Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Februarie 2025 sunt:
Salut, sunt un băiat de 18 ani, anul acesta voi termina clasa a 12- A. Aș vrea să știu ce pași trebuie să urmez după terminarea liceului pentru a ajunge un pilot comercial, încotro să mă...? (mai mult)
Hey! Aș vrea părerea cat mai multor persoane. Credeti ca daca sunteti mai lenti dar in acelasi timp va faceti treaba foarte bine va "afecteaza" la locul de munca?
M-am angajat de curand la o benzinarie si as vrea sa stiu daca angajatorul are dreptul sa ma supravegheze si audio nu, numai video!
Câteva idei cum as putea crește un canal de muzica? Ceva concret va rog. https://www.youtube.com/channel/UCqZ0WHaYj16xLOodCl6s8Ug?sub_confirmation=1
Salut. Am o aşa- zisă problemă. Din motive personale nu am putut urma o carieră în armată, pompieri, jandarmerie, poliţie. Am ales o facultate, nu mi- a plăcut şi am renunţat. Problemele...? (mai mult)
Am o intrebare legata de Uber Eats, exista modalitatea de a comanda in Mureș? Sau de a face livrari?
Am observat că la politie, pompieri, armată etc. unii lucrează pe teren, iar alţii în unitate, birou ş.am.d. Întrebarea mea este următoarea, în funcţie de ce anume eşti repartizat...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Imi plac toate limbile străine. Pot vorbi engleza, indiana, rusa și italiana și învăț franceza si turcească. Cand plec la facultate vreau sa fac ceva legat in domeniul...? (mai mult)
Salut.Vreau sa ma fac dj si nu stiu la ce facultate sa dau mai departe.As vrea ori ceva care ma ajuta la planurile de dj ori ceva facultate cu un program foarte lejer si foarte usoara sa pot face in tipul...? (mai mult)
Ce parere aveti de jobul verificator de preturi? Este un job complicat?
Salut, pana acum singura mea opțiune era Academia De Poliție iar recent primesc un pont de la profesori sa ma duc in UK pe business management (in care chiar m- as putea realiza pe plan material dupa...? (mai mult)
Prietena mea ar vrea sa se angajeze ca asistenta medicala în Franța. Termina anul acesta. Momentan nu știe franceza, dar știe foarte bine engleza. Se găsesc locuri de munca în acest domeniu,...? (mai mult)
Heii, am nevoie de ajutor.Sunt in clasa a XI- a la mate info, totuși visul meu este sa ajung dentist dar sunt cam paralel cu chimia, in schimb la biologie merge bine.Intrebarile mele sunt: - Ce medie...? (mai mult)
Ce imi puteti spune despre meseria de profesor? Salariul depinde de specialitate? Cat timp trebuie sa fac facultatea ca sa ajung prof? Ce salariu are un profesor?
Am o întrebare in legătura cu facultatea pe care as vrea sa o urmez. Am fost la profil filologie și as dori sa merg la facultatea de finanțe- bănci! Nu prea am mai făcut matematica și as vrea sa...? (mai mult)
Salut tuturor! Ce job pot sa am daca termin facultatea de administratie publica?
Buna seara, la angajare daca faci fisa medicala iar de la clinica nu ti se cere adeverinta medicala de la medicul de familie patronul o va mai solicita adeverinta apt de munca?
am nevoie de ajutorul vostru.Am doar 10 clase și vreau sa ma angajez ca soldat.Multi încep sa ma descurajeze, dar am o voința, dorința sa fiu soldat.Stiu ca pentru voi e nimic, dar pentru...? (mai mult)
Cam care este salariul net pe care il poate primi un consilier clasa I, grad profesional debutant la Inspectoratul teritorial de munca? Ofer funda. Multumesc
Salut, cum ma pot angaja in politie la surse externe? Articolele de pe net imi sunt neclare, cam care este salariul unui debutant?
DAU FUNDA! Pot sa am mai multe postliceale facute? Pe principiul ca pot sa am mai multe facultati facute...
Cum pot deveni voice over?
La jandarmi ( la scutieri) trebuie să ai diploma de Bacalaureat ca sa poți lucra?
Salut tuturor! Cum pot sa ajung profesor de liceu? Si ce trebuie sa studiez in timpul facultatii?
A dat cineva in ultimul an sau 2 admitere la facultatea de psihologie din Bucuresti? (stat, nu privat) Am inteles ca sunt 250 de intrebari grila, dar imi puteti spune cum sunt intrebarile? (imbarligate,...? (mai mult)
As avea nevoie de ajutor. Sunt la liceu (profesionala) de constructii si nu- mi place aproape de loc in afara ca este foarte usor. Sunt ultimu an.As vrea sa incep alte cursuri stiu eu altceva ex: padurar...? (mai mult)
are careva idee ce face un team leader la o firma de curierat? Experienta cu oameni si echipa am, dar nimic legat de curierat, vreau sa aplic pentru un post, si sa fiu in tema cat de cat,...? (mai mult)
Cum se echivaleaza diploma de Cambridge sau cea de Sprachdiplom la UBB? Care trebuie sa fie calificativul, ca sa inlocuiasca admiterea? Sunt interesata de Limbi staine sau LMA
Am o întrebare referitor la facultatea de informatica de la Universitatea București, care a fost ultima medie de admitere de anul trecut și cât % se aduna cu media de la bac?
Am scris timp de cateva luni intr- o redactie sportiva. Nu lucram la ei, nu eram platit, veneam la ei cand voiam eu si scrism niste articole in speranta ca intr- o zi voi fi angajat. Intre timp, a aparut...? (mai mult)
Ce parere aveti despre facultatea de limbi moderne aplicate UBB? Ma aflu in clasa a 12-a si sunt indecisa
Buna, cum se face o fisa de prezentare pentru academie?
Daca vreau sa dau la Academia Militara cum trebuie sa procedez? Din ce dau examenul si in ce consta? Si dupa aceea pot sa imi aleg specializari gen lunetisnt, sau alte cele, lunetist ma tenteaza...? (mai mult)
Care este diferenta intre UMF Carol Davila - balneofiziokinetoterapie si UNEFS - kinetoterapie?
Salut.Ce parere aveti despre Liceul Spiru Haret din Ploiesti? Vreau sa intru pe filologie. Inca o intrebare ar fi daca termin pe filo si fac o facultate, ma pot face avocat?
Salut, sunt din Bucuresti si as vrea sa ma angajez la Uber cu bicicleta, sa livrez mancare, dar in aplicatia lor imi cere "certificat inregistrare TVA intracomunitar" si nu stiu ce este asta, ati putea...? (mai mult)
Ce parere aveti de meseria de pompier? Am inteles ca nu ar fi atat de periculoasa si extenuanta pe cat se spune(astea sunt spusele unor oameni care lucreaza in acest domeniu)
Ce as putea face doar cu diploma de psihologie, fara vreun master?
Pot sa dau in acelasi an si la academie pentru ofiteri de penitenciare si la Targu Ocna pentru subofiteri de penitenciare?
Stiti, sunt elev in clasa VII- a si as vrea si eu sa stiu ce drum sa imi aleg in viata. imi place ordinea si disciplina si as vrea sa merg la Colegiului Militar "Cantemir" Breaza, care sunt probele? ...? (mai mult)
La repartizarea terminării unei școli de agenți de poliție poți să îți alegi să lucrezi la TF(transporturi feroviare) sau îți alegi doar județul în care o să profesezi?
Sunt elev la filo si as vrea sa dau mai departe la facultatea de contabilitate din Suceava (stiu ca pare ciudat). As vrea sa stiu daca am anumite dezavantaje! Ce minusuri as avea? Vreau pareri...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog, daca am Sindromul Gilbert (bilirubina crescuta, fara simptome si nu necesita tratament) pot intra la liceul militar?
Ziceti-mi si mie niste informatii despre liceul militar din Breaza! Adica orar, etc.
As vrea sa dau la Facultatea de Psihologie din Bucuresti! Si mi-ar prinde bine niste sfaturi ca de exemplu: carti de pe care pot sa invat materia, cum este admiterea etc
Vreau sa ma inscriu la Colegiul Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia, dar inca nu sunt foarte sigur. As dori niste informatii exacte de la cat mai multi care sunt in acel liceu, sa aflu ce ...? (mai mult)
Stie cineva daca s-au facut scolile de subofiteri(politie pompieri jandarmi) de 2 ani? Asa se auzea
Am o mare dilema. Am terminat filologia si am luat bacul cu 8. 20, nu este prea mult dar este acceptabil. Vreau sa urmez o facultate dar nu stiu ce sa aleg. Vreau ceva de viitor si cu un salariu...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cu exactitate în ce consta fisa medicala pentru Soldat Gradat Profesionist (SGP) dacă se controlează la dinți? Am o cârje și niște tartrum și ma gândesc sa nu ma pice
Salut.Daca sunt la un liceu teoretic pot sa fac o scoala profesionala/postliceala de electrician? Eventual pot sa fac profesionala sau postliceala chiar in timpul facultatii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?