Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 8 Februarie 2025 sunt:
Credeti ca sunt multi militari care pleaca in misiune in Romania? Sau foarte puțini?
sunt clasa a 12-a pe profil vocational adica sportiv si saptamana asta am de sustinut proba la atestat, ce pot face eu cu acel atestat, cu ce ma ajuta pe mine? Multumesc.
Ca agent de poliție daca e nevoie tu arestezi interlopi sau mascatii ii arestează?
Mascatii au avut si cazuri in care au fost bătuți? Sau ei doar bat?
Anul trecut am terminat liceul pe profil filologie si as vrea sa dau la Ase. Credeti ca voi face fata? Vreau sa dau la contabilitate dar nu am medie pentru buget, am obtinut 8.30 la bac. Cu ...? (mai mult)
Salut, imi doresc sa devin Tehnician IT(cel care repara calculatoare.). Ce trebuie sa urmez pentru asta si am nevoie de matematica? Pentru ca nu prea ma descurc cu matematica! Si daca se poate sa imi...? (mai mult)
Doar cu Profesionala as putea sa imi fac sperante de a deveni Militar in Armata? Ms
Dacă aș vrea să lucrez în mall la un magazin, unde ar trebui să găsesc informații?
Este adevarat ce am auzit, se intra pe pile la liceul militar? Am vazut si pe net ca au fost elevi respinși cu note de 10.
Sunr nesigur in vederea alegerii unei cariere viitoare. Singura optiune pe care o am este fotografia, pentru ca este una din puținele mele pasiuni. Aici intervine o mica problema, deoarece...? (mai mult)
Meseria de pompier e asa de usoara? Zic unii ca nu fac mai nimic pe la serviciu.
Bună, termin clasa 9 la profil de științe sociale si vreau sa dau la medicina sa devin medic chirurg. Până acum nu m- a interesat deci nu știu chiar deloc chimie. Credeți ca daca voi incepe in...? (mai mult)
Ca jandarm mai faci antrenamente și după ce termini scoala? Oricum nu e suficient 1an de zile de antrenament.
Daca termini Academia de Politie si ajungi ofiter de politie o sa lucrezi doar la birou?
Au fost multi jandarmi concediati pentru abuzuri?
Daca am semnat un contract cu o companie de publicitate pe 1 an mai sunt incadrat ca somer sa pot face un curs de calificare? La compania de publicitate am inteles ca voi fi chemat ocazional in...? (mai mult)
Ce salariu are un consilier vânzări la Leroy Merlin? _ Merita salariul pentru munca prestată?
Întrebări, Facultatea de Drept: Pot să fac facultatea de Drept în România și după să profesez în străinătate ca și avocat, judecător, procuror etc? Îmi este mai dificil la această facultate...? (mai mult)
Termin liceul anul acesta si as dori sa ma angajez ca barman- ospatar la restaurantul unui hotel(gen nu la oricare). Problema este ca mi- au cerut calificare. Au spus ca nu angajaza necalificati.Intrebarile...? (mai mult)
Ca jandarm ce mai faci in afara de scandaluri? Faci antrenamente mai mereu? Te poti accidente la ele?
Din ce cauza armata are un deficit asa mare? Din ce am inteles lumea nu prea vrea sa se angajeze in armata, dar se duc in politie, de ce cred multi ca e mai bine in politie decat armata subofiter? Salariul...? (mai mult)
A fost la începutul anului 2018 un batalion de vânători care au plecat în Afganistan deci bănuiesc că in misiuni pleci si obligat nu doar voluntar, unii zic asa altii ca nu, care e realitatea? ...? (mai mult)
Vreau să merg la dansuri populare, imi place, dar nu înțeleg ritmul, adică știu că ritmul este dat de bătăile de bas/chitară și că sunt mai lente sau mai rapide, dar nu înțeleg la ce...? (mai mult)
Vara asta as vrea sa ma angajez la Glovo ( in Brasov ) si as avea 2 intrebari : 1) Cam cat casigati voi pe luna? ( cei care lucreaza la Glovo) 2) Daca nu stiu chiar asa bine orasul as putea sa...? (mai mult)
Am o intrebare in legatura cu condusul.Am inceput luni 13.05 la ora 08.48 conducerea normal dupa 6 perioade trebuie sa ma opresc(asta daca nu am facut 6 perioade si saptamana trecuta dar facusem...? (mai mult)
Poate fi categorisita specializarea de resurse umane ca :, , slabuta"? Nu se poate castiga mult in acest domeniu? Sau e vorba de faptul ca nu poti evolua in cadrul acestui domeniu. Comparatii Romania ...? (mai mult)
Bună, știți dacă sunt în Iasi sau Bacău, scoli de postliceala de educatoare - învățătoare?
ma pot angaja la McDonald's? Am 10 clase si permis cat b.As avea sanse sa ma angajez? Chiar vreau sa ma stabilesc undeva si sa am un job.Care ar fi salariul? Si ce as lucra acolo mai exact?
Ca sa ajungi salvamont ce studii iti trebuie? Plus ce concurs dai si cat e salariul?
Este dificila meseria de stivuitorist? Merita sa te angajezi in acest domeniu?
Ce meserie are o femeie care zice ca e colega cu aia din politie si poarta o uniforma bleumarin? In afara de agent de paza.
Aveti idee cumva cat castiga un profesor de romana clasele 5-8? Adică ce salariu ia din prima luna de lucru?
Salut, e cineva recepționer de aici? As vrea sa va intreb, iti trebuie facultate ca sa fii recepționer? Sau poti sa ai doar liceul fără bac sau cu bac? Pentru că aș vrea sa ma angajez in acest...? (mai mult)
Ce "Job" recomandati pe timpul facultatii? Ceva 4 sau 6 ore din care sa castig ceva bani (poate sa fie putin mai solicitant). Sau unul foarte usor care nu necesita nicio calificare, care probabil va fi...? (mai mult)
Compensatie pentru chirie e mai mică la sgp decât la subofiteri armata?
Stie cineva un job bun ca si masinist utilaje de terasamente? De preferat sa fie afara. :)
Ingineria Mediului sau Ingineria Civila? Cu ce specializare traiesti mai bine si de ce?
Ca politist nu faci nimic la serviciu? Se tot lauda lumea ca e bine la politie ca iei bani si nu faci mai nimic. Eu zic ca nu e adevarat, voi?
De ce ai nevoie pentru a te face subofițer/ofițer în armată? Nu mă refer la probleme de acolo, psihologile, de timp, de echipa etc etc. Mă refer la faptul că eu dau bac la ro eng ist și din...? (mai mult)
Voiam sa va intreb ( pentru cunoscatori sau eventual studenti)daca e necesara foarte multa programare pentru AC Iasi.Adica as dori sa ma axez pe ceva mai mult arhitectura calculatoarelor hardware...? (mai mult)
Ce facultate ar trebui să urmez ca să am o carieră de inspector în direcția sanitar veterinară?
Ce oportunitați de angajare am dacă am terminat facultatea de Economie a comerțului, turismului și serviciilor și un master în Economia și Administrarea Afacerilor Agroalimentare?
Se gasesc locuri de munca pe profesia Inginer Petrol si Gaze in Romania?
Sunt multe locuri disponibile ca profesor in Timisoara? Sau iti trebuie pile si sa inveti foarte bine?
În afara de riscul de a veni un razboi, ca militar mai ai alt risc? Adica e posibil sa fie atacată unitatea militara, atentat sau sa fii chemat in vreo misiune periculoasa?
As dori sa colaborez ca formator pentru un venit suplimentar (am diploma de formator). Dacă este cineva care lucrează ca formator, as dori niște detalii, cum ar trebui sa procedez, ...? (mai mult)
Daca vreau sa urmez o cariera de pilot,ce fel de matematica imi trebuie, M1 sau M2?
Cu ce se ocupa cel de la TAC IT?
Daca as vrea sa devin inginer chimist ce profil de liceu m-ar avantaja cel mai mult?
Salut. Ce studii imi trebuie pentru a ajunge tehnician radiolog? Trebuie sa fac o profesionala/postliceala sau facultate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!