Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 8 Februarie 2025 sunt:
Salut, Daca sunt la un profil tehnic(mai exact electronica- automatizari)nu ca as fi, acum sunt pe mate- info intensiv si ma gandeam sa ma transfer deoarece nu vreau sa urmez o cariera care are legatura...? (mai mult)
Ce face un grefier, cat castiga, dar pe ce profil trebuie sa am?
La facultatea de economie se intra cu dosar, adică cu nota din bac sau se da examen de admitere? Care credeți că e cea mai buna și folositoare specializare?
Este frumoasa meseria de IPG (inginer petrol si gaze)?
Se gasesc locuri de IPG (inginer petrol si gaze) in România? Cat de bine sunt platite?
Ce ar trebui sa aleg intre IT si IPG (inginer petrol si gaze)? Cu ce m- as descurca mai bine la noi in tara? ..deoarece nu vreau sa plec in afara. Dintre aceste 2 joburi, care are factorul de stres...? (mai mult)
Ce salariu are un profesor debutant (liceu)? Multumesc!
Aveti sfaturi in legatura cu ce tine de arhitectura, cum este, cu ce se mananca, ce sacrificii implica? Sunt pe aceat profil de 2 ani (clasa 10) si vreau sa stiu ce urmeaza, care este urmatoarea etapa...? (mai mult)
vreau sa ma inscriu la niste cursuri de somaj cum ar fi: Mecanic Auto. Tehnician maseur Electrician electronist auto Instalator instalații tehnico- sanitare si gaze Sau Frizerie... ...? (mai mult)
Cum vi se pare la facultate de jurnalism? Este greu?
Ca politist daca esti corupt si esti prins cu mita iti iei dosar penal pentru o chestie minoră? Dar de exemplu daca vinzi droguri in penitenciar faci si puscarie?
Cine îmi poate da și mie mai multe informații despre admiterea la profilul pedagogic? Mâine am mari emoții și nu prea știu ce mă așteaptă, îmi este frică de faptul că nu voi fi...? (mai mult)
Bunăăă! Situația unei prietene: Dacă sunt clasa a 9. A si vreau sa ma transfer la alt liceu pe profil vocational(educator- invatator) trebuie sa dau probe? Imi puteti spune in detaliu, va rog...? (mai mult)
Ca genist in armata chiar e periculos adica cand faci antrenamente dezamorsezi bombe, faci des aceste antrenamente?
Salutare! Am 18 ani și sunt pe cale să termin liceul, dar cea mai mare problemă e că, încă nu m- am decis ce voi face mai departe și vreau niște păreri. Aș vrea să mă pot întreține singur,...? (mai mult)
Au fost de multe ori disponibilizari in politia rutiera si pompieri?
La ce efort fizic te supui ca militar de se zice ca poate sa fie periculos? Din moment ce la razboi daca vrei nu te duci si oricum daca vine unul mondial participa toata lumea.
Daca lovesti omul legii cu o palma, ti se face dosar penal pentru atata lucru?
Hey. Ce ar trebui sa incep sa lucrez dupa liceu? As vrea ceva unde sa nu stau toata ziua pe scaun ca m- am saturat deja de 12 ani tot pe scaun stau. Ceva activ dar nu in fabrica sau chestii din astea ca...? (mai mult)
Daca sunt la facultate cu frecventa si vreau sa ma mut la fără frecventa, o pot face daca am si restante?
De ce se zice ca meseria de politist de frontiera e cea mai grea din MAI?
Este cineva de aici student la Facultatea de Sociologie pe resurse umane? Vreau o parere despre aceasta specializare putin mai detaliata, pentru a ma orienta. Multumesc anticipat! Astept si...? (mai mult)
Dacă termin liceul militar sau cel pedagogic aș putea da la facultatea de psihologie?
Daca a fost destituită dintr- o funcţie publică sau nu i- a încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani, sa inteleg ca daca am fost dat afara de la un serviciu...? (mai mult)
Recent am fost la un interviu, iar la finalul interviului angajatorul mi- a zis de doua ori "ne mai auzim". Ce ar trebui sa inteleg? In trecut am lucrat la o firma mai mica dar tot in acelasi domeniu...? (mai mult)
Ce salariu are un analist programator la inceput? Si la cat poate ajunge? Vorbim de salariul net.
Cate demisii au fost anul acesta din armata? In anii anteriori stiu ca au fost multe.
Am o intrebare referitoare la trasferurile din politie. Sa presupunem ca sunt la ordine publica si as vrea sa ma transfer la politia de frontiera. Se poate? Daca da, cam cat de complicat...? (mai mult)
De ce lumea nu prea participă la admitere la armată?
De ce prefera lumea sa dea la politie mai mult ca la jandarmerie?
Cunoasteti situatii in care o persoana a urmat profilul filologie si s- a gandit sa urmeze apoi scoala de subofiteri pompieri, desi admiterea consta intr- un test la matematica? Credeti ca am sanse sa...? (mai mult)
Dau funda! Ce profil considerati ca este mai ok pentru un salariu mai mare, desigur cu facultate Electronica-automatizari (automatica calculatoare) sau economie (FEAA)?
Pot lucra la un restaurant fast food fara certificat de scoala? Si daca da, cum ma angajez acolo?
În ce orașe pot sa fac facultatea de asistență medicală, in afara de Iași, Galati, și București.
Cum e sa lucrezi intr-o agentie de pariuri? E greu?
La politehnica ce examene se dau in functie de fiecare facultate? Nu stiu sigur unde sa dau, dar nu gasesc ce examene se dau in functie de fiecare si daca e fizica 1 sau 2. Stie cineva unde...? (mai mult)
Salutare TPU, cum as putea sa imi gasesc meseria potrivita? Sunt clasa a 11a si pe viitor nu am nicio idee pentru ca nici nu stiu ce imi place :(
Hei oameni! La ce varsta termini facultatea de arhitectura?
Ce salariu are o asistenta la Balneofiziokinetoterapie(cu facultate)? Multumesc!
La ce facultate din Arad mă pot înscrie pentru a intra în învățământ ca prof. desen? Pe ce secție? La pedagogie?
Unde credeti ca e mai bine profesor sau politist?
Unde e mai bine sa practici meseria la armata sau pompieri?
Sa fac facultatea de asistență medicală la Galați sau la Iași?
La ce facultăți pot sa merg daca sunt la profilul tehnician mecatronist(mecatronica)?
Ce medie trebuie sa am la purtare ca să fiu admis la academia de poliție? Am auzit variante care spun ca trebuie minim 8...altele minim 9 Eu unul știam că trebuie strict 10 Vreau un răspuns...? (mai mult)
Sunt clasa a 10 a pe stiinte sociale si ma intrebam ce fel de facultate(litere/limbi straine)trebuie sa urmez ca sa ajung prof. de engleza(de liceu).Am dubii deoarece stiam ca... daca faci facultatea...? (mai mult)
Salutare! Sunt un tip oarecare din judetul Neamt si am aproape 21 de ani. Am terminat la un liceu tehnic(nu dau nume) am dat examenul de bac in urma cu 2 ani insa nu l- am luat din cauza limbii romane,...? (mai mult)
Care este salariul de inceput al unui electrian la inalta tensiune si tensiune medie la Transelectrica? Dar la Energobit?
as vrea parerea voastra, sa merg la profesionala de bucatari sau la liceul de arta? In ce domeniu se castiga mai bine? Sunt clas a 8-a app.
Recomandare de cursuri care m-ar ajuta sa imi gasesc un loc de munca in strainatate pe un salariu atractiv?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!