Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Februarie 2025 sunt:
Sunt studenta la ASE anul 1 ifr. Nu am fost absolut deloc la facultate pana acum și nici la sesiune nu am participat din cauza unor probleme de sănătate. Mai pot recupera cumva perioada pierdută...? (mai mult)
Stie cineva cu ce specializare pot sa ies dupa terminarea facultatii de limbi moderne aplicate?
Merg mai departe pe digital media. Ce facultăți cunoașteți? Daca aveti informații suplimentare nu va obțineți din a le împărtăși, multumesc!
Pot sa ma folosesc de faptul ca am fost la real daca dau la academia de politie? Salut TPU! Sunt la mate- info dar ma gandesc sa dau la academia de politie dupa liceu.Fiind la acest profil imi este ceva...? (mai mult)
Cei care lucreaza in strainatate sa raspunda. Cum a fost la inceput sa lucrati acolo? Cum v- ati gasit serviciu? Si ce studii aveati? Eu nu am nimic. Am 18, dar bacul nu il iau, si vreau sa ma...? (mai mult)
Salutare tuturor. Imi poate recomanda cineva job- uri online? Sunt student la Publicitate si doresc sa muncesc de acasa. Am experienta in vanzari directe cat si call center, stiu nivel PS la nivel de ...? (mai mult)
Ce este de învățat pentru academie?
Hei, stiu ca e o intrebare stupida si nu stiu cati dintre voi stiti raspusul dar. As vrea sa dau la Justin School o scola din America si as vrea parerea voastra despre ea si saitul unde ma pot...? (mai mult)
Hello. Recent vreau sa aplic pentru scoala de asistente si as fi curioasa la ce riscuri as putea sa ma expun ca si asistent radiolog.
Un medic veterinar poate sa profeseze dupa cei 6 ani de facultate sau trebuie sa mai faca ceva?
Salutare! Vreau sa merg la Facultatea de Drept din Bucuresti. In acelasi timp, ma gandesc la niste variante de rezerva, tot pentru a urma dreptul si mi- au atras atentia cele private (Titu Maiorescu,...? (mai mult)
Ce credeti sa fac o faculte de actorie in România sau sa o fac in New York unde credeti ca as putea sa ma dezvolt mai bine dupa terminatea facultati?
Buna dimineata, ce impozite platesc la ANAF curierii Uber sau Food Panda? Daca ma apuc de curierat la una din aceste firme, trebuie sa imi fac dosar la ANAF? multumesc.
După ce termin facultatea de psihologie, și vreau sa devin psiholog clinician, ce trebuie sa fac? Adică, după facultate, îmi mai trebuie alte cursuri pentru a deveni psiholog clinician? Cât mai...? (mai mult)
Eu vreau sa fac facultatea de psihologie, și ulterior sa devin psiholog criminalist. Se poate sa fac master in criminologie, sau ceva asemanator? Mulțumesc!
Am vazut o facultate " Pedagogia invatamantului primar si prescolar" cu durata de 1 an. Intrebarea mea este : dupa un an poti deveni invatator?
Cat durează facultatea de limbi străine?
Salut lume! Imi tot caut de munca inca de la inceputul anului si nu gasesc nimic serios. De curand am dat peste https://www.jobslist.ro, si te cu locuri de munca, si varianta lor in Moldova, https://www.jobslist.md....? (mai mult)
E cineva sau a fost la ase si a fost ca mine prost bată, dar a terminat facultatea? Vreau sa ma pregătesc moral
Sunt în clasa a 12- a și abia acum am început să mă gândesc serios la ce facultate aș vrea să merg în continuare... M- am gândit să merg la psihologie în Suedia. Îmi puteți recomanda...? (mai mult)
Cum poti sa te angajezi ca bodyguard/security la un club de noapte? Nu mi se par ca baietii respectivi ar fi de la vreo firma de securitate, cred ca sunt angajati individual si as vrea si eu. Exista anumite...? (mai mult)
Hei! A scos cineva cărți la editura pim? (de fapt, orice editură). Formatul se stabilește acolo din câte am înțeles. De exemplu, o carte în format A5 (cum e în mod normal la word) va avea cuprinsul...? (mai mult)
Hei TPU, am cateva nelamuriri. 1.Ce facultate să aleg daca imi place să scriu versuri sau să comunic cu oamenii si stiu germana? 2.Care sunt facultatile cu profil "relatii internationale"? 3.Care...? (mai mult)
Pot sa merg la facultatea de biologie daca sunt pe filo?
Cum pot să ajung in Anglia și să îmi gasesc un job? Știu engleza avansată.
As dori si eu niste detalii despre Academia de Forte aeriene, cum ar fi daca merita, despre salarii etc. Orice informatie este buna :)
Cineva de aici la Facultatea de kineto din Pitesti? Cum este admiterea la sport? Și de la Unefs accept păreri. Multumesc
Deci mi se pare extrem de complicat... Vreau sa devin comisar sef de politie, e posibil din moment ce urmez un liceu teoretic? Daca da, cum se procedeaza, ce facultate trebuie sa urmez, unde depun...? (mai mult)
Daca as termina școala de subofițeri de la Campina sau de jandarmi de la Drăgășani după mă repartizează ei în ce oraș vor sau unde vreau eu? Și dacă unde vor ei as putea să mă mut sau după...? (mai mult)
Ce facultate este mai simpla de urmat, medicina dentara sau medicina generala? Este diferentiat examenul de admitere? Multumesc!
Daca au trecut 4 ani de cand am terminat scoala de asistent medical generalist iar in acesti ani nu am profesat deloc, nu am lucrat pot sa ma inscriu la concursuri ca sa ma pot angaja? Astept...? (mai mult)
A mai lucrat cineva la impartit pliante? Cat se castiga? Merge că și job part-time, pe lângă un alt job de 8-10 ore?
Fiica mea este in clasa a 11 - a si ar vrea sa dea la politie, insa se teme de probele sportive, credeti ca acest lucru reprezinta cu adevarat o problema? Si cand ar trebui sa se apuce de pregatire?...? (mai mult)
Pot da la orice liceu si apoi cand termin liceul sa intru la academia de politie? E neaparat sa dai la liceul militar? sau la orice liceu ca dupa sa urmez o academie de politie
Hey, sunt pe clasa a 8 a si am ales sa urmez drumul unei cariere militare, deci m- am informat despre absolut tot, insa nu gasesc de ce documente am nevoie pentru dosarul de inscriere. Daca stie cineva...? (mai mult)
As vrea sa merg in Turcia la o facultate de actorie. si vreau sa stiu cam cat m ar costa. Care sunt cheltuielile pentru chirie, facultate, cam cat de greu se intra, trebuie sa stiu ff bine turca....? (mai mult)
Salut, as vrea sa fac parte din trupele sas, ce trebuie sa fac? Multumesc
Buna! As fi interesată de facultatea de construcții pentru a deveni inginer constructor sau inginer proiectat. 1. Cate ramuri are această facultate si care sunt? 2. După facultate, ce trebuie ...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie in ce consta admiterea de la Facultatea de Costructii? Si ce materii sunt la putere?
Salutare. Ma gandesc sa aplic pentru o Universitate in Danemarca, dar ma intreb daca o sa imi gasesc un loc de munca pentru a supravietuii cheltuielilor. Aveti idei?
Din ce dai admitere ca sa intri la facultatea de statistica- previziuni-matematica la Cluj?
Sunt in clasa a 12a și as vrea sa dau la facultatea de statistica- previziuni și matematica-Cluj. Câți ani tine acesta facultate? După ce termini poți deveni și profesor de mate?
Pe voi ce va tine motivati sa continuati sa faceti un lucru de care v- ati apucat? Sau ce credeti ca este necesar pentru o persoana sa ramana motivata dupa ce incepe un nou lucru pe care si ...? (mai mult)
Ma pot inscrie la o faculta in UK daca sunt student aici presupunand ca voi renunta la studiile din tara daca sunt acceptat? Este imprumutul guvernamental afectat de asta? Mersi!
Hey! Dacă vreau să intru în medicină, gen vreau să fiu doctor, la ce liceu trebuie să fiu, la ce profil trebuie sa dau, si cu ce medie se intră? Funda!
Sunt clasa a 9 a pe profil de filologie (intesiv- engleza), m.am gandit de acum la facutati si cariera si as avea 3 opțiuni si anume kinetoterapie, marina militara si insotitor de zbor. Primele...? (mai mult)
Bună sunt clasa a8a și la liceu voi urma profilul de filologie pentru că vreau să devin învățător/educator, pentru a intra la Facultatea de științe ale educației trebuie să dau examen sau ...? (mai mult)
Ce studiază mai exact un student la facultatea de statistica-previziuni-matematica? Și care sunt posibilele locuri de angajare pe urma?
Imi poate explica cineva si mie va rog care e treaba cu timpul de confirmare si aplicatul la mai multe facultati? Se poate ca, vrand sa aplici la 2 facultati sa zicem, dai la una din ele in sesiunea...? (mai mult)
Un program de editat videourile pentru YouTube? Gratis pentru început
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!