Ce părere aveți despre facultatea de Arhitectura de Interior din București (Ion Mincu)? Întreb pentru ca vreau sa intru acolo, și sa știu la ce sa ma aștept. Știe cineva cam în ce perioada se...? (mai mult)
Bună seara! Eu am nivelul B1 la limba engleză, obținut în anul 2018 printr- un examen Cambridge, însă, eu acum sunt studentă la o facultate cu predare în limba engleză, iar nivelul meu ...? (mai mult)
Bună seara! Eu am nivelul B1 la limba engleză, obținut în anul 2018 printr- un examen Cambridge, însă, eu acum sunt studentă la o facultate cu predare în limba engleză, iar nivelul meu...? (mai mult)
Buna ziua, este cineva care ma poate ajuta cu un raspuns, concret si pe lege. Multumesc Se poate echivala gradul de Maistru Militar cu gradul de subofiter?
Buna! In cadrul facultății de inginerie medicală, urmez modulul psiho-pedagogic. As vrea sa știu dacă se echivalează la o alta facultate, cum ar fi : psihologie, științele educației?
Salutare,am 18 ani și 8 clase și aș vrea sa mă fac paznic cu atestat dar nu știu dacă pot cu 8 clase. Mulțumesc și o zi faină!
Salutare, cer si eu o parere generala. Acum cativa ani de zile am facut greseala fiind sub presiune dupa bac sa ma inscriu ca soldat in armata, am terminat instructia si dupa 2 ani mi- am dat demisia...? (mai mult)
Ce atributii are un soldat gradat profesionist la jandarmi?
Buna seara, sunt baiat si vreau sa fiu insotitor de zbor, insa am parul lung, credeti ca o sa fiu acceptat sau nu?
Buna, am o intrebare insotitori de zbor care sunt baieti, au voie sa aiba parul lung?
Ce cunoștințe îmi trebuie pentru a deveni un inginer electric proiectant? Ce cunoștințe sunt necesare pe lângă Facultatea de Inginerie Electrică pe profilul Electrotehnică?
Salut, am o intrebare. Marti am examinarea medicala la spitalul militar la sibiu (liceul militar). Ce se intampla daca imi gaseste nicotina in corp sau daca isi dau ei seama ca fumez? Oare ma resping?
Bună ziua, dacă cineva poate să mă ajute referitor la cerințele facultății pe care o știe... Diferite facultăți cer diferite cerințe în dosar. Cunoașteți direct și în detaliu de ce...? (mai mult)
Cum este programul pentru voluntariat la SMURD? Pot să mi- l fac mai accesibil sau este ca și la job cu program strict? Eu lucrez, merg la cursuri și mai merg în timpul liber la evenimente ( nunți,...? (mai mult)
Buna TPU! Are cineva idee cum e sa lucrezi ca chatter pentru OF? Care e salariul aproximativ, cum se desfășoară activitatea, etc. Va rog daca se poate cineva care a activat in domeniu sau are cunostinte. ...? (mai mult)
Facultatea este de viitor?
Salut TPU, am si eu o întrebare legata de pompieri(daca mi ar putea raspunde cine este in domeniu sau care stie) cu programul la pompieri, cate zile lucrezi pe luna, cate ore pe zi, daca stai in chirie...? (mai mult)
Salut! Ai cazier "pătat" după o condamnare (cu suspendare in cazul meu) dar statul te vrea reintegrat cu aceast obstacol. îmi este rușine să duc cazierul la angajare plus că te respinge instant daca...? (mai mult)
Buna ziua, știți cumva cand se primește avizul angajaților mapn? ma refer, inainte sau dupa instrucție?
Unde pot gasi oportunitati de internship-uri (cu precadere in domeniile sanatatii si cercetarii) pentru liceeni in Romania, eventual ceva pagini de linkedin care promoveaza asa ceva?
Bună TPU, am o prietenă care are 17 ani (cu 10 clase)și vrea să se angajeze in timp de vara cum ar fi la takko, kik, pepco magazine de genul se poate angaja la vârsta asta ( si daca se poate part-...? (mai mult)
Idei de locuri de munca doar cu 7 clase terminate(motive personale)? V-as ruga sa va abtineti de la comentarii rautacioase:)
Salut, vreau sa dau la jandarmerie dar mi- e frica la lista medicală am un ochi foarte bun si unul care este miop ca sa zic asa. Am undeva la un + 4 la un ochi dar daca am ochelari sau eu stiu ma poate...? (mai mult)
Salutare! Aș fi interesat să fac un curs de calificare, ca electrician naval, în cadrul șantierului naval din Galați. Și aș dori să aflu câteva informații obiective (direct de la cei care ați...? (mai mult)
Buna ziua, am 18 si am fost nevoit sa renunt la scoala din cls X a din cauza problemelor de familie, acum parintii ma pun sa- mi gasesc de munca ca ma dau afara din casa, am lucrat in constructii dar...? (mai mult)
Dacă am următoarele medii la purtare (primele 2 din cauza absentelor) : IX:8 X:9 XI:10 XII:10 M- ar primi la școala de agenti de politie Câmpina? Și dacă da, cei cu media 10 sunt mai "sus" ...? (mai mult)
Am o intrebare in legatura cu inscrierea la admiterea anticipata din cadrul universitatii Poli Buc. Eu dau la automatica si calculatoare unde se da examen, de ce trebuie si foaie matricola cu notele din...? (mai mult)
Buna ziua, am lucrat la Amazon in Germania in 2019- 2020 am fost blocat, dupa am revenit in Germania in 2023 si am lucrat la alt amazon, mi s- au efectuat verificarile iar cei de acolo spun ca nu sunt...? (mai mult)
Ce știți despre firma Actors talent group srl care angajează în București ca spectator la emisiuni model make up și testări produse. Este țeapă?
Salut, la fan courier si urgent cargus sunt si posturi de angajare ca sa livrezi colete la lockere cum este la sameday pentru easybox-uri?
Daca fac un stagiu de practica full time in contabilitate timp de un an, pot sa-mi gasesc dupa tot ceva in contabilitate, doar ca remote?
Unde pot sa ma angajez doar cu scoala profesionala si permis de conducere cat B?
Bună! Doresc și eu un loc de muncă în Bacău sau prin apropiere de Bacău(Onești, Roman etc)ca manipulant marfa, dacă știți ceva, doresc detalii (salariu net 4000(ȘTIU, NU S ȘANSE, DAR POATE...? (mai mult)
Bună ziua! A lucrat cineva de aici sau a făcut practica la INSTITUTUL NAȚIONAL DE CERCETARE- DEZVOLTARE PENTRU INGINERIE ELECTRICĂ ICPE- CA? Sunt anul trei la inginerie electrica și am fost chemata...? (mai mult)
Am terminat un curs de frizerie. Ce sa fac acum? Unde pot sa ma angajez? Toate frizeriile cer experienta. Vreau sa fiu ucenic dar greu gasesc. Daca ati fost in situatia mea va rog spuneti-mi ce sa fac
Pe măsură ce un consumator consumă unități suplimentare dintr-un produs, ce se întâmplă cu unitatea totală?
Salutare! Am luat locul 1 pe țară la olimpiada de chimie și sunt clasa 8. Această distincție mi ar acorda un an gratis la ICHB. Credeți că ar trebui să mă duc acolo dacă vreau să performez ...? (mai mult)
Dacă merg la clasa de mate- info în liceu, aș mai avea șanse de a intra la o facultate de istorie? Faza e că mi- aș dori să merg la filologie, iar după să urmez istoria, dar părinții mei ...? (mai mult)
Salut! Îmi puneți spune în ce document pot găsi informații legat de faptul dacă elevii unei școli militare sunt sau nu superiori soldaților?
Mai sunt în București oferte de dat pliante, promoti cu plata la zi?
Cam cât ia un livrate de macare(glovo,bolt food, tazz) full time sau part time?
Voi ați fost situația în care ați fost abordați, fizic sau pe social media( Facebook, Whatsup, Telegram) de un agent/agenție de casting care vă invita să participați la niște filmări de reclame,...? (mai mult)
Va salut cu respect, vin și eu cu următoarea întrebare de la care as dori sa primesc răspunsuri de la cei care au un minim de experiență: urmează să obțin calificarea de sudor electric, tot ...? (mai mult)
Salut, este cineva pe aici care traieste sau castiga din trading pe forex, merita sa incerc sa invat? Stiu ca este vorba si de riscuri dar in orice business sunt riscuri pana la urma
Dacă ai probleme de vedere poti sa te faci politist(am vreo -5 depărtare?)
Te poți face polițist dacă esti la liceu pe turism și alimentație? Trebuie sa fi pe un anumit profil?
Cat are salariul un polițist pe luna?
Salut! Stie cineva cum pot sa ajung sa lucrez la CFR? De ce facultate/cursuri am nevoie si unde le pot face? In apropiere de Mures de preferat
Salutari tuturor, ma aflu intr- o situatie interesanta si as dori si parerea voastra. Sunt in Germania de aproape 8 ani de zile si ultima oara am lucrat la Mercedes la fabrica, pana cand a fost dati ...? (mai mult)
Conteaza nota de la bac pentru Academia de politie daca ai trecut?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati