Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 8 Februarie 2025 sunt:
Daca sunt operat de spate, unde ma pot angaja?
La SGP conteaza punctajul si la psihologic sau numai sportul si bacul luat?
Curand voi lua parte la un interviu de angajare pe postul de agent vanzari (nu necesita experienta). Este primul meu interviu. Cum are trebui sa ma pregatesc pentru el? Cum sa ma imbrac? De obicei pun ...? (mai mult)
Cat de mult ajuta o diploma IELTS Academic pentru a studia si, mai tarziu munci in Uniunea Europeana? Este recunoscuta in majoritatea domeniilor de activitate? Merita sa fac un efort financiar...? (mai mult)
A facut cineva FEG.ul pentru asistent farmaceutic? Ce parere aveti despre FEG? Am terminat clasa a 12a si as vrea sa continui pe FEG, asistent farmaceutic
Ma pot angaja sofer pe tir in conditiile in care am cazier si tatuaje pe fata?
Am vazut recent ca au fost postate informatiile referitoare la admiterea la pompieri la Boldesti. Pe locurile de maistri am observat ca nu mai sunt locuri disponibile la igsu, ci locuri in igpr, igi,...? (mai mult)
Exista vreo facultate in tara cu specializare biologie care sa fie cu optiunea ID (invatamant la distanta)?
Nu am Bacalaureatul si vreau sa fac cursuri de frizerie. Pe viitor, cand consider ca am destula experienta si sunt bazat pe ceea ce fac îmi pot deschide ceva?
Pentru cei care lucreaza in companii, cam dupa cat timp ar fi oportuna o discutie cu managerul privind marirea salariului / avansarea? Avand in vedere ca am preluat tot mai multe task- uri pe parcursul...? (mai mult)
Dacă termin facultatea la ingineria autovehiculelor se gaseste loc de munca rapid si cam ce salarii ar fi? Multumesc anticipat.
La sgp e concurenta mare?
Daca imi fac un credit de 10, 000 lei, cam cat ar trebui sa platesc pe luna? Adica in cat timp trebuie sa achit?
Stiti cumva daca la admiterea la medicina te intreaba sau trebuie sa specifici pe ce profil ai fost? Vreau sa dau la medicina, dar nu vreau sa merg pe stiinte ale naturii ca e un profil foaaarte dificil.o...? (mai mult)
Bună tuturor! Știți cumva unde se poate angaja cineva dupa absolvirea facultății de,, Antreprenoriat, Managementul și Ingineria Afacerilor"?
Anul viitor vreau să dau la FEAA Iasi. Ma intereseaza ce materii se fac si daca ma pot înscrie cu un nivel mediu la matematică?
Trec acum a 10 a si m- am tot gandit unde sa dau, unde m- as potrivi si pentru ca sunt o fire creativa, sociabilă si asa mai departe m- am decis sa merg la SNSPA la publicitate. M- am gandit la...? (mai mult)
Stie cineva care a fost ultima medie de la buget anul trecut la business Ubb? Sau un link unde pot gasi? Am cautat si toate pqginile dadeay eroare
Termin clasa a 8-a si nu stiu unde sa dau cu mediile urmatoare:8 istorie, 7 geografie, fizica si chimie 6, biologie 9, romana 8, matematica 6, engleza 8, franceza 7. Un sfat?
Aș vrea o recomandare pentru o facultate, care sa știu ca îmi va asigura ceva pe viitor. Sunt bun la următoarele materii : biologie, literatura, limba română, limbi străine, geografie, istorie,...? (mai mult)
Eu sunt la Profesionala, voi ce ziceti sa continui liceul cu durata de 3 ani la "Frecventa Redusa" si sa ma angajez la Pompieri, Jandarmi sau Armata sau zice sa termin profesionala si sa fug in...? (mai mult)
Vrea cineva sa ma ajute?:a ce profil trebuie sa mergi daca vrei sa te faci electrician? Ma refer la electrician care face circuite, care pune curentul, ex care schimba firele. Ps sunt din Bacau si un...? (mai mult)
Câți ani de facultate și câți ani de rezidențiat faci pentru a deveni medic chirurg? Și aș vrea să știu dacă timpul pentru asta este pentru fiecare țară, pentru că eu locuiesc în...? (mai mult)
Cum pot sa fac o sponsorizare la firme gen coca cola si restul?
Am de ales repartizarea la o calificare anume in cadrul profilului Turism si Alimentatie. Credeti ca ar trebui sa ma duc pe Tehnician in Turism sau Organizator Banqueting. De ce?
Ca politist de osp trebuie sa rezolvi cazuri? Nu ca detectivii dar zic asa ce alte treburi mai ai de facut in afara de circulație?
Nu știu la ce facultate să dau. Sunt pe filologie și nu îmi plac limbile străine, psihologia, geografia, isotria, la drept si litere nici nu mă gândesc sa dau și nu suport matematica...? (mai mult)
Sunt clasa a8-a si am o nelamurire legata de - Tehnician în instalaţii electrice Este liceu sau profesionala? Si cum e faza cu practica, trebuie facuta si in vacanta de vara?
La facultatea de biologie din Cluj exista optiunea invatamant la distanta?
Daca termin Facultatea de Automatica si Calculatoare, as putea deveni Tehnician IT? Si daca stiti alte job- uri in acest domeniu (IT), dar sa fie mai mult pe partea de HARDWARE (partea fizica a...? (mai mult)
De ce nu e documentarul acesta în trending? https://vimeo.com/142444429 AN OPEN SECRET. Official PG-13 version. Copyright Esponda Productions LLC #AnOpenSecret
Stiti ce pot face ca sa devin criminalist? Sau ceva asemanator..detectiv de crime..sa pun totul cap la cap sa aflu cine a facut asta, sa culeg dovezi! Stiti la ce facultate trebuie sa dau?
Dacă vreau sa devin antropolog(cultural) ce meserie pot avea după facultate? Sau cu ce ma pot ocupa? Si daca fac turism cultural pot sa fac in paralel si jurnalism? Sau pot sa incep după aceea cu...? (mai mult)
Salut, doresc sa dau la armata pentru SGP. Dar Îmi lipsesc 2 premolari. Voi fi respins la vizita medicală?
Imi puteti spune va rog daca e obligatoriu sa stau in preaviz? Daca imi dau demisia la zi e obligat sa semneze? Sau doar daca stau in preaviz imi semnează?
Se fac portile deschise la Cluj pentru facultati? Daca da, stiti cumva si cand sau de unde pot afla pentru ca vreau sa vad facultatea de medicina si cea de desen?
Anul viitor vreau să dau la facultatea de drept din Iași. Mă interesează: 1.La ce materii se dă admiterea? 2.Conteaza media la purtare? 3.Sunt scutit de educație fizică, are vreo importanță? ...? (mai mult)
Daca faci in viitor, postliceala de asistent medical de nutriție și dietetică care e de 2 ani sau de asistent social nivel mediu, unde poți lucra și ca ce?
Cum poți ajunge ceva, orice, in sistemul de sănătate, în viitor mă refer? Oricare job dar sa lucrezi in sistemul medical, in spitale, clinici, centre, etc chiar și poate ceva la calculator, la ...? (mai mult)
Meseria de mecanic auto e grea? Adica ai mult de invatat?
Salut, Cine îmi poate spune programul unui militar? -cat timp petrece la baza si cat timp acasa? -cate zile pe saptamana lucreaza? -daca are un program fix sau poate fi chemat oricand etc.
Credeti ca la varsta de 60 de ani mai poti lucra ca lucrător comercial? Sau o meserie din asta care necesita efort fizic.
se poate sa ma transfer de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca la USAMV tot din Cluj-Napoca?
La stat angajarile se fac pe baza de relatii marea majoritate?
Stiti ceva, e concurenta mare la subofițeri armata?
îmi puteți recomanda câteva locuri de munca unde pot lucra ca salaor deoarece am vârsta de 16 ani și dacă aveți idee unde pot munci?
Imi poate spune cineva va rog, din ce dau admiterea la arhitectura la Bucuresti? Am nevoie de matematica sau fizica? Spuneti-mi va rog care sunt obiectele de care am nevoie. Va multumesc!
Care sunt atribuțiile unui maistru militar auto? Doar sa verifice daca masina e in stare de functionare?
Salut, am semnat si eu un contract temporar de munca cu o fabrica care produce sârmă si vreau sa renunț la acest job din motive de sănătate, contractul l- am semnat acum 2 zile. Aveti idee pot păți...? (mai mult)
As vrea sa ma angajez la foodpanda, uber eats, takeaway, glovo si astea. Am o întrebare, cati km poti face cel mai mult? Eu am doar bicicletă. E greu? Trebuie sa pedalezi chiar si 5 km...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului