Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 23 Februarie 2025 sunt:
Hai noroc! Deja suntem în mai, nu mai este mult pana la evaluarea nationala, sunt un elev de clasa a VIII a si am o mica, mare dilema... Nu prea stiu ce vreau sa fac mai departe. Pana acum am ...? (mai mult)
Hello, TPU. Am mare nevoie de ajutorul comunității de iT de aici. În ultima perioadă cat n- am mai postat pe TPU, am studiat Informatica, am facut un curs pe platforma Link Academy, (PS. Nu l- ...? (mai mult)
Un angajat la 4 ore beneficiază de tichete de masă? Mulțumesc!
Salutare! As dori sa aflu mai multe informatii despre ce profil de liceu si facultate ar trebuie sa urmez pentru a deveni psiholog. Din ce am inteles trebuie sa urmez stiinte sociale si apoi facultatea...? (mai mult)
Salut, știe cineva dacă este o limita de înălțime pentru a intra în armata? Si știți oare unde ar trebui sa merg sa încep stagiul militar sau dacă se da probe ceva?
Odata ce iti termini rezidentiatul pe medicina de urgenta poti sa faci garzi exclusiv pe ambulanta sau trebuie neaparat si UPU si ambulanta? As vrea sa fac doar pe ambulanta si sa evit UPU in general dupa...? (mai mult)
Bună ziua! Dacă media mea la purtare este mai mică de 9. Ce varianta aș avea de a intra la școală de poliție? (In a fără de sursă externă) Mulțumesc aniticipat!
Bună! As vrea sa intreb cum e la Amazon în strainatate, aici referindu- mă la curieri ( în Germania mai ales ). Cum te angajează? Trebuie să dai un test mai întâi? Că așa am auzit. Și în general...? (mai mult)
Salutare comunitate, având mai multe gânduri și planuri pe ce as dori sa fac in viitor, am ajuns la 2 idei pentru job. "Inspector RAR sau Inginer in cadastru. dupa parerea voastră unde ar fi mai...? (mai mult)
De ce la ANP se intra mai usor? Am vazut anul trecut la Academia de Politie ca au fost medii f mici acolo.
Există joburi sezoniere în Israel, pe timpul verii, cum sunt salariile acolo, condițiile de trai și sistemul de sănătate?
Salut! Vreau să învăț IT, Front End mai exact, am găsit o grămadă de cursuri pe internet, dar nu știu ce să spun, mi se par exagerat de scumpe, nu e problema prea mare asta, adică după...? (mai mult)
Salut TPU, am o întrebare, eu vreau să mă duc după ce termin liceul la facultatea de științe economice care aparține de universitatea Valahia pe profilul management, dar nu știu dacă se da ...? (mai mult)
Ce salarii sunt la birou la ambasada Italiei în București?
După cât timp poți pleca în misiuni în armată după ce ai terminat instrucția și cât se câștigă pe misiuni, că subofițer poți pleca în misiuni?
Salut, lucrez in Germania, pot sa inchid AOK-ul fara anmeldung?
Stiti vreun site unde un profesor vorbește despre filosofie, religie sau originea omului si un grup de oameni discută si dezbat (in engleza sa fie)?
Bună! Știe cineva unde m-as putea angaja pe timp de vara, 2 luni in Timisoara? Profi, lidl, tedi, in mall ceva, daca ar angaja pe o perioada asa scurta?
Este greu, obositor ca însoțitor de bord? Cam câte ore lucrează un însoțitor de bord/zi? Bineînțeles, are și zile libere... După o zi de zbor, următoarea e liberă? Știu că ...? (mai mult)
Exista facultate de teologie la distanta sau fara frecventa?
Buna. In vara aceasta termin profesionala și aș vrea să continui pe profilul economie. As dori sa știu mai multe despre acest profil: ce se face la practica, cam cate săptămâni sunt, cam cat de...? (mai mult)
Salut, sunt in clasa a 11 a si ma gandesc daca sa urmez politehnica dar nu ma descurc prea bine la fizica, stiti cumva care sunt ultimele medii din anii precedentii la locurile cu taxa ACS sau ETTI?
Bună seara! Dacă eu vreau să cânt vocal, după cât timp pot să cânt la evenimente? Mulțumesc pentru răspunsuri!????
Ce carte mi ați recomanda pentru medicina? oricare din urmatoarele specialitati: neurochirurgie, chirurgie cardiotoracica, chirurgie generala
Bună,TPU știe cineva un liceu bun cu cămin dar să nu aibă că materie matematică? In București
Visul meu e sa îmi incerc norocul câțiva ani la Facultatea de Medicina ori in cel mai rău caz la postliceala de asistenți de farmacie sau asistenti medicali generalisti Pentru care variante șansele...? (mai mult)
Salut! Anul acesta termin a 8-a(sa rămân cu 8 clase ).SI as vrea vara aceasta sa ma angajez, sa fac mentenante la laptopuri calculatoare, etc. Se poate?
Bună ziua. Maine am o evaluare la locul de munca pe postul cnc. Dacă este cineva în domeniu și ma poate ajuta cu un cod pentru mandrina pe partea 2 pentru masina sprint 20. Îl știam dar l am uitat...? (mai mult)
Mai exista vreo meserie nobila?
Ce anume face un antreprenor și cum ajungi cu antreprenor?
Ce salariu net are un Arhivar?
Buna! Ce job uri part time as putea face in timpul facultatii de psihologie?
Bună ziua daca am dat cuiva un card germancare era pe numele meu si acea persoană a putut sa ia mobila si electrocasnice in valoare de aproximativ 8000€ din Germania, pățesc ceva eu dacă merg la...? (mai mult)
Paşte feticit! Am si eu o intrebare de adresat aici, pentru ca nu am cu cine discuta. Acum sunt in clasa a VIII- a, şi aş vrea să dau probele la liceul pedagogic şi să dau Testul bilingv, dar ...? (mai mult)
Când m- am înscris la facultate, nu am optat și pentru modulul psihopedagogic, însă aș fi tentată să îl fac postuniversitar. Am auzit că există și o singura specializare, dar si dubla specializare....? (mai mult)
Salut. Eu sunt operator cnc. Sunt în perioada de proba am 1 luna. De 1 săptămână pentru ca ma descurc mi au dat o mașină sa lucrez doar eu pe ea. Oare ar trebui sa iau mai multi bani dacă am masina...? (mai mult)
Mai are rost sa incerc sa dau bacalaureatul anul viitor daca nu l- am dat când trebuia din cauza problemelor de anxietate în 2017? Asta ar fi punctul 1.Deci cum ar veni sa ma pregătesc sa îl dau ...? (mai mult)
Ce este și ce anume face un ghid turistic și cum devii ghid turistic?
Bună ziua, în ce consta examenul de la atestatul de paza? Și la câte întrebări trebuie sa răspund corect ca sa-l iau
Îmi puteți niște păreri despre acest curs: https://www.telacad.ro/cursuri/it-essentials/ Mulțumesc!
Bună seara, daca am 3 ani de facultate in management,cu licență, ce studii pot face sa pot ajunge în învățământ? Mulțumesc
Dacă lucrez în armata pot sa îmi iau concediu 2 săptămâni sa ma duc în Anglia?
Ce salariu net are un Casier?
Cat de greu este sa intri la Academia de Poliție? Ce ar trebui sa faci?
Unde dau cei din oradea sportul pentru admiterea la subofteri campina?
Bună! Vreau să știu dacă la facultatea de științe ale educației, pedagogie, Universitatea Stefan cel Mare se face matematica grea? Vreau un răspuns de la cineva care este acolo! Mulțumesc!
Unde să mă duc să lucrez? La un supermarket, într-un depozit sau la pază?
Salut! Referitor la armata, sunt soldat gradat profesionist, pe post de politie militara, vreau sa urc in grad si sa-mi incep o facultate. Ce facultate m-ar avantaja cel mai mult?
Buna. Ce fel de locuri de muncă practice există fără să fie nevoie de experiență, facultate și cursuri la început? Nu mă înțelegeți greșit, momentan nu mă simt in stare și nici nu am ...? (mai mult)
Suna interesant o cariera in SIE * ( Serviciul de Informatii Externe )? Cine ar lasa viața tihnită si " sigura " pentru suspansul meseriei de " SPION "? DE partea financiara NU...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
militiaromana întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?