Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Februarie 2025 sunt:
Intrebarea mea e legata de Academia tehnica militara. Vreau doar cine a fost acolo, cine stie cum merg lucrurile pe acolo sa- mi raspunda.Pe partea de invatat, *ignorati toate prostiile...? (mai mult)
Pot da la pompieri dacă am tatuaje la vedere?
Dupa ce intri la o școală de subofiteri pompieri, politie e mult de invatat in timpul acela?
Pot da la Academia Militară de la Sibiu daca sunt la filologie și nu fac matematica deloc?
Cum pot deveni traducator autorizat? Dupa ce sunt traducator, pot face si ceva in paralel? Gen alt serviciu
Ajuta cu ceva diploma de la facultatea de litere daca vreau sa dau la politie?
Ce e mai bine sa termin in Romania daca plec în America facultatea de IT sau de AR pentru a ieșii inginer? Ofer funda!
Hello! Ma adresez persoanelor care sunt la academia sau au terminat Academia forțelor terestre "Nicolae Bălcescu" Sibiu. Vreau sa încerc acolo și ma pregătesc atât pentru proba sportiva cât și ...? (mai mult)
am 15 ani și sunt clasa a 8- a iar in lege scrie că ai voie sa te angajezi de la vârsta de 15 ani cu acordul părinților si singurul loc la care ma pot angaja ar fi Kfc/mc donald's, dar...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare. Este posibil dacă termini un liceu tehnologic unde dai bac- ul din mate m2, romana și biologie sa mergi la facultatea de informatica? Țin sa menționez ca în examen...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cateva detalii despre program, respectiv salariu in cadrul firmei Open Mind Group Iasi/Brasov (de preferat), pentru un post de operator call center limba romana? Multumesc...? (mai mult)
De anul asta se vor face doi ani la subofițeri sau rămâne tot unul?
Bună! Sunt copil. Am nevoie de viza de muncă pentru UK după Brexit? Unde pot găsi detalii? Mulțumesc! O zi bună!
Dupa ce termini facultatea de pshiologie iti gasesti un loc de munca repede?
Sunt la final de clasa a XII- a si mă tot gândesc serios să optez pentru Facultatea de matematică și informatică Ovidius Constanța. Mentionez ca sunt la un profil uman si nu prea am treaba...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac ca sa ma mut la o alta facultate in cadrul ase-ului dupa un an? Dau fundita.
Unde as putea sa fac și eu un curs de ospătar bucătar cât mai repede? În București sau lângă, cunoaște careva?
Dacă dau la facultatea de automatică și calculatoare Timișoara în loc de politehnica din București, e vreo diferența mare? Adică eu vreau să dau la facultate doar pentru a învăța cum se fac...? (mai mult)
Sunt în clasa a 8- a și încă nu știu unde aș putea opta, 0 idei:). Îmi place matematica (mă înțeleg bine cu algebra, la geometrie mă mențin, dar e super grea pentru mine), ador chimia,...? (mai mult)
Salutare! Sunt clasa a 12- a si desigur, ca orice adolescent mi- am ales drumul pe care vreau sa- l parcurg. Am ales Academia Tehnica Militara din Bucuresti, desigur ca aici dam de cele mai "nenorocite"...? (mai mult)
Sunt subofiter la OSP si vreau un al doilea job. Ce curs/facultate care sa imi asigure un loc de munca stabil si cat de cat ok cu salariul imi recomandati? Mentionez ca vreau sa lucrez in paralel cu meseria...? (mai mult)
Peste un an voi termina facultatea de stomatologie sectia tehnica dentara si doresc sa ma stabilesc in Elvetia in cantonul Ticino(partea de Italia). As dori ceva informatii, cum e traiul acolo, ...? (mai mult)
Va salut! Sunt clasa a 12a si cand termin vreau sa urmez o postliceală sanitară, de asistenți. Întrebarea mea ar fi, care sunteti din Craiova, sau stiti, care ar fi cea mai bună școală ...? (mai mult)
Vreau sa stiu in lucru, dacă eu sunt in Anglia și voi da la un liceul in care poți avea meseria de polițist, dupa ce termin școala și facultatea vreau sa ma duc in America pot sa lucrez...? (mai mult)
Imi puteti spune de pe ce carti pot invata pentru admitere la UMF Craiova pe medicina generala si de unde le pot cumpara? Multumesc!
Cum este sa lucrezi la Zara? Am fost chemata la un interviu la o cafenea. Nu stiam ca se procedeaza astfel. Nici nu stiu cu cine ma intalnesc, am fost sunata de pe nr de tel al magazinului si mi s- a ...? (mai mult)
Salut, TPU! Sunt in clasa a XI- a, profil mate- info. Doresc mai departe sa devin programator, developer. Am ambitie(daca nu destula trebuie sa imi fac, sunt sigur ca nu va fi o problema). Din cate...? (mai mult)
Merita sa intru la Liceul Militar de marina,, A. I. CUZA,, din Constanta? Ce as putea iesi de acolo? Este strict?
Unde ma pot inscrie pentru castinguri de film/reclame?
Conteaza ce facultate faci pentru incadrarea in politie prin surse externe? (Ma refer la postul de ofiter cu studii superioare ) +Funda
Doresc sa dau la Medicina Veterinara la Cluj și am citit ca dau examen de admitere din biologie și chimie. Nu ar fi o problema, deoarece sunt pe științe ale naturii, dar din ce materie se ...? (mai mult)
As vrea sa intru in cadru militar, insa am o cicatrice cam de un cm pe obraz; ca o zgarietura. Am fost muscat de cainele bunicii cand eram mic. Credeti ca va fi o problema asta?
Cum este cu asigurarea malpraxis? Imi este teama sa profesez din aceasta cauza. Sunt asistent medical de aproximativ un an, dar nu am profesat(am absolvit, dar nu m- am angajat). Cu atat mai...? (mai mult)
Hei TPU: Anul asta termin clasa a 8 a si nu vreau sa fac profesionala, liceul nu vreau sa il fac pentru ca e o pierdere de timp, nu criticati, e parerea mea. Ce profile sunt? Ma gandeam la mecanic...? (mai mult)
Poti intra la o facultate de info daca ai facut profil de uman, adica imi place mult informatica si as vrea sa stiu daca pot intra cumva? Multumesc!:)
BUNĂ, am aproape 16 ani, și m- am gândit că mi- aș dori să ajung stewardesa, dar nu cunosc aproape deloc engleză. De ce am ales această meserie? Păi pentru că am o signură viață, și ...? (mai mult)
Este adevarat ca s-a scos interdictia purtarii tatuajelor la vedere la pompieri?
La subofiteri jandarmi la Dragasani se face un an sau doi?
Dupa liceul militar poti sa faci academia de politie? Si daca nu fac academia, ce pot sa urmez? Adica ma refer la o "slujba"
Ce pareri aveti despre Liceul Militar?
Salutare! Mi s- a propus un loc de munca ca sef de tura Rompetrol(experienta in vanzari), as dori pareri de la fosti sau actuali angajati, am inteles ca minusurile de la inventar, ar fi platite de ...? (mai mult)
Vreau sa urmez o cariera militara mai precis sa dau la Liceul Militar, aveti cumva sfaturi/pareri, sa nu fie gen,, e un liceu de ca***. Astept =]]]]]
Salutări. Dacă doresc să urmez o carieră in politie / jandarmerie / pompieri / armată şi am un părinte care a făcut inchisoare se poate? Am inţeles de la niste cunostinte ca nu. Rog...? (mai mult)
Nu înțeleg care este diferența, dacă sunt două facultăți total diferite. Relații publice și relații cu publicul e altceva? Care e mai bună? Care imi oferă un viitor mai bun?
Bună ziua. Aveți idee dacă pot lucra ca stivuitorist pe baza procesului verbal de admitere al examenului pana la venirea autorizației?
Sunt la liceu si vreau sa dau la geografie sa devin geograf dar in nimicul asta de tara nu o sa am un salariu mare niciodata. In America este foarte bine platit. Intrebarea mea este, cum pot obtine...? (mai mult)
cat castiga un actor turc? Trebuie neaparat sa înveți turcă ca sa ajungi actor acolo? Cam ce studii trebuie sa ai? am cautat pe google dar nu am gasit mare lucru
Unde ma pot angaja cu terminarea facultatii CEPA ( controlul si expertiza produselor alimentare ) la Bioterra? Spuneti-mi cateva locuri de munca si un salariu aproximativ, va multumesc. Funda
Cum pot sa devin profesor de canto? Cum sa-mi deschid un studio de canto?
Ce salarii au suboifiterii la politie și Subofițerii la jandarmi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!