Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 10 Februarie 2025 sunt:
La Facultatea de Jandarmerie(Academia de Poliție) se pot face cursuri la fără frecvență?
Am și o întrebare care ma frământă de ceva timp. Am terminat Facultatea în 2015 și Masterul în 2017, nu m- am angajat în acest timp deoarece am vrut întâi să mă concentrez...? (mai mult)
Mi-am pierdut certificatul de casatorie si trebuie sa ma angajez. Ce fac? Ma pot angaja fara el pentru ca doamna de la resurse mi-a cerut si certificatul?
Daca lucrezi pe contract cu angajator, acesta trebuie sa plateasca si sa se ocupe de taxe(impozite, asigurari bla bla bla) Intrebarea mea este:daca esti freelancer trebuie sa le platesti tu? Ce taxe mai...? (mai mult)
Pompier sau Jandarm? Ce ati alege pentru o cariera?
La facultatea de management militar din Sibiu se da si proba fizica? Si daca da, in ce consta?
Cat castiga un ambalator la Vel Pitar in Bucuresti? Credeti ca este un job bun?
Salut TPU,la facultatea de medicina conteaza nota de la bac,adica se aduna cu probele de admitere sau ceva? Daca da, cat ar trebui sa iau ca sa intru? Dau funda
Salutari! Am de gand sa merg la facultate in Bucuresti, insa o sa trebuiasca sa ma intretin singur( asta vreau, desi parintii m- ar putea ajuta macar cu jumate din cheltuieliile lunare ). Cat face pe...? (mai mult)
am si eu o intrebare legata de pompieri. Mai am un an de liceu si dupa va trebui sa imi iau un job, iar de mult timp tot am cautat joburi care sa imi placa, iar recent m- am gandit la pompier....? (mai mult)
Ma gandesc sa incerc sa intru la Facultatea de Matematica si Informatica Bucuresti. As vrea sa stiu cum pot intra, ce trebuie sa stiu pentru admitere si cat conteaza media de la BAC. De asemenea,...? (mai mult)
Salut. As dori să dau la scoala de subofiteri de pompieri de la Boldesti. Am intrat pe site si am vazut ca sunt 275 de locuri disponibile la subofiţer de pompieri şi protecţie civilă si 25 la maiştri...? (mai mult)
Bună, licență de vânzare în mediul online se prezintă doar în fața organelor de drept?
Hello! Pe viitor as vrea sa urmez o cariera in poliție, de preferat la Academie și as vrea sa stiu ce este mai ok pentru o fata(la penitenciar sau etc) bineînțeles dacă sunteti in cunoștiință ...? (mai mult)
Care este traiul in Valencia? Salariul mediu, stilul de viata, oamenii? Merita construit un viitor pe termen lung acolo?
Ce parere aveti despre meseria de fotograf nunti, merita? Mi-ar place sa invat si cu timpul sa castig din asta, e o "meserie" de viitor? Aveti un sfat sau o parere care sa ma ajute?
Care e cuvantul potrivit pentru un actor care vrea sa se autodepaseasca?
Pot da examen pentru meseria de ospatar daca nu am facut cursuri, dar am experienta pentru ca am lucrat ca zilier din pasiune pentru aceasta meserie? In ultima vara inainte de bacalaureat am lucrat...? (mai mult)
Cine câștigă mai bine dintre un procuror sau un executor judecătoresc? Dau funda
Cu ce se ocupă un maistru militar auto? Unde este mai bine să dai, la maiştri sau la subofiţeri?
Din ce se da examenul de admitere pentru politia de subofiteri Campina? Si in ce perioada se da admiterea?
Ce departamente are facultatea de litere?
Buna seara as vrea sa fac un curs foto si in timp sa devin fotograf pentru nunti, am un Nikon d3300 si un laptop HP 250 g3, spuneti- mi daca mi- ar ajunge pentru inceput si ce trebuie sa stiu referitor...? (mai mult)
Dati-mi si mie, va rog, mai multe informatii despre postul de "consultant vanzari" la Flanco (salariu, mediu de lucru, interviu de angajare). Rog sa imi raspunda doar cei care sunt in tema. Multumesc!
Cam cu ce medie se intra la Economic(filologie)? Ce parere aveti despre acest profil? Cu media 8 intri?
A fost careva sau știe cineva ce se da la criminalistica?
Daca sunt in real merita sa urmez facultatea de drept?
Cu ce se ocupă un maistru militar auto? Absolvent al scolii de subofiţeri de pompieri de la Boldesti
Vreau sa dau la liceul militar. Daca o sa absolv acest liceu, pot da mai departe la academia de politie sau jandarmerie? Daca ati fost in cazul meu, mi-ar fi foarte util!
Cum se numeste meseria pe care o au cei ce analizează comportamentul animalelor? Cum ar fi cei de la nat geo wild, care studiază animalele si merg in salbaticie...
DAU FUNDA Daca știu foarte bine limba engleza, dar am doar liceul terminat, fara niciun curs sau examen care sa imi confirme cunoștințele (doar acele competente care se dau la bac, am B2), cum...? (mai mult)
Mi s- a spus ca dupa ce termin postliceala la care sunt, pot aplica la o universitate de medicina si se echivaleaza acesti 3 ani de postliceala. Este adevarat? In loc de 6- 7 ani sa fac doar 3- 4 doar...? (mai mult)
As vrea sa imi creez o cariera in domeniu politic.Ce facultate ar trebui sa urmez si ce ar trebui sa fac sa ma afirm?
M- am hotărât să merg la facultatea de Arte din Iași, secția Design, însă am ceva nelămuriri în privința admiterii. Știu că sunt 2 probe, desen si schiță de proiect, dar pe site...? (mai mult)
Cu ce te ajuta olimpiada la C#? Buna seara TPU, de un timp sunt foarte preocupat de olimpiada la C# si as vrea sa va intreb daca stiti ce benficii ar aduce calificarea la nationala sau podium la nationala....? (mai mult)
Daca vreau sa ma transfer de la o facultate la alta, atat cea de la care ma transfer cat si la cea care ma transfer, in cadrul universității Politehnica București, va trebui sa platesc in mod oblicatoriu...? (mai mult)
Buna, cat castiga o asistenta medicala in stomatologie la 8 ore?
Cum se poate participa la formula renault eurocup? Ce calificare trebuie sa ai sau cum te testeaza ei pentru a vedea daca poti concura? Gen stiu ca trebuie sa fi intr- o echipa ca...? (mai mult)
Sunt elev in clasa a 8- a si vreau sa merg pe un profil mate- info din Ramnicu Valcea. Voi pe ce ati merge? Scrieti- mi cum vi se par urmatoarele licee : Matei Basarab, Mircea cel Batran si Lahovari....? (mai mult)
Bună! Vreau sa aplic la facultatea de limbi străine: Engleză-Turcă. În afară de traducător, ce aș mai putea ieși din această facultate?
Intrebare pentru cei tineri intre 18- 30 ani sau de ce nu si pentru celelalte varste. Ce v- ar motiva sa lucrati la un job? Indiferent daca ati terminat un liceu sau o facultate, ce ati schimba voi la...? (mai mult)
Întrebări adresate celor care au intrat la academia de politie: Îmi puteți spune din ce cărți ați învățat pentru istorie, română și engleză, numele și editura, ca să reușiți...? (mai mult)
Cum pot deveni profesor universitar? Care sunt pasii? Rog seriozitate. Cel care imi raspunde va primi funda:))
Cum procedezi cand vrei sa te angajezi într-un loc? Mergi acolo si intrebi daca angajeaza perosane? Lasi un cv?
Sunt din Bucuresti am 17 ani si as vrea sa ma angajez la glovo, dar am inteles ca trebuie sa imi platesc contractul de munca, cam cat ar trebuie sa platesc la 2 ore sau la 4?
Ce liceu de media generala 7-7.80 in/pe langa Berceni imi recomandati? Vreau sa fie de stiinte sociale sau mate-info intensiv info
Vreau sa- mi fac preaviz din cauza ca sunt bulversat ca nu am primit bonurile timp de aproape 1 saptamana si asta imi da multe de banuit. Banii de abonament "nada", salariu minim pe economie. La mine ...? (mai mult)
Buna, o intrebare as avea si eu ...ca sa intru la o unitate *politie, jandarmerie etc pot fara si diploma de bac?
Salut, sunt Sebastian si stau in Germania de 4 ani si nu imi place aici deloc si as vrea sa ma intorc inapoi in Romania. Dar eu in Romania am facut doar clasele 1, 2, 3, 4, in Germania am ...? (mai mult)
Hei. Stie cineva ce cursuri imi trebuie ca sa pot pleca pe vas de croaziera pe domeniul it? Am licenta in informatica. Ce firme de recrutare mi- ati recomanda mai ales daca as pleca cu prietenul meu si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.