Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 8 Februarie 2025 sunt:
Sunt singurul care nu stie la ce facultate sa aplice?
Am dat bacul, il iau cu 7.50- 8 si ceva. Nu e o nota rea, dar nici wow. Unde sa dau mai departe? Voiam intr- o structura militara, dar nu pot intra din cauza unei operatii. Unde sa ma orientez?...? (mai mult)
Unde pot lucra ca inginer in mecanica autovehiculelor?
Din ce cauza la noi nu se gasesc locuri de munca dupa ce termini o facultate si in alte tari da?
Ma pot angaja în Anglia la o firmă de chipsuri 2 luni cat sunt in vacanta daca am 17 ani? ( sa pun cipsurile într-o cutie)
După ce termin Managementul sistemelor de comunicații militare, ce pot face?
Toti pompierii se baga la descarcerari? Si cei care sunt pe incendii?
La materiale in Cluj sigur s-a intrat cu 6 și ceva? Cum scrie acolo?
Buna! Am o universitate la mine in zona si nu stiu pe ce profil sa mă duc. Eu am terminat științe ale naturii si ma gandeam sa ma duc pe economic la: administrarea afacerilor sau finanțe si bănci...? (mai mult)
De ce hominizii sclavi/ocupați/"angajați" sînt atît de îngîmfați?
Cât fac pe oră ca mecanic auto?
Targu Mures, Constanta sau Sibiu pentru facultate? Vreau pareri.
Universitatea Transilvania Brasov, domeniul "calculatoare si tehnologia informatiei" vad ca are doua programe de studiu, anume "Calculatoare" si "Tehnologia informatiei", care sunt diferentele dintre...? (mai mult)
Salut. O data cu venirea vacanței aș dori să îmi iau un job pe parcursul verii. M- am uitat peste mai multe anunturi, pe postul de casier m- ar interesa. M- am uitat la mai mult magazine: kaufland,...? (mai mult)
Salut. Ce părere aveți despre facultatea de Administrarea afacerilor în alimentația publică și despre Ingineria și protecția mediului în industrie? Se merită? Este viitor prin ele?
La fiecare facultate exista o taxa de scolarizare.Sunt nevoit sa platesc aceasta indiferent de ce domeniu am sau de ce frecventa(de zi sau redusa)?
Buna ziua! De curand m- am decis sa incerc sa- mi dezvolt pasiunea. M- am decis sa urmez bucataria. As vrea sa imi dezvolt abilitatile, iar in timp, dupa ani de munca desigur sa devin sef bucatar....? (mai mult)
Dacă lucrezi intr- un loc 1an de zile si iti creste salariul iar apoi demisioneze si te duci la celălat o iei de la inceput cu salariul sau iti da salariul tinand ca ai vechime in celalalt loc de...? (mai mult)
Cum este admiterea la Academia Tehnica Militară?
Am 16 ani, peste 1 luna fac 17 As fi vrut sa ma apuc de tenis dar cred ca este prea tarziu,+ ca am si 1.72 înălțime... Ce ziceți? Am sanse?
Buna, sunt sanse sa ajungi profesor in strainatate? As vrea sa ma axez pe franceza si inca o limba. Care sunt pasii?
Imi spuneti va rog cum trebuie sa procedezi ca sa devii student la o facultatea care are admitere pe baza de dosar( plus media de la bac, bineînțeles.) In ce consta mai exact dosarul?
Ar avea rost sa fac facultatea de materiale? Inginerie dar nu a mediului ca aia nu e buna in caz ca nu intru la electric, și m-as putea transfera?
Iti trebuie o anumita inaltime ca sa fii admis la liceul militar?
Hei! Stiti ce ar trebui sa invat pentru testul initial la biologie din clasa a 9a? Nu vreau sa dau o impresie proasta, mai ales ca sunt pe stiinte ale naturii si e profil de biologie-chimie. Va roogg
Salut :) Aș dori mai multe informații despre profilul economic. Vreau să urmez un liceu cu profil economic dar nu sunt așa bine informat. Știți câte ceva despre "tehnician în achiziții...? (mai mult)
Ce beneficii au ofiterii fata de agentii de politie le creste salariul mai mult? Si dezavantaje?
Ce studii trebuie sa urmez dacă vreau sa urmez o cariera în Politie/Jandarmerie/Pomieri
Știe cineva în ce consta probele la liceul Carmen Sylva? (muzica)
Bună. Sunt pasionat de actorie si mi- am dezvaluit cateva calitați, chiar și însușiri. Imi place foarte mult să fac exerciții pentru tonalitate. Vreau să mă duc la un casting si vreau să ...? (mai mult)
Salut. Aveti idee ce salarii au soferii la brutarie care lucreaza 4 ore pe zi?
Ar avea rost sa fac postliceala? Am șanse sa ajung asistenta in străinătate? Am vazut ca au nevoie.
Ma pregatesc din clasa a 11 a pentru a deveni jandarm si m- am hotarat sa dau la Scoala de subofiteri jandarmi "Petru Rares" Falticeni, imi poate spune cineva care detine niste informatii despre:disciplinele...? (mai mult)
Ce trebuie sa urmezi pentru a deveni inginer de sunet?
Cum vi se pare meseria de paznic?
Credeti ca la noi in Romania muncile or sa fie inlocuite cu robotii?
Pentru a te inscrie la ASE Bucuresti, filiera finante- banci limba engleza este necesar sustinerea probei de competenta lingvistita limba engleza in cazul in care eu am dat competentele la ...? (mai mult)
Am 17 ani cum imi fac Cv?
Salut, o sa intru in liceul Dacia Pitesti pe profilul mecanica si as vrea sa stiu ce calificare o sa am,unde as putea sa ma angajez, ce as putea sa fac mai departe
Ma ajutați și pe mine cu un sfat? Care inginerie e mai de folos, mai de viitor dintre ingineria elecromecanica și inginerie energetică? Cu ce fel de inginerie, dintre cele 2, îți găsești...? (mai mult)
Unde pot face cursuri IT in Bucuresti pentru obtinerea unei diplome? Trec a 11 a si doresc sa ma pregatesc foarte bine din timp inainte de asta. Sunt la profil mate info
La facultatea de drept admiterea cuprinde subiecte de gramatica, sociologie și chiar și istorie? Intreb pentru ca urăsc istoria, dar imi place gramatica și sociologia
Cat de grele sunt probele la scoala de pregatire a politiei de frontiera? Ce sfaturi aveti?
Salut.Este recomandat sa treci in cv o experienta de munca din alta tara pe un job fara studii superioare, asta dupa ce am avut o experienta anterioara in Romania pe un job cu studii superioare? De asemenea...? (mai mult)
Salut, Va rog sa raspundeti doar daca sunteti in cunostinta de cauza. Pentru a ajunge sa lucrezi in domeniul IT- administrare/securitate servere ce cursuri este necesar sa urmezi? Programarea nu este...? (mai mult)
Cum vi se par salariile din politie, pompieri? Mari, mediocre, mici?
Imi spune si mie unde sunt salariile mai mari in ordine descrescătoare dintre pompieri, jandarmi, soldati si politisti de circulație?
Voiam sa va intreb daca am facut cursuri de salvamar, cursuri de parasutism in Italia, permis de conducere CE, sunt niste bonusuri in armata sau sunt inutile? Daca sunt utile trebuie sa le...? (mai mult)
Salut.As vrea sa stiu si eu daca la Mega Image Manipulant Marfa este una si aceeasi cu Lucrator Comercial? Cand m- am dus in magazin pentru angajare am spus ca vreau sa fiu doar Lucrator Comercial.Sefii...? (mai mult)
Vreau sa dau la liceul militar din Breaza la anul, îmi poate spune și mie cineva cum stau lucrurile la un liceu militar? Despre admitere? Pe ce profile mă pot duce și ce ies dupa ce îl termin?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!