Sunt inginer mecanic, singur și doresc o părere profesionista pentru un job in vest. Oferta primita este pentru sef echipa construcții Franța cu 2500 euro, cazare gratuita, dezavantaj, 3 luni într-...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare la care chiar imi doresc răspuns sincer.Anul viitor voi susține examenul de clasa a 8 a și îmi doresc sa intru la liceul militar pentru experiența în sine și pentru a mă schimba...? (mai mult)
Buna TPU Care este cel mai bine plătit job fară facultate? Doar cu 12 clase terminat(fara Bac) Vreau ca după ce termin liceul să fac altceva..nu o facultate. Sper că nu pe șantier:)) ...? (mai mult)
Salut! Îmi puteți da niște păreri despre site-ul : PickedWell Multumesc!
A lucrat cineva la Polaris ca încărcător? Cum este?
Ce este cardul de sanatate verde sau albastru? Si cum il pot obtine? Si daca lucrez in Bucuresti, dar eu sunt din judetul Ialomita, la ce casa de sanatate fac cererea? Multumesc de raspunsuri!
Pe ce categorie merită mai mult la Facultate de Geografie?
Dacă merg la facultate la Inginerie Alimentara ( termin anul asta învățământul profesional pe turism și alimentație), și liceul tot în domeniul alimentație o sa continui. Având calificare ...? (mai mult)
Ce medie de admitere a fost anul trecut la construcții civile Cluj?
Mai merita sa te faci inginer in ziua de azi? Adica am o cunostinta care este electrician si mi- a spus ca cei care vor sa construiasca au nevoie de muncitori, nu de sefi (ingineri) este adevarat ca mai...? (mai mult)
Bună, TPU! Unde se intra mai usor? La scoala de politie de frontiera de la Oradea sau la scoala de agenti de politie de la Cluj? Care e diferenta dintre acestea doua? Funda!
Buna ziua! Daca am absolvit liceul pedagogic cu specializarea invatator- educator in 2019, pot sustine anul acesta examenul de titularizare ca sa obtin un post de educatoare? Nu am studii superioare....? (mai mult)
Pot fi un vindecator autentic prin cartea metodei Silva de Jose Silva "Tu, vindecatorul" dacă învăț, teoria metodei, toți pașii și toate tehnicile metodei? Visul meu e sa devin un vindecator.
Are cineva idee cu ce se ocupa cei de la I.G.I?
Dupa ce am luat toate probleme pentru armata incep instructia dupa terminarea instituției te angajeaz direct?
Salut, as vrea sa ma bag sofer de tir doar ca am probleme mari cu somnul, puteti sa imi spuneti si mie cum este programul de somn pe tir, cate ore apuci sa dormi, cate ore conduci si daca as putea ...? (mai mult)
Vreau sa devin polițist. Îmi spune careva care sunt toate tipurile de polițiști și venitul lor? Mulțumesc.
Pe voi vă lasă să mergeți la baie la muncă sau beți apă? Eu am lucrat ca paznic și mă certa când beam apă.
Bună ziua, Ce ați alege din punct de vedere al oportunităților de angajare ( experiența proprie sau din cea a prietenilor) dintre Facultatea de Business și Turism ( ASE București) și Facultatea...? (mai mult)
Bună ziua! Pentru admitere în luna iulie 2024 la facultate, perioada de confirmare a locului la facultate se suprapune cu perioada în care nu vom fi în țară. Se poate face procură pentru o ...? (mai mult)
Din ce materii se da admiterea la Facultatea de Bioingineria Resurselor Animaliere?
Buna ziua! Am o intrebare, is un elev din clasa a VII-a… îmi ziceți un liceu de biologie-chimie in SALAJ? Multumesc
Salut, cine poate sa îmi spună toate trupele speciale actuale ale României, atât ale politiei cât și ale armatei?
Am și eu o curiozitate:1. De ce la fostul meu loc de muncă m- au obligat să- mi semnez demisia și nu m- au dat afară? Eu am spus șefei că nu semez nimic, dar ea zicea "Semnează, semnează" și...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt clasa a 11 a si imi doresc niste sugestii legate de faculati de arte, ce ar trebui sa stiu inainte de admiteri.
Am lucrat 6 luni ca agent de pază, iar după m- au obligat să- mi dau demisia. Acum luni o să mă duc la un interviu ca poștaș. Ce pot să zic dacă mă întreabă de ce am plecat de la fostul ...? (mai mult)
Pot lucra ca șofer la bolt dacă am permisul de un an jumate?
Bună ziua, știți dacă boala keratoconus se găsește în tabelul celor de la IPJ, deoarece am fost diagnosticat cu ea și nu știu dacă sunt APT pentru școala de subofiteri.
Bună dimineața! M- ar interesa dacă cineva știe exact ce pași am de urmat, dacă vreau să lucrez la poliție, mai exact aș vrea să ajung detectiv, orice informație e binevenită. Și unde este...? (mai mult)
Salut. Sunt student la FSA in București și trebuie să mă decid între inginerie fizică și informatică aplicată. Știu deja despre oportunitățile de la informatică aplicată dar parcă nu m- ...? (mai mult)
Bună seara tuturor! Dacă eu studiez la liceul de muzică la vioară, în același timp pot sa fac și ore în suplimentar la altcineva? Vă mulțumesc pentru răspunsuri!
Am o nelămurire... Știți cumva cum se face o mărire de salariu la o multinațională? De exemplu, dacă se face după 6 luni, se face în funcție de cât ai muncit sau pur și simplu atât au ei...? (mai mult)
Bună. Sunt fată, am 19 ani. Ideea e că mi- aș dori să lucrez undeva, însă aici intervin mai multe probleme la un loc si nu mă luați tare! E o situație foarte complicată, delicată și bulversată...? (mai mult)
Salutari grup, stiti cumva cam cat ar castiga net un vames debutant cu tot cu sporuri in zona de vest a tarii? Multumesc
Top 3 cele mai PENIBILE pretentii / cereri văzute de voi intr-un anunt de angajare? TOP 3 cele mai stupide intrebari auzite de voi la un interviu de angajare
Bună ziua, soțul meu lucrează în Belgia și si- a deschis firma deoarece patronul lui nu voia sa îl mai angajeze decât dacă își face firma. Cam de o luna nu mai vrea sa- i dea salariul și a ...? (mai mult)
Buna ziua, am fost la o descărcare in Sibiu cu camionul, și la o trecere de pietoni n- am văzut că o doamnă sa aruncat pe lîngă cabina de la camion jos, și am plecat în continuare spre o încărcare,...? (mai mult)
Cand crezi ca ai talent si te paste succesul... unde pot posta creatii literare? (vedeti postarea de ieri :)) ) Nu caut sa fac bani, ci doar sa raspandesc iubirea printre oameni, iubirea de viata,...? (mai mult)
Vreau sa de un portar bun Nu prea mi se dau șanse să joc. Cum pot deveni mai bun? Nu prea sunt bun la 1vs1 și la reflexe
Îmi explică și mie cineva de ce nu prea lucrează farmaciștii în laboratoarele biomedicale, IML și farmaceutice? Premisele sunt următoarele: - avem rezidențiat pe laborator de analize medico-...? (mai mult)
Unde pot găsi școli tehnice în Cluj-Napoca de tehnician chimic, criminalist și silvic?
Salut. Am auzit pe tiktok etc ..ca poti sa devin politist pompier jandarm cu 10 clase. Asa este?
Bună! Mă pot transfera de la medicina civilă la medicina militară? Sunt în anul 4. Mulțumesc!
Ce părere aveți de Unicredit Services ca angajator pe partea de programatori?
Vreau sa va intreb daca pot intra la liceul militar daca am pectus excavatum(pieptul înfundat). Nu am probleme respiratorii, dar nu știu dacă o sa trec vizita medicală.
Salut TPU. Am terminat o facultate in resurse umane, licenta si vreau sa fac master in informatica. Se poate profesa doar cu masterul in informatica? Si daca mai stiti, ce probe se dau in prezent pentru...? (mai mult)
Hei, intentionez sa fac ceva de viitor.Si oscilez intre o postliceala asistent de farmacie si un curs de tehnician veterinar.Care credeti ca e mai bine platit si mai de viitor.Sa stiu ca imi gasesc de ...? (mai mult)
După o perioadă de 2 luni și jumătate de instrucție că sgp ajungi la unitate și îți depui demisia, ce taxe se plătesc, având în vedere perioada scurta de instrucție și chestia că nu ai...? (mai mult)
Buna ziua! Mă poate ajuta cineva cu niste site uri cu anunțuri de munca din Elveția?
Ce studii pot să continui daca am școală profesională cu profesia de bucătar?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?