Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 8 Februarie 2025 sunt:
Ce părere aveți despre PIP(pedagogia învățământului primar si preșcolar)? Este grea facultatea? Dar despre cea de litere?
Conteaza liceul atat de mult? Stiu ca este o diferenta daca spui ca ai fost la un liceu de top si daca ai spus ca ai fost la unul mai slab.
Cați ani de studiu faci pentru a deveni medic chirung? Si cati ani de rezidentiat?
Cati bani face un veterinar in medie pe la inceput si cam cat poate sa creasca? Vreau o medie, stiu ca poate sa depinda foarte mult in functie de cunostinte si alti factori.
La Academia de Politie sau Scoala de Subofiteri tot la politie, trebuie sa avem liceul sau putem intra si cu scoala profesionala?
Cand are loc confirmarea admiterii la upt?(dosar)
Unde poti duce o viata mai buna ca programator (software developer sau java developer etc), Romania sau Germania? Stiu ca in Romania poti ajunge la salariu mare dupa cativa ani de activitate plus ca ...? (mai mult)
Salut, după ce îşi ia licența pe "litere", in ce domenii poate o persoană să aplice la master? În afară de, well, litere, mai auzisem si de resurse umane dar nu ştiu câtă încredere să...? (mai mult)
Ce să aleg între contabil, asistent medical și medic? Sunt anul 2 la contabilitate si nu ma pot decide mai departe :)) Adică am 3 variante: 1. Să dau la asistent medical (facultate) din anul acesta...? (mai mult)
Cat e norma de hrană ca pompier și ca politist?
Îmi puteți da informații despre Academia Naționala de Informații din București? Materii? Specializări? Oportunități de viitor? Păreri? Va mulțumesc anticipat.
Câți bani primește un jandarm, un luptător SAS și unu SIAS?
Sa lucrezi la IT la stat e greu de ajuns? Numai cei mai buni ajung acolo?
Ce meserii pot avea daca termin doar liceul (profil științe sociale)?
Am 20 de ani și vreau sa dau in poliție, am un tatuaj pe antebraț in zona inferioară. Pot da pentru admitere? Sunt premise tatuajele dacă nu acoperă uniformă de vara?
As dori sa devin barman, însă am multe întrebări. M- am documentat ceva timp, am învățat cum sta treaba cu prepararea cocktail- urilor, am învățat ustensilele si stiu rolul fiecăreia,...? (mai mult)
Salut, am si eu o curiozitate, te-ai putea angaja la Food delivery gen foodpanda daca nu ai 18 ani?
La penitenciare nu ai voie cu dioptrii?
Salut. Daca am media 9 la purtare in clasa a 10-a, pot sa dau la armata?
Stiti la ce facultate sa dau? Eu sunt a 8a si vreau sa dau la stiinte sociale. Dar nu prea stiu ce sa ma fac dupa..in afara de drept este ceva mai bun? Si daca as merge la drept in afara de avocat ce pot...? (mai mult)
Salut tpu.Am nevoie de niste informatii despre armata.Am 10 clase si permis de cat b si vreau sa ma angajez ca soldat si vreau sa stiu ce faci mai exact ca soldat? Care este salariul si cam ce trebuie ...? (mai mult)
Pe ce profil sa ma duc? Bucatar sau bucatar/patiser? Se cauta brutari? Cat e un salariu de brutar?
Salutare! Ok, chestia e că nu ştiu la ce facultate să dau, sunt băiat, 21 de ani şi aici în Braşov la Universitatea Transilvania nu mă pot decide, adică probabil că pot dar vreau să aflu...? (mai mult)
Exista maistri militari auto si la jandarmi si in politie?
Ce e mai usor? Tinichigiu vopsitor auto sau mecanic auto?
Pot sa merg pe profilul stiinte ale naturii daca nu imi place chimia? Eu vreau mult sa devin doctor, dar nu prea imi place chimia! Stiti cumva daca pot recupera pe parcurs ce nu am invatat in astia 2 ...? (mai mult)
Stie cineva daca in perioada de restante, examenele sunt trecute mai usor de către profesori la ASE? Sau sunt la fel de "severi"
Ce profil ar trebui sa urmez petru a ma ajuta cat de cat in domeniul de fotograf si editing poze?
Cum e la etti? E diferență mare intre AC și etti?
Salut, Se intra greu la armata, la fortele aeriene la Brasov? Cat de grea este admiterea? Sunt foarte grei anii de studiu? Merita sa urmezi calea asta?
Jandarm de la SIE sunt mascatii?
Vreau să deschid o Bibliotecă, dar îmi pune primarul bețe- n roate.Spune că vrea bani la buget, nu vrea cultură.Şi o Bibliotecă nu- i aduce profit.A făcut restaurant din căminul cultural şi...? (mai mult)
A facut/face cineva Facultatea de Inginerie Electrica si Știința Calculatoarelor la Suceava si imi poate da detalii despre subiectul de admitere, medii, păreri, cum sunt profesorii, cum e...? (mai mult)
E greu sa faci 2km in 10 minute? Cum vi se pare mie floare la ureche.
Unde credeti ca e mai periculos să lucrezi ca agent de penitenciare sau pompier?
Penitenciarele fac parte din M.A.I?
Salut, stie cineva daca ma pot angaja paramedic cu asistenta medical terminata?
Pot sa lucrez ca ospatar daca nu am terminat cursurile inca? Pana acum, in prezent lucrez ca ajutor de ospatar...Cat dureaza cursurile pentru chelneri de la somaj?
La liceul de muzica daca ma lasati sa ma exprim asa, se primesc si rapperi?
Vreau sa intru in armata dar port ochelari -1, 5 dioptrii. La ce categorie as putea intra? Am inteles ca nu pot decat doar la câteva sau niciuna. Rog sa raspunda doar cei informati.
Cu ce medie la purtare pot întra la Academia de Politie sau Militara dacă am luat 9 la purtare într-un semestru conform noilor reguli din 2019?
Iubitul meu mi- a zis că o să se angajeze la armată dar nu mi- a zis mai exact ce face acolo și aș vrea să- mi dau seama eu. Voi unde credeți că o să se angajeze? Mi- a zis doar că ...? (mai mult)
Ce inseamna jandarm la Sie si igav?
Buna, as dori sa fiu de profesie, profesoara. Ceva pareri despre aceasta profesie? Si bineinteles, m-ar interesa castigul lunar, depaseste 2000?
Am lipsit o zi de la serviciu.Imi cer concediu medical pentru ziua respectiva. Altfel daca nu aduc concediu medical imi spun ca o va trece nemotivata.Eu am lipsit pe data de 31 mai.Ce solutie ar...? (mai mult)
Hei TPU :) Sunt clasa a opta iar azi am avut ultima zi de scoala. Ok, deci problema e ca eu am ramas corigent la matematica, ceea ce inseamna ca nu voi intra in exament, dar de fapt nu asta e problema. ...? (mai mult)
Salut, la ce facultate si pe ce sectie pot invata sa programez jocuri pe Android in C#, java si javascript? Eu initial vreau sa invat de pe internet si sa ma duc la un profil ca a doua clasa de filo-...? (mai mult)
Hei! Stiti cumva daca pot sa dau la medicina si fara sa fiu pe stiinte ale naturii? Adica imi doresc fooooaaarte mult sa devin doctor, dar urasc chimia..la biologie sunt buna, dar cu chimia nu le am ...? (mai mult)
Concurenta este mai mare la armata si politie decât acum 10ani?
Decat sa lucrezi la patron pe 1400lei mai bine lucrați agenti la penitenciare? Ce e mai convenabil?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!