Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 10 Februarie 2025 sunt:
Care este diferenta dintre un absolvent de scoala de politie si unul de academie de politie?
am o intrebare, momentan sunt in liceu UCECOM Spiru Haret si as vrea sa ma mut in, , VIILOR" am auzit ca se face si practica pe aeronavele de la RYANAIR si de mult imi doresc sa devin insotitor...? (mai mult)
Am nevoie de un CV (model Europass) pentru postul de consilier vânzări shop la PETROM
Cum sunt scolile profesionale?
La ce facultate este mai mult de invatat, medicina sau drept?
Sunt in clasa a 11- a bio chimie si evident ca imi pun intrebarea: Ce facultate o sa urmez? Ei bine, nu stiu raspunsul la asta si de aceea am apelat la voi. Eu din clasa a 7- a visam la medicina,...? (mai mult)
Unde ar fi cel mai avantajos sa fac facultatea de drept, la Timișoara sau la Cluj?
Ce salariu are un medic veterinar care de abia a terminat facultatea?
Salutare, am nevoie de ceva pareri de la oameni care se pricep cu adevarat Stiu ca daca iti doresti sa devii ofiter in politie trebuie sa faci Academia de la Bucuresti, insa in cazul in care esti agent...? (mai mult)
Mai am putin si împlinesc vârsta de 16 ani... Ma cert foarte des cu părinții, ba chiar vor sa ma dea afara din casa... asa ca as dori sa ma interesez de un job cu ajutorul căruia sa ma ...? (mai mult)
Bună TPU! Stie cineva dacă la facultatea de litere poți alege trei specializări, și dacă da, la ce universități? Multumesc!
Salut. Sunt a8a. Si vreau sa merg la liceul militar. E profil de mate-info? Si poti sa mergi la Poli de exemplu dupa ce termini liceul? Si te lasa cu plete? Nu am da vreau sa imi las
Am niste intrebari legate de mecanici, mecanică etc. O să termin clasa a 8- a si vreau sa stiu: 1. Liceul Dacia este bun pentru a urma o meserie de mecanic? 2. Ce profil este...? (mai mult)
Poți deveni antrenor de Fitness doar cu anumite cursuri? Sau îți Trebuie facultate de fizica și sport?
Vreau sa ma apuc de frizerie. Ce imi recomandati pentru inceput?
la ce facultati/facultate ar trebui sa dau pentru a invata cod(java, c++ etc) si ce ar trebui sa fac ca sa intru? Se dau examene de admitere sau pe baza de bac? Sunt din Bucuresti.
Ce stiti despre meseria de inginer de sunet? Eu am o idee dar vreau sa aud cat mai multe.Dau funda
Buna ziua doamnelor si domnilor! :) As dori sa ma angajez ca stewardesa. Am 23 de ani si inaltimea mea este de 1, 60. As dori niste sfaturi si niste pagini pe internet ca sa pot citi despre jobul de...? (mai mult)
Daca urmezi o facultate particulara plătești mai mult?
Salutări TPU. În legătură cu admiterea la academie, în cazul meu la jandarmi, imi puteti da o data exactă cand se fac înscrierile? Dar un lucru cert. Fără să existe dubii.
Stie cineva unde se pot face cursuri de cosmetica medicala?
Buna,TPU! Am si eu o intrebare,oare stie cineva ceva locuri de munca in Cluj-Napoca pentru elevi, 16 ani?
In ce consta examenul de admitere la limbi straine in Cluj la UBB? As dori sa studiez coreana si italiana dar sa dau examenul in engleza. Nu am reusit sa gasesc informatii referitoare la subiectul de admitere...? (mai mult)
Salut.Vreau sa stiu si eu daca trec de examenul medical la scoala de poliție la Cluj sau Câmpina.Asta sa nu ma apuc de antrenament degeaba, studii degeaba ca la examenul medical sa ma respingă din...? (mai mult)
Am vazut ca sunt diferite locuri de munca in strainatate pe site-ul http://eures.anofm.ro/ ce parere aveti cateva informatii /pareri mi-ar prinde bine.
Sunt in clasa a 11- a la profil uman, credeti ca as avea vreo sansa la facultatea de actorie? Ar trebui sa fac niste cursuri inainte de admitere sau? Va rog sa ma ajutati. Mi- ar placea foarte mult...? (mai mult)
La subacoperire la politie cum se intra? Ce pasi trebuie urmați?
Care ar fi scolile din Bucuresti in care se vorbeste engleza (british school)? Va rog sa incercati sa mi le dati pe cele cu costuri cat mai mici.
Salut,TPU! Am si eu o intrebare, cât câștigă in prezent un asistent universitar debutant? (fără doctorat)
Salut, ma tot bate gandul sa plec in strainatate sa fac ceva bani mai multi, am vazut diferite firme ce fac contract de munca cu plecare din Romania, ofera cazare si transport la locul de munca... stie...? (mai mult)
Cineva care se pricepe la YouTube si la modalitatile lui de plata? Astept PM
Imi puteti spune va rog unde as putea gasi carti pregatitoare pentru admiterea la facultatea de medicina? Va multumesc anticipat!
La liceul de informatică din Cluj "Tiberiu Popoviciu" este bilingv engleză?
Atletii castiga bani?
Cand vreau sa devin reprezentant Oriflame sau Avon, trebuie sa fie o valoare minima de produse sau cat vrei tu?
Imediat termin liceul și as vrea sa devin detectiva în criminalistica. Ce studii ar trebui sa urmez, în afara de Academia de Politie? Știți ceva despre anumite cursuri pentru criminalistica?...? (mai mult)
Cine stie daca in prezent pot face un curs pentru pompieri si as putea sa lucru in domeniu? Nu stiu, exista statii private care angajeaza fara bacalaureat doar cu cursul respectiv?
Ce părere aveți despre actorie? Gen sa termin facultatea in Romania si sa plec prin afara. E greu pana ajungi sa joci in filme si astea?
Ce facultate trebuie sa faci ca sa devii profesor de liceu?
.. vreau o parere. Vreau sa- mi fac o casa...Ce ar fi mai bine? Sa fac mai intai posliceala si sa ma angajez ca asistent unde dau la spital sa ma bag inca 300 mil plus ce mai dau si la scoala...? (mai mult)
Care dintre meseriile astea ar fi mai grele:manipulant marfa,lucrator comercial, agent de paza, operator pc.Multumesc pentru raspunsuri.
Ce opțiuni am in alegerea facultății dacă termin liceul pe profil de uman? Dacă mă poate ajuta cineva cu câteva sfaturi. nu mă atrage nimic, nu știu ce sa fac cu viața mea. Câteva meserii...? (mai mult)
Daca eu termin liceul in mai si dau bacul in iulie, iar inscrierile din sesiunea de toamna pentru agenti de politie de la Campina se termin pe 15 iunie, pot sa ma inscriu si dupa sa duc dovada...? (mai mult)
Sunt la finalul clasei a 8- a și vreau să merg la Liceul Militar. Săptămâna trecută am fost la Breaza pentru a da probele de admitere la liceu, dar, din neatenție, am picat proba psihologică....? (mai mult)
Cei din academiile militare au voie să aducă pătură de acasă? Dar ca băiat ai voie să porți brățară?
Merita sa ma bag intr-o multinaționala cu salariu de 32 mln in București? Ce părere aveți?
Bună TPU, as vrea in viitor sa dau la limbi straine la engleză și nu stiu ce alta limba straina sa aleg sa studiez, presupun ca nu te ia de la 0? Mi- as dori foarte mult sa aleg de exemplu franceza...? (mai mult)
Salut tpu...la o scoala posliceala din Tg Jiu pentru asistenti generalisti trebuie bacul? Si ca sa ma angajez imi trebuie bac?
La Facultatea de Jandarmerie(Academia de Poliție) se pot face cursuri la fără frecvență?
Am și o întrebare care ma frământă de ceva timp. Am terminat Facultatea în 2015 și Masterul în 2017, nu m- am angajat în acest timp deoarece am vrut întâi să mă concentrez...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!