Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 7 Februarie 2025 sunt:
Stie cineva daca in cadrul universitatii Titu Maiorescu este si specializare de Asistent Medical Generalist? Vreau sa ma duc acolo pentru ca nu am reusit sa intru la UMFCD si trebuie sa astept sa...? (mai mult)
Pe ce site as putea sa scriu articole si sa fac bani? Sau locuri de munca, cum ar fi împărțit pliante si sa fie sigur ca imi primesc banii? Sunt din Iași, majora. Multumesc!
Bună. Vreau sa înființez o trupa metal. Nu am găsit decât un membru care îmi este bun prieten. Știe cineva cum pot găsi membri talentați în Bacău?
pentru admiterea la Facultatea de Comanda si de Stat Major din cadrul Universitatii Nationale de Aparare Carol I se dau probe sportive? "Dosarul cu actele depuse va rămâne la Facultatea...? (mai mult)
Ce parere aveti despre meseria de tehnician dentar? Credeti ca este o meserie de viitor? Multumesc anticipat!
Cum se castiga gradul unui pompier si cat castiga fata de unul fara grad? Din 2018 pana in prezent.Va rog!
Dacă voi fi inginera in materiale ce șanse am ca posturi? Se câștiga bine? Am auzit ca mulți merg la Bosh
Se mai fac recrutari in armata? Ideea că imi doresc demult acest lucru da nu stiu ce și cum sa fac.Multumesc.
Daca imi retrag dosarul de admitere de la facultatea la care am aplicat il primesc in aceeasi zi? Am depus dosar la o facultate la care am luat dar nu am confirmat locul, daca imi retrag dosarul il primesc...? (mai mult)
Am terminat la stiinte sociale si vreau sa dau la facultatea de horticultura dar ma tem ca e mult de recuperat...ce ar trebui să mă apuc de invatat? Se da admitere? Imi puteti da mai multe informatii...? (mai mult)
Deci, am terminat școala și vreau sa ma angajez, am făcut 19 ani si ideea este ca nu am lucrat, nu știu ce sa trec în CV, ce as putea trece? Dacă se poate un sfat util. Mulțumesc anticipat
Dacă nu am intrat nici la taxa la electric dar am intrat la buget la materiale pot sa ma treacă la taxa după ce își iau altii dosarele? Dacă nu vreau acolo?
Dacă voi fi inginer in materiale ce șanse am? Ca și cariera
Facultatea de Psihologie sau cea de Drept? De ce? Din care se castiga mai mult si la care gasesc un post de munca mai repede?
Ce materii se fac la scoala de pompieri (raportata la materiile din liceu)? Din 2018 pana in prezent.
Exista posibilitatea de a ma muta de la medicina generala la militara, dupa anul 1?(Carol Davila). Daca da, ce conditii trebuiesc indeplinite?
Credeți ca dacă media 7, 73 am șanse sa intru la buget la Cluj la Politehnica la :electric energetic managment? La careva? O studenta de acolo mi- a spus ca sigur intru, ce părere aveți? Azi aflu...? (mai mult)
Cum se calculează media de admitere la medicina?
Buna! Sunt cautare de job. Imi sugerati sa- mi depun cv- ul la mai multe firme? Imi este teama ca voi da dovada de nesiguranță cu privire la ce imi doresc. Sacă voi fi chemată la mai multe interviuri...? (mai mult)
Sunt fizioterapeuți pe aici? Am si eu cateva intrebari de adresat legate de carieră. Multumesc!
Salut, daca vreau sa aplic la Scoala de operatii speciale FOS care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez? Imi poate da cineva niste detalii...
Ce materii se fac la scoala de pompieri (raportata la materiile din liceu)?
Cum se castiga gradul unui pompier si cat castiga fata de unul fara grad?
Cat castiga un pompier in Romania?
Ar merita sa fac facultatea in strainatate? As putea profesa in Romania la un moment dat sau va trebui sa raman acolo?
Salut, Am o prietena care este farmacista si doreste sa avanseze pe un post de farmacist sef si vrea sa stie ce master e mai bun sa faca intre: 1. Master Managementul si Marketingul Organizatiei ...? (mai mult)
Am fost admisa la politehnica la facultatea de inginerie energetica in Bucuresti si la universitatea tehnica de constructii tot din Bucuresti la inginerie civila...va rog un sfat la care sa ma inmatriculez,...? (mai mult)
Intru in clasa a 12a. Si inca nu stiu ce facultate sa aleg. As putea alege pedagogia, având în vedere că sunt la liceu pedagogic, chiar pe această secție. Acum, însă, nu prea ma mai pasionează...? (mai mult)
Tin evidenta cantaririi de masini.Cum se procedeaza? Am un formular unde notez cat a avut masina respectiva.Langa apare o rubrica numita observatii.
Bună ziu! As dori sa va pun câteva întrebări! 1. Daca fac facultatea de asistenti medicali și doresc sa ma mut în străinătate mai precis în Asia, îmi sunt recunoscute ...? (mai mult)
Îmi puteți da mai multe imformați în parte despre fiecare regiment din Legiunea Straină?
Ma puteti ajuta si pe mine cu pareri referitoare atat la facultatea de litere (llr- lls), cat si la ase, facultatea de management? Care dintre acestea doua este mai avantajoasa sau care asigura...? (mai mult)
daca intru la politia de frontiera in Oradea si termin ma trimit ei in alt judet sau vin inapoi in judetul in care am domiciliu?
Ce părere aveți de facultatea de științe politice, administrative si ale comunicării? Ce poți deveni după ce termini această facultate? Ce meserie poți avea? Exista și in Iași asemenea...? (mai mult)
Am lucrat mai de mult la inditex și acum as vrea sa mă angajez din nou, cu toate ca că am aplicat și pe site- urile lor(și au vizualizat), m- am dus și cu Cv- ul în magazine tot nu am...? (mai mult)
Pot sa ma angajez ca ospătar dacă am 10 clase?
Salut, ce sa aleg, electromecanica navala sau navigatie si transport maritim si fluvial?
Salutare,TPU! Ce meserie poti avea la SRI care sa nu necesite o minimă de inaltime? Multumesc!
Daca am licenta in științe economice, pot face un master pe științe penale?
Am să vă întreb ceva. M- am înscris la facultate și am înțeles că pot beneficia de anumite reduceri sau ceva de genu dacă sunt orfan de un părinte. Tatăl meu n- a murit în România,...? (mai mult)
Buna ziua! Vreau sa ma înscriu la facultatea de medicină generală sau asistenta medicala dar am hiv. Exista vreo sansa sa ma angajez in sistemul medical dupa ce termin facultatea sau o sa fiu respinsă...? (mai mult)
Buna, TPU! Sa zicem ca as vrea sa merg la ase... pe ce profil ar trebui sa fiu, daca vreau sa lucrez la ANAF? Merita sa dau acolo? As gasi de lucru după ce termin facultatea? Multumesc mult!
Sunt in clasa a 10-a la filologie si as vrea ca mai departe sa-mi fac o cariera in cadrul politiei. Imi poate spune cineva ce cursuri as putea sa urmez? Multumesc!
Deci am nevoie de ajutor.Eu am intrat la facultatea de agronomie, însă voiam la facultatea de științe sociale, ultima medie a fost cu 10 sutimi peste a mea. Acum nu știu ce să fac. Trebuie sa confirm...? (mai mult)
Exista profilui de facultati bazate pe invatarea si analizarea limbajului corpului?
Salutare, se face la mine în oraș un curs de electrician, ține 5 luni, faci practica si tot ce trebuie.A mai urmat careva asa ceva? Cât se câștigă dupa ce termini cele 5 luni si poti deja...? (mai mult)
Ce parere aveti despre facultatea de Agronomie din Bucuresti? Protectia consumatorului. Si cum e treaba cu caminul lor? Cineva care este sau a fost acolo?
De curand am terminat liceul, am luat si bacul. Acum ma gandesc la ce sa fac pe viitor. Familia si prietenii imi zic sa ma duc la o facultate. Eu unul ador IT- ul, (sa programez/scriptez). Ideea...? (mai mult)
Salut. Am 14 ani, trec in clasa a 8-a si in viitor vreau sa ajung capitan de nava. As vrea sa stiu ce liceu ar trebui sa fac si ce facultate sa urmez... Si menționez inca o data ca an 14 ani
Ce parere aveti de Facultatea de Constructii si Instalatii din Universitatea Asachi, Iasi? Cineva care a fost? Sau din alte orase.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?