Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 8 Februarie 2025 sunt:
De unde expresia glume de pompier? Si pompierii sunt prosti tot ca politistii?
Un om care e impotriva poliției si jandarmeriei are sens sa dea la politia militara? Nu e amuzant? Adica înjuri politia dar tu dai la politia militara.
Ce părere aveți despre Facultatea de la un arte design vestimentar?
Tocmai ce am implinit 16 ani...As vrea sa ma angajez pentru a strange bani pentru ca la 18 ani sa dau de A2 sa imi iau motor si pentru asta am nevoie de bani. Unde imi recomandati sa ma angajez? Eu m- ...? (mai mult)
Ce părere aveți de MAI? Dar de Mapn?
Dragi prieteni de pe TPU care ați dat deja nas în nas cu realitatea și cu problemele vieții. Voi cum v- ați ales cariera? Și cât de mulțumiți sunteți de ea? Dacă v- ați putea întoarce înapoi...? (mai mult)
Salut, ce specializări merita sa învăț sau care ar fi de viitor?
Salut, cat castiga un subofiter de pompieri abia iesit în post? Nu vreau neaparat cifre exacte
Imi poate da cineva detalii despre Facultatea de Limbi și Literaturi Străine pe sectia turca? As vrea sa stiu de la ce nivel se incepe, cum se face admiterea, cum se desfășoară cursurile etc....? (mai mult)
Din ce dai admitere ca sa devii politist local? Si cat e salariul?
Vreau să dau la Scoala de Subofiteri de Jandarmi, după vreau sa cresc în grad de subofițeri la grad de ofițer. Cum pot sa pot să cresc în grad? 1.)dupa absolvire ce grad voi avea(sergent?) ...? (mai mult)
Cat are pensia un pompier? Si 2.pensia daca o ai gen 3000lei atat ramane tot restul vietii? Exceptând faptul că ar putea sa creasca datorită prețurilor care cresc si ele?
am o întrebare. Oare chiar așa mari salarii sunt in sistemul medical? Am vorbit cu un prieten student in anul 1 la medicina și mi- a vorbit de salarii chiar mari de circa 180 - 200 mii de...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, de fapt mai multe! As vrea sa stiu si eu! Ce facultatea sau ramura as putea sa fac ca sa ies proiectant si cu ce medie as putea sa intru? Vreau sa fie totul pe inteles daca...? (mai mult)
De ce sunt atatea intrebari fara raspuns?
Care e diferenta dintre un ofiter si un agent de politie?
Au inceput sa fie platite toate orele suplimentare ale politistilor, pompierilor? Pai si daca lucrezi 24 cu 48 ca pompier subofiter cat iei salariul 6000lei?
Care sunt dezavantajele meseriei SMURD? Cam cat este salariul?
Buna, se poate alege la UBB Litere Cluj, franceza germana si sa dau examenul din franceza?
Cat are salariul un sgpist acum? Cu tot cu norma de hrană.
Dacă faci facultate de IT găsești loc de munca? Am inteles ca găsești loc de munca imediat, dar totodata sunt unii care au făcut o si nu au loc de munca.Care sunt dezavantajele acestei meserii plătesc...? (mai mult)
Daca termin facultatea petrol si gaze pe (foraj sau industria petrolului) unde ma pot angaja. Chiar ma tot gandesc... pls
Facultatea de drept se poate face si cu frecventa redusa?'Si daca da, pot sa ies avocat? Si cam cate ore as face pe saptamana?
Ca politist la OSP daca vezi pe strada ca se bat 3 oameni cu cuțite, tu trebuie sa aplaneze conflictul?
Bună, TPU! Am și eu problema, ajutați- mă va rog cu un sfat. Anul trecut în 2018 am terminat liceul și am fost pe profilul uman, am luat și bac- ul cu nota 8, 30 și am încercat sa dau la ...? (mai mult)
Nedreptate la locul de munca. Sunt nou angajat si inca nu mi- au fost prezentate toate regulile firmei. Am ramas peste program pentru a onora o comanda care trebuia realizata in ziua repsectiva. Precizez...? (mai mult)
Cum este la liceul militar. Condiții?
Criminalist si anchetator penal e tot același lucru? Ce profil trebuie sa urmez pentru a ajunge anchetator penal? Si ce facultate trebuie sa fac si cat durează?
Cum este la liceul militar?
sunt clasa a 8- a si vreau sa ma duc la Liceul Dacia Pitesti si am niste intrebari si daca imi puteti raspunde sunt dispus sa ascult. 1) Este bun liceul Dacia pentru o profesie de mecanic? ...? (mai mult)
La maistri militari e greu de intrat?
Crossborders ha? Ati plecat pe 17.05? Ca eu nu. Dar cei pe 31.05? Mai aveti sperante? Contactati IPJ Sibiu online si faceti sesizare si voi. Deja se ocupa de caz. Bafta multa!
Cum as putea proceda ca sa vad daca sunt apta dpdv medical pentru scoala de politie? Sunt clasa a XIa si m-as gandi la o cariera de genul si as vrea sa fiu sigura ca sunt apta.
Pentru cine a lucrat sau inca mai lucreaza in domeniul "Web Development- ului" cum vi se pare aceasta meserie? Adica pentru un junior la ce proiecte ia parte, sau in mare parte cand te angajezi prima ...? (mai mult)
La ce facultate de cibernetica as putea intra cu o nota mai mica de 8.50 in bac?
Sunt in clasa a 12a la profilul matematica- informatica si dupa terminarea liceului as vrea sa devin sofer la S.M.U.R.D. sau pe Ambulanta doar ca nu stiu ce cursuri trebuie sa urmez, tin sa...? (mai mult)
Exista un liceu de jandarmerie de ofițeri? Dacă da, care sunt acelea?
Bună ziua. În ce consta admiterea la facultatea de drept? Ce materii sunt de baza pentru aceasta facultate și ce competente trebuie sa am pentru urmarea unei astfel de facultăți?
În armată la specializarea artilerie si rachete e greu? Adica fata de celelalte specializari cum e?
Cat ai salariul ca jurnalist?
Cum stiu ce vreau sa fac in viata? Cum ati procedat voi? Am o mare dilemă. Mai este o lună si termin primul an de facultate si nu prea ma pasioneaza facultatea sau ce urmeaza sa fac după. Sunt la ...? (mai mult)
Cam cum se descurca cei care au terminat facultatea de psihologie? Cunoaste careva? Sau exista studenti pe aici?
Am nevoie de ajutor, nu știu ce facultate s- ar potrivi pentru a ma înscrie după bac. Am sa fac o scurta prezentare a mea iar apoi am sa enumăr cele patru domenii în care as vrea să-...? (mai mult)
Daca vreau sa merg la Faculatea de Educatie Fizica si Sport pot sa imi fac un tatuaj pana atunci, nu? Nu am auzit de nicio restrictie in legatura cu tatuajele si facultatea de sport, dar intreb...? (mai mult)
Care este diferența dintre facultatea de informatica economică și cea de contabilitate și informatica de gestiune? Care filiala ar fi mai buna de urmat? Care sunt șansele de angajare pe viitor?...? (mai mult)
Salut, Ce meserii pot avea cu sau fara facultate daca termin profilul electronica-automatizari si cat se castiga? Daca se poate sa raspunda cei care stiu sau lucreaza in domeniu.
Am niste curiozitati. Care este diferenta intre politist, jandarm si mascat? Care este mai preferabil pentru o persoana ocupata care nu are timp de pierdut dupa ce isi termina programul. Si o ultima...? (mai mult)
Revin cu o alta intrebare.M-am angajat la o firma de paza, luand o adeverinta medicala de la un alt medic.E vreo problema?
Meseria de asistent medical balnefiziokinetoterapie si recuperare in ce grupa de munca se incadreaza? Conteaza nivelul studiilor pentru stabilirea grupei de munca?
Cat are salariul un maistru militar la pompieri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!