Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Dacă am despresie în remisiune pot sa ma angajez pe post militar sgp?
Dacă sunt penticostal pot sa ma angajez la politia militara?
Bună! Eu am vrut sa devin medic, insa vreau sa am timp și pentru familia mea (încă nu am), si sunt pasionat de biologie, chime, tot ce tine de corpul uman, etc, si m- am gândit sa devin un cercetator...? (mai mult)
Ce facultati mai sunt de top? In afara de Geografie
Buna ziua! As vrea sa intreb daca stie cineva cum decurge un interviu economist la DGASPC?
Salut TPU, as vrea sa dau la pompieri si as vrea sa stiu care ar fi salariul de inceput si care sunt toate bonusurile si beneficiile daca as intra
Salut, Am un Loc de munca unde iau banii la sfârșitul zilei dar sa știți ca am contract de munca, nu lucrez la negru, este la fel ca la locurile de munca unde ești plătit la luna?
Buna ziua.Ce poti face cand esti hartuit la locul de munca de femei?! Si tot tu esti concediat din cauza lor?! Pentru ca nu le ai acceptat lor avansurile lor (doar te ai dus la job sa iti faci treaba,...? (mai mult)
Pot face curierat pe bolt pe autobuz?
Bună! După ce absolvi doctoratul în medicina, la ce cariere poti opta, si cat sunt plătite? Mulțumesc, dau funda!
Ce atributi are polițistul militar?
Salut! Anul acesta termin Facultatea de Inginerie in limbi străine, pe traducere și interpretare engleza și franceza. Am făcut și modulul psihopedagogic. As putea sa dau titularizarea anul acesta...? (mai mult)
Salut! Imi puteti spune va rog, cineva care stie cat este in salariu aproximativ pentru un tehnician veterinar debutant? Multumesc frumos!
Vreau sa lucrez pe post de casier și este prima data când vreau sa fac acest job și nu stiu cum se procedează la casa, ce sfaturi îmi dați?
Buna ziua.In cat timp nu mai este activ un contract de munca, deoarece nu am vrut sa imi dau demisia.Am avut o problema cu o colega de lucru care nu ma lasa deloc in pace si am facut- o disperata si am...? (mai mult)
Care sunt pașii pe care ii urmează un jandarm după ce își dă demisia din funcție până când este eliberat din funcția respectivă?
Bună seara, tuturor! Sunt interesat să devin programator și aș aprecia sfaturi în alegerea unei specializări. În prezent, mă gândesc la următoarele domenii: - Frontend Development - ...? (mai mult)
Buna TPU. Cunoasteti centre sau asociatii pentru copiii cu autism/ADHD sau alte tulburari asociate care cauta terapeuti ABA fara experienta si cu coordonare inclusa de asociatie/centru in sectorul 6? Sau...? (mai mult)
Bună ziua! Câte grade sunt la tehnician veterinar?
Care este diferența dintre Academia de poliție și cea de drept?
Dacă am semne pe mâini, cum ar fi tăieturi cu lama ma pot angaja în MAI?
Buna, stie cineva ce materii se fac la cursurile de initiere (Politia de Frontiera) scoala din Iasi sau din drobeta turnu severin?
Se poate intra la arhitectură cu 3 luni de pregătire, dacă profilul făcut in liceu a fost filologie?
Salut,ce atributii are un pompier soldat gradat profesionist? Ce trebuie sa facă în timpul unei intervenții?
Daca esti politist( în cazul meu nu sunt, doar intreb) poți deține o afacere imobiliara ce se intaplma dacă te prinde statul ca faci afacere imobiliare iti ia statul din bunul personal? Ca știu ca...? (mai mult)
Salut! Cineva de pe aici care a făcut un doctorat în istorie? Aș avea câteva întrebări, precum: se fac cursuri în timpul doctorului ca în licență sau master? Se dau examene pe timpul...? (mai mult)
Bună ziua, ce trebuie sa fac daca vreau sa lucrez la o firma de interventii
Vă salut, n-am găsit încă soluția pe Google, m ar interesa să mă înscriu la academie/școala de arbitri de ring, dacă știe cineva.Multumesc
Unde te poți angaja în 2024 cu 8 clase? Dau funda.
Buna! Stiti care este taxa la Titu pentru medicina generală si dentară?
Buna seara, Pentru programul de licenta in nutritie si dietetica, daca as alege Facultatea de Moase si Asistenta Medicala din cadrul Facultății de Medicina din Craiova, ce ati putea sa- mi spuneti...? (mai mult)
Credeti că firmele sunt făcute pentru ca sa plătești taxe?
Pot face facultatea de istorie fara cursul de teologie?
E legal sa fii politist si sa mai ai inca un job?
In timpul cursurilor Academiei de Politie primesti un salariu?
Salut,care este cel mai mic grad la pompieri și ce sarcini trebuie sa îndeplinească? și ce pregătire trebuie sa aibă?
Salutare,voi sunteți de acord cu mine ca daca te duci sa te angajezi zic in minte mea:Cere CV înseamnă că trebuie să am experiență, si cei care nu cer cv nu îți trebuie experiență?
Cică deficit mare. Arunc si eu o intrebare pe aici: se plang astia de prin Militie ca se confrunta cu demisii gârlă, din multe motive, cel mai neoficial ar fi salarizarea proasta, riscuri mari,...? (mai mult)
Buna ziua, dacă vrei sa lucrezi in timpul celor 3 ani de postliceala gen la recepti in cadru medical poți? Chiar dacă poate nu ai bac ul luat?
Buna Ziua.Am fost trimis acasa de la locul de munca ieri, mi s- a spus sa imi dau demisia eu nu am semnat nimic.Problema a fost de la o colega de lucru cu care ma certam des din cauza ca eu nu voiam sa...? (mai mult)
Buna! Daca am un program hibrid la munca si in contractul de telemunca am trecut o adresa, dar eu ocazional mai plec in casa parintilor, e in regula, este posibil?
Bună ziua! Am o întrebare legată de admiterea la liceul pedagogic: La proba muzicală pot cânta și la chitară pe lângă voce? Am întrebat-o pe doamna profesoară, dar nu este sigură.
Bună ziua! Am terminat facultatea acum 2 ani, acum termin și masterul pe specializarea Inginerie și management în industria turismului. În cadrul facultății am făcut și modulul psiho- pedagogic....? (mai mult)
Buna ziua, daca m- am angajat pe data de 13 februarie și salariul se primește avans și lichidare, respectiv 1900lichidare și 400avans, eu am încasat de pe 13februarie până pe 13 martie doar ...? (mai mult)
Bună seara Pentru angajarea MApN Dacă am avut un eveniment rutier neplăcut și s- a deschis un DOSAR PENAL ART 196 ali 2 și 3 pentru vătămare(nefiind băut/ă sau drogat/ă) am șanse de a trece...? (mai mult)
SURSA EXTERNA 2024. Salutare tuturor! Am cateva intrebari legat de incadrarea directa (Sursa Externa) Politia de Frontiera post agent operativ III. Daca este cineva pe aici care a mai fost incadrat...? (mai mult)
Buna, as avea si eu 3 intrebari pentru ca vreau sa ma angajez la politie(facultatea din campina vreau sa o urmez) 1. De ce unii politisti sunt repartizati in alte judete iar altii sunt repartizati in...? (mai mult)
Tocmai am aflat ca am scolioza și anorexie nervoasa! Deci sunt foarte demoralizată, ziceam ca ma voi angaja și eu part time la o munca fizica, dar acum am aflat ca nu pot! Nu îmi reușește nimic,...? (mai mult)
Bună ziua! Care este cea mai "ușoară" specializare pentru a deveni asistent medical?
Am terminat engleza spaniola plus master la engleza cu modul pedagogic pot sa ma orientez spre educatori sau mai trebuie făcut ceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!