Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 8 Februarie 2025 sunt:
E grea Facultatea de Contabilitate si Infomatica de Gestiune din cadrul ASE-ului?
Nu stiu ce facultate sa aleg, am terminat recent la stiinte sociale, uman si nu sunt interesant de psihologie, drept, politica, jurnalism etc.Sunt interesat de Finante (FSEGA mai exact),...? (mai mult)
Salut,vi se pare pierdere de un an din viața daca de ex esti respins la admitere la facultatea dorita si stai un an nefăcând alta faculta ca sa dai și anul viitor?
Ce raspundere ai ca jandarm?
Imi doresc sa dau la medicina in Timisoara. Trec in clasa a 11 a, sunt pe filologie si nu ma pot transfera la alt profil pentru ca nu imi place deloc matematica. Problema este ca eu nu am facut ...? (mai mult)
Salut, ma gandeam sa fac un curs pentru a ma reprofila in cu totul altceva fata de ce am studiat, fiindca nu imi place si nu se cauta prea mult.In momentul de fata ma gandesc la IT si cu toate ca nu am...? (mai mult)
Salut, cineva care imi poate spune daca la UVT pe domeniul informatica sau informatica aplicata se sustinere admitere si din informatica? Sau doar matematica, daca si informatica, cum arata admiterea?
Daca termin ASE-ul pot sa ies cu orice specializare din ASE sau doar din facultatea pe care o absolvesc?
Daca fac la ASE facultatea de contabilitate si informatica de gestiune dupa absolvire pot sa ma angajez doar ca si contabil sau pot si ca economist, manager sau la banci, avand in vedere ca am terminat...? (mai mult)
are cineva un model de examen pentru admitere la marketing la sociologie? Vreau sa-mi fac o idee cum e examenul.Este grila?
dacă ma înscriu la mai multe specializări la politehnica trebuie sa plătesc de mai multe ori taxa?
Salut, vreau sa ma duc la Universitatea din Bucuresti, am vazut ca are foarte multe ramuri, mi le puteti recomanda pe cele mai utile si mai cautate in vederea unui job de viitor?
As vrea sa stiu daca o persoana cu probleme psihice ar putea sa faca postliceala? Am inteles ca se dau ceva teste psihologice si ca trebuie si adeverinta de la medicul de familie. Avand in vedere...? (mai mult)
Stiu ca e cam târziu sa întreb acest lucru, însă cum as putea sa ma pregătesc pentru Facultatea de Jurnalism? Am in jur de o luna jumătate timp de pregătire. Mulțumesc.
Ce se întâmpla dacă în dosarul de admitere la facultate ai ceva inutil, ceva în plus? Ești descalificat?
La orice facultate se dau burse celor mai buni nu? Cam cator elevi? 10 sau mai mulți?
Bună, la glovo trebuie să livrezi si comenzi din magazin gen alimente. E greu? Nu te incurci? Ce spuneți? Vreau pareri de la cei care lucrează la glovo
Păreri despre postul de operatori sala jocuri? Lucruri plăcute și mai puțin plăcute in aceasta meserie... FUNDA
În ce data se fac înscrierile la facultăți?
Daca fac la ASE facultatea de contabilitate dupa absolvire pot sa ma angajez doar contabil sau pot si ca economist, manager sau la banci, avand in vedere ca am terminat academia de studii economice?
Soldat in armata sau sofer pe tir? Care carieră este mai frumoasă?
Am intrat la liceul militar "Stefan cel Mare" si sunt curios daca am voie cu telefonul mobil si laptopul acolo. Scuzati categoria
SAlut TPU, poti sa te angajezi ca si asistent medical fara pile?:) Ma gandesc ca se poate90% din sectiile obisnuite poti sa intri ca si pila dar daca vorbim de sectii grele ca si upu sau ati unde cred...? (mai mult)
Ar putea sa imi spuna cineva cu ce medii se intra la Facultatea de administratie si afaceri din cadrul universitatii din Bucuresti? Link- urile pe care le- am gasit pe net nu merg, iar pe site- ul facultatii...? (mai mult)
Ce meserii practicate de barbati, le-ar putea practica si femeile? Eu sunt pasionata de mecanica dar e cam grea meseria.
Cat castiga un asistent de farmacie care a facut doar postliceala?
Cum se calculează media la feaa Timișoara? Cu media 8.5 am șanse sa intru la buget? Română: 7.5 Matematica :8.5 Geografie: 9.5
La ce facultate pot intra cu media 8 la bac la mate info?
La specializarea Ingineria sudării, mai exact din cadrul CMMI Iași, ce discipline se fac? Care dintre ele îi pune pe mulți în dificultate?
Cum este cu lichidarea la zi, daca nu ți- o dă și tu pleci, ce se întâmplă? Menționez că eu sunt angajat pe o firma de leasing momentan, încă nu sunt pe firma respectiva, mai am contract ...? (mai mult)
La cati ani poti sa semnezi primul contract in fotbal si daca poti sa gasesti un antrenor? Ex in Suceava un antrenor?
Unde sau cum poti sa iti găsești o echipa sau un antrenor dispus sa te antreneze?
Am o verisoara, vrea sa dea ca asistenta medicala dar are voie cu tatuaje ca asistenta? Sau e ca la politie trebuie sa fie curata pielea. Ea are pe picior si pe incheietura la mana.Nu se prea...? (mai mult)
Dupa ce o sa termin scoala de pompieri o sa trebuiască sa intru in post altundeva decat resedinta mea. Cum as putea sa ma descurc? Ce inseamna chirie la un bloc? Camera este deja mobilata? Chiar...? (mai mult)
Am intrat la liceul militar "Stefan cel Mare" si sunt curios daca am voie cu telefonul mobil si laptopul acolo.
Poți sa lucrezi in birou după ce termini facultatea de inginerie electromecanica?
Mi- am bagat CV la Fan Courier si am fost acceptat. Azi am fost la interviu si in mare parte mi- a zis ce si cum. Am 18 ani si precizez asta pentru intrebarea mea: "masina de serviciu merg cu ea...? (mai mult)
Pareri Facultatea de Biologie din cadrul Universitatii din Bucuresti? As dori sa dau aici dar inainte de toate as vrea cateva pareri despre aceasta facultate. Am obtinut nota la biologie 9, 5 si media...? (mai mult)
Imi puteti da un sfat cu o facultate la care as putea sa ma duc? Ma intereseaza sa fie un profil dintr-o facultate care este cautat la momentul actual, sa nu-l fac degeaba. Multumesc!
Cam cati bani castiga un jurist care lucreaza la o firma de avocatura?
As putea da la Politehnica cu 7, 73? O sa duc facultatea?
din punctul vostru de vedere care este cea mai faina meserie? Încă sunt destul de tânăr ( 16 ani ), dar nu am nici macar o idee ce as vrea sa mă fac și de asta întreb că poate găsesc...? (mai mult)
Dacă o facultate are media de admitere mai mica înseamnă că este mai slaba și inutila (în comparație cu o facultate din aceeași universitate)? Am posibilitatea sa intru la buget cu media mea, ...? (mai mult)
La facultatea de științe sociale pe specializarea asistenta sociala se fac 3 ani sau 4?
Salut, ce parere aveti despre facultatea de psihologie? (Cluj) De la facultatea in sine pana la locul unde te poti angaja si salariu. Multumesc. Initial vreau sa dau la medicina dentara, insa ...? (mai mult)
Salut. Am luat bac- ul(profil Real), deși nu ma așteptam, chiar cu nota mare, în situația mea (7, 53) si acum sunt pus în situația în care sa aleg între o facultate și o școală postliceala...? (mai mult)
Hei! Poti sa-ti depui dosarul online pentru Facultatea de Litere si Arte din Sibiu?
Cu ce facultate pot ajunge operator sistem combinat chimic?
Ce șanse am să intru la o facultate decentă cu nota 6.01 la BAC?
Din Armată mă pot transfera la jandarmerie? Și dacă da, care sunt cerințele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!