Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 8 Februarie 2025 sunt:
Decat sa lucrezi la patron pe 1400lei mai bine lucrați agenti la penitenciare? Ce e mai convenabil?
Facultatea de chimie criminalistica din Cluj sau din Timișoara?
Ce examene se dau pentru admiterea la facultatea de drept?
Imi spuneti si mie va rog un discurs de 5 randuri despre sfarsitul celor 8 ani de scoala? Sa nu fie nici foarte exagerat(sa para ca l-am facut eu)
Cat castiga un subofiter la pompieri? Nu vreau cifre exacte, doar aproximatii
La jandarmi programul e foarte instabil? Lucrezi de noapte apoi intri pe zi? Asa am inteles.
Salut,dacă ai tatuaj pe gamba poti sa dai la poliție?
As vrea sa fac niste cursuri in IT pentru Web Developer. Cunoasteti vreo academie serioasa?
Sunt la facultate in anul 1 si pentru mine a fost foarte greu sa ma acomodez. In prima sesiune am avut 2 restante si am luat la celelalte materii numai cu nota 5. Intrebarea mea este daca notele luate...? (mai mult)
Poti iesi la pensie ca sgp si la 65 ani daca intri la 49 de ani gen? Limita e de 50ani.
Cum poti ajunge in politie prin surse externe?
Urmeaza sa am un interviu de angajare, imi puteti spune si mie niste calitati dar si defecte?
Aș vrea să merg la facultate la FSEGA, marketing. Cum e acolo? Cum e practica, profesorii, posibilitățile de angajare?
Cum as putea sa ajung in SIAS?
Cum ar trebui sa creez un cv de angajare daca nu am mai lucrat pana acum ( vreau sa aplic pentru un loc de munca care nu necesita experienta )? Eu am cunostinte de informatica. Am lucrat ca web...? (mai mult)
sunt clasa a 10- a, deja pot spune ca am trecut de ea si as avea o intrebare la care nu gasesc raspuns: As vrea sa devin un mascat insa nu stiu ce sa aleg intre Scoala de Subofiteri...? (mai mult)
Buna, daca imi fac o a doua gaura in ureche mai pot da la politie/sri?
Ce opinie aveti despre meseria de instalator in Municipiul Bucuresti? Este buna de urmat sau nu? Asi dori argumente. De preferat cineva in domeniu? Deteliati daca se poate...
Stie cineva unde as putea sa ma angajez pe internet pe postul de copywriter? Ma intereseaza un job de acasa. Specific faptul ca scriu texte doar in limba romana. Multumesc...? (mai mult)
Buna dimineata! Urmează să susțin examenul de bacalaureat curând si am luat in calcul posibilitatea de a sta un an acasa si sa ma pregătesc pentru Academia de Politie, fiind profil real nu am avut...? (mai mult)
Ce parere aveti despre meseria de instalator in Bucuresti? Este buna de urmat sau nu? argumentele sunt necesaer. Poate cineva in domeniu? Deteliati daca se poate.
Bună! Am 18 ani si am pectus excavatum. Intrebarea mea este daca pot să mă inrolez în armată cu acest defect. Precizez că nu este chiar așa grav, din câte se vede si nu prea am probleme cu respiratia....? (mai mult)
Hei TPU Am o întrebare legată de ținuta profesională, situația stă în felul următor: Eu sunt în clasa a XII- a, de fapt am absolvit și vreau să dau admiterea la litere și să mă specializez...? (mai mult)
Bună, Credeți că Jurnalismul este o facultate de viitor? Ce salarii au jurnaliștii? Dar despre Psihologie ce se știe?
Am 17 ani aproape 18, îmi caut un job cu minimum 3.000 de lei salariu. Sunt încă la liceu și nu am bacul, există vreo șansă să găsesc? Dacă știți vreun job dați- mi de știre ...? (mai mult)
Care a fost cel mai nasol job pe care l-ati avut? De ce?
Bună seara! Am si eu o intrebare, daca termin la Câmpina scoala de subofiteri si ulterior si dreptul la fără frecvență, voi fi avansat in corpul ofițerilor?
In ce domenii te poți angaja după terminarea facultății de Relații publice și comunicare? Sau de la Litere(în afara de profesoara). Mersi:))
Ce facultate trebuie sa faci ca sa lucrezi la Serviciul de Probatiune? Ma gandesc la drept, dar mai sunt si altele?
Salut, am o intrebare pentru cei ce studiaza sau au studiat in cadrul universitatii de inginerie aerospatiala Bucuresti. Ce presupune ramura de Air Navigation in principal, dar si ce se face si la celelalte...? (mai mult)
Stie cineva cat primeste un agent de politie debutant proaspat iesit din scoala de politie?
Hei. Am vazut in alte tari scoala de asistenta care dura un an? Doar 1. Exista si in Romania? Si cum mai exact se numeste, eu stiam ca era de 2-3 ani.
In ce domenii se castiga in Suceava 3000 de lei? Astept raspunsuri calumea si nu raspunsuri la misto.
De ce daca vreau sa devin ceva in viata, altul spune ca nu o sa reusesc sau e contra?
Bună ziua, există vreun departament in armată ce nu necesită probe sportive si adeverința aceea ce demonstrează că ești apt pentru sport? Am plaftus doar la un singur picior si aș dori sa urmez...? (mai mult)
Sunt facultati unde sa nu ma duc la examene si sa nu plătesc taxa? As vrea sa fac una asa pentru ca vreau sa dau si la armata.
Considerati ca sunteti platit/a suficient, raportat la pregatirea dumneavoastra si activitatea desfasurat a?
Urgent! Sunt student la Academia navala Mircea cel Bătrân la specializarea inginerie electrică si electronică. Doresc sa mă ajutați cu o părere TPU. Vreau sa ma apuc sa fac un curs de Autocad ...? (mai mult)
acum o sa termin clasa a 11- a, sunt la profil de arte și as vrea sa urmez facultatea UNArte din București pe secția grafica sau design interior.La vara in August o sa merg toată luna la...? (mai mult)
Ce atributii are un maistru militar auto?
Ca sa avansezi in politie de la agent la agent sef iti trebuie pile? Sau te creste obligatoriu de la 5 la 5 ani?
Problema stă așa: Nu mă pot decide pentru facultatea pentru care vreau să optez: Litere sau Psihologie. Îmi place psihologia dar practică, nu cea teoretică iar facultatea de litere...? (mai mult)
Ca jandarm daca esti repartizat la București te mai poti muta in orasul tau? Sunt si oameni care nu au reușit?
Salariul unui jandarm e mai mic sau la fel ca al polițistului?
Un polițist poate sa ia lunar 1500lei, norma 1000lei hrană, echipament 250lei si atat? Alte sporuri?
Vreau sa dau la medicina generala sau dentară. Doar ca e o problemă: chimia. La biologie nu o sa am probleme dar stiam ca se poate da la fizica in loc de chimie. Este adevărat? Sau la alt...? (mai mult)
Daca fac liceul cu profil mecanic ( nu mecanic auto ), pot urma dupa o facultate de mecanica auto?
Cand te duci la Glovo,la sesiunea de training, trebuie sa ai inainte contract cu o firma partenera sau iti arata cei de acolo cu ce firma ai putea semna?
Merita sa ma angajez normal in armata ca si soldat gradat profesionist?
Stie cineva o firma partenera cu Glovo, ce este dispusa sa angajeze persoane de 16 ani si care percepe un comision cat mai mic(macar 8%), pentru a putea livra in Iasi? Am gasit pe olx cateva care...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!