Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Februarie 2025 sunt:
Dacă termini facultatea de inginerie a construcțiilor de mașini, unde te poți angaja? (Având in vedere ca ești și fata)
Ce profile recomandati? Vreau sa intru la un profil la care nu se cere mult de citit dar nici foarte multa matematica daca exista... Mie imi place matematica dar nu sunt foarte bun la asta Imi place...? (mai mult)
Salut, as vrea sa dau la liceu militar, cum e acolo cu mancare, telefonul etc ai voie cu iubita etc?
Vreau sa dau la limbi străine, mai exact traducere și interpretare engleza- germana sau engleza rusă. Și ce am observat e că sunt doar 16 locuri la buget. Și întrebarea mea este sunt 16 ...? (mai mult)
Dupa ce urmeaza facultatea de constructii si arhitectura...ce meserii se pot practica si cu ce se ocupa mai exact un arhitect si un inginer in constructii? (ma intereseaza mai mult a doua)
tata este un foarte bun electrician dar nu are decat bacul si lucreaza in domeniul electric si este cel mai priceput dintre toti colegii lui, as vrea de exemplu sa pun un anunt pe olx si sa-...? (mai mult)
Salut, ati putea va rog sa imi dati niste sfaturi? Locuiesc in Anglia, am luat decizia de a imi continua studiile. Sunt interesat de inginerie, intrebarea mea este referitoare la locuri de munca acasa...? (mai mult)
Daca nu mi- am dat licenta dar am toate exemenele luate atunci poate sa mi se elibereze foaia matricola de la facultate? Mi s- a cerut pentru locul de munca foaia matricola, si diploma de BAC(pentru...? (mai mult)
Sunt in ultimul an de postliceala, sanitara. As dori sa stiu ce diferenta la salariu este in prezent pentru un asistent cu postliceala si cel cu studii superioare de scurta durata. Cat este salariul de...? (mai mult)
Cu cât ești plătit la Uber Eats dar la Glovo, Foodpanda? Unde se câștiga mai bine? Se plateste pe ora sau pe nr de comenzi livrate?
Ce face mai exact un broker? Mulțumesc!
Astept sa ma sune cei de la fancurier, ce salariu o sa am de început și este ok pe un post de curier? (curiozitate)
Am și eu o întrebare... sunt înscrisă la facultatea de economie și administrarea afacerilor, profilul finanțe și bănci. Problema este ca eu sunt angajata și nu am fost decât doua zile ...? (mai mult)
Ce salariu lunar are un operator de la Numarul Unic De Urgenta 112 in Romania in momentul actual?
TPU! As vrea sa lucrez in domeniul criminalisticii! Din cate am inteles exista procuror criminalist si tehnician criminalist, iar din cate am inteles tehnicianul criminalist este cel ce colecteaza dovezi,...? (mai mult)
Care sunt facultatile din Bucuresti care te pregatesc in domeniul chimiei? As dori sa merg pe aceasta ramura, însă nu prea stiu ce facultati sunt si ce meserii... va rog Mult sa imi dati sfaturi! ...? (mai mult)
Știți pe cineva care e interesat sa vadă scenarii de film? Pentru ca cred ca am o imaginație foarte buna îmi place arta cinematografiei foarte mult văd greșelii in filme le analizez văd dacă ...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat. Sunt clasa a 12- a si anul asta termin. Dupa liceu m- am gândit să dau la o școala de subofiteri jandarmi ori să intru la UMC si să plec pe vas ori sa fac o altă...? (mai mult)
Ce parere aveti despre etti la Cluj?
Știți alta firma în afara de INSEMEX Petroșani care sa fie autorizata sa organizeze cursuri de pirotehnist sau artificier? În special din vestul României.
Sunt in ultimul an de postliceala, sanitara. As dori sa stiu ce diferenta la salariu este in prezent pentru un asistent cu postliceala si cel cu studii superioare de scurta durata. Ofer funda ...? (mai mult)
Sunt eleva in clasa a XI- a la profiulul de Stiinte ale Naturii. Pentru viitor am 2 optiuni in materie de facultati: Facultatea de Biologie si Facultatea de Psihologie. Ambele in Cluj. As dori...? (mai mult)
Vrrrrrrrrreau si eu jocuri testate pe placa grafica slaba Intel hd 2500 care sa mearga la full hd pe low eu am testat left 4 dead 2 si sunt uimit cat de bine arata si e optimizat jocul ala pentru o ...? (mai mult)
Și anul acesta scoala de poliție de la Cluj tine un an? Acuma sunt in clasa a 12-a și ma gândesc ca atunci când voi termina, tot un an e facultatea?
Am 16 ani si imi place sa scriu articole, as vrea sa fiu redactor sau ceva la o revista de juniori, noi n- avem revista scolii. Stiti cum as putea sa scriu articole pentru o revista, sau ...? (mai mult)
Sunt clasa a XI- a Filologie, la anul- l voi avea bac- ul, apoi trebuie să mă înscriu la o facultate....problema mea este ca nu știu la ce facultate sa merg...mă gândeam la Academia de...? (mai mult)
Salut TPU mie îmi place rap ul Nu obișnuiam să ascult genul asta de muzica nu simpatizam cu el pentru ca nici nu ascultasem asta pana l am descoperit pe Eminem și am ajuns sa ma regăsesc în piesele...? (mai mult)
Salut, stiti cumva cum pot participa ca actor in vreun film, reclama, etc? E un vis de al meu sa fiu actor dar nu stiu cum pot ajunge sa joc undeva.
Locuiesc intr- un mic orășel in care sunt si student. Mai am doi ani și termin facultatea. După ce o sa imi termin studiile, sigur ma voi muta într- un oraș mare unde o sa ma simt ...? (mai mult)
Dacă termini scoala de poliție- Subofițeri ce poți deveni? Numai polițist de ruitera? Sau poți deveni și polițist de asta ce sta in birou( nu știu exact care sunt:)) )
Merita Facultatea de Afaceri economice internationale din cadrul FESGA?
TPU ajutați mă și pe mine cu un sfat as vrea sa lucrez la oraș de preferat la Constanța se găsesc locuri de munca dar e greu că nu am cazare și nici bani nu am sa ami închiriez o carsoniera sau...? (mai mult)
Salut am orugaminte as vrea sa lucrez la oraș mai mult la constata locuri de munca se găsesc dar nu am unde sa stau am zis casa caut loc de muncă cu cazare și am găsit doar la spălătorie auto și...? (mai mult)
as vrea sa ma fac pompier, treaba e ca am ciitit pe net am intrebat parinti si nu stiu nici ei treaba e ca la ce facultate trebuie sa ma duc si daca se face matematica romana sau d- astea! dau...? (mai mult)
Am o intrebare! Eu cant, si cateva persoane mai asculta din melodiile mele! De ex primesc tag in story cum asculta in masina! Cum fac sa pun story- u lor la story meu, ca si cum ar fi un screen!...? (mai mult)
Urgent! Dau funda celui care îmi ofera cele mai multe detalii. La Uber Eats și Glovo câți bani faci? Se ofera o anumită Suma de bani / Ora sau pe un nr de comenzi? Banii când ii primesti, cei care...? (mai mult)
Sunt la Facultatea de Alimentație și Turism la Brașov și urmez programul de studii în Ingineria Produselor Alimentare. Ce job- uri sunt în domeniul acesta? Care sunt salariile? Pot să avansez...? (mai mult)
Nu știu unde sa merg la facultate și sunt in clasa 12... Imi place mate și fizica. și un pic din stilul asta de militarie. Însă nu as vrea sa am de a face cu oamenii. Am descoperit ca este poliție...? (mai mult)
Ce poate lucra o femeie la un service auto, sa nu fie mecanic, cea care verifica mașina, ci sa fie ceva,, doamna". Sau ce mai poate lucra o doamna la RAR? Mulțumesc!
Sunt in clasa 12 și nu știu ce facultate sa urmez... mie im plac științele exacte, in special matematica, dar nu vrea sa fiu profa de mate. Mai am așa o înclinație spre militarie, ...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva un site ceva pe care apar cele mai noi anunțuri în legătură cu companiile aeriene române care angajează stewardese?
Ce poți lucra in domeniul asta de militarie, dar sa nu fie nevoie sa porți uniformă, gen sa fi cineva care lucrează in spatele echipei. Mie imi plac științele exacte, cum ar fi matematica,...? (mai mult)
Bună bună! Vreau la medicină militată! Doar că mă sperie un singur lucru: proba medicală! Am dioptrii 0.5 la ochi, asta să zicem că poate nu contează. Doar că, am coloana puțin cam strâmbă...? (mai mult)
Am și eu o întrebare. Sunt la profil filologie în clasa a9a. Aș vrea să fac ma fac profa de engleza sau de romana. Îmi poate spune și mie cineva ce facultate ar trebui să urmez și dacă...? (mai mult)
Deci, vreau sa devin psihiatru. Din anumite motive, nu doresc sa merg la facultatea de medicina. Am auzit ca as putea merge la facultatea de psihologie și sa aleg psihiatria. E ok dacă fac așa? Și...? (mai mult)
Ce șanse am să intru în Parlament cu Facultatea de Științe Politice în cadrul SNSPA, urmată de un masterat în Științe Penale în cadrul Universității din București? Majoritatea o să spuneți...? (mai mult)
De la ce vârstă se pot angaja minorii in UK? Mulțumesc!
Bună dragii mei Vreau sa va pun o întrebare. De circa 5 luni m- am mutat într- un cămin școlar în care la etajul 1 sta elevi la 2 oameni la et 3 și 4 tot oameni băgați ca și chiriași Bine...? (mai mult)
Am varsta de 39 de ani, sunt absolvent al școlii profesionale plus liceul seral dar fără diploma de bacalaureat. Considerati ca as avea sanse de a ma angaja in armata?
Un loc de munca ca sofer prin Brasov la o firma serioasa unde as putea aplica? E posibil sa revin in tara dupa cativa ani si as vrea sa stiu unde as putea merge in afara de autobuz plateste 3100 lei in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.