Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Februarie 2025 sunt:
Buna, am si eu o intrebare, unde poti munci daca nu ai 8 clase?
Salut, am 17 ani si vreau sa devin DJ. Am deja un laptop, o consola de mixaj si 2 paltane. Stiu foarte bine sa mixez, aproape la fel de bine ca majoritatea DJ- ilor profesionisti cum ar fi de ex Skrillex...? (mai mult)
In curand fac 18 ani si sunt clasa a 11- a. Vreau sa imi cumpar o masina si m- am gandit la ceva. Credeti ca daca m- as angaja undeva dupa scoala ca sa fac rost de bani ca sa imi platesc rata la...? (mai mult)
Hei, salutare! Ma confrunt cu o mica problema daca pot sa o numesc asa. De curand, mi s- a propus un job pe o functie de conducere in domeniul in care activez si care presupune niste responsabilitati...? (mai mult)
Salutare. Sunt in clasa 10- a si vreau sa dau la medicina dentara la UMF Cluj. Vreau sa ma apuc de invatat pentru admitere. E destul de devreme dar vreau sa invat putin cu putin ca sa nu fiu atunci constrans. ...? (mai mult)
Am vârsta de 18 ani, și vreau să știu cum mă pot angaja ca vatman în STB. Mulțumesc!
In ce domenii pot lucra dupa ce termin facultatea de inginerie medicală din politehnica? Ce șanse am sa imi gasesc de lucru in Romania? Multumesc.
Cât timp ești obligat să lucrezi in M.A.I după absolvirea unei academii? Poliție, Frontieră, Pompieri (subofițeri)
Salut, ma streseaza o chestie de un timp, sunt la filologie clasa a 9- a, si am sansa sa ma mut la mate- info, dar nu as vrea... Vreau sa dau la inginerie IT, are ceva dacă sunt la filologie si termin...? (mai mult)
Ştie cineva nişte site-uri din Finlanda unde pot găsi apartamente de închiriat?
Salut, sunt clasa a 12 a și vreau să dau la UPB Transporturi secția Autovehicule rutiere. Subiectele de la facultatea asta sunt exact ca astea de aici? http://www.physics.pub.ro/Admitere/subiecte.html...? (mai mult)
Bună seara, m- am interesat pentru viitorul meu de Academia Militară de Forţe Tereste " Nicolae Bălcescu " din Sibiu. Precizez că sunt în clasa a XII- a iar în această Vară voi susţine BAC- ...? (mai mult)
Salut, daca imi place sa construiesc calculatoare, sa montez, sa repar si sa le devirusez, ce facultate ar trebui sa fac ca sa pot sa ma angajez la un astfel de job si cum se cheama partea de IT pe...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Universitatea Nationala de Aparare? Se dau probe sportive la facultatea de Logistică? Nu am găsit pe niciun site nimic legat de probe sportive, avand in vedere partea militara...? (mai mult)
Sunt cls a9 a la filo si vreau sa devin web designer(frontend dev). Deja am invatat html si css( urmeaza sa inv si celelalte) si momentan lucrez cu figma( pentru UI design). Unii designeri mi- au...? (mai mult)
sunt a 8- a și ca orice copil de vârsta mea mă gândesc la o carieră în viață și mă gândeam că turismul mi se potrivește, de altfel îmi place și geografia mai ales a României,...? (mai mult)
Tatal meu vitreg este comandor la Air Force Romania. Cam ce salariu ar avea? Are vechime cam 16-17 ani, pana in 20.
Hei.Ca sa predai ca profesoara de romana la liceu iti trebuie si masterul? Nu poti doar cu licenta?
Salut, am 14 ani sunt in clasa a 8- a si m- am inscris la liceul militar. Urmeaza sa sustin vizita medicala, insa eu am o problema cu ochii. Este vorba de "miopie medie" si vreau sa stiu daca am vreo...? (mai mult)
Hey, guys! Anul acesta am rămas acasă pentru a încerca să dau iar la Medicină, dar în acest timp, mi- am îndreptat atenţia către o altă facultate, și anume, Facultatea de Biologie. Am...? (mai mult)
Am si eu cateva intrebari si vreau raspunsuri concrete, daca ma puteti ajuta. Va rog frumos! Ce faci la Facultatea de Stiinte Economice? Este buna aceasta facultate? Avantaje si dezavantaje? As ...? (mai mult)
Am si eu cateva intrebari. Vreau raspunsuri concrete. Ce faci la Facultatea de Stiinte Economice? Este buna aceasta facultate?
Dupa bac vreau sa dau la politie ma puteti ajuta ca info : - cat dureaza scoala/facultatea... Ce ar trebui sa am pentru a putea candida? Va rog ajutati- ma cu cat mai multe info. Multumesc...? (mai mult)
Are rost sa mai dau la medicina daca nu le am cu tocitul si cu memorizarea?
Ce fel de analize medicale se fac mai exact pentru postul de operator call center? Se fac si de scaun si urina sau doar pentru auz, vedere, etc?
Pot merge la o facultate indiderent de profilul de la liceu? Vreau sa merg la economic si apoi sa merg la facultatea de inginerie mecanica
Dacă urmez cursurile facultății de inginerie aerospatiala- specializarea Air Navigation, pot profesa ca pilot după finalizarea cursurilor? Ori trebuie sa urmez cursurile unei școli private,...? (mai mult)
Salut, vreau sa urmez cariera de pompier. Am si eu cateva intrebari despre aceasta. In primul rand as vrea sa stiu unde ar trebui sa urmez studiile? Este o academie, scoala speciala sau cum? Daca ajung...? (mai mult)
Titu Maiorescu sau Carol Davila pentru Facultatea de Medicina Dentara? Care este materia cat si materialele pentru studiul de admitere la aceste facultati? Ce suma trebuie alocata acestor doua...? (mai mult)
As vrea sa ma fac bucătar și nu știu ce facultate sa urmez. Imi puteti spune câteva nume?
Unde se intra mai usor? La scoala de subofiteri pompieri, subofieri politie sau la jandarmi? Si care credeti ca este mai buna si iti poti face o cariera frumoasa?
Heii! Ma pot transfera de la facultatea de drept la facultatea de geografie pe semestrul 2?
Bună seara. Dacă am o pasiune pentru mașini, și mi-ar plăcea să lucrez în acest domeniu, care ar fi meseriile (în afara de mecanic/inginer/vânzător?)
Am auzit ca daca ai acnee sau semne de la acnee/ probleme cu dantura/ miopie, nu poti sa dai la academia de politie, academia tehnica militara sau medicina militara. E adevarat?
Credeti ca meseria de pompier este una foarte riscanta?
Ce meserii credeti ca sunt de viitor? Si de ce?
Ce analize trebuie să fac pentru o contra-vizita pentru Jandarmerie?
Vin cu o intrebare mai ciudata. Ce as putea face sa imi creasca parul din cap mai repede? P.S. sunt baiat.
Cum ajung manager de finante? Ce facultate se urmeaza? Cat de stresant e? Primesti satisfactie din acest job?
Stie cumva cum pot ajunge un controlor de trafic aerian? Ce facultate sa urmez? Cum e? Ce urmeaza? Sunt foarte interesat in aceasta meserie
Asta e ultimul an cand sunt 2 sesiuni pentru scolile de politie?
Care este salariul unui subofiter de pompier proaspat angajat in 2019?
Cum pot ajunge să studiez în Statele Unite. Să fac liceul acolo. Ce acte îmi trebuie, ce trebuie să fac.
Buna tuturor, stie cineva ce salarii sunt ca barman/ospatar la pizza Rita si Mamma mia pe Ștefan Iași? Urmeaza sa merg la interviu si ma gandeam la care se plătește mai bine!
Buna seara colegi. O intrebare am.In interval de 24 de ore trebuie să efectuăm pauza(odihna) de 9 ore sau 11 ore da? Sa zicem ca am început programul la 8 dimineata si il închei la 18.Atunci ar fi ...? (mai mult)
Exista posibilitatea ca un elev de la UBB care studiaza informatica sa fie angajat din semestrul 2 al primului an si sa castige 4000 de lei? Nu ca as cauta vreun job de asta, doar ca am un verisor...? (mai mult)
Hei, TPU! Cum este facultatea de medicină, amg, bfk din Brașov? Aș vrea detalii despre profesori, materie, facultate la general. Doresc răspunsuri concrete, de la persoane ce știu sigur.
Vreau sa dau in toamna la Scoala de subofiteri de pompieri Pavel Zaganescu din Boldesti. Problema este ca eu vin de la profil filologie si acolo am test de admitere la matematica, materie pe...? (mai mult)
Păreri despre Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere din Brașov?
Vreau sa dau la medicina militara la Carol Davila si as vrea sa stiu in ce consta admiterea, mai exact in ce consta acel test de engleza in care am inteles ca trebuie sa iei minim 6 ca sa- l...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?