Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 7 Februarie 2025 sunt:
Salut,TPU! Am si eu o intrebare, cat castiga un stomatolog debutant specializare, estetica dentara in Romania si in strainatate?
Ma intreb dacă voi duce pasul la politehnica cu mate m2 ce părere aveți? Sunt care au făcut m2 și îl duc.Ce părere aveți?
Cati ani durează facultatea de teologie si masterul? Pt fiecare in parte
Dacă nu iau note mari la bac, pot sa merg la o facultate renumita? Cu bani bineînțeles. Aceștia nu sunt o problema... as vrea la facultatea de informatică din Cluj. Dacă media de admitere...? (mai mult)
Cineva pe aici care a absolvit ingineria produselor alimentare? Îmi poate da câteva detalii despre facultate și despre oportunitățile pe care le oferă?
Ce părere ai de meseria de traducător in multinaționale? E un drum greu pana acolo? Doar cei mai buni ajung in multinaționale?
Buna, peste 2 zile am programat un interviu la o firma, eu doar ce am terminat cu liceul si bacul si acum am vrut sa ma angajez si am pus cv la aceasta firma si m- au contactat si au intrebat daca pot...? (mai mult)
Cam cate ore lucra un angajat la un supermarket gen Lidl, Kaufland? Lucra mai mult de 8 ore sau se face in schimburi? Si de la ce ora se incepe? Multumesc, dau funda! De preferinta cine a lucrat...? (mai mult)
Parere despre liceul particular Ucecom din Bucuresti? Daca nu iau bacul ce se intampla? Eu as vrea sa ma axez pe hairstyling, imi puteti spune cum e? Mai multe informatie orice informatie ajuta. Scuze...? (mai mult)
Exista vreo posibilitate, gen daca se elibereaza locuri la buget/ pleaca cineva sau renunta sau chiar ai medie mare, sa treci de la taxa la buget dupa prima sesiune?
Pentru a deveni Carabinier in Republica Moldova sau Politist tot in Republica Moldova trebuie cetatenie modoveneasca?
Vreau sa devin pompier in Irlanda. Cum pot dobandi cetatenie in tara respectiva si ce scoala trebuie sa fac acolo? Daca fac in Romania Scoala de subofiteri de la Boldesti pot sa plec in Irlanda ...? (mai mult)
Ce parere aveti de Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografica si de Facultatea de film? Ce sfaturi imi dati? Este o idee buna sa continui in acest domeniu? Si in special m- ar...? (mai mult)
Ce părere aveți despre facultatea de Ingineria produselor alimentare? Este o alegere bună pentru viitor?
Imi poate spune cineva va rog in ce consta admiterea la medicina veterinara? Doar biologie sau si chimie?
Cât câștigă o învățătoare/educatoare aprox?
Ce părere aveți despre specializarea ingineria produselor alimentare? Este o alegere bună pentru viitor?
Cum este sa lucrezi ca si pompier? Ma intereseaza parerea celor care lucreaza in domeniu sau au avut de a face cu acesta.
Cam cate ore lucreaza un consultant de vacante? Poate lucra mai mult de 8? Si ce mai face in afara de a vorbi la telefon cu oamenii si a le recomanda cele mai bune hoteluri?
Ce salariu are un profesor de religie in prezent?
De curând mi-a tresărit ideea de a deveni criminalist. Stie careva ce facultate trebuie sa urmez? Si daca profilul de sociale ma va încurca?
#Medicina A făcut cineva de aici medicina? Ați putea să îmi dați niște sfaturi? E târziu oare să o încep la 22 ani? Am făcut deja 2 ani de contabilitate si am zis ca ar fi ok sa o termin, ...? (mai mult)
Trebuie sa urmez facultatea de teologie, specializarea teologie didactica pentru a ajunge profesor de religie?
Știe cineva dacă se mai poate sa te întorci la un loc de munca unde nu au vrut sa iti prelungeasca contractul?
Care sunt salariile mai exact in politia de frontiera? Ce am vazut pe site e ceva tabel. Dar nu ma lamureste
Am nevoie de ajutorul și sfatul fiecăruia dintre voi! Am o prietena care are media la bac foarte mică, 6 și ceva nu știu exact, ideea e ca a aplicat la facultate, dar nu a avut nicio șansa sa ...? (mai mult)
Poti avansa in grad la Politia de Frontiera daca tu esti agent? Si ce inseamna agent cu functie de comanda? Creste salariul in functie de vechime? Multumesc
Visul meu este sa devin pompier. Al doilea vis este sa parasesc România si sa devin pompier in alta tara, una vorbitoare de limba engleza. Sper sa nu va luati de mine ca de ce plec eu din România,...? (mai mult)
Salutare. Stie cineva unde pot gasi regulamentul militar, dar sa fie complet? Am nevoie urgent de el.
Ce părere aveți de facultatea de psihologie? Ce ziceți de psihologii criminaliști? Câștiga bine? E o meserie grea? Îmi spuneți meseriile si facultățile umaniste prin care poți avea un viitor...? (mai mult)
Am un prieten la facultate AC la UPB la taxa si nimeni nu ne raspunde la o intrebare. Se poate trece dupa prima sesiune la buget? Sau doar de la un an la altul? Ce trebuie facut?
Urmeza sa imi aleg o facultate. Sunt indecis intre facultatea de inginerie chimica Iasi sau facultatea de energetica Iasi, daca puteti sa imi dati niste sfaturi sau informatii. Mersi!
La paza poti lucra 8 ore? La banca se lucreaza la 8 ore?
Care este salariul NET al unui consilier debutant clasa 1 (studii superioare)? Depinde de institutie? Și primește ceva indemnizații sau sporuri pe lângă salariu? Multumesc.
Aș dori și eu să știu cum este Facultatea de Jurnalism. Am înțeles că toți studenții din respectiva facultate, nu se suportă între ei, aceștia fiind într- o competiție continuă....? (mai mult)
Îmi poate recomanda și mie cineva câteva facultăți de pe urma cărora chiar poți face ceva? Și să menționeze cu ce se ocupă și ce poți ieși de pe urma respectivelor facultăți?
Salut, știți cumva care-i diferența dintre geologie si inginerie geologica?
Am auzit ca in Cluj poti pleca pe durata a cateva luni in diverse tari straine la anumite facultati. La care si ce iti trebuie ca sa poti sa faci acest schimb de experienta?
La ce se refera postul de responsabil lant aprovizionare? Ar fi sanse sa fiu angajat daca am bacul luat, competente foarte bune la engleza si avansat la calculator?
Salutare, am doua intrebari referitoare la postul de soldat in cadrul Armatei Romane. Acestea fiind urmatoarele: 1. Este o problema daca nu am urmat un liceu militar dupa terminarea celor 8 clase si...? (mai mult)
Vreau sa ma duc la liceul militar, dar am astm. Nu e foarte grav, vara sunt total bine dar iarna scad la 96%-94% cel mult 90%. Are vreo importanta? Pot fi admisa?
(Intreb pe cei care stiu). Sunt la liceu si toata lumea ma intreaba la ce facultate voi merge. Eu as alege dintre drept si cinematografie si televiziune. Imi plac amândouă si in plus ma ajuta...? (mai mult)
Daca intru la pompieri si nu sunt repartizat in orasul in care sunt, in orasul in care ma vor repartiza imi vor oferi ceva cazare? Sau cum funcționează? Trebuie sa caut sa stau la bloc? Dau...? (mai mult)
Hello. Aș dori să dau în toamnă la psihologie, în cadrul universității Babeș Bolyai din Cluj. Ce ar trebui să învăț pentru admitere? Ajunge să învăț dintr- un manual de clasa a zecea sau...? (mai mult)
Daca fac managment la Facultatea Romano- Americana este acelasi lucru ca si cand as fi facut- o la ASE? Adica pe viitor nu voi intampina probleme la angajare ca am facut o facultate privata si nu una ...? (mai mult)
Cum descrieți voi succesul? Și ce părere aveți despre persoanele publice care confunda celebritatea cu fericirea?
Stiti daca ma pot transfera de la balneofiziokinetoterapie la medicina in anul 2? Constanta
Daca nu iti traiesti visul si faci o munca care de abia astepti sa scapi, merita viata?
Am o intrebare destul de importanta dupa parerea mea si as dori un raspuns clar si concret nu presupuneri. Eu as vrea ca sa merg la NASA, deja stiu studiile de care am nevoie, dar nu stiu daca...? (mai mult)
Hey, eu am intrat la ingineria materialelor la buget la Cluj și am vrut la electric și nu am intrat nici la taxa, la nici un profil de acolo. Credeți ca am șanse după glisări? Am media 7, 73 ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!