Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 9 Februarie 2025 sunt:
Unde au fost mai mulți raniti si unde e mai periculos ca pompier sau ca jandarm?
Hei, sunt in clasa a 11- a (cam la finalul clasei) si ma gandesc ce facultate sa urmez dupa ce voi termina liceul, varianta mea este sa ma duc la ASE la REI sau la Marketing. As vrea o parere de la ...? (mai mult)
Dacă ești lovit la o mână si nu ti-o mai poti misca, fiind lovit intr-un penitenciar, iar tu fiind gardian acolo te da afara din moment ce nu mai poti fi apt?
as vrea sa va intreb daca se castiga bine din hentai, as dori sa ma apuc. Vreau raspunsuri serioase, fara caterinca fratii mei din alta mama. Va pup dulcic;*
Salut, te poti anagaja ca sofer pe masina de pâine daca esti incepator, cu permisul abia luat?
E greu la început sa muncești in constructii, interioare, exterioare etc? Adica ar avea ce face unul care nu știe nimic? Am o teama sa ma duc fiindcă nu stiu nimic si sunt mai neîndemânatic
As vrea sa stiu diferenta clara dintre grafica si design grafic cat si posibilitatile de joburi, de preferabil in tara. As vrea sa urmez una din specialitatile acestea la facultate si nu sunt sigura pe...? (mai mult)
Salutare TPU, cat ajunge o autorizație pentru taxi?
Bună ziua. De ce toți la munca ma trimit peste tot? Adu aia adu aia. Am auzit ieri pe sefu ca a zis la un coleg :"ia- l pe Ionel ca oricum nu face nimic" eu lucrând cu un alt coleg. Plâng tot timpul...? (mai mult)
Cat câștigă un subofițer sanitar? As vrea orice detaliu despre aceasta slujbă.
M- ar interesa niste informatii despre informatii despre facultatea de psihologie si despre oportunitatile de angajare(ma intereseaza la specializarea psihologie, psihoterapie).Cum vi se pare facultatea?...? (mai mult)
Salut, știe cineva dacă pentru a deveni ospătar este nevoie de un anume liceu? Sau pot face orice liceu iar apoi să fac cursuri de ospătărie?
Se poate intra in Armată ca SGP fara pile?
De obicei isi pun multi demisia de la jandarmerie, pompieri, armata si politie? Sau rar vezi pe cineva sa plece de aici?
Ce ați alege dintre meseria de avocat sau stewardessă? Avantaje, dezavantaje? (Nu dați de pe net că am citit toate site-urile cred :)) )
Puna TPU, as vrea sa devin in dispatcher/operator la urgente ca la 112 dar nu stiu la ce facultate sa merg sau care sunt pasii, imi puteti spune voi, pls? Daca se poate in detalii, sunt din Timisoara...? (mai mult)
Urmeaza sa incep munca la o terasa cu specific pescaresc, ma puteti ajuta cu niste sfaturi cum ar fi ce garnituri se potrivesc la anumite produse, sosuri etc gen ce sa recomand la masa daca sunt intrebat?...? (mai mult)
Salutare oameni buni! Sunt in clasa a XI- a si sunt fascinat de stiintele exacte si in mare parte de fizica( electrica, mecanica chestii de genul ). Acum vine intrebarea, ce presupune o facultate de...? (mai mult)
Urmeaza sa incep munca la o terasa cu specfic pescaresc, ma puteti ajuta cu niste sfaturi cum ar fi ce garnituri se potrivesc la anumite produse, sosuri etc gen ce sa recomand la masa da sunt intrebat...? (mai mult)
Ce facultate poți urma în condițiile în care profilul pe care l-ai studiat a fost turism și alimentație?
Ce riscuri mai implica meseriile de pompier in afara ca intri in foc, politist ca ai contact cu oamenii, jandarmi la fel si la armata in caz ca vine un razboi?
Hei! Vorbind despre viitor si meserii... as dori pareri cu privire la studii si locuri de munca... 1. Ai alege o meserie pentru statusul social pe care ti- l ofera? 2. Ai alege o meserie in functie ...? (mai mult)
Ce ati alege dintre profesoara/invatatoare/educatoare? Argumentați, va rog.
Ce facultăți poti face daca vrei sa devii educatoare/invatatoare/profesoara?
Unde e mai bine la politie sau jandarmi?
Daca merg pe stiinte sociale bilingv engleza ce studii superioare pot urma?
Vreau sa devin medic ginecolog! Imi puteti recomanda o facultate buna si o structură a carierei dupa terminarea liceului? Ex: termini liceul, dai la facultatea x, face 6 ani de medicina generala,...? (mai mult)
Ok, deci vreau sa devin un animator doar ca in orasul meu nu e niciun liceu care are legatura cu asta. Si as vrea sa imi recomandati niste licee care ar fi usuoare ca sa pot invata animatie 2d si 3d pentru...? (mai mult)
Merita sa muncești si sa înveți meserie la amenajări interioare, glet zugrăveli, faianțe, e de viitor?
Ce ziceți sa plec in Anglia, USA sau Pompier in Romania (daca stiti niste site-uri de Inrolare la Pompieri in USA sau UK va rog sa le lasati )
Ce parere aveti de meseria de pompier(subofiter)? Este bine platita avand in vedere riscurile la care esti supus? Am inteles ca ii ridica foarte mult acele sporuri de care dispun.In jur de cat castiga ...? (mai mult)
Daca am un cercel micut, fiind baiat, exista posibilitatea de a nu fi acceptat in cadrul Academiei Fortelor Terestre( sau in cadrul altor academii militare)?
Vreau si eu idei de afaceri si catalogate pe banii bagati la inceput pe ea. De exemplu : chestia x, y, u intre 0 si 15 000lei. Chestia b, m, n intre 15 000 lei si 50 000lei. Si eventual si cam pe ce...? (mai mult)
Este vreun loc de munca la care (în general nu întotdeauna) sa primești ordine dar de la o fata/femeie. Sper ca. Am pus bine categoria. Rog cei care vor adăuga comentarii urate mai bine sa nu...? (mai mult)
Salut, in viitor vreau sa devin jandarm dar as vrea sa imi fac cateva tatuaje. Stiu ca nu se poate pe maini sau zonele deschise unde se vede dar daca imi fac un tatuaj pe gamba piciorului are ceva?
Ce parere aveti de postul de operator de date? Ce inseamna? Cu ce se ocupa? La ce firme trebuie sa caut astfel de job- uri? E greu? Trebuie studii? Poti fi freelancer (daca da cum?)? Cat se ...? (mai mult)
Cam ce salariu castiga un brancardier sau un asistent medical generalist in Bucuresti? Astept raspunsuri.
Ce îmi recomandați, Armată sau Pompieri? ( va rog să vă argumentați răspunsul )
Salut,TPU! Am si eu o intrebare cat primeste pe luna un profesor care preda in gimnaziu sau liceu fara vechime( acesta fiind la primul an de invatamant)?
Bună TPU! Sunt foarte indecis legat de ce să fac, profesional vorbind, cât și pe plan personal. Până acum am fost supus maxim școlii, în sensul că am făcut tot ce mi s- a cerut. Am devenit...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu unitati de formare pentru a deveni jandarm. La Orastie mai e? Si daca exista limite la kg si la inaltime.
Idee de intrebare pentru un interviu, cineva urmează să îmi ia postul si tot eu trebuie sa pun si o intrebare mai deosebita ( poate fi si amuzantă, dar sa nu fie banală). E vorba de un post de ...? (mai mult)
A plecat cineva la munca in Suedia cu firma Cross Borders & Work? As vrea sa plec prin ei dar nu gasesc recenzii despre firma. Multumesc!
Pentru poliție sunt obligatorii competențele digitale?
De ce sunt greu de găsit locurile de munca part-time?
Sunt în clasa a 7- a, știu că mai e un an până să merg la liceu, dar deja am început să mă gândesc la asta. Vreau să merg la un liceu bun, pe profilul de actorie, vreau un liceu care...? (mai mult)
Buna, sunt clasa a 8- a si vreau sa urmez un profil auto sau o scoala care sa ma poata invata cum sa repar, schimb sau montez pe un vehicul auto, dar as vrea sa si invat sa schimb timpii la un motor...? (mai mult)
Imi ziceți ce salarii au sublocotentii și piloții smurd?
Heii TPU! M- am gândit eu și am ajuns la concluzia că vara asta nu vreau sa tai frunza la câini. Faza e ca vreau sa mă angajez ca ospătar aici în orașul meu, iar daca îmi place și mă descurc...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva care sunt cele mai bune specializări in cadrul Academiei Fortelor Terestre? Si care sunt cele mai bine platite?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?