Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 10 Februarie 2025 sunt:
Hei! As vrea sa ma angajez pe postul de consultant vanzari, dar nu am foarte multă experienta, deoarece am terminat liceul recent. Cam ce presupune? Cât de dificil este un astfel de job pentru un incepator?...? (mai mult)
N-am stiut ca sa-ti gasesti un job atat de greu poate fi. Inainte oriunde intrebam ma luau...acum peste tot numai refuzuri primesc. Oare de ce?
Hei! Am si eu o intrebare legata de meseria de subofiter in armata.La ce risc te supui cand vrei sa faci asta?
Bună, știe cineva din propria experienta ce se face la examenele de admitere la seminarul ortodox Cluj?
Ce studii trebuie sa ai ca sa fii un regizor?
Eu vreau sa dau anul acesta la academia navala Mircea cel Batran la sectia militara La profil navigatie, hidrografie si echipamente navale unde sunt cele mai multe locuri 50... La admitere...? (mai mult)
Cit costa contractul la stomatologie la Facultatea de Medicina din Iași?
E adevărat ca in zilele noastre se găsesc locuri ff greu pentru a se stabiliza preotii? Ma refer la parohii
Poți depune actele la Facultatea de medicină, dacă ești din Basarabia, dar ai buletin de identitate românesc, pe locurile pentru romani ce au învățat în România, dar nu pe acele locuri pentru...? (mai mult)
La scoala de subofiteri Pavel Zaganescu Boldesti ce materii se fac la cursuri?
Daca ma duc la stiintele naturii pot sa devin inginer? Eu as dori sa dau la o facultate de inginerie mecanica. Si pe langa asta, ( si in afara de orice ramura a medicinei) ...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu cateva firme din Romania care angajeaza in special cetateni straini?
Stie cineva un serviciu bun in Cluj care sa- mi ofere un salariu decent din care sa- mi pot plati chiria, cheltuielile si sa pot trai? Asta ar insemna cel putin 2500 lei net. Ca eu una nu gasesc si caut...? (mai mult)
La stomatologie se studiază așa că la medicină generală și care e diferență dintre ele?
Am 14 ani si ma gandesc de ceva timp sa dau la liceul militar din alba Iulia, sunt din Reghin.Imi place, m- am interesat mult si mai vin si cativa prieteni de ai mei acolo, faza e că nu stiu daca sunt...? (mai mult)
Cati ani se fac la subofiteri la pompieri la Boldesti?
Cum pot deveni controlor securitate in aeroport?
De ce depinde ca sa ai bani mulți la publicarea unei cărți in librărie? De editura, de librărie? De calitatea cărții pe care ai scris o in primul rand, firește. Tu ca autor de carte zic. Ma ...? (mai mult)
Câţi ani se fac la pompieri?
Ce părere aveți despre directorii liceelor de elita, inspectorii de specialitate si inspectorii generali ai unui județ? Mi se pare o mafie totala. mai ales la inspectori. Părerile voastre? Ieși inspector...? (mai mult)
Din medicină generală ce profesii poți alege după că ai absolvit-o?
Pentru cei care au facut un curs de bucatar, cum este? V-a placut?
Pentru a reuși sa fac animații sau jocuri după facultate(adică sa am măcar baza), ar fi mai bine sa urmez IMST sau aerospațiala?
Are cineva vreo idee câţi ani se vor face în sesiunea din toamna la şcoala de subofiţeri de pompieri de la Boldeşti, ţinând cont că anul acesta in ianuarie sesiunea a fost de 10 luni? Funda
Sunt clasa a 12- a la un profil filologie, intensiv engleza. Nu stiu ce facultate sa urmez, una care sa fie si banoasa, un salariu de macar 4000 de lei. Aveti idei? Eu ma gandeam la Geografie dar am...? (mai mult)
Salut, dintre subofiter si maistri militari ( pompieri ) ce ati alege? Avand in vedere salariul si riscurile la care esti supus?
În care ramură a medicinii e mai greu de studiat, în acea de medicină generală ori în acea de stomatologie?
Mama mea are 35 de ani si in 1999 a picat Bacul. A fost la profilul mecanica. La celalte materii a luat note bune dar la mate a luat 4. Daca da iar Bacul trebuie sa dea la toate materiile?
Ce fel de experienta trebuie sa am daca vreau sa aplic la jandarmerie momentan sunt la liceu(nu militar)?
Cum procedezi cand vrei sa te angajezi undeva? Mergi acolo si intrebi daca angajeaza oameni? Lasi un CV? Sa zicem ca vreau sa ma angajez la o florarie. Ce fac? Merg acolo si pur si simplu...? (mai mult)
De ce aveti nevoie pentru a simti implinire profesionala? Ce intelegeti prin "jobul perfect"? Preferati sa fiti pragmatici sau aveti alte aspiratii si incercati mereu mai mult? Aveti momente cand ajungeti...? (mai mult)
Bună seara! O persoană apropiată are nevoie de ajutor într- o situație : s- a înscris la Masterat la taxă, nu avut nici o prezență pe tot parcursul anului, nu a plătit nici taxa, la sfârșitul...? (mai mult)
aș vrea să lucrez pe excavator, am 20 de ani, ce trebuie sa fac? Ce cursuri si cat ar dura?
Ce fel de experienta trebuie sa am daca vreau sa aplic la jandarmerie? Momentan sunt la liceu(nu militar)
Pentru cei care lucreaza intr-un sistem de genul... poti sa te transferi de la maistri militari la jandarmerie? Sau daca ai si misiuni sa ai sanse sa te poti transfera la S.I.A.S?
Credeți ca un job cu un salariu de 245, 000 de lei pe luna este un job care poate asigura un trai decent?
Ce as putea face cu talentul meu de scriitor şi actor? Scriu versuri de mult timp, iar profa de română mi-a zis că sunt bune. Talentul de actor mi l-am descoperit jucându-mă cu niște prieteni
La sgp daca dai la specializarea artilerie iti trebuie permis c?
Cum a fost la primul sau primele interviuri in cautarea unui job? Cum v-ati pregatit? Ce intrebari sau probe a trebuit sa treceti? Ati luat job-ul? :)
Bună, am vrut să vă întreb dacă mai e rentabil se urmezi facultatea de marketing adică se mai găsește de lucru în domeniu marketingului în România?
Daca ma angajez in mall in bershka de exemplu ca asistent vânzări. Ce inseamna? Vând sau doar așez hainele întâmpin clienții.
Știți cumva daca la subofiteri se revine la 2 ani de școală sau ramane tot 1?
Sunt studenta si as vrea sa ma angajez part- time la mall intr- un magazin de haine sa le așez si chestii, nu sa vând. Pt part time ce salariu credeți ca voi lua? Având in vedere ca as putea sa lucrez...? (mai mult)
Salut, ce pot face in privinta locului de munca, un coleg ce lucreaza cu sefii la birou el vrea să imi schimbe locul de munca cum vrea el si el este doar sofer. La sef lucrez in domeniu constructii....? (mai mult)
stiu ca e prostesc pentru unii, dar vreau sa va intreb daca eu fac studii/scoala in alta tara {Eu sunt in Franta}, pot sa fiu politist in Romania? Am cetatenie romaneasca,...? (mai mult)
În Italia vreau sa muncesc fără patron. Adică fără firma etc gen sa fac Intro pentru YouTube ți sau sa randez video. Preț prin Bancar sau Psf. Este legal, nu? Adică nu au cum sa ma acuze...? (mai mult)
Doresc sa devin regizor, sunt din Moldova orasul Chisinau. Nu stiti daca este vre o faculatate sau universitate cu asa domeniu in Chisinau?
Imi spune și mie cineva cât câștigă un jandarm subofițer? Și, normele de hrana intra in salariu? Sau pe lângă el. Mulțumesc! :)
Mi s- a spus la facultate, despre relatia dintre Jandarmi si facultatea de Educatie fizica si sport. N- am inteles ce si cum, ca dupa terminarea studiilor este considerata foarte buna pentru Armata sau...? (mai mult)
Imi explica si mie cineva cum sta treaba cu practica in timpul facultatii? Sunt la facultate de politehnica, an 2, inginerie- informatica.Care a fost experienta voastra?[las intrebarile mai ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate din filme
Noi iti dam doua indicii: actorul si citatul. Tu trebuie doar sa ne spui in ce film l-ai auzit!