Cei mai activi useri din categoria Carieră pe 12 Februarie 2025 sunt:
Am inteles ca la armata poti sa te inrolezi si fara diploma de BACALAUREAT, si eram curios daca e adevarat? Daca da unde se poate face asta?
as dori sa devin traducator si am inteles ca se poate da un examen la Ministerul Culturii in urma caruia vei obtine un certificat de traducator. Cat este de usor sa te angajezi dupa ce obtii...? (mai mult)
Salut, este cineva la facultatea de teatru? Daca da, as vrea sa stiu cum e si cat de greu este sa lucrezi dupa?
Salut, te poti angaja ca politist, jandarm, militar daca ai tatuaje?
Ce salariu are un politist proaspat angajat?
M- am gândit sa merg la Academia de Politie. Cam ce ar trebui sa știu despre asta? (admitere, cazare, domenii, câți ani, anumite restricții sau dacă e vreo problema dacă port ochelari...? (mai mult)
Buna, am un proiect de facut la gimnastica, si imi cere sa scriu despre "trecere" am gasit definitii etc, dar nu stiu unde sa gasesc videocliprile de la soldati care fac treceri din coloane in alte ...? (mai mult)
am nevoie să știu și eu ceva. Am dat la jandarmerie iar un doctor mi- a dat înapoi deoarece cică am 1.90 și 70kg că sunt prea înalt și prea slab Este vreo limita de kg? Si înălțime?...? (mai mult)
Salut, daca merg la facultate pe pictura ce pot sa lucrez dupa? La fel daca merg la limbi straine cum ar fi chineza ce pot sa lucrez dupa?
Bună, sunt clasa a8a și vreau să devin educatoare, nu am posibilitatea să dau la un liceu pedagogic, deci voi da la un liceu teoretic pe profilul uman.Cum se numește această specializare (de educatoare)la...? (mai mult)
Bună,dacă vreau să dau la Facultatea de științe ale educației,să devin învățător, este mai bine ca la liceu să fiu pe profilul uman? Sau ce profil ar fi bine să fiu!
Sa ma duc la mate info UBB sau medicina Tg Mures? De ce?
Cum trebuie sa te imbraci la un interviu de angajare, pentru functia de inginer?
Ce parere aveti despre facultatea de medicina din Tg Mures? As vrea ca dupa sa urmez chirurgia.
Ca subofiter la jandarmerie ce program de muncă am?
Ce fel de matematica ar trebui sa cunoască un Operator CNC. Mai precis, va rog.
Ce facultate de medicina imi recomandati dintre optiunile mele:UMF CAROL DAVILA, cea din Braila, cea din oradea
Daca vreau sa ma angajez pe un post care necesita cunoasterea unor limbi straine trebuie neaparat sa fac facultatea de limbi straine sau sa am niste examene luate? Sau o sa mi se faca o evaluare de catre...? (mai mult)
Ce patesti daca nu ai diploma pentru o anumita meserie la care ai nevoie de diploma. nu medicina sau politie nu va ganditi la asta. Gen unii au facultate de business. Dar am vazut unii cu facultate dinasta...? (mai mult)
Hei.Imi doresc mult sa lucrez la radio.Sa am programul meu, sa prezint stirile, sau sa fac playlistul.Am depus un cv in luna mai la un radio din orașul meu, dar nu m- au selectat, fara să îmi dea...? (mai mult)
Doresc sa- mi raspundeti, dupa Facultatea de Drept, se mai poate ajunge sa lucrezi in criminalistica, dupa un master aferent? Cred ca dupa 2015 s- au schimbat regulile, raspundeti- mi daca...? (mai mult)
Cum este la liceu pe profil uman, filologie? (pentru cei ce sunt sau au fost la acest liceu)
Ce se dă la examenul de final de la școala de jandarmi?
Cum se numesc acele persoane care stau la anumite standuri in mall uri si vand huse de felefon sau etc? Ce loc de munca e?
Bună, sunt clasa a8a și vreau să dau la un liceu tehnologic pe profilul ecomnomic, vi se pare o idee bună, pot da la o facultate bună după ce termin? Ce materii se fac, la ce dau tezele și bacul?...? (mai mult)
Pot sa dau la armata dacă nu am bac-ul luat? Dacă da, pe ce post, salariu, etc? Orice detaliu mi-ar fi de mare ajutor! Mulțumesc anticipat. Am 19 ani.
Sunt a 7 a si toti ma innebunesc cap sa imi aleg un profil si un liceu.Eu unul sunt chiar bun la engleza si fac chiar intensiv engleza, din cauza asta am ales o meserie de viitor adica traducator.Stiu...? (mai mult)
sunt cls XII la electronica si automatizari si as vrea sa ma orientez pe acest sens, m- am gandit sa ma duc la facultate la Cluj la poli la inginerie electrica dar am auzit ca matematica este...? (mai mult)
As dori și eu să știu dacă după terminarea unui liceu militar pot urma academia de politie fara să plătesc pentru cei 4 ani de liceu? Știu că dacă după terminarea liceului, nu urmezi...? (mai mult)
Sunt din Ilfov dar lucru in Sibiu, cum pot sa ma înscriu în armata sau sa aplic pentru armata? O zi buna!
E cineva de la liceul militar cu care pot sa vorbesc?
vreau sa- mi incep o viata noua de la 0 si m- am gandit ca Alaska ar fi locul potrivit, e un stat destul de retras fata de restul SUA si din cate stiu accepta imigranti deoarece au populatia...? (mai mult)
De unde pot face rost de un contract de vanzare-cumparare nelegalizat dar cu drept de apel in instanta?
Desenez în timpul liber. Caut de lucru. Voi cum faceți să vă promovați oferta? (Am încercat deja Instagram, Twitter, deviantart...)
Salut tuturor! Sunt un pusti de clasa a XII care urmeaza sa dea bacul si apoi sa mearga la facultate. As dori, daca se poate, sfaturi cu privire la ce facultate sa merg, tinand cont de urmatoarele: ...? (mai mult)
Mi- am facut recent cont pe Glassdoor si nu reusesc sa gasesc nicio informatie privitoare la salariile din orasul in care locuiesc (pentru posturile ce ma intereseaza). Are cineva o explicatie? ...? (mai mult)
Salutare, vreau sa ma angajez la o firma de paza, dar tin sa mentionez ca eu nu am atestat inca si am mai lucrat la o firma de paza, doar ca acolo am lucrat 2 zile, ma mai pot angaja fara atestat la...? (mai mult)
Care sunt specializările (armele) pentru subofițeri la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri "Basarab I" Pitești pe filiera de formare directă (durata de 1 an)?
Salutare TPU, ma numesc Sandu Robert si am o întrebare. Sunt clasa A 8- A si după ce termin anul (acesta de școală) vreau să mă înscriu la un liceu militar, mai exact Colegiul Militar "Tudor Vladimirescu",...? (mai mult)
As avea o șansă să găsesc un job de contabil fără experienta? Am diploma de atestat si in momentul de fata sunt la facultate de informatică economică. Dar din cate am vazut nimeni nu angajează...? (mai mult)
La anul voi da la Academia de Politie, dar sunt indecis in profesia pe care as vrea sa o am.Nu stiu ce sa aleg. Puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi, avantaje sau dezavantaje intre Drept, OSP,...? (mai mult)
Buba tuturor, as vrea sa stiu cu ce se ocupa inginerii in telecomunicatii. Am o vaga idee, insa vreau sa aflu mai multe detalii.
Care meserie credeți ca este mai buna? Cea de taximetrist sau cea de curier? Având în vedere totul!
Vreau sa dau la subofiteri (Jandarmi) la Dragasani sau Falticeni, dar in clasa a9a, am media la purtare 8. Merge sa dau? Eu am inteles ca merge, ca media la purtare trebuie sa fie 9 pe toti 4 ani de...? (mai mult)
Urmează să încep cursul de instruire pentru SGP la armată. Fratele meu a avut varicelă acum 3 săptămâni și cred că am luat și eu, dacă am fost repartizat și încadrat pe post la ...? (mai mult)
as vrea sa ma mut in Norvegia, deoarece iubesc climatul rece si vreau sa incep o noua viata de la 0. Ce credeti, e o alegere buna din punct de vedere al traiului si limba cum vi se pare grea...? (mai mult)
Sunt in clasa a XII- a si imi doresc sa incep pe viitor o cariera in politie (la scoala subofiteri- campina). Ideea este urmatoarea:sunt foarte pasionat de psihologie, dezvoltare personala..latura...? (mai mult)
Daca termin o facultate de biologie pot face un master in cadrul unei facultati de medicina?
Este adevarat ca din 2019 scoala de subofiteri de politie, de la Campina, o sa fie de 2 ani?
Sunt clasa a 9 și nu știu dacă să urmez liceul sau colegiul. Nu am note mari 5, 6, 7 și dacă să merg la colegiu care nu s- ar potrivi sau la care credeați ca m- aș descurca. Voiam...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?