Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 9 Februarie 2025 sunt:
Cam cat esti platit ca sofer stivuitorist in Londra?
S-a intamplat vreodată că salariile de stat sa scadă? Dar sa creasca prețurile dar salariile nu?
Ca politist, pompier iti plătește toată chiria? Sau doar 400 lei?
Hei, am o întrebare in legătură cu admiterea la facultate. Eu fac liceul la sat si acum fiind in clasa a zecea e timpul să mă gândesc la carieră. M- am gandit că cel mai bine ar fi să...? (mai mult)
Hei! Sunt clasa a 8a si vreau sa dau la profil pedagogic. Daca ma intreaba ca de ce am ales acest profil ce as putea raspunde?
La ce trebuie sa dai examen ca sa intri la Politehnica pe partea de informatica/IT? La ce alte facultati as putea sa ma mai duc, tot pe aceeasi specializare? In alte tari, daca as vrea sa merg tot ...? (mai mult)
Dacă am terminat Facultatea Geografia Turismului și vreau sa încep o cariera de Ghid mai am cumva nevoie de ceva curs, atestat, brevet? va multumesc
Daca nu as intra la facultatea care doresc m- am gândit sa fac o postliceala dar mulți zic ca cea din oraș nu e buna dar altii au ajuns asistenți medicali in Anglia cu ea.Cea de la Cluj oferă șanse...? (mai mult)
Intrebarea mea este urmatoarea, este greu sa fii ospatar/barman? "Aici as astepta raspuns de la cei care au experienta" tin sa mentionez ca nu am experienta in acest domeniu
Vreau sa stiu si eu, de ce in sustemul militar ca SGP inta mai intai cei cu pile? #m-amsaturatderomania
Daca am post de jandarm ma pot transfera la cadru militar de exemplu?
Vreau să pun o întrebare. Deci eu vreau să dau la liceu pe profilul științe ale naturii și știu că materiile de bază sunt biologia, fizica și chimia. Contează foarte mult și...? (mai mult)
Stie cineva unde trebuie sa te duci pentru a te angaja la MSS Pitesti si ce probe trebuie sa dai?
As dori sa imi petrec vara in Bucuresti la neamuri si vreau sa ma angajez part- time cat stau acolo. Am 17 ani si nu locuiesc in Bucuresti. Daca nu am buletin de Bucuresti ma pot angaja? As dori...? (mai mult)
Ca sgp-ist nu primesti pensie? Dar cum? Adica ce sens are?
Tocmai am semnat un contract de munca pe o perioadă nedeterminată dar normal e cam de proba 3 luni. Ideea este ca nu ma simt bine in locul respectiv, desi colegii incerca sa ma faca sa ma simt bine ...? (mai mult)
Stie cineva cand se dau probele la liceul George Apostu din Bacău?(pe arte plastice) Sau cand se dau fișele de înscriere la probe?
Ce stiti agentia de plasare a fortei de muna viajobs este de incredere?
Daca ati putea alege in a locui in Romania si a avea un job, platit la 2500- 3000 lei, asta in caz ca sunteti destul de norocosi sa gasiti repede sau a pleca in alta tara unde ati mai fost dar stiti ce...? (mai mult)
Buna! Care profil este mai bun dintre economic si educator-învățător?
De ce e concurenta asa mica la subofiteri armata? Am inteles ca de abia se ocupa locurile.
Daca esti dat afara pentru absente nemotivate neaparat ti se desface contractul pe motiv disciplinar? Sau doar ti se desface contractul, a trecut o luna si nu am primit nimic prin posta care sa ma cheme...? (mai mult)
Cum pot deveni consilier local? Conditii de studii, se poate fara BAC? Ce scoala trebuie?
La pompieri iti cer revisalul iar tu nu il aduci asa cum am facut eu si se pare ca mi-au acceptat dosarul, daca si intram aia era, deci ce sens mai avea sa il aduc?
mai am putin si termin liceul, de aceea m- am gandit la o profesie si am ales Vames, insa vreau mai multe detalii despre aceasta profesie, nu cu ce se ocupa, insa unde este la noi in tara...? (mai mult)
Cum anume te convoacă angajatorul ca iti desface contractul de munca pe motiv indisciplinar, prin poștă?
Dacă ti s- a desfăcut contractul de munca pentru nemotivate din cauza ca patronul nu a vrut să iti bagi demisia nu mai poti candida la politie? Scrie la criterii ca nu trebuie sa ti se fi desfăcut ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre postlicealele sanitare, private, in general? Vreau cat mai multe detalii despre cum trec anii facand aceasta scoala... gen atmosfera, lucrari, examene, restante. Ofer funda!
Buna lume! Vreau sa stiu ce facultati se pot face dupa terminarea liceului si ce meserii se pot alege dupa ce termin facultatea/scoala respectiva. Tin sa mentionez sa sunt la filologie, deci nu imi place...? (mai mult)
Ce credeti o sa fie concurenta mare in 2020 la scoala de politie pe cele 750 de locuri de la Campina? Cati credeti ca vor da? Gen un 7000?
La Poliția Locala pot intra fara BAC?
Ce probe sportive se dau în alte țări la politie?
Cat are salariul un pompier in Anglia sau oricare altă țară dar un politist?
Au fost ani cand au terminat scoala de agenți subofiteri politie si nu au avut loc de munca? Eu stiam ca iti garantează.
Ce face un ofiter militar? Cum e la liceul militar(stiu ca e colegiu de fapt)?
As vrea sa invat o limba mai *rara* deoarece doresc sa ajung translator. Mentionez ca limba engleza am invatat- o cu usurinta, nu am stat niciodata cu cartea in brate sa ma fortez sa invat. Stiti...? (mai mult)
Ca pompier poti ramane fara oxigen in timpul incendiului? Dar cum? Avand in vedere ca ai masca.
Dacă am media 7 pe al doilea semestru in clasa a 9a și pe primul 9, in clasa 10a : 9 pe primul și 10 pe al doilea, clasa a 11a: 9 pe primul și 9 pe al doilea și in clasa 12a am avut 10 și 10. ...? (mai mult)
Salut, in urma cu un an am incercat sa intru la scoala de politie de la Câmpina insa am fost declarat inapt la fisa medicala, mai exact la testul oftalmologic cu planșele isihara. In momentnul acela...? (mai mult)
Hei! Vreau sa ma pregatesc bine pentru medicina(postliceala) pe specializarea de balneofiziokinetoterapie si recuperare. Deci am nevoie de informatii pentru nivel mediu, nu superior, as dori mai mult...? (mai mult)
Dintre meseriile astea politist, pompier, jandarm, militar unde este cel mai bine si unde este cel mai rau, faceti o ordine.
La Facultatea De Drept, trebuie să știu bine limbi straine? Exista vreo specializare in acest domeniu in care să nu conteze asa mult limbile străine? Mulțumesc anticipat!
Politistii de frontiera au fost de multe ori prinsi ca sunt corupti?
Dacă fac facultatea de asistenti medicali în străinătate, când ma întorc în tara mi se echivalează studiile cu o postliceala sau cu o facultate?
Cum ma pot juca pe telefon si sa filmez pe pc cu obs?
Lucrand ca operator la o agentie de pariuri, daca te simti rau cu o seara inainte de job si ii dai mesaj sefului ca nu te poti duce in ziua respectiva la job, reprezinta o problema grava? Ma gandesc ...? (mai mult)
Vanatorii de munte in armata ce risc au?
Ce locuri de munca găsesc dacă am 10 clase? Vreau răspunsuri serioase! Mulțumesc!
Ce facultati cu viitor bănos imi recomandati?
Ca soldat faci antrenament doar in timpul scolii sau si după la serviciu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...