Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Februarie 2025 sunt:
Ce trebuie sa fac pentru a ma inrola in armata? Imi trebuie neaparat diploma de bacalaureat?
As vrea sa dau la asistenta medicala la universitatea Transilvania din Brasov, dar nu gasesc niciun model de teste. Stie cineva de unde as putea face rost de ele? Multumesc
Salut, sunt nou angajat la o firma si colectivul oribil, au impresia ca am venit sa le iau locul ca ma angajat ca sa zboare pe vreunul, barfe si beten roate, colectiv oribil, practic stresul de aicea vine,...? (mai mult)
Bună, TPU sunt clasa a8a și vreau să dau la Facultatea de Științe Ale Educației (pedagogia învățământului primar și preșcolar) la liceu voi da la filologie deoarece nu pot da la un liceu pedagogic,...? (mai mult)
Hei guys, stiti de cand eram mica imi placea sa cant si sa dansez. La cantat am renuntat fiindca am fost la canto si nu am ureche asa ca am ramas cu morcovul in fund la dans. Vreau o trupa de dans,...? (mai mult)
Totul depre cariera militara. Salariu, ai voie cu cercei sau tatuaje? ...etc
Ai voie cu tatuaje la cariera militara?
Bună TPU, vreau să vă întreb dacă vreau să urmez o facultate de marketing dar eu nu am o bază foarte solidă în domeniu, pot sa recuperez la facultate tot ce am nevoie pentru a putea lucra în...? (mai mult)
Bună TPU, vreau să vă întreb dacă aș face facultatea de marketing pot sa lucrez si în domeniul de statistică economică?
Eu vreau sa ajung in armata la fortele speciale, dar nu stiu care ii academia militara. Stiu cum se ajunge, ma duc la centru de recrutare si dupa dau probele, si cand vreau sa dau admiterea la academie,...? (mai mult)
Ce stiti despre legiunea straina?
Ce meserii de viitor imi poate oferi facultatea de arhitectura si urbanism din Timisoara? Esti bine platit in acest domeniu?
Ce meserii bune există fără să știi matematica? Si ce salarii?
Vreau un model de CV pentru studenti.Pentru practica sau intership. FUNDA.
TPU. Ce presupune munca în calitate de personal vânzăre într- o cofetărie? Ce sarcini implica acest job? Am fost chemata mâine sa dau o probă, sper sa ma descurc..mai ales ca nu am experiență...? (mai mult)
luna viitoare vreau sa ma duc la armata ca si SGP dar urmatoarea mea intrebare ar fi daca Romania trimite trupe in alte zone de conflict din lume as putea sa ma duc si eu chiar daca sunt un ...? (mai mult)
Avantaje si dezavantaje pentru cariera militara
Cum și în ce condiții te poti transfera de la pompieri la jandarmi?
Credeți ca as avea vreo șansa sa reușesc sa ma pregătesc in 7 luni pentru medicina dentară?
Dacă la liceu am avut mate M2(media 10), n-o să descurc la o facultate unde se ia de la M1?(facultatea de contructii-Cluj)
Salutari la toata lumea! Sunt in Madrid si caut de munca! Stie cineva unde pot gasi locuri de munca? Am pus pe net anunt dar ma gandeam ca sunt agentii cum sunt in Anglia care te angajeaza. Multumesc
Ce meserii au la baza desenul si ce facultate ar trebui sa urmez? Ca idee sunt pe profiul mate-info.
Ce meserii din industria metalului gen sudor sau lăcătuș mai sunt?
Poti sa inveti informatica (programare chiar daca nu intelegi)? Salut TPU! Sunt in clasa a 11- a la profilul Mate- Info Bilingv.In a 9- a si a 10 faceam o ora de info pe saptamana iar acum fac 4 si in...? (mai mult)
imi doresc sa fiu cantareata si compozitoare doar ca nu stiu ce liceu ar trebuie sa urmez,avand in vedere ca locuiesc in Spania, Alicante. Stiti voi un liceu in zona Orihuelei?
Vreau sa aplic pentru un loc de munca in Spania si imi cere date despre studii, daca am terminat ij Romania 12 clase, ce studii am in Spania. mi- am dat anumite raspunsuri si nu stiu pe care sa...? (mai mult)
Cine imi poate spune mai multe despre facultatea de Finanțe Bănci? Cele mai multe informatii oferite vor primi funda!
ce facultati sau postliceale sunt care sa te plateasca in timpul anului? (Medie bac 8.60).Am incercat la scoala de politie dar sunt discromat si nu mi se elibereaza fisa medicala. Intreb asta...? (mai mult)
La politia locala rutiera dau examen si din limba străină? Imi puteti da subiecte? Multumesc!
Cât de greu este facultatea de construcții?(la Cluj) Am matematică M2 la liceu și foarte puțină fizică...O să mă descurc?
Dacă termin filologia la ce facultăți pot da? Dați-mi cât mai multe exemple vă rog????
Pot intra la liceul militar in al doilea semetru? Sau trebuie sa astept sa termin a 9 a?
Ce trebuie să știu pentru faculatea de construcții (inginerie civilă)? Mă refer la cunoștințe de matematică sau fizică...
Sunt in clasa a XI- a, azi am aflat de la o colega ca nu mai am de ce sa vin la scoala, daca veneam cu o saptamana inainte si nu mai lipseam mai puteam continua.Am peste 100 de absente si cu diriginta...? (mai mult)
Se merită să mă transfer de la facultatea de mate-info din Sibiu la cea din Brașov?
am o dilema foarte mare. Pana acum cateva zile am vrut sa dau la subofițeri dupa terminarea liceului insa nu voi putea pentru ca am probleme cu ochii. De ceva timp ma bântuie gandul sa ma...? (mai mult)
Buna, vreau s- a devin politist rutier, sunt in clasa a- 7, ce trebuie sa stiu in special? țin s- a spun ca este obligatorie matematica, adica trebuie matematica ca s- a intru in politie? si care sunt...? (mai mult)
Buna, sunt în clasa a 12 a la profilul Filologie. As vrea să dau la o facultate in Suceava. Dar nu știu la care. Sunt o fire energică și comunicativa, îmi plac oameni, și îmi place să comunic...? (mai mult)
Daca termini liceu de constructii seral potii deveni maistru
am incercat la scoala de politie recent dar am fost respins din cauza faptului ca sunt discromat. Spuneti- mi va rog ce facultate sau posliceala as putea urma in care sa fii platit in timpul...? (mai mult)
Stie cineva cat castiga un bucatar in armata? Nu sunt apt pentru serviciu militar, m-a devastat vestea, asa ca eu caut alta chemare in viata…
Salut, sunt la filologie clasa 9 si as vrea ca in viitor sa intru la Academia Fortelor Terestre si nu stiu ce probe va trebui sa dau, adica va trebui sa dau probe fizice, psihice si teoretice dar la cele...? (mai mult)
Daca termin arhitectura navala(licența în România și masterul afară) se găsesc locuri de munca în străinătate? Contează dacă sunt fata sau băiat?
Deci îmi place limba engleză(adică orice limbă și știu multe) și să călătoresc. Ce profil mi s-ar potrivi?
Stie cineva daca la uber eats, glovo sau foodpanda ma pot angaja ca livrator pe bicicleta daca am 16 ani? Sau cunoasteti vreun alt serviciu de acest gen care angajeaza sub 18 ani?
Daca termin arhitectura navala(licența în România și masterul afară) găsesc locuri de munca în străinătate? Contează dacă sunt fata sau băiat?
Daca sunt avocat si ajung in instanta mai este nevoie sa angajez un avocat sau ma pot reprezenta eu pe mine? Sa vorbesc la persoana a 3-a despre mine etc intelegeti voi
Este adevarat ca din vara lui 2019 scoala de subofiteri de politie, de la Campina, o sa fie de 2 ani?
Exista vreo secțiune in cadrul facultății ASE unde nu ai nevoie de matematică? Este cineva student la ASE dispus sa imi dea cateva informații despre facultate? As vrea sa vorbim in privat, ...? (mai mult)
Ce trebuie sa urmezi daca vrei sa devii soldat cu misiuni in Irak, Afganistan. Avantaje, dezavantaje, poate ceva amintiri sau povestiri. Detaliat va rog.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!