Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Februarie 2025 sunt:
Salut, se poate ajunge de la gradul de subofiter pompieri la gradul de ofiter?
Am avut 7 locuri de munca la 22 de ani la toate am fost dat afara si acum vreau sa dau la politie dar se zvonește că jumatate din salariu trebuie sa il dai la șeful tău pe fiecare lună, asa o fi?
Unde as putea sa lucrez in doua schimburi, full time sau part time, nu mai mult de 8 ore pe zi, fara experienta. Un program flexibil 3 zile schimbul 1 si 2 zile schimbul 2+ sambata si duminica,...? (mai mult)
Ce facultate sa urmez la Timisoara care sa aiba legaturs cu informatica? Ceva detalii despre toate domeniile? Din cate am inteles e bine pe automatică si electronica
Salut.Vin cu o posibila ultima întrebare despre acest subiect.Este bun liceu Spiru Haret(Ploiești) pentru a ieși un inginer? Ce părere aveți și de Jean Monet? Am șanse da ajung inginer dacă ma ...? (mai mult)
Bună, as vrea sa urmez liceul militar din Alba Iulia si poate ca, într- un fel si părinții mei vor asta, însă vreau sa stiu cum este, cat de greu sau usor va fi si mai multe informatii. Si vreau...? (mai mult)
Cu ce note la bac se intra la academia militara?
Dacă vreau să devin actriță contează profilul la liceu sau nu are nicio importanță? Mulți au păreri împărțite și aș vrea să mai aud niște păreri. Mulțumesc anticipat! )))
Salut, sunt la primul meu job, am 4 luni de cand lucrez. Tot imi zic colegii, ba ca- s harnic, ba ca eu tin compania in picioare, ba ca muncesc prea mult si ma ia lumea la misto. E de rau? Ce sa...? (mai mult)
Cam ce salariu castiga un agent de paza in anul 2019? Astept raspunsuri.
Am fost chemat la un interviu la compania CGS Romania pentru postul de "call center in limba engleza". Imi puteti spune, cei care ati lucrat la ei, cate de ceva despre mediul si modul de lucru de la ...? (mai mult)
Cariera de ofiter militar! Salut TPU! Sunt la liceu in clasa a 11 a pe profil uman dar încă m- am gândit cam ce aș vrea sa fac după terminarea studiilor M- am gândit la o carieră de ofițer ...? (mai mult)
Poti sa te inscrii la scoala de politie daca ai avut media generala la purtare in liceu 8.50? Pentru ca am vazut unele site- uri ce spun 8 altele 9 si nu stiu sigur. In cazul in care nu pot ...? (mai mult)
am niste intrebari. Daca stii raspunde daca nu lasa mistoul. Daca esti militar in rezerva castigi mai putin de cat unul activ? Cat credeti ca va fi salariul militarilor in 2027? Se va castiga...? (mai mult)
Cu ce se ocupa un instalator în totalitate? Lucrează și în subsol?
Imi puteti spune un manual pentru a invata "Legislatia in domeniul apararii"? Imi trebuie pentru a intra la subofiteri in armata.
Am o intrebare legata de Universitatea Victor Babes din Timisoara. La departamentul Stiinte Functionale pe domeniul Biofizica tot 6 ani se fac?
Ce pot face pentru a avea vointa mai mare? Pe zi ce trece eu nu fac nimic, ma uit toata ziua la seriale si dorm. Chef de invatat nu am deloc, prieteni nu am, stau mai mult singur, si nu stiu ce as ...? (mai mult)
sunt la un liceu cu filiera tehnologica, ce facultate pot urma dupa absolvirea celor 12 clase?
Îmi poate spune cineva în ce țări din UE aș putea profesa dacă fac o școală postliceală în România? În Olanda, mai exact, mi-ar fi recunoscută?
Dacă locuiesc în SUA de o perioadă (sa zicem 5 ani), as putea sa Imi iau rezidență, pentru ca mai apoi sa aplic pentru cetatenie?
imi puteti spune care este programul unui politist de la ordine publica?
Salut, Am 16 ani si as vrea sa imi gasesc un job part- time sa am un venit in plus pe langa banii parintilor. Am gasit cateva oferte de munca in oras la mine pe diverse site- uri. Insă sunt la inceput...? (mai mult)
Cum mă pot înrola in armata? Nu mă interesează gradul său banii. Vreau sa fie doar o experienta. Trebuie să dau o probă eliminatorie?
Este posibil ca cineva sa facă facultatea pe cont propriu si sa se întrețină singur in același timp, fara niciun sprijin financiar de la nimeni in Romania, la Iași de exemplu? Daca da,...? (mai mult)
Salut, am înțeles ca daca urmez academia de politie in cadrul secției de pompieri voi iesi pompier cu grad de ofiter, iar daca merg la scoala din Boldesti voi iesi subofiter. Care este diferenta dintre...? (mai mult)
A mai lucrat cineva la spalat vase, merge ca job part-time?
Ce ar trebui sa fac prima si prima data daca vreau sa dau la o scoala de jandarmi?
Merita facut faculta de sport? Eu as vrea sa lucrez ca profesor. Daca nu ai facut un sport de performanta se poate sa devii profesor? Sau cam greu? Ii greu ii usor? Este de viitor?
Bună. Am 17 ani si imi doresc mult sa ma fac polițistă in USA. Sunt din București. Ce ar trebui sa fac? (fără critici)
Ce pot face după terminarea Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, program de studii Electronică aplicată? Știu ce se studiază în cadrul acesteia și ce scrie pe diplomă,...? (mai mult)
Salut, as dori sa urmez facultatea de jandarmi din cadrul Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza", as dori sa stiu mai multe detalii de la cineva care a urmat aceasta facultate. Pentru admitere ...? (mai mult)
Am și eu o curiozitate TPU. Cam care ar fi cea mai mică notă admisă la facultatea de litere la înscriere?
As vrea sa ma inscriu la Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" pentru domeniul de licenta Stiinte administrative cu durata de 3 ani. As vrea sa stiu ce voi studia in aceasta perioada, ce functie...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva cu câteva informatii legate de facultatea de asistenta managerială si secretariat, facultatea de litere, universitatea din Bucuresti? Se merita sa mergi la o astfel de...? (mai mult)
Am fost angajata ca lucrator comercial pe o perioada nedeterminata dar specificat in contract ca sunt in perioada de proba 3 luni. Mi- au spus ca nu mai au fonduri sa tina un salariat in plus si ca trebuie...? (mai mult)
O persoana nesustinuta financiar de parinti ar putea termina medicina?
Hei.Eu as vrea sa cânt si sa dansez in acelasi timp, stiti cum sunt trupele acelea faine.Nu stiu la ce liceu si ce facultate sa dau.Credeti ca ma puteti ajuta? Va rog! multumesc!
As dori sa urmez un curs de initiere in terapia Bowen in Bucuresti. Stie cineva unde?
Moment sunt clasa a 11-a, dar m-am gandit sa ma interesez de pe acum. Stiu tot ce tine de hardware, software, despre calculatoare in general. Intrebarea este, ce facultate as putea urma?
Salutare tuturor! Am si eu o intrebare, ma gândeam ca poate imi veti fi de ajutor. Daca termin scoala de subofiteri jandarmi, se poate ulterior sa ma duc la Academia de Politie?
Hei! Sunt clasa a 10 a si mi se spune ca trebuie sa ma hotarasc la ce facultate sa dau. Sunt pe profil stiinte ale nafurii bilingv. Cand am ales acest profil m- am gandit ca o sa pot sa urmesz orice facultate....? (mai mult)
La poliția rutieră este o problemă mare defectul de vedere? Ce dioptrie este permisă?
Cum intri în forțele speciale U.S Navy Seal sau S.A.S?
Oare te poti transfera de la pompieri la Jandarmi ( la mascati )? Are cineva idee?
Deci eu ma apuc de Youtube mi- am luat si camera si laptop dar e o problema efectiv nu imi vine ideea la primul clip as vrea sa fac un prank cv nebunesc sa il vada o gramada de lume daca intelegeti....? (mai mult)
Anul acesta ma voi inscrie la liceu, am nevoie de un sfat de liceu. As vrea sa merg la un liceu de matematica- informatica - informatica intensiv(este de precizat ca deja stiu sa programez destul...? (mai mult)
Lucrez la o firma, încă sunt in perioada de probă (90 de zile) și as vrea sa îmi dau demisia. Puteți să mă ajutați cu o formulare/un model? Menționez că ultima zi de munca as vrea...? (mai mult)
Bună seara Daca termin liceul la fară frecvență pot da bacul? Vreau sa stiu daca pot da bacul pentru a admite la jandarmerie...
Ce meserie pot sa ies dacă îmi place sa dau sfaturi? Răspundeți va rog, am mari probleme cu alegerea profilului de liceu si nu am niciun hobby sau vreo meserie care imi place
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?