dori sa merg la facultatea de fizica dar nu am un talent aparte in fizica in schimb sunt decent la matematica...? (mai mult)
Buna TPU dupa finalizarea scolarizarii la politia de frontiera are loc repartizarea, se tine cont de judetul de domiciliu? Eu locuiesc intr- un judet care are granite cu 2 tari si as vrea sa stiu daca...? (mai mult)
Am o curiozitate legata de meseria de programator si anume cam cat se leaga ea de matematica si daca poti face cursuri chiar daca n- ai terminat un liceu in domeniu sau o facultate? Intreb pentru...? (mai mult)
Credeti ca domeniul automatizarilor industriale va avea o dezvoltare mai mare in Romania peste 3- 4 ani, gen facultatea de automatica si calculatoare domeniul automatica si informatica aplicata este un...? (mai mult)
Bună seara. Trec clasa a 12- a la filologie și nu ma pot decide între două facultăți. Planuiesc sa aplic la amandoua si sa aleg la final una dintre ele. Pana atunci, însă, am nelamuriri in privinta...? (mai mult)
poate sa imi recomande si mie cineva agentii de recrutare pentru locuri de munca pentru Anglia, dau funda!
Buna, as dori in viitor sa am profesia de designer de interior! Ce facultate ar trebui sa urmez? Cu ce ramura? Mi-ați fi de mare ajutor dacă mi le-ați da cu numele și orașul. Mulumesc
Tatăl meu nu vrea sa fac o facultate, este atât de paralel cu viata din secolul XXI incat el crede ca toți profesorii sunt cei mai oribili. Am vrut sa dau la umf cluj asistenta medicala generala și...? (mai mult)
Am o mică problemă! Sunt studenta în anul 1 la ISB politehnica specializarea Ing produselor alimentare și aș vrea să mă transfer la IMST specializarea Ing economica tot în politehnica. ...? (mai mult)
Bună, am 16 ani și vin clasa a X- a... Fac 17 in luna noiembrie. Întrebarea e dacă există vreo cale prin care aș putea scurta perioada liceului sau cel puțin frecventa... Am auzit de doi ani într-...? (mai mult)
Hei! Sunt la filo si intru in clasa a 12- a. Inca nu stiu ce facultate sa aleg si nu am cunoscuti care ma pot ajuta. Ce parere aveti de... • ASE Finanțe Bănci? Se intra cu media de la bac si eseu ...? (mai mult)
Cum se numeste Scoala de Subofiteri a Inspectoratului General de Aviație a Ministerului de Interne?
E cineva aici care stie despre meseria de fizioterapeut? Dau funda
Trei calități și trei defecte pentru testul psihologic în armata, să nu se bată cap în cap
Spuneți-mi va rog niste țări unde se câștiga peste 1500-2000€ la ferme de Animale! In Anglia la ferma merita sa pleci?
De ce sunt multi care zic ca nu e bine sa fii paznic la jandarmerie sau armata? Ce poate fi greu in asta? Dar e bine sa lucrezi ca pompier in incendii? Nu mai bine stai la pază?
Exista firme in domeniul IT care au programe de internship sau angajeaza in perioada verii elevi la liceu?
Știe cineva care e diferența dintre balneokinetoterapie și kinetoterapie, adică sunt doua domenii diferite sau una are ceva in plus fata de alta deși e același lucru?
Care este diferenta dintre facultatea de mate- info, informatica, informatica aplicata, autonomica si calculatoare, informatica intensiv? Mai exact sunt curios care este diferenta dintre ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!