Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Februarie 2025 sunt:
As vrea sa ma apuc de Youtube si vreau sa fac ceva ce nu a facut nimeni dar referitor la gaming si plus de asta vreau sa fiu anonim fara voce fara camera, vreau sugestii
Am 14 ani și îmi place mult sa desenez așa ca as dori sa fac ceva din aceasta pasiune! De un timp mă gândeam sa încep sa desenez pentru anumite firme ( de haine, etc). Dar nu știu cum pot...? (mai mult)
Salut, ce facultate aș putea sa urmez când termin profilul de turism-alimentație?
Buna ziua tuturor...Vreau să mă angajez, dar nu știu ce sa aleg între chelner si bucătar... poate mă ajutați cu niste sfaturi care mă vor motiva sa fac alegerea
Pentru a fi pompier ce facultate trebuie sa faci? Trebuie sa ai și un liceu anume? Ce probe se dau?
Vreau sa merg in America cu work and travel dar din pacate niciuna dintre prietenele mele de facultate nu dorește. Oare cum as putea proceda sa gasesc pe cineva care ar dori sa mergem împreuna? Dacă...? (mai mult)
In ce domeniu, in afara de cadrul didactic, pot lucra cu facultatea de Istorie? Doresc sinceritate:))
Este adevarat ca daca termini facultatea de Istorie poti lucra in domeniul SRI?
Ce parere aveti de job-ul de progrmator?
Vreau sa apar intr- un film, reclama, ceva dar la noi in tara, chestia cu talentul nu este o problema, fac cursuri de actorie si vreau sa particip la un casting dar cum sa fac? Trebuie completat...? (mai mult)
Hey TPU! Am o întrebare. Cât câștigă în medie un electromecanic?
Salut, TPU. Am o intrebare mai delicata. Acum 1 an am cunoscut un domn pe internet care are cancer. L- am cunoscut la un anunt in care cautam loc de munca in Anglia. El avea nevoie de o femeie sa il ajute...? (mai mult)
Stie cineva care sunt demersurile de facut pentru a te inscrie la o facultate (de medicina) în România ca Român de pretutindeni (cum ar fi : echivalarea diplomei de bacalaureat straina)? Taxa...? (mai mult)
Dupa facultatea de litere sectia filologie poti iesi profesor de romana?
Are cineva idee cand se fac inscrierile la Academia Romana de Informatii? Ma tot uit la ei pe site, dar nu este nimic afisat.Multumesc anticipat!
Am o intrebare. In ce consta Serviciul de Telecomunicatii Speciale? Adica ce ajungi dupa ce termin acest beneficiar din domeniul stiinte administrative?
Cineva care a dat la scoala de pregatire a agentilor de frontiera Avram Iancu Oradea, imi puteti spune daca este adevarat ca inscrierea si depunerea dosarului se face la Tulcea?
Este greu sa intri la un conservator in alta tara, cum este in cazul meu Italia? Si este greu acolo? Adica este mai greu la un conservator de la noi (ex cel de la București sau din Cluj)sau este...? (mai mult)
Salut, In momentul in care esti admits intr-o scoala de subofiteri ( terestru) beneficiezi de solda?
Ce parere aveti despre Universitatea Nationala de Aparare Carol 1?
Ce parere aveti despre aceste cursuri? As vrea sa le urmez dupa terminarea facultatii: https://www.societateamuzicala.ro/cursul-de-cultura-generala-filosofica-anul
Am 10000de euro ce afacere îmi sugerați?
Cineva in Timișoara care oferă meditații la chimie pentru admitere la medicina? Destul de târziu dar am nevoie :)). Mulțumesc.
Am o intrebare si o nesiguranta care ma roade de ceva timp iar acum ca se apropie si momentul admiterii la facultate cu atat mai mult. Eu imi doresc foarte mult sa invat chineza (am frecventat...? (mai mult)
Salut, sunt in clasa a 8- a si vreau sa ma duc la Liceul Economic pe Turism si Alimentație! Vreau sa stiu ce ore voi face si cate ore din acea materie pe săptămână! Vreau sa stiu ce ma voi face...? (mai mult)
Bună tuturor, as dori sa merg la facultatea de limbi străine, la Universitatea de Vest, și am vrut sa va intreb dacă latina se face de la 0, pentru ca nu stiu latina de loc.
Stie cineva daca este conservator in Brasov? Sau in Constanta? Sau ce părere aveți despre cel de la Cluj(am auzit ca este)?
Buna, In primul rand as dori sa raspunda doar persoanele care chiar cunosc situatia. Fiind student in anul 3 la Drept ma gandesc la barou, si in cazul in care nu m- as simtii destul de pregatit la finalul...? (mai mult)
Bună, la Facultatea de Știinte Sociale din Craiova se studiază și geografia? Vreau să devin profesoară de geografie. Câți ani se fac la facultate? Ce profil ar trebui sa urmez la liceu?
Sunt a XII- a si as vrea sa urmez Facultatea de Electronica din cadrul Politehnicii, Bucuresti. Singura problema este nivelul meu de cunostinte in privinta electronicii si IT. Ma pot descurca chiar...? (mai mult)
Sunt elev in clasa a8a si sunt in acea perioada in care ma gandesc unde as vrea sa merg mai departe. Imi place destul de mult matematica dar chiar nu am nici o idee unde as putea sa merg. ...? (mai mult)
Stiti vreo arma ceva o meserie gen sa dau doar probe si sa intru direct pe meserie?
Am si eu o întrebare... Matematica e o materie grea dar... imi place. Ce as putea iesi de la mate-info? Dar ma refer la o meserie mai bănoasă.
Cum e sa fii supraveghetor intr-o sala de jocuri? Am citit ca se lucreaza gen 2 cu 2 libere si salariul este chiar bunicel.
Care sunteti agenti de securitate sau ati lucrat in domeniu cum este? M- ar interesa si pe mine cum este.Am mai lucrat o perioada manipulant dar in program mai mult dadeam cu matura si ma gandeam...? (mai mult)
Pentru admiterea la kinetoterapie unefs din ce manual de biologie de a11-a sa invat? Un link?
Vreau sa devin conducator de metrou. Ce studii imi trebuie? Unde pot face studiile? Cat dureaza? Ma pot angaja imediat dupa ce termin cursurile?
Vreau sa dau in toamna la scoala de subofiteri pompieri si stiu ca perioada de scolarizare este de un an de zile. Dar am auzit ca la jandarmi de la toamna se fac iar 2 ani. Credeti ca si la ...? (mai mult)
sunt plecat în Anglia de 1 săptămâna, la reparat de paleți, dar e nasol aici, trebuie să merg aproximativ 1 ora cu bicicleta, nu mai zic ca ies transpirat de acolo din hala aia și...? (mai mult)
Știți cumva care sunt cele mai prestigioase universități de medicină din UK? Vreau si eu o listă, va rog. Multumesc!
Am cateva nelamuriri in legatura cu facultatea, eu vreau sa merg pe o facultate de matematica si informatica, dar am inteles ca este examen de admitere la mate/info si eu nu am nicio treaba cu...? (mai mult)
Este cineva care îmi poate arata un model de CV? CV-ul era pentru a mă angaja pe litoral la un restaurant!
Heeeei... ma gandesc tot mai des la ce vreau sa fac cu viitorul meu, pentru ca mai am putin si trebuie sa- mi aleg o facultate. Ma gandeam la politie sau armata. In ambele cazuri academiile de politie,...? (mai mult)
Am 17ani jumate și sunt clasa a 12a. De curând m- am hotărât sa dau la Forțele tereste. M- am uitat peste examen, proba fizica totul bun pana când am citit ca nu ai voie cu tatuaj. Ei bine...? (mai mult)
Sunt clasa a 11a momentan si as vrea sa stiu cum pot invata mai mult sau sa ma concentrez mai mult. Precizez ca nu stau foarte bine la partea financiara deci nu pot face meditatii si as vrea sa...? (mai mult)
Salut, ma adresez direct cu intrebarea "armata sau politie"? Sunt indecis intre aceste doua structuri, imi plac ambele, insa vreau sa aflu parerea altcuiva si ce sfaturi mi- ati putea oferi, legate...? (mai mult)
Salut, as dori dupa liceu sa intru la Subofiteri Pompieri, Dar acum, in clasa a 10- a am media scazut la purtare la 8. Pe primul semestru. Motivul cica ar fi ca "Am fumat in curtea liceului" chiar...? (mai mult)
Sunt clasa a 11a si ma gandesc de acum la ce facultate sa dau. Eu vreau sa dau la medicina insa nu stiu la ce facultate. Unii spun ca la Bucuresti e cel mai bine, altii spun ca la Constanta...? (mai mult)
Vin si eu cu o intrebare serioasa! Aveti idee daca ai probleme cu glanda tiroida(hipertiroidism sau hipotiroidism) mai poti da admitere la politie? Am inteles ca ti se cer niste analize endocrinologice...? (mai mult)
Am fost la interview acum o luna si mi s- a comunicat ca angajarile se vor face dupa sarbatori. Astazi un prieten care lucreaza la firma a spus ca ar fi trebuit sa ma sune azi dar au ratacit dosarul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!