Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 7 Februarie 2025 sunt:
cat de greu e psihologicul la postlicealul de agenti de politie de frontiera din Oradea? Trebuie sa ma pregatesc inainte?
Salut băieți și fete! Credeti ca facultatea de telecomunicatii (etti) este una buna, iar după terminarea ei se poate câștiga un salariu bun?
Daca pe foaia de inscriere la facultate am bifat ca nu doresc sa intru cu taxa in urma examenului de admitere si m-am razgandit mai pot intra cu taxa?
Cv-ul in format fizic cum trebuie sa arate? Trebuie imprimat sau cum? ( Vreau sa depun un CV pentru angajare fizic nu electronic)
Daca am atestat de paza ma pot angaja la alta firma?
Diferența între biotehnologie și fizica medicală?
Diferența între fizica medicală și fizica tehnologică?
Ce devii după ce termini domeniul de optimetrie din cadrul facultății de inginerie? Ești medic oftalmolog? Sau cu ce te vei ocupa?
Va salut, stimati colegi. Ce credeti (in cazul in care aveti o parere) despre programul de studii de licenta Literatura Universala si Comparata - o Limba si Literatura Moderna, al Facultatii de Litere,...? (mai mult)
A.S.E. Administratie publica este o facultate in care iti trebuie baza mare de matematica? Dar management? Daca este cineva care este acolo. Domenii de profesare ceva? Funda pentru cine imi zice sau ma...? (mai mult)
Pe viitor as vrea sa dau la Jandarmerie/ Puteți sa ma sfătuiți, cum este acolo? Vreau să aflu daca este greu, ce salarii au, ce ni se ofera ca jandarm. Vreau să stiu cate ceva. Dacă...? (mai mult)
A lucrat/lucreaza cineva la supermarketul Profi? M-ar interesa sa stiu cat dureaza perioada de proba si in cat timp iei primul salar de la angajare. Multumesc. Dau funda?
Ajutor TPU. Unde în orașul Galați pot face cursuri de calificare /formare gratuite sau contra cost dar mai ieftine?
Salut, TPU! Daca as vrea sa merg la facultatea de limbi straine, pe engleza- franceza, trebuie sa cunosc ambele limbi la perfectie sau as putea merge si in cazul in care cunosc engleza la un nivel foarte...? (mai mult)
Cei care ați intrat/sunteți deja la facultatea de medicină, cât ați învățat ca să luați admiterea? Eu am terminat a 11 a și mai am un an de școală și jumătate de vacanță de vară. Biologie...? (mai mult)
În Legiunea Straină Franceză, daca stai 10 ani primești pensie de legionar, așa-i? Dar pensia aceea o primești fix dupa cei 10 ani de legiune sau când ajungi la bătrânețe?
A făcut cineva actoria la UNATC și poate sa-mi răspundă la câteva întrebări? Mulțumesc.
Buna, ma numesc Maria, am 24 de ani si am o dilema pentru care as avea nevoie de un sfat. Am terminat facultatea de biologie, sectia de biochimie si masterul de biologie medicala si momentan lucrez ...? (mai mult)
A.S.E. Administratie publica sau Management? Argumente? Domenii de profesare? Cunostinte importante acumulate? Nivel de dificultate?
Sunt elev in clasa a 12-a si ma gandesc sa aplic la facultatea de drept. Este cineva dispus sa imi raspunda la cateva intrebari?
Ce presupune cariera de manager si ce trebuie sa indeplinesc ca sa ajung la aceasta profesie?
Salut tpu.Am mers recent la facultatea de educatie fizica si sport din Cluj la Ubb si m- am inscris.Pe panoul mare scria grupul de Facebook pe care trebuia sa intru pentru mai multe informatii si am uitat...? (mai mult)
Pentru cei de la Universitatea Bucuresti: Specializarile "Administratie publica" si "Marketing"; Ce locuri de munca sunt mai exact accesibile dupa absolvire? La ce sa ma astept in primul an? Este grea...? (mai mult)
Diploma de studii superioare din Romania este recunoscuta in Statele Unite ale Americii? Mersi.
Salut. Care dintre specializarile (media digitala si comunicare si relatii publice), poate oferi un succes garantat? Stiu, depinde de fiecare persoana cum si cat se implica in aceste domenii. Mie...? (mai mult)
Ce meserie poti avea la SRI?
Cum devin inspector ITP?
De ce la SRI trebuie sa ai inaltimea minim 1.70? Adica hai ca la poliție am inteles ca daca faci strada nu trebuie sa fii pitic de gradina, desi se considera discriminare, dar la SRI de ce...? (mai mult)
Doar persoanele care au terminat facultatea de management pot conduce o firmă?
Cineva pe aici din cadrul ASE? In special la Facultatea de Contabilitate și Informatica de Gestiune?
Ce părere aveți despre ASE Management și administrație publică, specializare Administrație publică? Te poți angaja rapid după terminare?
Salutari! M- am inscris la inginerie geologica in cadrul facultatii de geografie si geologie din Iasi(UAIC).Ce pot sa fac dupa aceasta facultate? Este un domeniu de viitor? Daca poate sa imi raspunda ...? (mai mult)
Salut, ma întrebam dacă după ce termin primul an la facultate pot sa "îngheț anul" și dacă da, pentru cât timp? Mulțumesc anticipat de răspunsuri
Heei, TPU! Ce știți despre facultatea de asistenta sociala? Unde te poți angaja? Și cât despre salariu, merita?
Salut, m- am gândit sa dau la psihologie însă am auzit opinii mixte. Unii spun ca nu ajung nimic cu psihologia iar alții spun ca este o meserie de viitor. M- am gândit sa ma orientez pe clinica sau...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu niste informatii legate de cursurile de voluntari smurd? Ma intereseaza tot, care este primul curs, cate ore de practica.
Ce sa mai repet pentru admiterea la drept UAIC? Ce se da mai des?
Îmi puteți spune specializările de la Academia de politie? Gen: ANP, OSP (cu abreviere) Multumesc!
Buna, daca merg la un liceu pe profil uman, specializarea filologie pot deveni traducatoare? Ce alte meserii pot avea in urma acestui liceu?
Salutare, oameni dragi! Sunt eleva in clasa a XI- a si oscilez intre UPB si UTCN (ACS). As dori sa aflu care sunt diferentele dintre cele doua facultati, pros and cons, de ce mai bine as opta pentru...? (mai mult)
Salutare, TPU! Vreau sa dau la academia de politie dupa ce termin liceul, iar una dintre reguli este sa nu ai semne particulare evidente. Eu am o alunita destul de mare pe obraz si este vizibila. Ce este...? (mai mult)
Lume..am o dilema si am nevoie de ajutor! Dintre o facultate pe specializarea de kinetoterapeut si o postliceala de asistenta medicala, ce ar fi mai indicat? Am terminat pe profilul de filologie.
Care este salariul unu politist de frontiera debutant? Salariu+sporuri si ce mai este. Multumesc!
Care carieră este mai de viitor? Asistentă medicală vs. Inginer medical. Când menționez oamenilor prima variantă strâmbă din nas, nu este o slujbă bine- văzută sau respectată din câte observ...? (mai mult)
Dintre jandarmerie si agent penitenciare unde considerati ca e mai periculos și de ce?
Bună tpu.Am și eu nevoie de ajutor puțin.M- am gândit să dau la facultatea de asistență medicală, aș vrea să fiu asistent la smurd sau la spital. Doar că am auzit că dacă vreau să intru...? (mai mult)
Cu ce pot sa ies de la profilul Protectia Mediului, e un profil tehnic si nu am avut de ales pentru ca mai era loc la contabilitate sau ceva de genul, mate- info un loc doar si am ales acest profil ...? (mai mult)
Ce trebuie să fac să devin căntăreață? M-ați putea ajuta cu ceva informații? Mulțumesc
Buna seara TPU. Am o ruda care este stabilita in SUA (Florida) si care este dispusa sa ma tina la ea in urmatorii ani. Mentionez ca eu am 15 ani si abia am intrat la liceu. Am auzit ca pot sa ma duc la...? (mai mult)
Contabilitate și informatica de gestiune ASE sau Facultatea de Litere Unibuc? Mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!