Am o sora geamana si am intrat impreuna la acelasi liceu, dar pe profile diferite.Ea vrea sa se transfere în aceeași clasa cu mine.Profesorii de acolo spun ca in semestrul 2 dar ea nu are media...? (mai mult)
Salutare, la automatica care este diferenta dintre CTI si IS si ce recomandati?
Hei. La redactarea unui CV trebuie menționata și calificarea obținută la terminarea liceului sau nu mai are importanta? Am terminat o școală postliceală de asistenti și pe lângă această calificare...? (mai mult)
Salut, dacă îmi încetează contractul individual de munca la data de 16- 7- 2019, este nevoie sa merg și în ziua respectiva? Menționez ca în data de 15 am semnat celalalt exemplar de a rămas ...? (mai mult)
Salut, ofer fundita. Ce salariu are un avocat incepator 1an-2 si un judecator?
dacă ma angajez la Glovo in București, pot de exemplu sa nu lucrez 5 zile de deoarece voi merge intr- o tabăra, pe site scrie fii propriul tău șef, program flexibil.Inca nu m- am angajat,...? (mai mult)
Buna TPU. Ma pregatesc sa merg la facultate si vreau sa stiu daca pot sa ma duc la un camin care apartine de o universitate din care eu nu fac parte. De exemplu eu ma duc la UAD in Cluj dar vreau...? (mai mult)
Ce meserii pot urma ca inginer in transporturi și trafic?
Specializarea "Automatica si informatica aplicata" de la facultatea "Automatica si Calculatoare" din Timisoara se axeaza mai mult pe software sau pe hardware? Dupa ce termin beneficiez de o gama...? (mai mult)
O întrebare mai stupida pentru cei care au terminat o facultate. Pozele pe care l-ați depus la înscrierea facultății tot acelea rămân și pentru diploma de licență?
Va rog spuneti-mi niste scoli de politie din Marea Britanie! Mersi
Salutare, am terminat a12- a cu brio, am luat si bacul si vreau sa merg zilele astea sa ma inscriu la o postliceala de asistent medical generalist, deocamdata asta imi doresc si sunt curios poate si de...? (mai mult)
Certificatul de competențe pentru limba română? Trebuie la facultate? Trebuie legalizat de notar?
Am o intrebare care este destinata persoanelor ce lucreaza in tehnica dentară. Daca ai terminat facultatea de medicină pe aceasta specializare, cat de usor este sa te angajezi ca tehnician...? (mai mult)
Salut, un prieten de- al meu vrea sa dea la inginerie geodezica, facultatea de constructii Timisoara. Insa multi i- au spus sa renunte, pentru ca dupa facultate nu ajungi inginer geodez decat daca ...? (mai mult)
Salut.Maine merg sa ma inscriu la facultate dar am o intrebare.Eu voi intra la taxa, dar taxa de studiu cand trebuie sa o achit?
Care sunt prescurtarile de la specializările de la Politehnica Cluj? Cele la care se intra pe baza de dosar
Am terminat clasa a 12- a și doresc să devin polițist, dar îmi este greu să aflu detalii concrete. Acum întrebarea mea principală ar fi: 1.Care sunt diferențele dintre Academia de Poliția...? (mai mult)
Am terminat scoala, am 18 ani pot sa ma duc sa imi iau somaj timp de 6 luni pana fac un curs?
Este cineva de la Politehnica din Cluj? Unde se fac înscrierile pentru facultățile la care se intra pe baza de dosar? Pe site scrie ceva și după altceva nu înțeleg la care
Salut, poate nu este locul tocmai potrivit de la care sa primesc un astfel de sfat, dar vreau sa aflu cat mai multe pareri din toate partile despre Academia de Politie, unde am hotarat sa dau pe viitor. ...? (mai mult)
Cat dureaza antrenamentul pentru a intra in rezerva militara, ce program este mai apoi impus ( de cate ori trebuie sa mai merg la alte antrenamente pe parcursul anului sau ceva de genul?) si cand sunt...? (mai mult)
La Contabilitate si Informatica de Gestiune se face programare?
Bună, pot sa ies manager de hotel dacă mă bag la facultate de economie a comerțului turismului și serviciilor? Sau ce opțiuni aș avea?
in liceu nu prea am facut informatica si as vrea sa dau la automatica la CTI sau AC, as vrea sa stiu daca e ok sa ma duc doar cu cunostinte de mate si foarte putin de fizica, informatica ...? (mai mult)
Stie cineva cum se face admiterea la facultatea de Asistenta Medicala Generala Timisoara? Mai exact ce probe sunt si de ce am nevoie. Multumesc mult!
Ce părere aveți de scoala de pompieri? Este potrivita pentru o fata? Am inteles ca fetele in general sunt repartizate la birouri, nu pe teren.
Te poate ajuta o Facultate de Resurse Umane să avansezi în poliție(de la agent la ofițer)?
La medicina este foarte multa matematica? Sunt pe filo, am trecut a 11-a si ma gandesc de meditatii pentru medicina. Multumesc frumos!
as vrea sa ma apuc sa invat programare de la zero si sa urmez o facultate dar nu stiu de unde sa incep. Poate imi puteti oferi anumite carti/siteuri de unde as putea sa invat, multumesc in...? (mai mult)
Salut, m- am inscris la liceu particular UCECOM, , Spiru Haret" pe frizerie si coafura. Imi puteti spune parerea voastra? Promovabilitatea la bac? Daca este liceu bun sau nu, este la fel ca un liceu...? (mai mult)
Avand in vedere natura functiei pe care doriti sa o ocupati, si anume necesitatea achizitionarii de catre unitatea dvs.de bunuri si servicii, cum stabiliti prioritatile?
Jandarmii care păzesc ceva anume au vreun risc? Adica cine ar fura ce păzesc ei acolo?
Ce meserii se plătesc bine?
Sunt bio chimie si vreau sa dau la o facultate de it. Mai am 2 ani până termin. As putea sa merg la o facultate de IT daca sunt la bio chimie, dar o sa fac pregătiri ca sa recuperez pentru că sunt...? (mai mult)
Ce as putea sa devin dupa ce termin științe sociale?
Dacă am absolvit liceul pedagogic și mă înscriu la facultatea de geografie la ID, aș putea preda ca și educatoare pe o perioadă îndelungată de timp? Sau sunt nevoită, după finalizarea licenței...? (mai mult)
La UNITBV inscrierea online este echivalenta cu preinscrierea? Din cate am observat preinscrierea este de fapt inscrierea online a datelor, mai apoi depunerea dosarului la facultate. Sunt confuza... Daca...? (mai mult)
Ce anume vor talibanii de se duc in teatrele de operații din Afganistan?
In formularul de inscriere la facultate apare liceul emitent al diplomei de bacalaureat. Care este acesta? Eu am dat examenul in liceul de unde am absolvit iar diploma mi- a fost eliberata de un alt...? (mai mult)
Am o întrebare : meserie de inginer electrician este potrivită pentru o fată? Tot aud că fetele nu pot lucra in domeniul electrocutării și că e muncă de bărbați. Voi ce părere aveți?...? (mai mult)
Heii am o intrebare. Daca dau la ASE la facultatea de economie teoretica si aplicata la specializarea de economie si comunicare economica in afaceri trebuie sa mai dau testul la o limba straina avand in...? (mai mult)
Ce face un pregatitor auto? Cum pot sa incep sa lucrez in domeniul auto fara pic de experienta anterioara? E cautat genul asta de job in afara? Ce alte joburi sunt foarte cautate in strainatate in afara...? (mai mult)
Daca fac o facultate din ASE si din anul 2 vreau sa ma mut la alta incep tot din anul 1 sau continui in anul 2?
Facultate UPG pe Foraj sau pe Automatrizare? Daca termin facultatea pe Foraj. pot gasi sa ma angajez?
Este cineva care a absolvit Finanțe Bănci care îmi poate oferi mai multe informații despre aceasta specializare? Merita sa urmez acesta facultate, se gasesc locuri de munca?
Am dat anul acesta bacalaureatul si l- am luat cu 9, 01. As fi vrut initial sa dau la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Informatica, dar mi se pare grea admiterea, deoarece nu am facut informatica...? (mai mult)
Câți candidați sunt pe un loc la facultatea de istorie?
Salut. Majoritatea locurilor in IT iti cer facultate? Daca te pricepi in ceea ce faci (ex:sti java, c/c++, etc) si nu ai facultatela (diploma aia idioata)... Nu o sa te angajeze?
Ce îti trebuie pentru a te angaja la politia locala? Acte, studii, etc, dacă se fac cursuri pentru specializare(unde si de trebuie pentru admitere) etc. Sunt din Vrancea!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!