Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 8 Februarie 2025 sunt:
Cei care au terminat sau fac studiile in cadrul Universitatii Nationale de Aparare Carol I, vreau sa-mi spuna si mie in ce consta programa scolara si ce meserie pot avea dupa?
In afara de CMMI Iași, unde mai pot găsi ingineria sudării, eu sunt interesat ce ceva de prin Cluj.
Care dintre Facultatea de Inginerie Aerospațiala și Facultatea de Electronica și Telecomunicații este mai buna?
Daca fac facultatea de drept pot lucra in poliție? Aștept mai multe informații legate despre acest subiect!
Bună TPU.O întrebare. Am făcut postliceala sanitara, au trecut 3 ani de atunci, iar în ultima luna am abandonat (cea mai mare prostie din viata mea). Întrebarea mea este, este posibil sa pot continua...? (mai mult)
Ce joburi pot alege daca termin facultatea ASE la business si turism?
Am fost inscris la o facultate si am prins buget, dar in semestrul 2 am renuntat la ea insa dosarul nu mi l- am luat.Am fost sa- mi scot dosarul iar doamna care era la secretariat mi- a spus...? (mai mult)
In cat timp trebuie să îmi dea diploma de bac sau mai întâi îmi dau o adeverință care mă ajută să mă înscriu la facultate? Și dacă vreau sa depun dosarul la 2 facultăți cum fac? O sa- mi...? (mai mult)
Ce părere aveți de facultatea de științe sociale, pe specializarea asistenta sociala?
Facultate UPG pe foraj sau pe automatrizare? Care credeti ca va fi mai de viitor?
La admiterea in scolile militare de subofiteri Jandarmi, examenul de admitere se da doar la romana si la o limba la alegere?
Daca sunt doctor de familie pot sa ma angajez la SMURD ca doctor? Sa raspunda doar cine stie.
La stat nu prea demisionează lumea? Nu mai pleacă din cadre medicale, de la avocati?
Daca ma apuc sa fac atestat pentru agent de securitate pot sa si lucrez in acelasi timp sau trebuie doar sa urmez cursul de agent si dupa aceea sa ma angajez? Astept raspunsuri.
Din cat in cat timp ti se reinnoieste contractul de munca ca asistent?
Ce facultate de informatica recomandati? De preferat in Bucuresti si niste informatii daca se poate. Multumesc! P.S: Este o problema daca nivelul meu la matematica este mediu? Gen de 7-8
Dacă merg la politie și urmez facultatea de asistenta sociala sau sociologie, ma ajuta pentru creșterea în grad?
Notele mele de la bac au fost o dezamagire totala, media 7, 36. Doream sa intru la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine inainte de aflarea notelor. Credeti ca mai am sanse? Multumesc...? (mai mult)
Am luat 8.98 media la bacalaureat și am certificat Cambridge c2, ar exista vreo șansă să studiez la universitate in Australia cu bursă? Se recunoaște bacalaureatul românesc acolo? Ce aș...? (mai mult)
cu media 7, 73 la bac as putea intra la stat la Politehnica in Cluj? As vrea la electric sau dacă nu intru din prima ma voi transfera.Ce părere aveți? Mai ales ca acum au picat mai mulți.Nu...? (mai mult)
Hei TPU, facultatea UPG din Ploiesti, pe profilul inginer in automatizare, este ok daca o fac? Adica in petrol n-as mai vrea sa fac pentru ca nu mai e 100% de viitor, in ce consta automatizarea? Help
Folositoare la ceva facultatea de geografie pe turism?
Sunt in clasa a 11a si vreau sa fac un curs de acreditare pentru meseria de make up artist, problema este ca am nevoie de 12 clase pentru a da examenul de acreditare. Exista o modalitate prin care...? (mai mult)
Spuneti-mi o meserie periculoasa unde se castiga bine care nu trebuie admitere maxim bacul luat.
Salut, nu știți care au fost ultimele medii la taxa/fara taxă de la facultatea de geologie din București la admiterea din 2018? Si o părere despre facultatea asta sa- mi lăsați daca tot sunteți...? (mai mult)
Am aflat notele la bac și sunt peste așteptări (media generala 8.75) Unde credeți ca ar fi cel mai bine la finanțe- bănci (din cadru ASE), Facultatea de economie agroalimentara și ...? (mai mult)
Gasesc undeva cat timp esti sofer incepator in fiecare tara din Ue? Multumesc.
Buna, am și eu o întrebare: la admiterea în liceul militar la traseul aplicativ, se încadrează și testul de rezistență (alergarea pe o lungime de 1000 m) și, cat timp ai la dispoziție pentru...? (mai mult)
Vreau sa invat sa repar calculatoare si telefoane, dar nu stiu la ce specialitate sa-mi fac studiile in cadrul universitatilor din Moldova. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?
Multi spun ca nu merita sa faci Academia Tehnica Militară... vreau sa aud și părerea voastră despre aceasta academie
Sugerati-mi niste facultati la care se intra mai usor, din Iasi! Si care sunt de viitor.
Salut, TPU! Am terminat a 12 a si ma gandeam sa dau la facultatea de inginerie chimică și protecția mediului ( nu stau prea bine cu chimia, dar am înțeles că se ia de la zero și te ajută profesorii...? (mai mult)
Am terminat clasa a XII- a acum la un liceu pedagogic (media de la bac va fi in jur de 8- 9) și nu știu ce facultate să urmez mai departe. Adică am o vagă idee și anume Facultatea de Psihologie...? (mai mult)
Salut.Am terminat recent liceul si mi- ar placea sa urmez in continuare o facultate. Avand in vedere ca vreau sa ma fac Dj si nu exista facultate de Dj, m- am gandit ca pot merge la facultatea de stiinte...? (mai mult)
Buna, stie cineva daca la UBB, respectiv facultatea de litere limba si literatura, daca intru la buget o sa fiu la buget pe 1 an sau in al doilea semestru in functie de rezultatele la examene pot fi...? (mai mult)
Ce salariu are un inginer mecanic in prezent(brut si net)?
Poate sa ia un mecanic auto debutant 4000lei? Dacă nu ai experienta deloc?
Salut, unde pot sa plec sa continui studiile dupa scoala profesionala?( electro montor la repararea utilajului electric )
Salutare, după ce termin liceul aş vrea să intru în poliție dar nu am idee ce specialitate mi se potriveşte... cum să îmi dau seama ce să aleg? Şi ai cum să vezi pe vreun site programul unui...? (mai mult)
Salut, sunt în clasa a 11- a și ar cam trebui să mă hotărăsc la ce facultate să dau, eu îmi doresc mult să dau la medicină, dar vreau să îmi spuneți dacă este o facultate în care după...? (mai mult)
Daca sunt curier la Glovo dar nu locuiesc in orasul in care fac curieratul si lucrez pe bicicleta pot lasa bicicleta la un sediu sau ceva de genul? Si inca o intrebare, daca inchiriez de la ...? (mai mult)
Mai am un an si ma duc la liceu si aș vrea să știu ce profil ma va ajuta cel mai mult in domeniul de fotograf.
Îmi poate spune și mie cineva ce etape parcurg pentru a intra în liceul militar va rog frumos?!
Dacă lucrezi pe șantier poti sa ai probleme cu spatele?
Ca asistent ce salariu ai? Nu brutul, netul ma intereseaza.
Daca esti subofiter in armata te poti muta la MAI in jandarmerie? Pe langa incadrarile directe pentru ca am inteles ca nu se mai fac.
Vreau sa imi raspunda cineva in cunostinta de cauza, din experienta personala sau a cunostintelor. Universitatea privata este defavorizata in tara noastra dpdv al diplomei? De ce?
Parintii nu ma lasa sa dau la ce facultate vreau eu pe motiv ca ar trebui sa plateasca foarte mult (mai am un frate, iar salariul lor este doar decent). Ar trebui sa platesca pentru mine o suma acceptabila,...? (mai mult)
Asistent medical sau sofer de tir? Care meserie vi se pare mai usoara si mai placuta?
Sunt singurul care nu stie la ce facultate sa aplice?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!