Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Februarie 2025 sunt:
as vrea sa imi dati niste nume de clanuri (in cs) Dau fundita :D
Ce firma e autorizata în formare de pirotehnist sau artificier din vestul țării?
E greu pe bio- chimie? Vreau sa devin medic veterinar si de aceea aleg acest profil. Eu nu le am cu matematica, cu fizica. La mate ma mai descurc, la fizica am o profa comunista, de cel putin...? (mai mult)
Buna, TPU! Am o intrebare! Sunt la profil de bio- chimie in clasa a9a. Si as dori sa ma interesez de acum despre cum este mai exact la medicina...adica o sa mai am legatura cu materiile de gen matematica,...? (mai mult)
De ce credeti ca au fost ani în care au fost concurenți foarte puțini la scoala de subofiteri pompieri? Adica e un loc de munca stabil, salariul mare.
ce imi puteti spune de academia fortelor terestre de la Sibiu? Se intra greu? Ce te pun sa faci? Te pun sa te duci in tabere..ai voie cu telefon?
Buna, pe profilul de pedagogie te poți face doar educator/învățător sau și profesor?
Stie cineva salariul unui programator in UK, Irlanda si Spania?
Sunt clasa a 11-a si m-am hotarat sa dau la academia de politie. Intrebarea e urmatoarea, ce trebuie sa invat la romana, istorie si engleza? Concret
O tara cu limba usoara in care poti lucra in IT si sa castigi mult?
A plecat cineva anul acesta din tara cu sc jobster Office srl
Oare mai merita sa iti continui studiile dupa terminarea liceului cand stii ca poti sa castigi la fel de bine si fara? Anul acesta termin a 12- a si ma tot informez in legatura cu viitoarea cariera. Ma...? (mai mult)
După ce vi din Legiunea Străină, primești ceva acte/documente? Gen, ceva act de Legionar.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat, o indrumare catre ce sa urmez pe viitor? Sunt clasa a 12- a, nu prea stiu ce sa fac. Ce facultati exista si ce pot sa ies din fiecare, daca se poate sa fiu...? (mai mult)
Hi! Cum se face admiterea la specializarea Informatica de la Facultatea de Automatica si Calculatoare Timisoara?
Cineva care a absolvit scoala de agenți de frontiera de la Oradea poate să-mi spuna cum se face repartiția și mai multe detalii despre aceasta scoala. Dacă absolv pot lucra la aeroport ca agent?
Ce facultati iti prind bine in armata? Sunt deja in sistem si vreau sa dau la ofiteri prin filiera indirecta, am inteles ca daca ai o facultate care sa mearga bine in domeniu mai dai doar cateva examene...? (mai mult)
Anul acesta voi termina inginerie economica industriala si am facut modulul 1 de pedagogie. M- as putea angaja ca necalificata la un liceu(as vrea sa predau matematica in special) desi ingineria ...? (mai mult)
Stie cineva un profesor/profesoara care pregateste pentru Academia de politie, in Baia Mare? Multumesc!
In ceea ce privește școala de politie (subofițeri) Vasile Lascar din Campina, dupa terminarea acestei scoli poti sa optezi pentru "Politia Rutieră"? Sau cum vine? Vreau sa stiu daca se poate...? (mai mult)
E grea limba germana? Dar e greu sa muncesti in Germania?
Care e diferenta dintre profilul de Informatica si cel de Automatica si informatica aplicata de la Facultatea de Automatica si Calculatoare?
Am şi eu o nelămurire în legătura cu facultatea. Situaţia stă în felul următoar : Am intrat pe un loc bugetat, cu bursă, nu am fost mulţumit de alegerea făcuta pe parcurs, aşa că am fost...? (mai mult)
FUNDA! Daca in clasa a 6 a am facut o sceneta de teatru in clasa la sedinta cu parintii inseamna ca profesia mea e de actor?
Care este salariul unui programator in Germania?
Salutare, am si eu o intrebare... daca am fost operat de L.I.A ( refacerea ligamentului incrucisat anterior...) mai pot da la academia militara? Va rog, vreau un raspuns sincer si direct.
Pot sa întru la jandarmi, penitenciare sau pompieri dacă sunt discromat?
Se poate ajunge in politie cu facultatea de drept?
Daca am la o materie 10, 9 si 9 cat imi iese media?
FUNDA! Daca la gradinita reciti o poezie intr/o serbare inseamna ca esti actor?
Bună tuturor! Am nevoie de câteva răspunsuri. A dat cineva admitere anul trecut la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș- Bolyai din Cluj- Napoca? ...? (mai mult)
as vrea sa admit la arte deoarece nu mai am foarte mult timp si chestii ma rog..., cine imi poate spune ce materii se fac dintre a 9-a pana in a 12-a si din ce se da bac-ul? Mersii!
Hei.Dau funda! Imi poate spune cineva dacă la Oradea este mult mai greu de intrat față de Câmpina? Și cate locuri sunt la ambele?
Am o intrebare! Sunt in anul 2 la cadastru, m- am gandit sa ma apuc si de constructii civile, la care din ele se castiga mai bine si care din ele e mai grea? Daca nu mai mai merge in ziua de azi una ...? (mai mult)
Stie cineva cand se afiseaza programul pentru Simularea de la Medicina Generala ( Brasov )?
Salut, am și eu o întrebare, ca soldat gradat profesionist, poți participa in misiuni precum Afghanistan?
Au fost cazuri când cineva după ce a terminat ceva legat de mai sau mapn sa ii fi dat loc de munca?
La ce arma e cel mai usor de intrat la soldati si gradati profesionisti? Si 2.La arma mecanic auto sunt 125 locuri acolo e concurenta mare?
Heey! La ce profil trebuie să dau dacă vreau să devin medic de familie, gen vreau să devin doctor de familie, la ce facultate se dă, la ce profil trebuie să dau și cu ce medie se intră? Chiar...? (mai mult)
Salut, ce parere aveți despre profilul economic/servicii? Este de viitor gen după 12 clase pot să mă angajez?
Cat se castiga in Germania ca instalator? Sau alte meserii cat pot castiga daca ma duc acolo
E luna ianuarie, dar m- am hotarat foarte serios sa dau la medicina la Timisoara. Credeti ca este prea tarziu? Am fost la olimpiada de chimie in liceu, deci chimia nu ar fi o problema asa mare,...? (mai mult)
Hey TPU! Cu un salariu de 1000-1200€ o persoană poate să supraviețuiască de una singură cu facturi etc? Poate că e o întrebare cam tembelă dar chiar vreau să știu. Mulțumesc anticipat!
Cum devin broker de bursa? Ce facultate trebuie sa urmez?
Cine stie ce salariu poate avea un electrician naval? Ma refer la 18 ani fara experienta
Ce studii trebuie urmate pentru a putea ajunge sa lucrezi în cadrul Apia? Ma interesează în principal funcția de consilier.
Dau FUNDA! Ce părere aveți de facultatea aceasta Facultatea de Drept Babeş- Bolyai Cluj- Napoca, am auzit ca e una dintre cele mai bune? Dacă sunt studenti de acolo. Cum sunt profesorii? Cat costa...? (mai mult)
De ce bate vantul la majoritatea specializarilor pe inginerie? Raman zeci de locuri neocupate in fiecare an.
In ce tara credeti ca ar merita sa te muti si sa lucrezi toata viata?
As vrea sa ma apuc de Youtube si vreau sa fac ceva ce nu a facut nimeni dar referitor la gaming si plus de asta vreau sa fiu anonim fara voce fara camera, vreau sugestii
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?