Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Februarie 2025 sunt:
Doresc sa devin regizor, sunt din Moldova orasul Chisinau. Nu stiti daca este vre o faculatate sau universitate cu asa domeniu in Chisinau?
Imi spune și mie cineva cât câștigă un jandarm subofițer? Și, normele de hrana intra in salariu? Sau pe lângă el. Mulțumesc! :)
Mi s- a spus la facultate, despre relatia dintre Jandarmi si facultatea de Educatie fizica si sport. N- am inteles ce si cum, ca dupa terminarea studiilor este considerata foarte buna pentru Armata sau...? (mai mult)
Imi explica si mie cineva cum sta treaba cu practica in timpul facultatii? Sunt la facultate de politehnica, an 2, inginerie- informatica.Care a fost experienta voastra?[las intrebarile mai ...? (mai mult)
Sunt pe clasa a 12a si vreau sa intru la scoala de poliție din Campina. Nu stiti cand se merge sa faci examenul psihologic/medical sau sa-ti depui actele/înscrierea?
User: #540 (Robert Tudor) Salut, de ce copiii astia asculta porcarii de muzica (gen: 5GANG, Abi Talent)? Mie imi place asa: Post Malone, Eminem, BUG MAFIA (doar cateva), Rihanna, Alina Eremia, ...? (mai mult)
Salut, am o intrebare: ce job pot avea dupa terminarea liceului cu profil Turism si alimentatie?
Salut, vreau sa urmez la scoala de politie de la Campina insa am cateva nelamuriri. Mentionez ca am varsta de 19 ani si sunt in clasa 12 a. Eu am fumat ceva timp in clasele mai mici, cu perioade de...? (mai mult)
Ce dezavantaje sunt sa lucri intr-un spital? Avantajele cred ca le stiu.(ca brancardier )
Domnilor am fost la un interviu unde mi s- au pus foarte multe intrebari personale unde stau, cu cine ce face colegul sau colega de apartament, daca am masina cat platesc chiria, parinti cu ce se ...? (mai mult)
Hey la toata lumea, cui ii place muzica si vrea sa incerce sa facem o trupa, eu am doar cantece compuse de mine, bineinteles trebuiesc lucrate la studio, caut colaboratori, poate cu experienta sau nu neaparat,...? (mai mult)
Salut. As vrea daca se poate sa imi dati mai multe informatii despre urmatoarele meserii, si anume inginer telecomunicatii, inginer electrotehnic, inginer electric, inginer calitate. Daca de poate...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva câte ore se lucrează la hella Arad la magazie sau ca stivuitorist?
A urmat cineva cursurile Profesional Academy? Mai precis, cursul electronist auto. E serioasa treaba? Ma pot acomoda usor cu diploma lor?
După luni de zile de munca necalificata,m-am hotarat sa dau la mascati as vrea sa intreb daca sunt bun pentru asta,inaltime 1, 65 greutate 90kile, am vreo sansa sa ajung mascat?
Cam cât câștigă un redactor sportiv din România în ziua de azi? Vă rog să răspundeți doar dacă sunteți în temă. Mulțumesc!
Știe cineva dacă la vară se mai organizează concursuri de admitere la școlile de poliție și de Jandarmerie?
De ce ai nevoie pentru a intra la un curs de IT?
Salut, stie cineva daca ma pot transfera din liceul militar intr-un liceu civil?
Bună, va rog sa ma ajutați! - Sa plec la munca în Anglia? - Sa plec la munca în Statele Unite? - Sa rămân în tara ca Asistent Medical de farmacie? - Sa merg în Armata Soldat? Ce sa ...? (mai mult)
Salut, TPU! Sunt in primul an de facultate la automaticaI(am dat la automatica pentru ca m- am bazat pe faptul ca am terminat mate- info la liceu). Acum regret ca am dat aici(unele materii ma depasesc)...? (mai mult)
Lucreaza cineva sau a lucrat in domeniul pompierilor? Imi puteti da mai multe detalii cu privire la salariu, timp, munca la care esti supus?
Urmez un liceu economic, pe profil "tehnician în activități economice". Pot fi contabil după liceu? Bineinteles, vreau sa urmez si o facultate, dar în timpul facultății, vreau sa fac...? (mai mult)
Salut, as vrea câteva informații de la cine se pricepe sau cine a lucrat în domeniu ca manipulant marfa, cât de greu este. Se poate face fata dacă n- am mai avut niciun loc de munca pana acum? Nu...? (mai mult)
Sunt a 12 si vreau sa dau la medicina dentara in Constanta la Ovidius. Si am cateva intrebari: 1.Cum e admiterea? 2.Trebuie sa invat si notiunile elementare de igiena si patologie (la...? (mai mult)
Salut. Are careva vreo idee, anul acesta la Boldeşti in admiterea din toamna, o să fie sesiunea din nou de 2 ani sau tot de 10 luni?
Salutare, as dori si eu sa stiu mai exact, cum se obtine echivalarea studiilor universitare in America? Intentionez, ca dupa terminarea facultatii in Romania, sa plec in strainatate si stiu ca este ...? (mai mult)
Vreau să înființez o trupă împreună cu câțiva prieteni Asta este visul nostru însă nu știm cum sa facem primul pas. Pe lângă talent și instrumente muzicale, de ce mai avem nevoie?
Are cineva idee în ce perioada se dau probele sportive la școala militara de subofiteri Basarab I?
Media de admitere la liceul Nicolae Iorga cât e?
Eu sunt la facultatea de Inginerie electrica si stiinta calculatoarelor, profil electrotehnica anul 2 si am realizat ca nu imi cam place deloc aici, pentru ca fac prea multa fizica iar...? (mai mult)
Buna TPU. Eu sunt acum la profilul mate- info intensiv info si mi se pare prea greu, mai pe scurt nu ma descurc asa bine la matematica si nici la fizica si ma gandesc sa ma transfer la sfarsitul anului...? (mai mult)
As vrea sa ma duc la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza. Din cate am inteles, pe la academiile de politie vin cei din fortele speciale pentru recrutari. Este adevarat? Daca da, care ...? (mai mult)
Am 14 ani şi vreau să stiu dacă pot intra la un liceu militar cu mediile intre 8.30-8.50...Dau funda! ....Mulțumesc!
De ce este atât de greu sa găsesc un loc de munca part-time?
Buna seara, am si eu o intrebare. Pentru jobul pe tir este necesara cunoastere limbii Engleze pana la urma? Am dat cateva mesaje celor ce angajeaza si mi- au spus ca nu este o cerinta si daca am mai ...? (mai mult)
Îmi puteți face o lista cu meserii si cât e salariul la ele!
Aveti idee ce job as putea face mai tarziu, ceva legat doar de grafica /desen poate si pictura, sa se castige decent (fara matematica / chimie/fizica...
Care este cheia succesului din punctul tău/vostru de vedere?
Întrebare pentru cei care au urmat sau sunt studenți la facultatea de medicina din Timișoara, ati putea sa- mi oferiți niște informații va rog? 1. Daca sunt din Arad as putea sa urmez aceasta...? (mai mult)
Spre exemplu, dacă eu urmez scoala de subofiteri pompieri la Boldesti şi doresc să lucrez in Bucuresti, in functie de ce sunt repartizat acolo? Medie, locuri? Cum trebuie sa procedez sa ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre meseria de pompier?(luand il calcul riscul la care esti supus, dar si salariile, pensii etc)
Mai am putin si termin liceul si as avea o intrebare. Eu sunt profil economic ( contabilitate ). La sfârșitul liceului daca fac nu stiu ce proiect imi vor da o diploma in domeniu. Vreau sa fac...? (mai mult)
Hey! As vrea sa fac facultatea la București, să mă mut acolo singură la 18 ani! Și aș vrea ca după ce împlinesc 18 ani sa lucrez ceva pentru a avea ceva bănuți, în orice caz mă vor ajuta ...? (mai mult)
Este benefic să lucrezi la pompieri? Ai timp liber si pentru tine? Salariile sunt bune? Ce beneficii ai?
Stie cine o modalitate sigură si eficientă de a face bani pe internet? Ceva care chiar functioneaza la plată. Jocuri,sondaje, chestionare, fotografiere etc.
Salut, prietenii ce pot face dacă patronul nu mi-a achitat salariul?
Va place cariera pe care ati ales-o? V-ati grabit in alegerea locului de munca? Ati alege altceva daca ati mai avea ocazia sa o luati de la capat? Ofer funda, multumesc.
Avand in vedere ca salariile au fost modificate de la 1 ianuarie 2019, primul salariu dupa modificare s- a primit in luna februarie. As dori si eu grila de salarizare pentru februarie 2019. ...? (mai mult)
Șefii aceia (nu mă refer la patroni), femei sau bărbați, care- și hărțuiesc angajații sau doar un singur angajat, de ce nu se gândesc la consecințe: că ar putea fi reclamați, sancționați,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?