Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 9 Februarie 2025 sunt:
Pe ce data se da proba sportivă la subofiteri armată?
Salut.Imi poate da cineva anumite detalii despre postul Asistent Vanzari la Altex.Gen salarizare,conditii de munca, experienta samd.Multumesc
Imi puteti spune va rog TOATE atributiile unui : - detectiv - criminalist - inspector si agent de politie - agent FBI ( in afara de a cauta persoane ) ( in SUA daca se poate )...? (mai mult)
As vrea sa va intreb ceva dar sa raspunda numai cine stie sigur. Cum se numeste persoana din cadrul politiei ( criminalist, inspector, detectiv, etc ) care investigheaza crima dar are si legitimatie...? (mai mult)
De ce este concurenta asa mica la subofiteri jandarmerie, frontiera si sgp? Sa fim seriosi, chiar fac ca sunt 4 pe loc gen dar din cei 4, 3 din ei nu au nicio treaba, nu inteleg de ce stă lumea la...? (mai mult)
Help me! Sunt in Spania din lună februarie la cules de căpsuni. Problema e ca eu nu mai rezist fizic si psihic aici si vreau sa plec acasa. Șefa mi- a zis ca nu pot pleca până nu se termina sezonul...? (mai mult)
Vreau să mă înscriu la liceul Dinu Lipatti, secțiunea actorie. Am auzit că sunt 3 probe: 1. Proba de aptitudini a specializarii 2. Proba de aptitudini muzicale 3. Proba de literatura romana. ...? (mai mult)
Salutare tuturor! Vreau sa incep aceasta intrebare prin a specifica cateva informatii despre mine.Am 18 ani, sunt clasa a- 12- a, practic fotbal de 9 ani, sunt un baiat linistit, calculat si sunt in...? (mai mult)
Salut, am vazut un criteriu la admiterea la Academia De Polițe care zice: "să fi obținut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puțin 9, 00", asta înseamnă media aritmetică...? (mai mult)
Vreau sa plec in străinătate dar nu am la cine sa plec, ce sa fac sa ma uit la anunțuri pe internet? M-am saturat de țara asta simt ca ma plafonez de tot si psihic si fizic.
Am terminat facultatea de tehnica dentara, iar in vara acum vreau sa dau la stomatologie. Stiti cumva daca pot face in asa fel sa incep stomatologia din anul 2 sau chiar 3? Ca in primul an la ambele...? (mai mult)
Ce parere aveti despre facultatea de turism?
Stie cineva ce salariu are un ofițer MApN in 2019? Vreau raspunsuri sigure. Nu aiurea. E important. Mersi!
Agent de politie sau tehnician dentar? Stiu ca sunt diferite, dar care credeti ca e mai avantajoasa?
Spuneti-mi facultati de unde ai sanse mari sa găsești loc de munca în afara de politie, armata, medicina.
Are cineva idee cam cate persoane care sunt la facultatea Carol Davila de medicina generala sunt de origine asiatica? Gen din cele 800 de posturi, sunt macar 20? Nu intrebati de ce intreb.=))
Daca dau la un liceu pe profilul bio-chimie pot sa dau facultatea de Informatica?
Daca doresc sa devin web designer trebuie sa urmez o facultate sau doar sa exersez si sa invat de pe internet?
Știe cineva locuri de munca in Timișoara care sa ofere si cazare? Pentru fete, deci nu in construcții sau pe șantier. Mulțumesc.
Cum e sa lucrezi ca operator calculator intr- o agentie de pariuri? Care sunt problemele de care te lovesti cel mai des, dar si care sunt punctele forte ale unui asemenea job? Cum decurge un interviu ...? (mai mult)
Sunt in clasa a 12-a si ma gandesc sa urmez Facultatea de Automatica si Calculatoare. Daca merg pe partea hardware la calculatoare ce invat si ce meserii pot urma?
Hey, TPU! Am optsprezece ani și sunt elev în clasa a XII- a. Anul acesta, ieșind cu prietenii în timpul liber, mi- am descoperit talentul, dacă este să- l numesc așa și fiind ignorant la...? (mai mult)
Sunt in clasa a 12-a si ma gandesc sa urmez Facultatea de Automatica si Calculatoare. Daca merg pe partea hardware la calculatoare ce meserii pot avea? Cu ce se mananca partea hardware?
Buna, am o intrebare. Unde se face școala de abseleri (alpinisti)? In ce oras? Ms frumos.
Ce trebuie sa urmezi sa te faci instructor de sport?
Ca manager iti trebuie facultate? Si 2.Cu cât iti creste salariu daca avansezi gen la un market ca șef adjunct?
Salut, ce parere aveti de meseria de medic kinetoterapeut? Este cautata, este de viitor? Cam ce salariu are un astfel de medic? As vrea sa fac facultatea de educatie fizica si sport, specializarea ...? (mai mult)
Pompier sau jandarm? Ce ati alege pentru o cariera?
La Glovo/Foodpanda trebuie neaparat sa ai 18 ani? La ei pe site scrie ca da, dar ma gandeam ca poate accepta si la 16, 17 ani. Daca stie cineva sigur, dau funda!
Cum este sa lucrezi ca ospatar? E greu, obositor? Se castiga bine? Multumesc!
Cum as putea sa fac mai multe coloane in testul Praga pentru Academia de Politie? Nu reusesc sa trec de 2 coloane.
Am o intrebare mai dificilă: Momentan sunt studenta la facultatea de drept (la cu frecventa, in anul 1, semestrul 2) si ma întrebam dacă ma pot transfera la fără frecventa si sa plec...? (mai mult)
Dacă vreau sa dau la facultatea de arta (actorie) fără să fi invatat la un liceu vocational pe domeniu, as putea face fata? Bănuiesc că se invata de la zero la arte sau?
Vreau niște păreri de la cei care au absolvit facultatea de asistenta medicala, sau sunt informații, cu ce se mănâncă?
Facultatea de asistenta medicala sau postliceala? Păreri.
Din punctul de vedere al salariului si al mediului de lucru, unde e mai bine sa lucrezi ca operator calculator, la Stanleybet sau la Winbet?
Daca am varsta de 14 ani as putea sa ma angajez? Am prieteni care au spus ca in vara te primeste si ca minor, eu ma gandeam la ceva ospatar pe terasa, la un pub etc. Legal vorbind presupun...? (mai mult)
As vrea sa imi spuneti si mie in ce domenii te poti angaja daca ai facut profilul turism si alimentatie la un liceu economic.
Stiu ca la facultate sunt niste ore minime la care trebuie sa mergi. Daca esti sportiv de performanta se micsoreaza orele minime (de la 80% prezenta la ore la 60%) sau ceva de genul, cum functioneaza ...? (mai mult)
Salutări! Îmi poate spune cineva cam in ce consta admiterea la grafică la UNarte? Mulțumesc
Hey, deci am o intrebare la care nu prea pot gasi raspuns pe net asa ca va intreb pe voi... Ce mai exact inseamna medicina militara? Poti sa te transferi de la facultatea de medicina militara la facultatea...? (mai mult)
Cum aflu daca sunt angajat? Legal vorbind.
As dori sa urmez un curs de Masinist utilaje de terasament. De preferat sa fie in Harghita sau prjn judetele vecine. Ar putea cineva sa imi faca rost de un site de al lor? Mersi.
As vrea sa stiu si eu, care sunt cursurile in cei 3 ani de facultate la turism, iar aici vorbesc de facultatea din Ploiesti, Upg. Este o facultate buna?, daca stie cineva pe ce specializare e...? (mai mult)
De la cati ani se poate pleca in Afghanistan? Credeti ca se va mari salariul in urmatorii 10 ani?
Am si eu o intrebare legata de Facultatea de Drept. Stiu ca admiterea consta intr- un examen din gramatica si economie. Curiozitatea mea este daca economia invatata pentru admitere se mai practica...? (mai mult)
Stie cineva unde ma pot informa cu privire la meseria de optician, ma intereseaza in special partea de manopera ochelari, lentile etc. Am gasit informatii doar despre partea de consultatie oftalmologica. ...? (mai mult)
Ar fi dificil la facultatea de economie daca eu termin filologia, tinand cont ca nu am mai facut matematica de 3 ani?(deci sunt cam "praf" )
Am 16 ani si vreau sa scriu in ziare sau revinste. Cum as putea sa incep? Nu stiu cu cine ar trebui sa vorbesc si ce fac. Mersi!
Hei TPU, imi puteți spune ce job as putea să-mi găsesc si care ar fi salariul? Am 10 clase si permis cat B.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!