Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 8 Februarie 2025 sunt:
Urmatorul curs facut in Italia : "CORSO DI FORMAZIONE SPECIFICA PER LAVORATORI" este valabil in Olanda.Este echivalentul VCA-ului in Olanda?
As avea nevoie de o părere, idee, despre facultatea UTCB și de meseria de cadastre, dacă e căutată, dacă se câștigă bine, daca mori de foame...
Care este salariul unui angajat la kfc pentru weekend? Dar pentru 5 zile? Poti lucra si dupa-amiaza?
Salut, am o curiozitate! Daca devin jandarm, pot sa fiu recrutat de SIAS sau una dintre aceste structuri? Iar brigada speciala de mascati a jandarmeriei se ocupa tot cu descinderi? Sunt luptator...? (mai mult)
Ca mecanic auto ai responsabilitati multe?
Ce riscuri ai ca soldat? În afara de faptul că te poți duce in Afganistan?
Daca vreau sa merg la un liceu cu profilul "Alimentatie si Turism" din ce dau bacalaureatul?(Recomandati-mi câteva licee, si cu un cămin.)
Dacă am 12 clase fără diploma de bacalaureat, la nivel de studiu sunt calificat sau necalificat?
Sa spunem ca fac un curs de bucatar.In final am diploma,dar cand ma angajez la un restaurant, ma baga direct bucatar sau ajutor ca sa vada daca chiar am invatat ceva?
Vreau să merg la ETTI Cluj dar nu stiu care e procedura de admitere, am auzit ca trebuie sa dau un test grila la matematica. Si cum se calculeaza media?
Sunt clasa a 9- a si vrea ca dupa ce termin liceul sa am o carieră în domeniul M.A.I. Intrebarea mea este: Care sunt toate specializările din cadrul M.A.I si școlile in care pot aplica pentru...? (mai mult)
Care facultate e mai folositoare : economie sau agricultura? Și la economie știu că se fac 3 ani, dar la agricultura?
Tehnologia constructoare de masini asigura un loc de munca? Ce salarii sunt la inceput?
Știți cumva la ce facultăți de stat(nici gând privat) se întra cu mediile 6-7? Întreb în caz în care nu-mi ating obiectivul de a lua note de 8+ la 2/3 probe :(
Salut.As vrea sa ma fac sofer da masina mica si sa aplic pentru una dintre aceste firme de ridesharing si anume:Uber, Taxify, Bolt, Yango, BlackCab si as vrea sa stiu cat se castiga la aceste firme daca...? (mai mult)
Ce sa aleg intre publicitate la snspa si sociologie la unibuc? Cat de grele sunt si din care as putea sa ies cu un job bine platit dupa facultate
Daca au trecut 4 ani de cand am terminat postliceala sanitara de asistent medical si in acest timp nu am reusit sa ma angajez este adevarat ca trebuie sa fac o reatestare care dureaza 3 luni?...? (mai mult)
Exista vreo sansa sa fiu data afara de la facultate pentru ca nu m-am dus la un internship la care fusesem acceptată?
Hei TPU, imi puteti explica ce este sesiunea? Care este diferenta intre sesiune si bac? Cine da sesiunea (nu faceti misto chiar sunt confuza)
Am fost acceptată la un internship. Problema e ca a intervenit ceva in familie si nu ma mai pot duce. Este posibil ca în anii următori sa nu ma mai accepte la nici un internship din acest motiv?
Salut, sunt în clasa a 12a și nu știu la ce facultate sa dau... Sunt genul de elev care este destul de bun la toate materiile însă nu excelez în niciun domeniu. Țin sa menționez ca practic handbal...? (mai mult)
Se poate urma facultatea de publicitate la snspa si in acelasi timp meseria de stewardesa pe curse scurte?
Dintre pompieri și mascati ce meserie ati alege?
Salut.Vreau sa ma angajez la Mega Image ca si Lucrator Comercial si as vrea sa stiu care mai sunt avantajele si dezavantajele in 2019 dar si care mai sunt bonusurile in 2019 la Mega Image non- stop dar...? (mai mult)
Ce puteți să îmi spuneți despre Universitatea de Vest din Timișoara? Aș vrea să dau admitere la Facultatea de Drept din cadrul Universității. Aș vrea să aflu detalii legate de proiectele de ...? (mai mult)
Ce anume trebuie sa spun cand ajung la restaurant/mc/kfc etc, pentru ridicarea comenzii la Uber Eats?
Mascat sau programator si de ce?
Am terminat liceul la profil tehnic si am luat bacu.Ma pot inscrie la o facultate de limbi straine daca nu am fost pe profil? Imi place foarte mult sa le studiez E greu?
As avea nevoie de niste informatii. Mi-as dori sa devin un psiholog de copii in viitor. Cam in ce fel de institutii as putea lucra si cam de ce salariu as beneficia? Multumesc.
Ce parere aveti de facultatea de medicina veterinara? Dupa 6 ani mai trebuie sa fac ceva?
M-am gandit sa ma angajez la Glovo curier pe bicicleta dar nu inteleg cum e cu comisinioanele, care sunt salariile. Tin sa mentionez ca am 16 ani, cine imi explica cel mai bine primeste funda
Am primit ieri o ofertă de angajare în UK, ca șofer cat.b livrat colete la firma Amazon. Sunt în România, momentan. Nu știu ce să fac. Am văzut păreri proaste despre acest job. Vă rog,...? (mai mult)
Cu cât e mai mare salariul celor de la penitenciare decât celor de la circulație?
Ce parere aveti de facultatea de medicina veterinara din Bucuresti? Este cineva acolo ca sa imi dea si mie o parere?
Vreau sa dau la medicina generala, dar imi pun ca si caz ca nu as intra, asadar iau in considerare si medicina veterinara, puteti sa imi spuneti si mie niste pareri de facultatea de veterinara? Merita...? (mai mult)
Buna,care este salariul unui paramedic debutant si cat poate sa ajunga acesta?
Imi spuneti si mie ce fac ofiterii ăștia de politie de iau salariu asa mare? Au riscuri ceva?
Universitatea Transilvania Brasov. Imi place informatica, dar nu stiu ce specializare in informatica sa aleg dintre toate cele oferite de Universitate. As vrea ca, in viitor sa lucrez ca software engineer...? (mai mult)
Care e diferenta la limbi moderne aplicate între 2 limbi si literaturi străine studiate ( ex engleză principal si germana secundar ) si aceleași limbi dar la secția limbi moderne aplicate? Nu înțeleg...? (mai mult)
La taxa exista posibilitatea de a primi loc la cămin sau doar cei la buget?
Ce parere aveti despre facultatea de medicina din Iasi, dar cea de la Constanta?
Salut. Merită de făcut studii la facultatea de psihologie? Nu contează la ce universitate. Vreau să știu dacă se poate trăi cu această profesie în România.
Care e diferenta dintre a fi funcționar public gen politist fata de o cariera militarizata gen jandarmeria?
Bunaaa TPU! Am si eu cateva curiozități si as vrea, dacă se poate sa- mi raspundeti(cine stie): 1.Ce profil trebuie sa termini pentru a ajunge profesor de gimnastica? 2.Ce vei face dupa terminarea...? (mai mult)
In 2019 este permis sa ai tatuaj daca vrei sa mergi la armata/politie? Sunt acceptate?
Sunt din Pitesti si vreau sa stiu daca e prea tarziu sa ma inscriu la profesionala mai exact la liceul Dacia pe mecanica.
Eu imi doresc sa merg la liceul de arhitectura din Timisoara, iar apoi sa continui pe Arhitectura dar am auzit ca facultatea este 6 ani + master iar salariile nu sunt tocmai multumitoare la 6 ani de ...? (mai mult)
Ce presupune meseria de picol, iar salariul?
Buna, TPU! Am si eu o intrebare. Anul acesta am trecut clasa a10a si sunt pe profil de bio- chimie si ma gandesc sa dau la medicina pe viitor la Constanta. Si as vrea sa stiu cum este chimia organica ...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat legat de "ce voi face mai departe" cum spune toată lumea. Presupun ca deja v- ați dat seama ca sunt in clasa a XII- a și peste 3- 4 zile încep probele scrise. Nu sunt cel ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!