Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 9 Februarie 2025 sunt:
Intebare pentru cei care au lucrat/lucreaza la Mega : postul de lucrator comercial include ca responsabilitate si datul cu mopul/matura? Am vazut persoane responsabile strict cu asta imbracate...? (mai mult)
Buna tuturor.Am nevoie de cateva idei pentru un job part time, gen lucruşoare hand- made, din care sa mai pot obtine un venit suplimentar, pe langa job- ul cu norma intreaga pe care il am.In saptamana...? (mai mult)
Care sunt avantajele si dezavantajele liceului pedagogic?
Salutare lume, dacă vreau să mă fac mecanic auto după liceu, mă poate angaja că începător fiind dornic că sa câștige mai multa experiență că sa ajungă la status de mecanic, mă primește...? (mai mult)
Cat câștiga un operator call center sondaje de opinie in România?
Tot aud că urmarea unei facultăți de jurnalism sau marketing te duce spre șomaj pe termen lung și ca nu este un domeniul de viitor. Este adevărat? Ce părere aveți despre aceste domenii?
Buna TPU... urmeaza sa imi dau demisia la job si am 20 de zile lucratoare preaviz. Daca eu ating data in care se primeste salariul cu preavizul...il mai primesc? Intreb doarece in contract nu este stipulata...? (mai mult)
Care este programul unui cercetator stiintific? Ce face el si cate ore are de facut ceea ce face? Rog seriozitate! Dau funda
Ce fel de probe trebuie să dau ca să mă transfer la liceul de arte?
Am si eu o intrebare..pe site sri optiunea cariere, daca esti absolvent de liceu, poti opta ca si soldat gradat. Ce inseamna sgp la sri? Dar de brigada antitero, cei de la interventii de pe...? (mai mult)
Heei! Unde as putea merge daca voi termina filologia? Psihologia este de viitor? Adica mie imi place mult sa vorbesc cu oamenii si mai ales sa ii ascult si sa incerc sa ii ajut sa isi rezolve problemele...? (mai mult)
Cam cu cat se plateste un muncitor in constructii (in cazul de fata sa zicem ca e pentru construierea unui garaj ) / zi?
Mama mea lucrează la Casa de Asigurări Medicale din R. Moldova de peste 10 ani, are și grad superior de funcționar (nu mai știu exact...), ideea este ca as vrea s- o aduc și pe ea la...? (mai mult)
In ce domenii se castiga in jur de 2000-3000 de lei in Suceava? Fara raspunsuri la misto. Astept raspunsuri.
Oameni buni, iluminati- ma va rog. Dupa terminarea liceului vreau sa dau la IT, informatica, ceva de genul. ASTA E TOT CE STIU! Nici nu stiu ce vreau sa ma fac pentru ca nu am habar cu ce se ocupa un...? (mai mult)
Bună ziua TPU. Am nevoie de câteva informații va rog. La upg pot opta pentru doua profiluri și sa întru la ambele iar după sa aleg unul? Adică se poate sau direct îmi aleg ei unul? Gen...? (mai mult)
Poti urma o facultate si sa lucrezi in modeling simultan?
! Spuneti-mi, va rog, cum ma pot inscrie la liceul sportiv Mircea Eliade (de fotbal), Bucuresti, Sectorul 6. Este foarte important pentru mine si trebuie sa o fac luna asta.
Vreau și eu să știu dacă îți trebuie neapărat matematica pentru academia militară. Din cate am înțeles eu trebuie sa dau examen la matematica și la fizică și eu fix la astea doua am ...? (mai mult)
In ce domenii se castiga bine? In afara de IT, medicina. Vreau o facultate unde sa nu fie asa mare bataie de cap si sa fie in Iasi. Cine stie si a fost, il rog sa zica :)
Îți trebuie carte multă sa devii polițist?
Unde are loc vizita medicala pentru academia navala daca am luat proba sportiva si pshiologicul? Plsss, dau funda.
Cum as putea ajunge politist? Ce liceu sa urmez, cu ce medie intru la el, pe ce profil sa merg, ce probe dau, etc? Mai pe scurt, cate sunt pasii pentru a ajunge politist?
Hey! Numele meu este Mihai si sunt din Iasi, am varsta de 22 de ani si mi- am propus sa fac ceva cu viitorul meu, am doar 11 clase terminate adica "scoala profesionala". Vreau sa stiu, pot face 12 clase...? (mai mult)
Buna, TPU! Ce facultate de medicina ati alege intre Iasi si Bucuresti? Ambele se afla cam la aceeasi distanta de casa iar o a treia varianta nu prezinta interes.
As dori sa stiu ce ar trebui sa fac ca sa intru in armata la sgp. Daca imi trebuie bac si daca conteaza media la purtare
Sunt pe filo intensiv- engleza si ma tot gandesc ce facultate as putea urma avand in vedere ca nu vreau litere si nici ceva in cadrul politiei (ce se face de obicei la acest profil). Imi place...? (mai mult)
Eu am aproape 17 ani si sunt in clasa a 10- a. Vreau sa intru la armata fara bac dupa ce termim 12 clase.Si daca ma duc la armata ma pot muta in ce oras vreau? Daca da, ce oras imi recomandati in care...? (mai mult)
am o întrebare. De curand urmează să absolv liceul și vreau sa fac universitate la medicina dentară. Eu sunt din Moldova, însă am cetățenie Moldovenească și plus la asta mai am ...? (mai mult)
Pot scoate bani multi din sofer de masina de gunoi?
O să fiu directă, vreau să dau la liceul de poliție, dar nu știu în ce constă. Ce licee de poliție sunt în țară? Cu ce medie se intra? Care sunt condițiile? Care sunt probele fizice...? (mai mult)
Salutare, am o curiozitate in legatura cu liceul(colegiul) militar. Eu am luat probele sportive si psihologice dar am de dat pe 17 mai test grila la romana si matematica. Ma descurc foarte bine la romana...? (mai mult)
Va rog sa ma iertati pentru deranj. As dori sa va cer ajutorul in legatura cu un job part- time de preferabil dimineata. Daca stiti pe cjneva care ma poate ajuta v- as fi recunoascatoare. Multumesc...? (mai mult)
Hey, ce salariu are un traducator? Se intra usor la facultate? Si cu ce medie se intra la un liceu cu profil de limbi straine? Multumesc,
Ce meserii pot practica daca termin Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală? Dau funda...
Cum e sa lucrezi in multinaționale?
Ce inseamna cand esti angajat cu contract dar nu apari ca asigurat la sanatate?
Salutare. Unde m- as putea angaja in conditiile in care am hernie inghinala si nu pot ridica greutati foarte mari? Exclus call- centere pentru ca nu cunosc decat limba engleza (la nivel conversational)....? (mai mult)
Sunt anul I la Drept si vreau sa va pun cateva intrebari legate de admiterea in I.N.M.Este grea admiterea? Se intra pe stiinta? Puteti sa- mi dati niste sfaturi pentru aceasta profesie? Dau...? (mai mult)
Ce salariu are un lucrător comercial la Carrefour?
Daca eu sunt de profesie învățătoare as putea sa devin profesoară de matematică? Ce trebuie sa fac?
Dacă vreau sa intru la liceu militar, dar pe net scrie ca actele s-au depus pe 1 martie, și noi suntem in Aprilie, mai pot aplica pentru liceu militar?
Merge ca după ce o persoana termina liceul cu profilul filologie sa facă facultatea de științe economice? Ce facultăți recomandați ( nu vreau profesoara )
Poate sa imi zice cineva ceva despre Colegiul Juridic Franco-Roman din Bucuresti? Cat de greu este, daca merita sa inscrii acolo, ce poti sa faci dupa, etc?
Cand incep inscrierile la liceul sportiv Mircea eliade (fotbal)?
Vreau sa ma inscriu ca asistent la spitalul din judetul meu, nu as vrea sa plec din tara. Imi puteti spune cati bani, ma refer la venit net castig ca asistent medical? Tin sa precizez ca am facultatea...? (mai mult)
Salut tuturor! Peste aproximativ 3 luni se va da admiterea anuala la Facultatea de Medicină. Am vreo șansă dacă mă mai apuc de învățat acum să intru la buget la secțiunea medicină generală?...? (mai mult)
E bine daca intru la liceu pe Mecanica? Dupa ce termin facultatea o sa am salariu minim 50 de milioane?
As dori sa stiu cand Ajofm organizeaza bursa locurilor de munca trebuie neaparat sa suni pentru a te inscrie sau poti sa te duci cu un cv la tine si sa aplici pentru postul dorit? Astept...? (mai mult)
Stie cineva un job ok?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!