Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 8 Februarie 2025 sunt:
Daca am picat psihologicul pentru anp ofiteri mai pot sa dau in iarna la subofiteri politie?
Bună TPU, ce meserii se gasesc fără bac?
As vrea sa lucrez in comert, imi puteti da mai multe detalii, cam cat se lucreaza, cam ce salariu se da si daca ai nevoie de vechime sau e bine ca incepator si ce cursuri trebuie sa faci ca sa...? (mai mult)
Stie cineva cum este sa lucrezi la aplicarea chestionarelor? Este greu? Unde este mai ok sa merg si sa cer persoanelor sa completeze?(am 13 ani si am vorbit cu cineva si iau 5 lei pe chestionar,...? (mai mult)
Exista facultate de teatru la Arad? Eu nu sunt de acolo si nu stiu, unele persoane spun ca da iar altele nu
Daca imi tremura mainile are rost sa fac rezidentiat la chirurgie generala?
Pot renunta sa mai ma duc la liceul militar dupa ce am luat probele, dar mai am sa vad in care din ele sunt admis cu media finala?
În ce constă admiterea la școala de subofițeri și ce materii se fac acolo? În plus aș vrea să știu câți ani durează școala și ce poți ieși dupa și unde sunt astfel de școli?
Salut, sunt a 12 a si ma gândesc sa urmez o facultate in cadrul academiei de poliție doar ca nu stiu prea multe despre asta, despre ce feluri de profiluri sunt si ce examene de admitere se dau. Daca...? (mai mult)
Am o întrebare pentru cei din Moldova. Ce este mai bine să fac liceul sau colegiul? Vreau foarte mult să intru la colegiul de medicină sau administrare și business, dar mai multi mi- au zis...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie la serviciile de stat e concurenta mare peste tot?
Salut, vreau sa dau la pompieri, la scoala de subofiteri si vreau sa devin sofer pe ambulanta SMURD. Ce face soferul de pe ambulanta mai exact? Conduce ambulanta si atat? Dau funda
Salut, daca intru la scoala de subofiteri de pompieri de la Boldesti o sa ies cu gradul de subofiter. Cum as putea mai apoi sa cresc in grad? Este posibil acest lucru?
Dacă lucrezi la birou ca politist e greu? Adica ce fac agentii la birou? Au raspundere ceva?
Media la purtare, daca vrei sa intri la jandarmerie de exemplu, cum se calculeza? Toate mediile din toti anii, impartit la 4? Sau nu trebuie sa fi avut in nici un an nota mai mica de 9? Spre exemplu...? (mai mult)
Salutare,credeti ca m-ar ajuta daca as face facultate de marketing? Eu as lucra in paralel ca grafician. Ar avea legatura cele 2 domenii?
Buna seara, daca media de admitere la liceu este de 8.80/8.70 poti intra la un liceu de media 9.00? Cum se calculeaza sau care ar fi media minima pentru a intra la un liceu de 9.00?
Ai vreun beneficiu daca lucrezi ca voluntar pe SMURD? Adica ai sanse mai mari sa prinzi un post sau ceva anume? iti da bani?
Salut, daca intru la scoala de pompieri de la Boldesti ce voi iesi mai exact? Subofiter? Adica ce o sa fac mai pe romaneste? O sa sting focuri? Si unde o sa fiu repartizat la finalul studiilor? Dau funda!...? (mai mult)
Pentru cei care au reusit sa treaca de probe anul trecut pentru a fi soldat gradat profesionist sau lucreaza de multi ani in domeniu. Am auzit ca vor fi 5 luni si ceva de instructie. Cum este instructia?...? (mai mult)
Cam cate locuri se scot anual pentru soldati la SRI, dar pentru subofiteri? Probele sunt grele de luat?
Salut,cum se intra în armată, e greu? Ce fel de examene trebuie date?
Ofer fundă! Spuneți- mi și mie ce este DGJMB(Special guys all Over the world) in jandarmerie cu ce se ocupa, sunt un fel de S.R.I că nu înțeleg, sunt anti- tero, știu să se bată? ...? (mai mult)
De ce politistii nu au soldati ca militarii? Dar pompierii au?
Cate locuri sunt pentru maistri auto la politie Campina?
Ca it ist poti sa faci pagube de sute de milioane?
Salut. Daca am hipertensiune arteriala imi vor da analizele pentru angajare ca sofer pe 3.5 tone? Am auzit ca o sa imi dea. Apai nu stiu.
Hei! Am o dilema in legatura cu ce voi face pe viitor dupa ce termin liceul cu profil filologie... Aveți ceva idei de meserii, profile? Mentionez ca urasc matematica, dar totusi mi- ar placea ceva in...? (mai mult)
As putea urma cu succes o facultate in domeniul economic atâta timp cât am terminat un profil uman care a avut doar 2 ani de matematica și aceia superficiali?
Salutare, vin cu o intrebare/nelamurire. Am terminat clasa a 10- a, profil stiinte ale naturii, dar in viitor vreau sa ma fac programator. Merita sa ma mut pe mate- info din clasa a 11- a, avand in...? (mai mult)
HEI! Stiti cumva in ce licee se face balul bolul bobocilor misto(in Bucuresti)? Gen in cluburi sau locatii interesante. Sa nu fie medie f mare, 7, maxim 8.
La ce facultati din Bucuresti as putea sa merg daca vreau sa lucrez in domeniul IT? Ma intereseaza in special daca exista si unele la care se tine cont doar de media de la bac. Ma gandeam sa ma pregatesc...? (mai mult)
Ce părere aveți de secția limbi moderne aplicate in Iași de la litere? Pt specializarea A, Am auzit ca la început e ușoară materia, in primul an. Ca multi studenți au B2 in Bac, nu la examen...? (mai mult)
Ce parere aveți de proba a treia de bac la uman? La ce e mai ușor sa o sustii? Eu ma gândeam ca logica e cea mai ușoară
Ca gunoier sau maturator cat se castiga si care sunt conditiile! Vreau mai multe detalii!
La inginerie alimentara(T.P.P.A) se da examen la analiza matematica?
Considerati o meserie grea cea de itist?
Cum vi se pare meseria de sofer? Ce dezavantaje ar fi?
O cunoștință de a mea a terminat facultatea de psihologie și pedagogie, specializarea psihologie și a facut și modulul pedagogic. Prin urmare, poate fi educatoare la grădiniță? Multumesc...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva din experienta lui sau a ei profesionala cateva companii din Cluj care folosesc lumina pe flor fara nicio problema? De preferabil ar fi mai multe ore, dar...? (mai mult)
Bună seara, stie cineva dacă la adimtere la umf, se pot da doua examene? (spre exemplu imi doresc sa dau la medicina generala, si voi sustine un examen. Dar as vrea sa dau si pentru kinetoterapie,...? (mai mult)
Care e diferenta dintre kinetoterapeut si fizioterapeut? Eu vreau sa da la BFK, dar am auzit ca fizioterapeutii sunt un fel de asistenti care nu pot lucra cu aparatura fara indicatiile unui doctor, iar...? (mai mult)
Stie cineva ce salariu are un kinetoterapeut/fizioterapeut debutant? Dar dupa cativa ani de experienta(3-5)?
Hei..azi am avut examenul la mate si a fost foarte greu! Cred ca o sa iau maxim 7..sunt foarte dezamagita de mine si am plans mult! Stiti cumva daca mai are rost sa fac contestatie la mate? Adica mai poate...? (mai mult)
Poti sa devii politist de la profil uman?
Salut tpu.Recent mi- am facut dosarul sa ma angajez ca soldat.Am de dat un test fizic si psihologic.Sincer sa fiu eu sunt un baiat mai închis si am emoții in legătură cu asta, ma stresez foarte mult.Imi...? (mai mult)
Am terminat liceul pe profilul uman. Și vreau să dau la facultate, dar nu stăpânesc matematica( nu am făcut matematică în ultimul timp și nici nu- mi place) Vă rog, să- mi spuneți la...? (mai mult)
Ce presupune jobul de software tester? Cat mai detaliat va rog
Credeti ca e mult de munca in a menține masina de pompieri in functiune ca maistru militar auto? Sau e floare la ureche?
Pentru a deveni agent de turism trebuie sa faci facultate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!