Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 8 Februarie 2025 sunt:
Vreau să mă informez puțin. Peste un an termin gimnaziul și am hotărât cu ai mei ca să absolv un anumit colegiu unde se învață Software Developer și să fie de preferat în Chișinău....? (mai mult)
Dupa ce dau bac- ul vreau sa ma angajez. Eu sunt din judetul Calarasi aproximativ 70km fata de Bucuresti si 50km de Calarasi. Ce sa aleg sa lucrez la Carrefour (Bucuresti Veranda) dar salariu e...? (mai mult)
Salut.As vrea sa ma angajez la ubisoft ca si game tester.Intrebarea mea este, am nevoie de ceva cunostinte extra pentru acest job? A lucrat cineva acolo si imi poate spune cum merge treaba?
Daca am 20 de ani, este tirziu sa ma apuc de invatat ca programator? va rog!
Cum procedez dacă doresc să mă angajez la Glovo și nu am 18 ani? Am auzit ca este nevoie de o adeverință de la școală, o pot primi și în timpul vacanței? Pe lângă asta, îmi puteți zice...? (mai mult)
Mai multe despre seminar! Va rog! Este greu? Ce poti face dupa?
Ca sofer de pompieri ce probe dai?
Cate tipuri de ofiteri exista si ce presupune fiecare? Vreau sa devin ofiter si am ceva nelamuriri. Sau ce meserie trebuie pentru a urmari criminali, a- i prinde si am auzit ceva si de fenomene...? (mai mult)
Dai psihologic pe meseria de Smurd si e mult de invatat?
Ce cursuri recomandati sa urmez dupa terminarea liceului? (Profil filologie)
Cat de complicat ar fi ca sa studiez la informatica economica, in liceu invatand de tehnician in activitati economice?
Cand se face fisa medicala la UNEFS, stie cineva daca la consultul oftalmologic este vreo problema pentru cei cu dioptrii mari? Am dioptriile de - 4 dar nu am gasit nicaieri in care sa fie...? (mai mult)
Din moment ce depui jurământ la pompieri, daca pleci in timpul incendiului răspunzi penal? Sau ca gardian de penitenciare răspunzi penal daca pleci de la serviciu?
Ce cursuri/scoli/facultati se organizeaza in Bucuresti pentru obtinerea unui post de pompier? Stiu de AIC dar eu am urmat un profil umanist(voi lua bacul). Doresc orice indrumare, daca cunoasteti...? (mai mult)
Un sudor care are salopeta,masca,manusi, sort, masca cu ventilatie etc mai este expus la riscuri?
Cu cat sunt remunerati politistii aflati in stagiul de practica la scolile de subofiteri?
Ce trebuie sa faci ca ajutor de barman? Este greu? De ce calități ai nevoie?
Buna! Dupa ce termin liceul(profil filologie), as vrea sa fac ceva cursuri acteditate in IT. Ce recomandati? Care ramura este mai cautata? (Sper ca nu trebuie mate) Multumesc!
A lucrat cineva la SCC? Va rog sa mi spuneti in ce consta jobul, ce faceati, care era rutina voastra zilnica, despre salarii, interviu, etc
Daca sunt din Bucuresti si voi face o facultate tot de aici, voi putea sta la caminul facultatii?
Sibiu sau Bucuresti: care oras este mai bun pentru un student si de ce?
Daca am facut medicina pot sa intru la pompieri smurd?
Sunt pasionat de IT si as vrea sa urmez o astfel de facultate. Problema este ca eu termin la filologie si as vrea sa stiu daca este vreo facultate de IT care sa nu ceară matematica. Sau una care sa aiba...? (mai mult)
Care credeți că e cea mai utila specializare din cadrul facultății de economie?
Recent am terminat generala dar nu stiu ce sa fac mai departe. Eu vreau sa ma duc pe un profil tehnic(electronica ) pentru ca cu meseria asta se ocupa si tata dar el lucreaza in Romania la firma...? (mai mult)
Ce liceu trebuie sa urmez pentru a ajunge sa lucrez la garda forestiera?
Am inteles ca romii au beneficii la facultate. Vreau si eu sa stiu daca e adevarat si mai exact care sunt aceste beneficii?
Am doua intrebari pentru cei care urmeaza sau au dat admiterea la scoala de subofiteri jandarmi Dragasani, ( si mai bine daca au fost admisi acolo ). Eu doresc sa dau la jandarmi la Dragasani...? (mai mult)
Ce aș putea face după liceu ținând cont ca termin filologia? M-ar interesa ceva in cadrul Universității Babeș-Bolyai sau ASE, ceva care sa fie de viitor și sa-mi pot găsi o meserie după.
Am o verisoara care zice ca vrea sa lucreze in aeroport la controlat de pasapoarte sau bagaje sau sa patruleze prin aeroport, poate face asta cu scoala de agenti de politie de frontiera Oradea? Si daca...? (mai mult)
Meseria de pompier este mai grea decât cea de jandarm?
Știe cineva ce facultate pot urma că sa devin căpitan pe vas?
Stiti ce se face la liceul sanitar Victor Babes? Pe stiinte ale naturii, se fac lucruri de medicina? Adica crucea rosie d- astea! Sau imi mai puteti da licee sanitare din Bucuresti care au legatura cu...? (mai mult)
De curând mă gândeam la ce facultate ar trebui să depun dosarul având în vedere că mai am puțin timp de gândit și mă gândeam mai precis la o facultate de Design, Criminalistică sau...? (mai mult)
Vă rog să-mi spuneți la ce facultate nu se dau examene la matematică și sunt bune, adică găsesc loc de muncă după ce termin?
La ce facultati nu sunt exagerat de multe cursuri si merge chiuleala? Ca sa fac si un job part time
Teroriștii de cine sunt opriți? Cine lupta cu ei? Militarii?
Ce îmi sugerați sa fac după liceu ținând cont ca sunt la filologie? Altceva in afara de poliție și drept și care sa fie cât de cât de viitor. Momentan am văzut la Brașov și la Constanța. ...? (mai mult)
Am 15 ani si urmeaza sa dau examenul.Ma gandesc ca mai departe sa ma duc pe un profil care tine de sudura. Daca dau la lacatusi o sa pot sa ies sudor sau tine de mai multe meserii profilul acesta?...? (mai mult)
De ce se zice ca mori de tanar daca urmezi o cariera in domeniul pompierilor?
La ce varsta v-ati facut planul de cariera si pe cati ani?
Stiti daca sa merg pe stiinte ale naturii daca nu imi place mai nicio materie de acolo, dar ador biologia(anatomia) si dupa vreau sa dau la medicina? Daca fac meditatii la chimie si recuperez astia 2 ...? (mai mult)
Vi se pare tarziu sa incep medicina la 22 ani, având în vedere că sunt 6 ani? E greu la facultate? S- ar putea lucra in timp ce o faci? Eu acum sunt la conta, dar vreau sa o termin fiindca mai am ...? (mai mult)
Stiti vreun curs bun de antrenor de fitness in Bucuresti?
Cat de importanta este relatia intreprindere-piata?
Eu sunt la Profesionala! Merita sa continui liceul sa merg la Pompieri?
Este buna facultatea de agricultura sau horticultura? Sa am unde lucra dupa facultate pe un venit decent. La inginerie alimentara as da dar nu stiu chimie si nu cred ca ma descurc. La IT, electrica...? (mai mult)
Cati ani de scoala trebuie sa faci ca sa devii medic de familie?
Cat dureaza armata?
Daca sunt operat de spate, unde ma pot angaja?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!