Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Februarie 2025 sunt:
Hei tuturor. Vreau sa fiu profesoara de romana si vreau sa merg la facultatea Babes- Bolyai din Cluj.Pe ce ramura trebuie sa merg? Psihologie si romana? Ca nu as vrea sa dau examene din engleza ca nu stiu...? (mai mult)
Am 19 ani și vreau sa ma înroleze in armata ca lunetist.Ce trebuie sa îndeplinesc? Problema e ca am doar 10 clase, e posibil sa reușesc?
As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva de la Universitatea de Medicina din Timisoara in legatura cu conditiile din camin, gen bai, curatenie... Baile sunt prezente in fiecare camera sau la ...? (mai mult)
Sunt pe clasa a 8a si mi- aș dori sa continui mai departe la un liceu militar. Vreau sa stiu cat de greu este acolo. Ai voie cu telefonul dupa cursuri? Ai voie sa suni acasa in timpul zilei? Ai...? (mai mult)
Ce facultate si liceu iti trebuie pentru,, PROFESOR DE ISTORIE"
Daca am terminat filologia si doresc sa dau la pompieri, am sanse sa intru tinand cont ca o sa trebuiasca sa dau examen la matematica?
Termin liceul si ma gandesc la ce facultate sa merg. Ma descurc destul de bine la matematica, dar si la fizica. Imi puteti recomanda cateva facultati din Bucuresti cu care ma pot folosi de cunostintele...? (mai mult)
Hei! Anul acesta voi termina postliceala pentru specializarea de asistent balneofiziokinetoterapie si recuperare. In primul rand imi este teama de examenul de sfarsit, care nu sunt sigura de cum se va...? (mai mult)
A absolvit cineva Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldești? A meritat sau regretati alegerea facuta?
Salut Tpu.Am o intrebare.Ce liceu si facultate ar trebui sa fac ca dupa sa ma angajez la RDS&RCS in domeniul telecomunicatiilor pe un salariu bun? Eu sunt din Galati si m- am gandit sa dau la Paul Dimo...? (mai mult)
Sunt singurul care este speriat ca dupa ce se angajeaza nu o sa faca ceva bine sau nu o sa stie si o sa ma dea afara?
Hei, vara asta îmi doresc sa fac și eu niște bani, și nu sunt sigur cum. Ma gândeam la un job part time dar nu prea știu ce as putea sa fac. Vreo idee?
A terminat cineva Scoala de subofiteri de politie Campina? Cum vi s-a parut? Este bine dupa ce termini scoala, vorbind de program, salariu, timp, riscuri?
Ce poti face sa devii agent de securitate? Adica sa ai un salariu bun, multe alea.
Salut.Care sunt orașele din România care oferă job-uri bine plătite?
Salutare. Intrebarea mea este legata de Academia fortelor terestre. In aceasta academie observ ca sunt diferit profiluri, de la politie militara pana la Geniu si alte lucruri de genul. Stie cineva...? (mai mult)
Hei! Caut un loc de munca (fara experienta), dar nu ca vanzator sau orice angajat care se ocupa cu o casa de marcat. Ofer funda pentru cele mai bune idei.
Voi ce ati alege dintre scolile de subofiteri de politist, pompier sau jandarm, avand in vedere riscul la care esti supus, salariu, timp etc.?
Am un hobby, acela de a fi un game designer dar tot ce vreau sa aflu ce cunostinte trebuie sa detin si in special ce facultate ar trebui sa urmez bazat pe asa ceva?
La Scoala de Subofiteri de Pompieri Pavel Zaganescu ce materii se fac in decursul celor 10 luni?
Daca fac cursul de Sanatate de la Institutul Sola Scriptura iau diploma la sfarsit si devin doctor?:))
Lucrez undeva doar in week end si intr- o luna vin mai multe decat in cealalta. Noi am semnat contractul cu plata pe luna. Cum trebuie sa procedez? E greseala mea ca n- am vorbit de la bun inceput. Dar...? (mai mult)
Ce beneficii ai dacă lucrezi la pompieri? Să răspundă cineva care cunoaşte bine acest sistem. Ofer fundă
Ce parere aveti de scolile de subofiteri pompieri, jandarmi si politie. Este chiar atat de bine acolo ( cand iesi pe salariu ma refer)? Adica 30 mil+ dupa doar un an de scoala? Chiar este asa ...? (mai mult)
Ce beneficii ai dacă lucrezi la pompieri? Să răspundă cineva care cunoaşte bine acest sistem.
Ce ziceți: merită să te străduiești (vorbesc la modul general) să- i intri în grații unui superior (șef) care nu e interesat de tine și te agrează, chiar dacă poți avea beneficii de pe urma...? (mai mult)
Saluuut! Stiti cumva daca liceul militar ajuta in vreun fel pentru la academia politie? Si ce credeti despre liceul militar din Craiova? E un loc cat de cat ok pentru o fata? Vreau pareri. Multumesc!
Salut. Merită să urmezi o carieră la pompieri? Care sunt avantajele / dezavantajele. Este o meserie bine plătită? Timp liber pentru tine iţi rămâne? Precizez că am 20 de ani. Fara raspunsuri...? (mai mult)
Dau funda. Eu acum o luna invatam aproape in fiecare zi cel putin 5 ore. De o luna lucrez si nu mai am timp de nimic si simt ca imi moare creierul... si voua vi se intampla asa? Nu pot sa pun foarte mult...? (mai mult)
:) Sociologie, litere sau psihologie, care e cea mai buna pentru viitor?
Am o intrebare: eu daca termin scoala si liceul in Anglia ma pot angaja in armata romana dupa ce ma voi intoarce?
Exista facultate de it. gen computere si aste FARA MATEMATICA
Dacă am făcut un an la o facultate și am renunțat, iar eu acum vreau sa dau la pompieri trebuie sa plătesc ceva?
Dupa mai mult timp de stat pe ganduri m- am hotarat ca vreau sa urmez facultatea de Arhitectura deoarece sunt o fire creativa si artistica, ma axez mai mult pe "emisfera dreapta"a creierului si ...? (mai mult)
A invata limba ebraica este o idee buna? Sunt cereri pentru ebraica? As vrea o cariera in traduceri. Cunosc deja engleza si franceza.
Stit un loc de munca bun in Romania la care sa castigi multi bani?
Ce nume sa îmi pun pe yutube
Ce site-uri de job-uri sunt eficiente?
Hei! Cat de dificil sa termini o postliceala sanitara? Cum este examenul de absolvire si in ce consta? Am inteles ca sunt mai multe probe? Care sunt acestea? Cine ma poate lamuri? Ofer funda!
Ce medie mi-ar iesi de admitere la liceu? Clasa 5: 8, 53 6: 8,65 7: 8,12 8: 8,5 Examen romana 8 Mate: 7 Si este o medie buna? Stau in Ploiesti cam la ce liceu intru?
Salut, am o cicatrice pe mana stânga pe antebraț, pe partea exterioara, cam de 10 cm, O operație din copilărie. Vreau sa întru în armata la SGP, ma poate pica la fisa medicala?
Pot sa ma fac profesoară de engleza de generală daca am doar atestat Cambridge (avansat sau profesionist) si vreau sa fac si facultate simultan?
caut un loc de munca part-time intr-o multinationala in Brasov, sunt student la inginerie electrica, ma poate ajuta cineva cu un sfat?
DAU FUNDA! Pot sa fac internship in domeniul IT daca fac facultatea la fara frecventa sau ID. De asemenea pot sa fac internship daca nu sunt student?
Salut. De mâine încep cursul de frizerie, coafor și în prima zi când am fost, a spus că trebuie să ne cumpărăm noi ceea ce ne trebuie. Mai exact ( ce nu se consumă ), cum ar fi foarfeca și...? (mai mult)
Pot sa ma fac profesoară de liceu daca am doar atestat Cambridge (avansat sau profesionist) si vreau sa fac si facultate simultan?
Cum e munca ca ingrijitor intr- un szil de batrani din Anglia? Ce cerinte sunt?, ai nevoie de studii minime medii sau superioare? Treaba cu brexit- ul cum o sa stea?, o sa pot emigra in luna august?,...? (mai mult)
Pentru cei de la științe ale naturii.Chimia se ia cu lucrurile de baza sau se fac de la început probleme grele?
Hei! Sunt in ultimul an la facultatea de asistenta medicala si as vrea sa dau la subofiteri sanitari. Imi poate da cineva mai multe detalii despre ce presupune admiterea, unde se face pregatirea si daca...? (mai mult)
Am terminat ASE Facultatea de Management specializare Administratie Publica. Intrebarea este daca sunt considerate studii economice?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.