Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 9 Februarie 2025 sunt:
Ce parere aveti de liceul,, Spiru Haret" Ploiesti? Un liceu bun? Sanse la bac? Profil filologie Sanse de intrare cu media intre 7.80-8?
Urmează sa termin liceul și ma gandesc sa dau la medicina generală. Sunt din Craiova. As vrea cât mai multe informații despre acești ani de facultate.
Poate sa imi explice cineva toți pașii pentru a ajunge polițist rutier/comisar etc? Adică liceu...facultate...etc
Ce licee sportive (de fotbal) sunt in Bucuresti, sector 6?
Ce licee sportive de fotbal sunt in Bucuresti, sector 6?
Merita sa sacrifici cateva luni cu un job bine platit care nu are legatura cu viitoarea ta cariera, doar ca sa strangi niste bani sa ai pusi deoparte?
As dori sa merg la facultatea de informatica si matematica in cadrul universitatii Bucuresti. As dori sa stiu, la ce sa ma pot astepta? Cat de greu si de obositor este?
Bună ziua, de mic stăteam în camera mea și începeam să vorbesc cu scaunele, povesteam lecții cum aș fi profesor mai mult istorie, cu toată lumea vorbesc istorie, ba chiar dacă stau și ascult...? (mai mult)
Inca nu sunt hotarat la ce facultate sa dau, sunt clasa a 11a.Sunt bun la mate si fizica dar sunt absolut paleta la informatica, deci ce facultati si ce profile imi recomandati? Eu ma pricep in...? (mai mult)
Bună, sunt clasa a 9-a la un liceu civil din Brașov. As vrea din clasa a 10-a să mă transfer la Liceu Dimitrie Cantemir din Breaza (militar). Știți dacă pot? Și dacă da ce trebuie sa fac?
Bună, știți cumva unde angajează part-time în Sibiu?
Bunaaaa. Daca ai platit taxa la o facultate(pentru semestrul II) si vrei sa te retragi, mai primești banii inapoi pentru acel semestru? Dau funda
Daca miros urat unde ma pot angaja fara a deranja multa lume?
am terminat Licența pe Management, doresc să mă angajez în învățământ și nu știu dacă este bine să urmez Masterul pe Pedagogie pentru a deveni educatoare sau învățătoare?
Am 15 ani și sunt clasa a 8- a. În viitor mi- aș dori sa devin șofer de tir. De ce am nevoie pentru a deveni șofer de tir? Și ce școală ar trebui sa fac mai departe? Cel mai bun și detaliat...? (mai mult)
La academia fortelor tereste se poate intra si cu bac la matematică de nivel m2, m3? La ce mai trebuie sa am bac ca sa intru acolo? Credeti ca dupa ce urmez profilul pedagogic pot urma această...? (mai mult)
Toți oamenii pe care ii cunosc și au învățat foarte mult au ajuns sa aibă salarii de doi lei. Vreau niște pareri Fundă
Este cineva care doreste/este sa urmeze kinetoterapia la UVT? As vrea mai multe detalii despre probele date la admitere.
Stie cineva cand este admiterea la Facultatea de ed.fizica si sport la kinetoterapie, in UVT?
Salut, as vrea sa devin militar, sunt multe academii din care sa aleg, fiecare pe specialitatea ei. Ma poate ajuta cineva, a- mi usura munca, care academie si ce specializare sa aleg in cazul in care...? (mai mult)
Cand intri in politie, iti dau ei arma si echipament sau trebuie sa le achizitionezi separat?
Ca sa ai un job la birou ce facultate ar trebui sa faci?(merge un liceu cu profil economic?)
La ce se da probe la facultatea de stiinte juridice si administrative-specializare drept din cadrul academiei de politie?
Stiti cumva cand se da proba pentru arte plastice la liceul George Apostu din Bacau? Dar la ce ora incepe? Imi puteti da detalii, va rog?
Anul acesta are loc sesiunea de admitere pentru Scoala de agenti de politie V. Lascar?
Buna, stie cineva cum as putea sa lucrez de acasa? Un job ceva, site-uri.
De când mă știu îmi plac oamenii negri. Ce profesii aș putea sa practic cu care să pot sa interactionez sau sa privesc numai oameni de culoare?
Salut, sunt in clasa a 12 a si vreau sa particip la concursul de admitere la Academia de Politie dar problema mea este ca in clasa a 10 a media mea la purtare a fost 8 si in restul anilor 10 iar pe site...? (mai mult)
Salut.MAI a anuntat de curand ca in toamna aceasta nu se mai sustin probele pentru scolile de subofiteri si ca urmatoarea admitere se va da in iarna. Aveti idee daca se va face scoala la loc de 2 ani?
Pentru șofer pe tir îți trebuie bacul neapărat?
Stie cineva 3 locuri in Bucureşti unde as putea sa vorbesc limba engleza (fara scoli care ofera cursuri)? Multumesc!
Merita sa faci facultate in 2019?
Am nevoie de parerile voastre pentru ca multi oameni au probleme cu auzul si ba chiar poarta aparate auditive si fiind sudori care vor sa se angajeze in santierele navale din Romania, de exemplu...? (mai mult)
Salut. As vrea sa stiu și eu dacă la Subofițeri(penitenciare) poți aplica dacă porți ochelari. Funda.
In vara o sa termin clasa a opta si as dori sa ma duc la un liceu sportiv, vreau sa fiu fotbalist.Cand eram mai mic, le- am spus parintilor mei sa ma duc undeva la fotbal, dar nu s- a putut...? (mai mult)
Ce salariu poate avea un ospatar in Romania?
Pot lucra ca farmacistă daca nu am facut facultatea sau se pot face cursuri sau postliceala?
Stie cineva 3 locuri in Bucureşti unde as putea sa vorbesc limba germana (fara scoli care ofera cursuri)? Multumesc!
Programator sau electromecanic? Și de ce?
Dacă as dori sa ma fac asistenta medicală in străinătate, de exemplu in tari ca Anglia, Germania sau America.Zic de Anglia și America ca stiu limba și mi- ar plăcea mai mult.As dori sa fac posliciala...? (mai mult)
Avem angajați ai magazinului Cronos sau Lidas? Vreau sa stiu cum se desfășoară job-ul de lucrător comercial, cum sunt regulile si salariile daca poate cineva sa imi spuna.
Stie cineva ce program are un lucrator comercial la Cronos?
Am 14 ani si imi plac masinile si driftul. Cum as putea spune tatalui meu ca as vrea sa ma apuc de aceasta activitate si daca m- ar putea invata sa conduc putin. Iar o masina ieftina pentru drift imi puteti...? (mai mult)
Hei! Imi poate spune cineva care a terminat facultatea de biologie sau daca stie pe cineva care a terminat dacă merită sa dai la o astfel de facultate?
Avem angajați ai magazinului Decathlon? Vreau sa stiu cum se desfășoară job-ul de lucrător comercial, cum sunt regulile si salariile daca poate cineva sa imi spuna.
trebuie sa ai minim 18 ani pentru a putea avea o diploma de calificare obtinuta dupa terminarea unui curs in privat sau e ok si daca ai numai 16 ani?
Salut, Incerc sa- l ajut pe un prieten sa promoveze, la noi in birou, dar pentru asta trebuie sa- i gasesc un inlocuitor Junior, fara experienta (ideal care incepe sau termina acum facultatea). ...? (mai mult)
Ce să fac să mă simt împlinit? Sunt la facultate si parcă nu e ceea ce- mi doresc, pur si simplu merg fără chef si fac totul in scârbă, nu mă mai simt atras. Ideea e că parcă mi- as dori...? (mai mult)
Buna! Daca la facultate as vrea sa imi inghet anul, pot pe o perioada de 3 ani? Am citit undeva ca pot pe 2 ani? Pot dupa sa mai prelungesc cumva? Eu sunt la fara taxa si nu as vrea sa imi pierd locul....? (mai mult)
Salut. Sunt student in anul 2 la facultatea de Management la ASE si am inceput sa ma gandesc ce ar fi bine sa fac dupa ce o termin pentru ca mai am aproximativ 1 an. Pe de o parte as vrea sa raman in ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!