Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Februarie 2025 sunt:
Vreau sa dau la medicina militara la Carol Davila si as vrea sa stiu in ce consta admiterea, mai exact in ce consta acel test de engleza in care am inteles ca trebuie sa iei minim 6 ca sa- l...? (mai mult)
Hey! De mica am avut înclinații artistice. Pasiunea mea este muzica dar mereu m- am axat mai mult pe învățat și am considerat cantatul mai mult un hobby. Pana când am ajuns la liceu în septembrie...? (mai mult)
Salut.Sunt in clasa a10a profilul mate- info intensiv.Eu am intrat cu media 9.91 intr- o clasa foarte buna. Ultima medie in clasa a fost 9.85.La inceput am fost uimit de nivelul clasei mai ales ca in generala...? (mai mult)
As vrea si eu negativu de la "dobroge mandra gradina" unde as putea sa gasesc negativu normal nu demo?
Mă angajez curând la Digi la call center. Șeful mi- a spus că am nevoie de o trimitere pentru analize de la medicul de familie, iar în rest totul se achită de ei. Medicul de familie nu mi- a dat...? (mai mult)
Oare e buna ideea sa lucrez ca menajera 1-3 ore pe zi cu 10 lei ora? Am copil si daca raceste trebuie sa stau acasa, de angajat nu pot.Nu cred ca ar refuza cineva.
Sunt clasa a 12a profil stiinte sociale si ma gandeam sa aleg facultatea ASE din Bucuresti, mai exact, programul de licenta - administratie publica Niste pareri legate despre facultate? Dau...? (mai mult)
Facultate de Medicina la Timisoara sau la Sibiu? Unde credeti ca e mai bine? Sunt nehotarata. Pareri, va rog
Vreau sa dau anul acesta la scoala de politie de la Campina insa am doua nelamuriri. 1- fumez de 4 ani dar nu am facut o excesiv, ar putea fi o problema? 2- se respinge pentru anumite probleme...? (mai mult)
daca termin scoala de subofiteri jandarmi pot urma ulterior academia de politie, fără frecvență pentru a ajunge ofițer?
Salut,va rog imi poate spune si mie cineva ce sa aleg in armata intre infanterie si tanchisti? Un raspuns urgent si explicativ ..multumesc frumos.
Medicina sau inginerie electrica.La medicina nu sunt sigur de satisfactia mea dar am habar si este mai usor de invatat decat o stiinta exacta, iar cu fizica stau prost de tot nu o stiu, nu am bazele formate...? (mai mult)
Salutare! Am si eu nevoie de cateva informatii despre facultatea de psihologie. 1)In ce consta admiterea? 2)Cat e de grea e informatia care ti se preda? 3)Cum sunt examenele?
Cineva care a lucrat în domeniu sau lucrează... pot să mă transfer de la maistri militari ( mapn) la jandarmi(m.a.i)? Am înteles CA mai greu dar se poate...
Cat timp trebuie sa faci facultate / scoala militara (ce o fii ) pentru a ajunge politist? Va rog ajutati-ma cu cat mai mult info plzz
Ca sa ma angajez intr- un loc nou de munca (call center digi) mi se cere decizia de incetare de la vechiul loc de munca. Am fost angajata la penny in vara aproximativ 2 luni, dar nu mai am foile pe care...? (mai mult)
Daca m-am retras de la liceu in primul semestru imi pot relua cursurile din semestrul 2?
Care sunt avantajele si dezavantajele medicinei militare? Ofer funda!
Salutare dragilor, as dori sa aflu cateva detalii despre meseria de inginer sunet, daca ati putea sa imi spuneti ce studii ar avea nevoie si cam care ar fi salariul unui inginer de sunet. Multumesc, ...? (mai mult)
Sunt clasa a XII-A. As dori sa dau la academia militara dupa ce termin si as dori,daca poate cineva sa imi spuna cum e viata acolo. Ma refer la program,cazarea, etc.
Vreau sa devin web designer. Nu stiu ce facultate sa urmez(imi place sa pictez si sa desenez, ma gandeam la arte) dar cineva mi- a zis ca nu contraza facultatea.(pot sa si nu o fac). Pot urma niste...? (mai mult)
Sunt clasa a 9- a si as vrea sa ma transfer, la finalul primului semestru la un liceu cu program sportiv(am proba sportiva luata), însă eu sunt la un liceu cu profilul de comerț și am module....? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de informatica : algoritmica din liceu te ajuta in industrie sau doar in a- ti dezvolta modul de gandire? As vrea sa stiu daca ce se face in licee este suficient sau trebuie...? (mai mult)
Ce face un contabil? Trebuie sa stii matematica? Merita aceasta meserie?
Se poate studia la distanță la facultatea de științe economice din Cluj- specializarea Statistica și previziuni economice? Și câți ani tine?
Salut, eu vreau ca si cariera sa ma fac jandarm. Ce studii imi trebuie si ce trebuie sa fac pentru a ajunge?
Imi puteti da mai multe informatii despre AMG. De exemplu ce as vrea eu sa stiu: La sfârșitul postlicealei se da un examen care să te repartizeze într- un anume loc în funcție de punctajul...? (mai mult)
Are rost sau mai degrabă voi putea face politehnica eu la profil tehnic?
Va salut! Ce parere aveti despre programul de studiu TCM(Tehnologia constructiei de masini) din cadrul facultatii de inginerie mecanica a Universitatii Politehnice Timisoara? Se merita sa o fac sau nu? ...? (mai mult)
Investitor la bursa sau medic? Ce parere aveti?
Care sunt avantajele urmarii medicinei la facultatea din Cluj?
Medicina la Cluj sau la Bucuresti? Avantaje si dezavantaje, va rog frumos.
Imi puteti da mai multe detalii despre Facultatea de Studii de Securitate din cadrul UBB, Cluj. Ce meserie poti avea dupa ce termini? Cu ce se ocupa, de fapt? Am cautat si pe google, dar vreau...? (mai mult)
Buna, sunt in clasa a 11 a și vreau să mă apuc de învățat pentru admiterea la academie. Spuneți- mi cam cat timp ar trebui sa învăț pe zi. Și ce am de învățat pentru academie. La istorie...? (mai mult)
Bună TPU, vreau să vă întreb dacă aș urma facultatea de marketing îmi găsesc ușor de lucru si dacă pot sa fac si contabilitatea concomitent cu marketingul?
Îmi poate spune cineva în ce constă interviul de grup pentru call center de la RDS? Merg mâine la unul care ține aproximativ 2 ore și chiar nu știu la ce să mă aștept.
Sunt clasa a 11- a si as dori sa merg mai departe la Facultatea de Medicina ca Asistent Generalist. Ce materii conteaza mai mult? Nota la BAC cat e de importanta si cum se face Admiterea? Va...? (mai mult)
Am o problemă și nu știu cu cine să mă sfătuiesc. În această vară am susținut admiterea la medicină și am picat. Diferența dintre media mea și ultima medie admisă era doar de ...? (mai mult)
Ce salariu are in primul an un politist care a terminat academia de politie?
Daca am picat examenul psihologic in cadrul concursului de admitere al Scolii de Agenti de Politie Campina, ma pot inscrie la examenul din cadrul jandarmeriei care are loc in vara?
Dați-mi exemple de joburi gen polițist sau jandarm. Unde pot să fac cursuri de ofițer criminalistic?
Ce părere aveți despre asociația Dăruiește Viața și despre asociația WWF? Mă interesează detaliile despre voluntariat.
Bună TPU, as vrea sa știu și eu sa știu câteva domenii de facultate în care nu este implicata foarte mult matematica în afară de Drept, politie și litere, sa fie ceva unde o sa ai sigur un ...? (mai mult)
Care este diferenta dintre designer de interior si arhitect de interior?
Bună ziua. Îmi doresc să dau mai departe la facultatea de medicină. Am înțeles că durează 6 ani, după care urmează rezidențiatul (care este plătit). După poți urma specializare pe un anumit...? (mai mult)
Sunt in clasa a 12- a si dupa ce termin vreau sa dau mai departe la facultate. Ma gandeam sa dau la Universitatea de Vest Timisoara pe management. Ce ore se fac mai exact pe profilul acesta?...? (mai mult)
Salut, Sunt pe clasa a XII- a și, după cum știți, a sosit 'acel' momentul în care trebuie să ne gândim ce facem mai departe. M- am gândit să merg pe poliție. Aș dori să știu dacă se merită...? (mai mult)
Cum este să faci voluntariat la WWF?
Salut, am 16 ani si vreau sa ma angajez ca Junior web developer. Mentionez ca am cateva cunostinte in domeniu si cateva proiecte online. Intrebarea e: Ma pot angaja de la varsta asta? Si daca da, ...? (mai mult)
Știți cumva unde aș putea să fac voluntariat? Sau ce locuri de munca recomandați pentru o adolescentă care a terminat liceul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?