Cunoaste cineva firme de recutare pentru promotii? Se cauta voluntari si promoteri pentru a strange semnaturi in strada perioada 1-7 aprilie. Multumesc!
Hello. Am o nelamurire daca ma poate ajuta careva. Daca eu ca inginer constructor specializat pe IUDR am aceleasi drepturi pe santier pe partea de executie ca un inginer specializat doar pe CIVILE. Stiu...? (mai mult)
Ce as putea sa fac sa castig mai multi bani la 24 de ani? facultate am dar este inutila, imi pare rau ca am pierdut ani aiurea mergand la facultate.
Bună ziua! Îmi puteți spune vă rog care este tematica pentru examenul pe postul de asistent instrumentar în bloc operator la stat (la spital)?
Exista job specializat in realizarea de AWB-uri?
Buna seara! Daca vrei sa te faci medic pneumolog trebuie sa stii fizica?
Bună, am o nedumerire, vă rog să mă ajutați. Mă pregătesc să merg la Academia de poliție, dar sunt diagnosticată cu Rinită Alergică. Sunt șanse să mă pice din cauza acestui diagnostic?...? (mai mult)
Salut TPU. Aveam si eu o curiozitate: care este, in medie, numarul anual de ore de zbor a pilotilor militari in Fortele Aeriene Romane?
Ce cursuri s-ar putea echivala dacă urmez ca la finalizarea licentei(în domeniu asistenței sociale) sa optez si pentru programul de conversie profesionala PIPP?
Bună, păreri despre cursurile oferite de GoIt? Aș vrea să încep un curs la ei, dar nu știu dacă să mă încredere. A mai participat cineva la webinare le lor? Este adevărat ce spun ei ca după...? (mai mult)
Ce nivel al unei limbi straine este necesar pentru a pleca intr-o alta tara ca student cu Erasmus?
Ce sport de contact are mai putina interactiune cu loviturile in fata, mma sau box?
Bună seara! Se poate lua legătura cu cineva de la sediul BOLT? Mă refer o persoană reală, nu inteligență artificială. Am de rezolvat o neînțelegere cu contul meu suspendat și aș fi preferat...? (mai mult)
Salut. Sunt student la Mecatronica si Robotica in anul 2. As vrea sa stiu, daca aveti idee cam pe ce as putea merge la sfarsitul facultății, si nu ma refer la titluri, inginer automatist, etc. ...? (mai mult)
Fiecare baza aeriana militara din România are câte un General de o stea? Asta însemna că este comandantul bazei?
Ce este o flotila aeriana și în ce consta?
Îmi puteți spune care sunt gradele militare ale forțelor terestre în ordine?
Salut TPU! Îmi poate spune cineva cum se ajunge șofer pe ambulanță? Și de ce e nevoie sa devii unul? Ce categorie de permis trebuie să am?
Salutare! Mă poate informa cineva despre cum se intră la o academie de pompieri? Și în ce constă admiterea și proba fizică? Și eventualele centre de învățământ din țară?
Bună! Este cineva pe aici care a absolvit Facultatea de Biotehnologii și s-a angajat în domeniu? Am nevoie de mai multe detalii(ce face mai exact, orar de muncă)Mulțumesc!
Pot munci ca și macaragiu dacă am probleme cu coloana, adică zona lombară? M- am gândit logic la întrebare și răspunsul ar fi "Da" fiindcă nu fac efort fizic care să mă afecteze la spate, ...? (mai mult)
Buna grup! Am 23 de ani si de aproximativ 2 ani lucrez ca si agent de turism insa nu prea imi place domeniul acesta, ma tot gandesc ce meserie sau cariera as putea sa aleg insa nu prea imi place nimic,...? (mai mult)
Buna ziua! As fi interesat sa muncesc in Australia, pe o pozitie "entry level". As vrea sa stiu ce viza mi- ar trebui si cum as putea sa o obtin.De asemenea, in cat timp.Din ce stiu, viza de vizitator...? (mai mult)
Cam ce face un voluntar la SMURD?
Bună, știți cumva dacă persoanele care lucrează în call center la eMag lucrează de acasă? Mă refer la depozitul de la Bolintin Deal
Salutare, am un amic, poate să se angajeze dacă are epilepsie și handicap? Are 31 ani cam așa, și ia 2 pensii, una de handicap și una pe caz de boala adică epilepsie care sunt amândouă 1800...? (mai mult)
Locuri de muncă remote? As vrea să găsesc ceva sigur și bun, dar nu prea am noroc. Am încercat și pe ejobs dar nu mă sună nimeni
Buna. Maine am prima zi de proba la un magazin de incaltaminte. Ce criterii sau ce ar trebui sa stiu ca sa raman la acest job, sa ma poata angaja? Preciez ca am 20 ani si nu am avut asa multe joburi
Dețin atestat Tehnician proiectant CAD, gradul 4, unde m-aș putea angaja, in ideea că nu am experiența, doar ce am lucrat la școală?
Salut TPU, se poate intra la pompieri daca pe clasa a 9 a am avut in al doilea semestru 8 la purtare dar media anuală a fost 9?
Vreau sa devin politista dar sunt pe profil real, imi puteti da cateva ponturi? Ce parere aveti de aceasta meserie? Din cate am auzit se intra cu greu la academie, vreau sfaturi si pareri☺️
Îți mai trebuie diploma de bac pentru a ajunge pompier în Timișoara?
Cam cat dureaza rezultatele scris cpi marfa?
Salut, am intrat in armata pe Politie Militara(SGP) si as vrea sa stiu la ce salariu sa ma astept si daca stie cineva cat ii ajutorul pentru chirie pe Cluj. P.S:Sunt la vreo 200 km de casa.
Salut TPU. Vreau să mă duc la facultate pe animație 2D/3D la Unatc iar la admitere este o etapă unică care constă din 4 probe si portofoliu. Probele in mare parte din cate am vazut eu iti analizeaza...? (mai mult)
Salut Dacă nu îndeplinesc o condiție pentru angajare la stat mai are rost sa aplic?
Bună! Profesorii au toți același salariu? Un profesor de romana sau de matematica are același salariu cu unul de sport, muzica, desen și religie? Este obligatoriu sa dai examenul de titularizare...? (mai mult)
Buna ziua.Am o problema nu am vrut sa imi dau demisia.Dar ei nici nu ma a concediat (nu mi au desfacut contractul inca).Au trecut 8 zile de atunci si inca configurez ca angajat la ei?! Ce as putea face?!...? (mai mult)
Hei, TPU, dacă un om nu e fan materiile exacte, dar își dorește mult să lucre în cercetare, credeți că ar avea șanse să lucre într- un viitor, dacă să zicem se apucă din prezent de ...? (mai mult)
1) Ca sa împarti ziare trebuie sa te duci la supermarketul respectiv? 2) Cam cat se câștigă din impartitul ziarelor? Mulțumesc!
Buna! Trebuie sa imi fac CV-ul pentru un internship. Trebuie sa trec toata experienta mea in campul muncii?(de ex:ospatar, receptioner)
Salut TPU, as vrea sa ajung ofițer pe vapor, voiam sa mă duc la universitatea maritimă din Constanța dar mă interesa pe ce profil trebuie sa mă duc pentru a ajunge ofițer, și după ce termin...? (mai mult)
Buna ziua, Sunt mama unui baiat de clasa a 9 a la liceu cu profil de mate info. Am discutat cu el si mi- a zis ca, ar dori dupa terminarea liceului o cariera in politia romana. Va rog sa ma ajutati cu...? (mai mult)
Buna ziua stie cineva statia de pompare apa din orasul Buhusi jud. Bacau unde se afla pe harta sau Google maps adresa exacta sau indicati unde se gaseste? Va rog
În armata terestra cât și aviatica cine conduce un pluton,companie,batalion,regiment, brigadă?
Sunt in facultate si nu imi doresc sa muncesc in Romania, dar nu vorbesc nicio limba straina in afara de engleza si ar fi foarte dificil sa merg unde imi doresc (SUA). Cum fac?
La 14, 15 ani poți sa aplici pe platforma ejobs?
Puteți să imi spuneți un site sau o aplicație în care pot să îți formezi cunoștințe/prieteni/amici/relații ușor?
Buna. Eu ma pregatesc pentru admiterea la Facultatea de Medicina din Targul Mures. As avea vreo sansa sa intru? Invat destul de repede, dar sunt abia la inceput de materie. La inceput am vrut sa dau la...? (mai mult)
Ce actele sunt necesare ca să poți lucra pe manitou?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?