Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 9 Februarie 2025 sunt:
Imi poate spune si mie cineva care sunt cele mai bune specializări in cadrul Academiei Fortelor Terestre? Si care sunt cele mai bine platite?
Am o nelamurire in ceea ce priveste invatamantul militar(cred ca in categoria asta intra si scolile de politie si Academia de polititie, nu?) Daca vreau sa renunt la scoala de politie sau la Academie...? (mai mult)
Din ce dai admitere la Kinetoterapie in Timisoara? Fac.de Sport si ed.fizica UVT
Aveți idee ce facultate pot urma pentru a deveni toxicolog? (Ca optiuni am farmacia, politehnica pe chimie, politehnica pe inginerie medicala sau universitate pe bio sau chimie) Sau orice meserie...? (mai mult)
Am o intrebare : -Unde sa merg in Armata sau la Pompieri? Unde este mai usor? (dar totusi sa se respecte si gradele militare)
Aveti idee daca scolile de subofiteri ( pompieri, politie, jandarmi) se fac la loc de 2 ani? De curand a anuntat MAI ca urmatoarea admitere se va face in ianuarie, nu in septembrie. Ma gandesc...? (mai mult)
Un om care lucreaza in IT, dar care nu va fi printre cei mai buni, o sa aiba salariu in jur de 1000de euro chiar si dupa 10 ani de experienta? Am vazut ca se da si 2000 de euro dar presupun ca celor mai...? (mai mult)
In domeniul IT, de inceput cat ai salariul? Am auzit ca la unele firme sunt salarii de 3000 de lei la inceput.
Pe ce profil ar trebui sa merg la liceu daca îmi plac materiile: romana, biologie, chimie(nu o ador dar e ok), geografie, desen, civica?
Ce responsabilitati ai la specializarea infanterie?
Avantajele si dezavantajele meseriei de doctor ginecolog? Multumesc!
Facultate Bucuresti sau Constanta? De ce?
Salut, ce studii trebuie sa ai pentru a deveni arbitru de fotbal? Dau funda, mulțumesc!
Ce ati alege intre cariera de asistent medical si cea de inginer constructor? Imi puteti spune si de ce? Mulțumesc!
Salut lume anonima! Am o mica problema si sunt stresat putin, abia ce am semnat contractul de munca pentru a lucra la Mega Image, da stiu ca e o intrebare handicapata, dar problema e ca am zis sa stau...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti de Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografie din Bucuresti? Eu vreau sa devin regizor, credeti ca acesta este cel mai bun loc?
Care sunt oportunitățile de dezvoltare în carieră pentru un student/absolvent de Litere? Mă gândesc să mă înscriu la această facultate după terminarea liceului, fiindcă iubesc literatura ...? (mai mult)
Care este numele complet al Lorennei de la etno?
Hei! Am o problema cu facultatea. Eu ma decisesem sa urmez facultatea in Constanta pentru ca este un oras mai linistit si mai putin aglomerat decat Bucuresti, dar o cunostinta mi- a spus ca tot la Constanta...? (mai mult)
Salut, in septembrie voi intra la liceu si am o intrebare: Cum as putea sa imigrez in Norvegia, roman cu cetatenie fiind? Sau cum as putea sa studiez acolo, am auzit ca facultatea nu se plateste in ...? (mai mult)
Ce inseamna sofer pe comunitate, fie 3, 5 t fie 40t? Vreau pareri, daca voi v-ati apuca de un job de genul.
Buna seara, De ceva timp ma tot gandesc sa plec in SUA pentru a munci. Am 22 de ani, lucrez in televiziune de 4 ani si sunt Producator TV. Rude sau familie nu am in SUA. Am citit foarte multe pe site-...? (mai mult)
Unde pot afla cam care e situatia ACTUALA in Romania dar si in lume in general cu lipsa fortei de munca? M-ar interesa niste statistici si/sau procente in diferite domenii, in diferite meserii.
La poliția locală se mai fac angajari?
La jandarmi se mai fac angajari din sursa externa?
Vreau sa dau la Scoala de Politie Campina si aveam unele nelamuriri. Ma adresez in special celor care au terminat. Ma intrebam: dupa ce termini la Campina, o sa fii un politist care dirijaza ...? (mai mult)
Ce înseamnă GLMV? Multumesc
Ce parere aveti de facultatea de limbi moderne aplicate de la Cluj? Merg pe engleza(limba B)- franceza(limba C), iar ca limba D facultatea imi da posibilitatea sa studiez o a treia limba timp de 6 semestre,...? (mai mult)
Pompier sau jandarm pentru o cariera? Pareri pro-contra daca se poate
Unde pot sa vad rezultatele la subofiteri armata specializarea comunicatii si aparare cibernetica?
Cat e salariu la Supeco?
Ce profesii poti sa faci daca ajungi la facultatea de biologie?
Ce profesii poti sa faci daca ajungi la facultatea de stiinta si ingineria mediului?
Hey, vreau sa intru la Dinu Lipatti, sectiunea actorie si as avea o intrebare: am auzit ca pentru admitere se dau trei probe: proba de aptitudini a specializarii, proba de aptitudini muzicale, proba...? (mai mult)
Ce sanse am sa plec in Anglia la facultate cu bursa? Am auzit de un program la care iti platesc ei tot, iar dupa ce termini si te angajezi, dai inapoi catva la % (putin oricum) pe luna, dar din cate...? (mai mult)
Dacă o să fac un curs de contabilitate de 3 luni, fără să urmez o facultate, cu cât îmi va crește salariul de la cel minim? Evident, si cu mulți ani de experiență.
Buna, stiti care este procedeul prin care poti sa te muti la o alta facultate? Eu sunt la inginerie electrica si vreau sa ma mut la constructii din anul 2. Trebuie sa dau ceva diferente? Pe net nu ...? (mai mult)
Am 18 ani, in clasa a XI ea la profil de mate- info. As dori sa stiu daca ma pot angaja in vara aceasta undeva doar pe baza de certificat ecdl avansat (6 module) si fara bac (avand in vedere ca...? (mai mult)
As dori niste sfaturi despre Facultatea de Medicina mai exact Nutritie si Dietetica. Cum se intra, cati ani dureaza? Daca e cineva care este la acea facultate il rog sa-mi dea mesaj.
Salut.Daca ar fi sa alegeti intre un job in tara gen Consilier Vanzari si posibilitatea de a lucra in alta tara ce ati alege? Tinand cont de varsta,familie, acomodare, beneficii salariale
Ce salarii sunt la Winbet ca operator calculator?
Iubitul meu e ofiter MApN dar imi e rusine sa intreb ce salariu are, pe bune. Sunt nebuna. :)) Nu vreau sa para ca ma intereseaza banii lui, poate o sa inteleaga gresit si nu vreau. Eu sunt doar curioasa...? (mai mult)
Eu imi doresc sa ajung in USA, gen sa locuiesc, sa fiu rezident :D. Problema: Nu pot sa merg deocamdata (nici macar in vizita) din cauza faptului ca nu sunt nascut intr- o familie de PSD- ...? (mai mult)
Vreau să îmi găsesc și eu ceva de munca, ceva după școală. Având în vedere că fac 19 ani în August și că nu pot sta mereu pe banii părinților. Ceva ce să lucrez când mă întorc...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac ca sa devin un researcher la un muzeu zoologic?
poti sa dai la pompieri daca ai tatuaje?
Credeți că e bună Facultatea de comunicare și relații publice? Am văzut că admiterea la limba și literatura română constă în 45 de eseuri de învățat și se extrag 3. A dat cineva admiterea?...? (mai mult)
Vreau să intru la liceul Dinu Lipatti asa ca as avea o intrebare in legatura cu proba de aptitudini muzicale: cand cantam melodia trebuie sa fie neaparat cu negativ? Si trebuie sa si dansam?
Ce face un psiholog?
Ce facultate trebuie sa fac pentru a ma face doctor kinetoterapeut?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!